tisdag 26 juni 2012

“Dags ändra kursen på asylinvandringen” « Avpixlat

“Dags ändra kursen på asylinvandringen” « Avpixlat: “Dags ändra kursen på asylinvandringen”

KLARSPRÅK Gunnar Sandelin torde vara ett känt namn för de flesta vid det här laget. Han är journalist och socionom med en – för svenska förhållanden – osedvanligt nykter syn på Sveriges extrema och slapphänta invandringspolitik. Han har under de senaste åren författat en rad intressanta inlägg i debatten, och på måndagskvällen kom det senaste utspelet med titeln “Dags ändra kursen på asylinvandringen”. I vanlig ordning hyser vi dock inte några större förhoppningar om att någon i reell maktposition kommer att lyssna, än mindre bry sig, om vad Sandelin har att säga då betänkligheterna är “fel”.

Nedan ett utdrag ur artikeln, se till att läsa hela hos Göteborgs-Posten!

Sverige är det land i världen som i särklass tar emot flest asylsökande somalier. Av de drygt 30 000 somalier som kom till Europa under 2010 och 2011, sökte sig bortåt en tredjedel till Sverige. Av dessa närmare 10 000 fick cirka två tredjedelar permanent uppehållstillstånd.

Holland är tvåa med hälften så många. Därnäst kommer Norge och Tyskland med drygt 3 000 ansökningar var under 2010/2011. Storbritannien, Frankrike och Turkiet var sedan de enda i hela världen som tog emot dryga tusentalet. Till nästan alla övriga länder i den industrialiserade västvärlden sökte sig avsevärt färre somalier under denna period. Några exempel är Australien med 32 ansökningar, Danmark 217, Italien 597, Canada 774, USA 829 och Finland 936. Sätter man mottagandet i relation till värdländernas folkmängd, så får Sveriges gap till omvärlden en ytterligare dimension.

Till siffran ovan ska en omfattande anhöriginvandring adderas för Sveriges del. Cirka 20 000 somalier ska under två år återförenas med sina familjer. Detta är en direkt följd av att myndigheterna tagit bort lagens krav på ID-handlingar för anhöriga till förmån för DNA-prov.

Eftersom familjer nu i efterhand lättare kan följa med till Sverige, förväntas under 2012/2013 även en ökning av nya asylsökande, som lättare kan få hit sina anhöriga. Ju fler som får stanna, desto fler söker sig hit.

Sverige är ensamt om denna öppenhet inför somalisk invandring. I omvärlden är trenden den motsatta, att strama åt asyl- och medföljande anhöriginvandring.

[...]

Sverige ligger 2011 fortfarande etta bland västvärldens länder när det gäller asylmottagande per capita (bortsett från Malta och Cypern). Men nu tycks vi vara på väg in i en fas där sprickan mellan vision och verklighet vidgas ytterligare.

Det är ytterst få somalier som sökt asyl i Sverige med giltiga ID-handlingar, men det finns många uppgifter om de som tagit sig in i landet på falska grunder. Sådant kan vara förståeligt, men knappast acceptabelt. Så länge vi inte har fri invandring, finns lagar och konventioner som ska följas. I tidigare asylombudet Merit Wagers bok Inte bara svart eller vitt (Mummelförlaget), som bland annat recenserats och berömts av GP, berättar flera beslutsfattare på Migrationsverket närmare om asylbedrägerierna.

Print Friendly
Share
Publicerat 2012-06-25, 22:43 (Uppdaterat 2012-06-26, 12:31) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Politik

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 27 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
199 kommentarer 2585 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 98 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


kanitzen 37 minuter ago

Det är väl helt uppenbart att man måste sammanföra splittrade familjer, allt annat är omänskligt.
Dock står det inte skrivet att det måste ske i Sverige.
1 person gillade det här.

David Källman 2 timmar ago

Baktanken med massinvandringen är att ju fler vi får in desto mer ökar konsumtionen och den sk. "tillväxten", att man på detta sätt förstör vår välfärd och flyttar över pengar från låg- och medelinkomsttagare att förbrukas och spenderas av nyinkomna parasiter är inte politikers huvudbry, det viktiga är att Sverige kan prata om tillväxt och ekonomisk utveckling. Hur många solida företag startas varje år av Somalier? På vilket sätt bidrar dessa människor till svensk tillväxt? Annat än genom ren konsumtion (med pengar som vi direkt via skattsedeln gett dem).
5 personer gillade det här.

Nacka 2 timmar ago

Repatriera dom.
4 personer gillade det här.

Annelinnea 3 timmar ago

Avpixlat läses även av beivrarna för denna vansinniga flyktingmottagning.
Var snäll och försvara mottagandet så vi lite fläkt i debatten!
7 personer gillade det här.

Arge Algot 5 timmar ago

Stoppa denna för landet på alla upptänkliga sätt så förödande invandring omedelbart! Om det varit frågan om nordeuropéer med likartad kulturell bakgrund så vore det inte så farligt. De hade sannolikt snabbt smält in i den svenska vardagen. De människor det handlar om i dagens invandring har vare sig vilja eller förutsättningar att smälta in i det svenska samhället. Det hade varit bättre att de immigrerat till ett grannland till deras eget land, och därifrån arbetat för att situationen i hemlandet skall bli sådan att de kan återvända hem.
26 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 6 timmar ago

1000 somalier till Eskilstuna är 40 miljoner plus i kassan. Det är alldeles för lite med tanke på att kostnaden för den tillväxt kommunen får mångfalt överstiger de här intäkterna från staten. Kommunens budget omfattar cirka 5000 miljoner.

I Sandviken intervjuades kommunalrådet nyligen och menade att invandrarna var en behövlig tillväxt. Kostnaderna i Sandviken överstiger mångfalt intäkterna även där.

För inte så länge sedan ropade kommunpolitikerna i Katrineholm på hjälp då de inte längre har ekonomi att ta hand om den stora skaran flyktingar de redan har på plats - och det kommer flera.

Plus för kommunen och en behövlig tillväxt är egentligen svaga eller usla argument när de faktiska kostnaderna räknas samman för denna nya befolkning som inte kan försörja sig själv. Till det skall läggas kostnaden för försämrade skolor, allt från förskola till gymnasium, vilket vi kommer att få se ännu mera av. För landstingen ökar vårdkostnaderna nu dramatiskt och det kan inte längre skyllas på en åldrande svensk befolkning.

Gunnar Sandelin avslöjar siffror som viasar att andra länder insett att den här invandringen kostar och att några socioekonomiska motiv till att den skall fortgå inte finns. Den behövs varken för befolkningstillväxt eller ekonomiskl tillväxt. Den är inte heller ett medel att hjälpa utsatta eller skydda förföljda, vilket styrks av den stora andelen bluffmakare bland "flyktingarna".

Ett tack till Gunnar Sandelin som visar att Sveriges väg med "flyktingpolitiken" är fel. Sverige skall hjälpa, men vi måste välja andra sätt och medel som inte raserar vårt eget land.
27 personer gillade det här.

David Källman 2 timmar ago som svar till Svenskastavalla

"1000 somalier till Eskilstuna är 40 miljoner plus i kassan."

Varför är människor så korkade att man inte begriper att stat och kommun i praktiken är samma sak? Det finns inget "plus i kassan" för kommunen om det inte är ett "plus i kassan" för staten, allt detta betalas ju via skattsedeln............
8 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme ago som svar till David Källman

Varför är människor så korkade? Det är en gåta för evigt olöst!
2 personer gillade det här.

DragonenSWE 6 timmar ago

Idag kom den senaste undersökningen från SOM-institutet i Göteborg att svenskar blir mer och mer positiva till asylinvandringen och att alla ska fritt få utöva sin religion. Vilket dj-vla dravel! De jämför med siffror från 1993, kan de inte hitta något annat år för att få fram sina "positiva" siffror?! Trodde inte det!

http://sverigesradio.se/sida/a...
17 personer gillade det här.

Kollen 5 timmar ago som svar till DragonenSWE

Man tar till alla medel när det börjar gunga under fötterna!.
14 personer gillade det här.

Helmer_Bryd 6 timmar ago

Det ser mörkt ut på Sveriges avbytarbänk, för att travestera den klassiska Hegerforsaren.

Och samtidigt rapporterar en av landets viktigaste propaganda- och lobbyorganisationer på området, SOM-Institutet, att svenskarna blir alltmer positiva till invandringen.
Trots att statsradion nu basunerar ut resultatet som en av huvudnyheterna under morgonen handlar det tydligen om en mycket marginell ökning och att man dessutom gjort "förändringar i frågeställningarna".
Ska bli mycket intressant när någon sansad bedömare dissikerar denna s k undersökning.

17 personer gillade det här.

BitteJ 5 timmar ago som svar till Helmer_Bryd

vi kan ju börja med det självklara, vad jag vet går SOM ut till alla, alltså blir det en fråga vilka svenskar som är positiva, för inte har de bara tagit svenska med i statistiken och om skillnaden är så stor sedan 93 så borde någon kolla skillnaden på vilka som svarat 93 och vilka som svarat nu.
sedan brukar jag alltid få hem de som undersökningar som görs via dator och denna gång har jag inte fått någon, vilket då antingen beror på att den inte gjorts via dator eller också har de valt bort de som tidigare varit negativa till invandring och ändå är det över 40%.
5 personer gillade det här.

Max Müller 6 timmar ago

Tre viktiga inlägg i denna debatt:
http://religionsvetenskapligak...

http://religionsvetenskapligak...

http://religionsvetenskapligak...
2 personer gillade det här.

Sventon 7 timmar ago

Stