måndag 25 juni 2012

Vänsterpartist hotas och tystas efter islamistkritisk artikel « Avpixlat

Vänsterpartist hotas och tystas efter islamistkritisk artikel « Avpixlat: Vänsterpartist hotas och tystas efter islamistkritisk artikel

BISARRA SVERIGE Gun Holmertz (V) gav nyligen uttryck för sin oro för den tilltagande islamismen i Hjällbo i en debattartikel. Ett modigt drag i ett land där alla åsikter som inte överensstämmer med rådande konsensus, satt av en rödgrön media och svenskfientliga politiker, straffas med stigmatisering och utfrysning – precis vad Holmertz nu råkat ut för. Detta trots att hon har ett långt engagemang för flyktingar i bagaget. Merit Wager, med en unik inblick i den bisarra svenska migrationscirkusen, skriver idag om Holmertz öde.

Gun Holmertz har i decennier stått upp för både en human och en rättssäker asylprocess. Otaliga är de asylsökande hon kommit i kontakt med genom åren och även på olika sätt hjälpt efter bästa förmåga. Hennes engagemang, via den katolska hjälporganisationen Caritas, är långvarigt. Dessutom är hon alltså nämndeman Migrationsdomstolen, utsedd av Vänsterpartiet. När hon nu, med stor erfarenhet och kunskap, troligen efter en hel del vånda, skriver om det som starkt bekymrar henne som gräsrot på plats i Hjällbo och inte som högavlönad vänsterpartist med pappers- och ideologiperspektiv, händer följande:

Hennes partikamrater, de som utsett henne till nämndeman i Migrationsdomstolen för hennes erfarenhet och kunskaper på asyl- och integrationsområdet, tar nu i princip avstånd från henne när hon uttalar sig på basis av just sina erfarenheter! Vänsterpartiet angriper henne i artikeln Spär på redan existerande fördomar och påstår att hon far med ”grova generaliseringar”, när hon sakligt och med emfas framhåller sina farhågor om hur det ska bli när ytterligare 1000 somalier – i tillägg till alla dem som redan finns där – väntas komma till Hjällbo, och om hur den somaliska barn- och kulturföreningen Afrikas Horns ursprungliga verksamhet, som Caritas delar lokaler med, i ökad grad har övergått till att bli något helt annat.

I en annan replik på Holmertz artikel – Hjällbos problem är inte aktiva muslimer – påstår ordföranden för den somaliska verksamheten som Holmertz skriver om samt en – enligt egen utsago – ”muslimsk aktivist” (!) att:

Afrikas horn har trakasserats av Holmertz under många år och föreningens medlemmar har länge varit medvetna om Caritas fientlighet, så det är inte förvånande att hon nu kommer med ett populistiskt utspel.

Samtidigt vill de dock, att:

Caritas ska visa välvilja genom att stödja muslimernas rätt till en större samlingslokal.

Men det är inte nog med dessa två påhopp på Gun Holmertz! Två religionsvetare ger sig också på henne i artikeln Onyanserad kritik av läget i Hjällbo och skriver att: “Det är anmärkningsvärt att en verksamhetsansvarig för en organisation med lång erfarenhet av arbete bland religiösa minoriteter inte är medveten om att det finns varierande tolkningar av alla religioner.”

Men det är ju just det hon är så väl medveten om!

Om den stora allmänheten – även kallad ”väljarna” – visste hur vanlig den här typen av mobbning med åtföljande rädsla och ofta också total tystnad är, skulle den häpna. Själv har jag träffat flera personer som är förtvivlade över att inte kunna tala fritt utan att riskera repressalier och människor som inte får de jobb de söker för att de sagt eller skrivit något som ”någon” (allt är diffust) inte anser är ”korrekt”. Så är det i Sverige idag: många går omkring och håller god min, men mår dåligt psykiskt för att de inte kan eller vågar diskutera en av de största och viktigaste ödesfrågorna – asylinvandringen – för Sverige utan risk för att hela deras tillvaro raseras.

Se på Gun Holmertz! Över en natt är hon ute i kylan i sitt parti. För att hon berättar om vad hon ser och upplever dagligen. Hennes upplevelser i verkligheten passar inte in i Vänsterpartiets mall och då riskerar hon att bli persona non grata. Förutom detta har hon också – uttryckligen och inför vittnen – blivit dödshotad i Hjällbo. ”Du går till ditt jobb nu, men inte många dagar till…” sade mannen som även åkallade Allah. Detta har hon givetvis polisanmält. Var är Gun Holmertzs partikamrater när hon hotas?

Vi – alla! – måste aktivt och högljutt värna om den grundlagsstadgade rätten till åsikts-, yttrande- och tryckfrihet, om den ska gälla annat än på papper. Annars är den död. De som dödshotar eller avger andra hot mot dem som begagnar sig av sin lagliga rätt att tala fritt, ska straffas strängt. Att försöka kväva det fria ordet, att skrämma och hota till tystnad är allvarliga brott som svenska journalister ofta tar upp när det gäller svenska journalister ute i världen.

Det finns anledning att göra det också här hemma, i det egna landet, att stå upp för Gun Holmertzs och alla andras rätt att yttra sig fritt!

Newsmill

Bahareh Andersson, kvinnorättsaktivist med personliga erfarenheter från islams sanna natur, skriver i en kommentar till Wagers artikel:

Tack Merit Wager! Även jag som en muslim liberal fick hotelser och utfrysning av både mina medsystrar samt en total tystnad från makthavare när jag påpekade dessa punkter. Viljan att se dessa problem och att hantera det faktum att olika grupper och individer fortsätter att bevara uråldriga normer och värderingar även i migration har visat sig vara mindre självklar. Frågor om barns rättigheter och frågor om jämställdhet i ett mångkulturellt perspektiv har givit upphov till ändlösa och ofta infekterade debatter i Västeuropa och i synnerhet i Sverige .Vad är detta om inte religiöst och kulturellt grundad rasism? Varför skall då religiös och kulturell rasism och könsapartheid tolereras, tigas ihjäl eller stödjas med skattepengar?

Print Friendly
Share
Publicerat 2012-06-25, 13:56 (Uppdaterat 2012-06-25, 18:41) | Kategori(er): Inrikes, Islam, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 43 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
198 kommentarer 2564 gillar mottaget
Dela på
Visar 82 av 145 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


gandalv420 Just nu

Hmm.. Kan bara konstatera att dessa globala multikulti kramarna är som de tre aporna -inte se,inte tala,inte höra -Bara för att reagera yrvaket den dagen ett bombbälte lyckas i sitt uppsåt på en offentlig plats i Sverige!.

För var så säkra! Den dagen kommer, förr eller senare, dessa efterblivna islamister går inte att föra dialog med eller omskola till "islam light" på några sätt, dom är fast i sina medeltida irrläror -liksom vänsteranhängare med rosa glasögon som tror att alla är så snälla...

Arnold P Fisberg Just nu

Är det fler som reagerat på vinjetten i SVT Rapport? Ett kvinnoansikte dolt i niqab flashar förbi under bråkdelen av en sekund. Detta är inget annat än sublimal påverkan som SVT bedriver för att vi ska visa acceptans för islam. Jag undrar vilken dold agenda som bedrivs och hur detta kan få förekomma vårt s k demokratiska samhälle? Detta samtidigt som en samlad journalistkår gapar förfasar sig över vissa länders brist på demokrati! Om inte detta är ett exempel på att vi har en demokratur i Sverige, så vete tusan.....

machiavelli78 23 minuter ago

Dags för Gun Holmertzs att undersöka om inte gräset faktiskt är grönare på andra sidan :)
6 personer gillade det här.

Rawhide 28 minuter ago

Det är i motgång som man får reda på vilka som är ens riktiga vänner.

Anledningen till att Holmertz s.k "vänner" inom vänstern nu vänder henne ryggen och hotar och spottar på henne är rädslan för Islamska hot. Samma hot som nu kommer från lokala Islamister mot Holmertz. Dessutom kan det vara negativt för "karriären" att bli sammankopplad med Holmertz nu när hon sagt sanningen istället för att lojalt och förljuget deltagit i de kollektiva försöken att dölja den.

Som kan läsas på annan plats i Avpixlat har Chris Bryants Labour i England mognat bort från denna "småbarnsförljugenhet" som karakteriserar den svenska politiska och mediala byken och klart och tydligt insett att den som oroar sig för, talar och funderar över migrationen inte som i Sverige skall betraktas som främlingsfientlig, diskriminerande, rasist och islamofob.

Till denna mogna inställning har svenska politiska och mediala kretsar ännu långt. Så långt att när man väl fattat galoppen är det försent. Då har redan krafter med rötter i Islam lyckats få dolda majoriteter både i politik och media som väntar på att slå till.

Den som vill stoppa dessa dolda majoriteters uppbyggnad röstar SD i valt 2014.

14 personer gillade det här.

leonen 29 minuter ago

Detta visar bara att sanning och sunt förnuft betraktas som fientlighet mot 7 klövern och vår media.
Men det kommer en dag att vända och journalisterna själva blir tvungen att se sanningen som de än så länge gör allt för att dölja för folket,
6 personer gillade det här.

ormen_1 33 minuter ago

Vänsterpartiet fortsätter med den Nordkoreanska stilen.....
13 personer gillade det här.

hippokrates 39 minuter ago

Egyptens befolkning...åtminstone ca 52% har röstat för en ny president som kommer att föra tillbaka landet till 600-700 talet....nu börjar t.o.m vänsterfolk förstå att även vi i Sverige....detta fantastiskt vackra, kristna land..... blir ett "växthus" för den radikala oförsonliga wahabismen....brytpunken är redan nådd...när vi ser...politiker, afagalningar, psykopatiska
pkjournalister mm är ute och försvarar den muslimska religion som kommer att föra tillbaka vårt Svenska fosterland några hundra år tillbaka i tiden.....tyvärr är det mer än två år kvar till nästa val...innan Vi och SD kan stoppa detta förakt och förnedring för svenskarna och Sverige.
17 personer gillade det här.

Max Motstånd 40 minuter ago

kan jag ana en liten splittring i våra motståndares led ? en vändning är på väg :)
9 personer gillade det här.

Mattias Stanton 49 minuter ago

Till Gun Holmertz kan jag bara säga: Byt parti till något som uppskattar din uppriktighet. #svpol
36 personer gillade det här.

SM811 51 minuter ago

Vem är medias nya gullegris egentligen?
http://detopaverkadesinnet.blo...

Det sista i texten..av stadsministern (regeringsalternativ framöver). Hjärnsläpp??
"Jag vill gratulera Jonas Sjöstedt och välkomna honom som partiledarkollega.
Jag ser fram emot att mötas och diskutera såväl politik som regeringsalternativ framöver"
5 personer gillade det här.

GudrunSpyman 52 minuter ago

Väldigt träffande artikel om hur åsiktsmonopolet upprätthålls i Sverige via indirekta hot och påtryckningar via okritiska media. Måste kännas ovant för Gun Holmertz att för ovanlighetens skull få smaka på sin egen medicin.
9 personer gillade det här.

jr7181 53 minuter ago

Ja du Gun. Så här är det för väldigt många människor i Sverige, och då har de aldrig ens skrivit nåt,utan bara använt sin medborgerliga rättighet och röstat . Sedan har det kommit fram att de röstat på SD och sedan är cirkusen igång med uppsägningar ,utfrysning , uppsagd medlemskap i olika fackföreningar etc.
Råkar man vara aktiv på något sätt i partiet eller dess ungdomsförbund så är det ibland med fara för liv och lem.
Så tunn är låtsasdemokratins fernissa,och det Gun råkat ut för, bevisar ytterligare att det är allenarådande islam som gäller för våra beslutsfattare.
22 personer gillade det här.

invandrare1957 58 minuter ago

Svenskarna förstår det den dag det är en arabisk statsminister i Sverige. Eller rättare sagt dom kommer inte att tro det den dan heller. ÅÅÅH vad kul vad duktiga vi är vi visar omvärlden hur Sverige kan. Men sen kommer den sura beska medicinen fram när den arabiska våren kommer till Sverige med religionsbråk och svenskar som mobbas bort precis som oliktänkande i arabländerna då kanske svensken börjar fatta vad han har ställt till med. Det här är bara början i dumheten o idiotins Sverige.
34 personer gillade det här.

Ragnar 1 timme ago

Det märkliga är att Göteborgs Posten för en gångs skull tillåter kommentarer från läsarna i detta känsliga PK-ämne. När jag läser dom tror jag att jag hamnat på Avpixlat. M a o en stor majoritet av svenska folket tycker som SD, vilket bådar gott inför 2014.
29 personer gillade det här.

qnos 1 timme ago

Nu har ju Holmertz´ideologiska hemvist aldrig varit mitt forte,så att säga, men här måste jag ge henne en eloge för hennes förhållningssätt. Detta accepteras dock inte av det övriga patrasket som sannolikt endast skådat en somalier på vykort, men aldrig,ingående,varken sett eller hört någonting som helst...Vilket naturligtvis inte hindrar att framhålla den egna korrekta uppfattningen som det enda rätta och sanna. Stilenligt,kan tyckas, islamisterna intar oftast just den ståndpunkten.
14 personer gillade det här.

Ragnar 1 timme ago

Kalle Larsson (V) har gett sitt stora stöd till partikamraternas kritik av Gun.
Kalle Larsson är
definitivt inte rätt man att tycka till i flyktingfrågan. Kalle
Larsson är den man som hårt drev kampanjen "Låt Farid
stanna". Strax efter Kalle Larsson och hans kumpaner hade
lyckats med sin målsättning att få migrationsverket att upphäva
Farids avvisningsbeslut företog sig denne strax en mycket brutal
våldtäkt på en ung kvinna i Växjö. Farid våldtog kvinnan både
vaginalt och analt och dömdes till två års fängelse och
utvisning. En våldtäkt som aldrig hade skett om Kalle Larsson och
co. hade accepterat migrationsverkets beslut. Kalle är alltså indirekt medskyldig till den grova våldtäkten.

52 personer gillade det här.

Denoroligedemokraten 30 minuter ago som svar till Ragnar

Ändå har jag för mig att han bara några månader senare satt i en TV-studio och debaterade samma ämne. Hade Kalle lärt sig läxan? Nej, då!
2 personer gillade det här.

Ragnar 8 minuter ago som svar till Denoroligedemokraten

Jodå, det var i Debatt. Kalle var där och försvarade multikulti, men SD fick inte vara med.

grebba 1 timme ago

Detta visar att de svenska pk-iterna är de största rasisterna, de är verkliga rasister, de vågar inte vara mänskliga och humana utan tänker bara på sin egen karriär, dessa Guns kamrater hade varit Hitlers trogna följeslagare om vi hade levt på den tiden......... fega ryggradslösa stackars människor.
22 personer gillade det här.

Borgaren 1 timme ago

Där fick dom jäklarna smaka på en dos av sin egen medicin!
9 personer gillade det här.

moni01ca 1 timme ago

Det märkliga är ju att Göteborgs Posten för en gångs skull har tillåtit kommentarer i detta ämne. Läs dem, så tror man att man läser kommentarer på Avpixlat. M a o en stor majoritet svenska folket tycker som Avpixlat, vilket lovar gott inför 2014.
4 personer gillade det här.

walborg 1 timme ago

Har haft tid att "luska" om Kommunister (någon som känner till denna blogg)?

http://detopaverkadesinnet.blo...

El denna?
'http://petterssons.bloggsida.s...

Vill bara säga LÄRORIKT!


7 personer gillade det här.

Brummelisa 1 timme ago

När det gäller yttrandefrihet i andra avlägsna länder är engagemanget enormt bland journalister och politiker! Ta t ex Dawit Itsaak som åkte tillbaka till Eritrea direkt efter PUT här i Sverige! Eller de två svenska journalisterna Persson och Schibbye, som det samlats in pengar för! Men när någon säger sanningen om invandringens baksidor här hemma - då blir man brännmärkt. Det är inget annat än ett fullständigt vidrigt hyckleri. Föraktet bara stiger för dessa s k journalister, som rapporterar om missförhållanden i avlägsna länder och som etiketterar de svenskar som har kritiska synpunkter på vissa invandrares bisarra kulturyttringar som rasister.
29 personer gillade det här.

bilbobagger 1 timme ago

Alla partier utom SD, kör ju helt o hållet på islamisternas linje. Man kan ljuga hur mycket som helst bara det främjar Allah. Så nu tycker jag att det är dags för de flesta människorna som är politiker i V,S.MP,C,KD,FP o M ta o konvertera till Islam direkt, för ni beter er precis som muslimer allihop. Är det någon som kan tänka klart o har en annan åsikt så ska den stackaren näst intill stenas.
17 personer gillade det här.

Blackstaff 1 timme ago

Skrämmande är det minst sagt att sådant här får/kan hända i ett västerland idag.
Tråkigt men självförvållad för GH, men detta kanske får henne att öppna ögonen. Nej jag tror inte det, men man kan ju alltid hoppas.
Då menar jag inte tråkigt att hon får en dos verklighetsuppfattning, utan att sådant här får/kan förekomma.
13 personer gillade det här.

Jax86 1 timme ago

"Caritas ska visa välvilja genom att stödja muslimernas rätt till en större samlingslokal"RÄTT till större lokal? Sån jävla koll de tror sig ha på alla sina rättigheter i det här landet.. vid sidan av det faktum att de får boende, trygghet, mat, skola, vård etc. bara de sätter sin jävla fot här! Blir vansinnig när de kommer o kastar allt de har "rätt" till här i ansiktet på oss!!!
2 personer gillade det här.

u28903094 1 timme ago

Man tar inte tillbaka Sverige genom att tiga eller genom att bara säga det får vi inte säga i Sverige.
Vad är det för trams att man inte får säga vad man tycker det är bara du själv som inbillar dig att det är så.
Vi har både yttrandefrihet och åsiktsfrihet så låt ingen tysta dig.
10 personer gillade det här.

HA2010 1 timme ago

Muslimsk aktivist = Muslimsk islamist.
7 personer gillade det här.

Humanist_PI 1 timme ago

Detta visar verkligen hur stark den politiska korrektheten är när det är fråga om islam och flyktingar/invandrare från muslimska kulturer. Inte ens en aktiv vänsterpartist som arbetar med stöd till invandrare/flyktingar kan säga något islamkritiskt utan att bli utfryst och stämplad som "islamofob". De militanta islamisterna har verkligen lyckats genomföra en punkt på sin dolda agenda; nämligen. att strypa all kritisk debatt kring islam i allmänhet och kring islams ökande utbredning i Europa i synnerhet.

Detta är förmodligen ett av målen för t.ex. Muslimska Brödraskapet, salafisterna i Saudiarabien och de styrande religiösa ledarna i den muslimska diktaturen Iran. De stödjer krafter som förhindrar en öppen, kritisk diskussion om islam i Västvärlden. Dessa krafter arbetar bl.a. genom att regelmässigt skrika "islamofob" och "rasist" så fort någon försöker diskutera problemen med islam. I Sverige finns en mängd (ur ett islamistiskt perspektiv sett) "nyttiga idioter" som okritiskt spelar de antidemokratiska fanatikerna i händerna genom att spela ut "islamofob-kortet" så fort någon gör minsta ansats till kritisk debatt om islam.

På så sätt underlättas den islamisering av Västvärlden som är ett av målen för diverse muslimska fanatiker i arabvärlden. Man kan anta att t.ex. Muslimska Brödraskapet har folk som ägnar sig åt omvärldsbevakning och håller koll på vad som skrivs om islam i internationell media. Dessa människor skrattar säkert gott och gnuggar händerna när de ser hur svenska vänsterpartister agerar nyttiga idioter och indirekt stödjer islamiseringen av Västeuropa genom att angripa Gun Holmertz för hennes högst adekvata och rimliga islamkritik.
25 personer gillade det här.

BannlysHedersmord 1 timme ago

Historien upprepar sig gång på gång: socialister hjälper islamister till makten och sedan mördar islamisterna socialisterna.
33 personer gillade det här.

GudrunsSkymning 1 timme ago

välkommen till verkligheten.
9 personer gillade det här.

walborg 1 timme ago

Baharehs artikel ang ." även män drabbas av Hedersvåld" kom in i dag på SvT debatt efter x-antal mail till ansvariga? Ingen ursäkt förstås varför den togs bort efter en dag.
http://blogg.svt.se/debatt/cat...

Och tro det eller ej.. GUEST visade sig lika frekvent. Samma "attackörer" på Bahare som vanligt (oavsett nickbyten) och av samma aktörer med sitt "specialvapen" =>anmälningar för att få bort inlägg som inte "passar" de s.k. "Feministerna" med färg RÖD (vill tillägga rabiat/förnekelse experter).
Och det förnämsta vapnet att tysta motsatta åsikter dessa är ju anmälningsknappen med el utan GUEST markering!

Vem "Vinner" tro............?

6 personer gillade det här.

Akallagirl 1 timme ago som svar till walborg

Vem ä'r denne quest som får alla sina inlägg kasserade men fortsätter dag ut och dag in?
5 personer gillade det här.

lasse1 1 timme ago

Tänk, att det är så farligt i Sverige idag, att ha en avvikande uppfattning i asyl/flyktingfrågor än den sittande högerregeringen...Förvisso, även med den tidigare S-regeringen.
.
T.o.m. en vänsterpartist kan bli mobbad av sina egna.... om åsikterna inte stämmer överens med den miserabla invandringspolitik som den kungliga högerregeringen bedriver....

Är det någon politisk fråga som 7 - klövern talar med en å samma tunga så är det invandringspolitiken...
En kostnadspost i statsbudgeten som förmodligen är den största utgiften....
men när det gäller ett enkelt vägbygge på några 10 - tals miljoner, så kan samtliga i församlingen vara i luven på varandra.. Är det inte högst märkligt..
18 personer gillade det här.

ImTheManInTheBox 2 timmar ago

Skäggmupparna "slår tillbaka" med: "Att påstå att man är rädd för att bli kallad rasist gör inte en person
till en icke-rasist – tvärtom så är trenden att den som hyser starkt
rasistiska åsikter använder denna metod; ”Jag är inte rasist, men…”"

Intressant. Enligt samma metod så kan jag alltså skuldbelägga alla muslimer genom att säga att alla muslimer är radikala islamister som strävar efter sharia i Sverige? För det måste ju fungera åt båda håll då. Invandrings- och islamkritiker = rasist, vad de än säger. Muslimer = islamister, vad de än säger. För det är väl så "trenden är", eller hur?

Skillnaden är att muslimer som är islamister avslöjas gång på gång på gång, medan det på gränsen till aldrig finns några fog för rasistanklagelser. Där räcker det med att anklaga någon, utan bevis, så är man plötsligt rasist.
10 personer gillade det här.

Kjell 1 timme ago som svar till ImTheManInTheBox

Du behöver inte virra till det så inihelvete...
Det räcker med att Du säger att alla muslimer är radikala islamister som vill införa sharia i Sverige!
Så har Du sagt vad som finns att säga...Och dessutom har Du sagt sanningen!
3 personer gillade det här.

Observanten 2 timmar ago

Efter att en islamist blev president kunde man förvänta sig farhågor angånde utvecklingen i Egypten. När man lyssnar på SR P1 slätar man över farhågorna. Till och med Bildt ser positivt på valet.Har man inte ens fantasi att ifrågasätta hur kvinnorna kommer att få det även om inte sharialagar införs på direkten!
18 personer gillade det här.

argatanten 2 timmar ago som svar till Observanten

För att inte tala om de kristna...

http://www.varldenidag.se/nyhe...
9 personer gillade det här.

diedummenschweden 2 timmar ago

Ja ja.. Jag har för mig att jag skrev att Holmertz dagar inom V var räknade och att hon snart kunde vänta sig repressalier när jag kommenterade debattartikeln här som Holmertz hade fått införd i GP

Vad var det jag sa men inte trodde jag att det skulle dröja en så kort tid som bara några få dagar!


20 personer gillade det här.

Gunhild Larsson 2 timmar ago som svar till diedummenschweden

Angående Vänsterpartiet så kan de kicka galne Jonas och ta tillbaka Lars Werner. Sen kan de återta sitt egentliga jag, nämligen vänsterpartiet kommunisterna. Så kan de sitta och supa och skåla i rödvin. Där ligger deras nivå i intelligens.
12 personer gillade det här.

Caesar Apostata 2 timmar ago

Ja, vad ska jag säga? Det finns en anledning till att jag lämnade Vänsterpartiet en gång - hoppas Holmertz vågar ta det steget också. V är ett parti för alla som vill visa hur otroligt godhjärtade dom är. Ja, de vill alltså visa det - nu inte sagt att de är det.
23 personer gillade det här.

Tobo Lobo 1 timme ago som svar till Caesar Apostata

Fingret på problemet. Tack. Som vanligt är enklast bäst. Jag vill även tillägga att jag är fd moderat. Det bästa med SD är att de förenar olik politik. Det bästa från vänster och höger.

Det är ett riktigt starkt kort hos SD. Hjärter ess. Bästa åsikterna med en djup känsla för att ta hand om sitt land. Mitt land. Inte Somaliernas.
21 personer gillade det här.

min-klon 2 timmar ago

Vänsterpartiet är inte den som står på de svagas o utsattas sida då ens eget ego behöver utnyttja muslimer som förtrycker varandra. Vänstern sviker de förtryckta. Värdelösa lömska och cyniska rasister.
20 personer gillade det här.

Warge 2 timmar ago

Som man bäddar får man ligga. Naturligtvis är det tråkigt att Gun drabbats av ett sådant öde, men jag tycker samtidigt det är djupt tillfredsställande att draksådden nu ger skörd - nu när hon påverkas personligen, då passar det minsann att bli bekymrad. Innan dess, när allt var frid och fröjd och den skattefinansierade lönen rullade in: problem med invandringen? Nää!

Mina sympatier är desamma som för det jag spolar ner på toaletten.
9 personer gillade det här.

Lydstatsbo 2 timmar ago som svar till Warge

Du har en tråkig inställning.

Politiskt arbete, som både du och jag ägnar oss åt genom att skriva på den här siten går ut på att kunna tala fritt och få andra att se saker från en annan sida än den enda offentligt godtagbara i snedvriden svensk media. Att få människor likt Gun att våga ta steget och säga de obekväma sanningarna som trycker henne. Hon riskerar sin politiska karriär och total brännmärkning och utfrysning såväl officiellt samt socialt för att hon använder sin yttrandefrihet och uttalar oro för framtiden med sin sakkunskap.

Hon förtjänar all respekt och inte att förolämpas med det du säger dig spola ner på toaletten.

Skämmes tammefan.
16 personer gillade det här.

Warge 1 timme ago som svar till Lydstatsbo

Välkommen till den verklighet som vi SDare lever i.

Jag vill också att vi ska kunna prata fritt, men det kan vi inte tack vare PK-media; därav behovet av en sajt som Avpixlat. Att vi inte kan prata fritt beror på giftermålet mellan gammelmedia och den politik som Gun står för; nu kommer det tillbaka och biter henne i ändan.

Men det här tar nog någon sorts pris i naivitet:

"Hon riskerar sin politiska karriär och total brännmärkning och
utfrysning såväl officiellt samt socialt för att hon använder sin
yttrandefrihet och uttalar oro för framtiden med sin sakkunskap."

Och skulle hon sagt något om det inte varit för att hennes egna hembygd skulle bli invaderad? Knappast. Och återigen, när SD-are använder sig av samma yttrandefrihet får de rasist och främlingsfientlig och ett antal andra invektiv kastade på sig. Det är inte rättvist, men nu har denna orättvisa drabbat någon som stod för den.

För en gångs skull.
4 personer gillade det här.

Lydstatsbo 56 minuter ago som svar till Warge

Även jag är SD- medlem. Vi SD:are kan ändå inte förändra svensk politik själva. Vi behöver människor som vågar säga obekväma sanningar även i de andra politiska lägren. Kanske kan vi även få många att vakna upp och ansluta sig till oss?

När då Gun och andra tar de första trevande stegen i ett uppvaknande, ska vi då fördöma dem även från vår sida? Ska vi tillsammans med hennes egna plågoandar tvinga henne att krypa tillbaka till korset och tystnaden för att nytänkandet råkar komma från våran sfär från början?

" Vad var det jag sa?" eller "Skyll dig själv" är tecken på en självgodhet som inte kommer att gagna oss.
5 personer gillade det här.

Kretschmer 2 timmar ago

Man kan undra om dom spelar ovetande eller om det är i sin PK värld att fortfarande vara i ramljuset som gör att man bortser från sanningen.
Utan denna kostnadsslukande invandringspolitik hade Sverige varit fantastiskt.
Hjälp dom på plats, ta inte hit dom och hjälp dom.
7 personer gillade det här.

Nicklas Åkerman 2 timmar ago

Ingen kommer undan de islamistiska kravmaskinerna, inte ens Anders Lindberg!
11 personer gillade det här.

tenore36 2 timmar ago

Undrar vad fru Holmertz hade svarat om man rådde henne att besöka Avpixlat? Jag tror hon hade svarat "aldrig i livet". PK-ismen är vidrig i all sin falskhet och skenhelighet.
17 personer gillade det här.

Arkngt 2 timmar ago

Från den obehagliga artikeln av Amanj Aziz och Said Sheikh:

"Gun Holmertz, Caritas, fruktar att islamismen tar över i Hjällbo eftersom hon ser fler kvinnor täcka sig och fler män odla skägg. Men när har detta blivit ett tecken på radikalisering och islamism?"

Sedan alltid?
26 personer gillade det här.

Gere 1 timme ago som svar till Arkngt

Sedan år 622 e. Kr?

Bepp 2 timmar ago

Gun Holmertz rakryggad Vänstermänniska som inom en snar framtid kommer bli utkastad av sitt parti! Sillryggar som dom är

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: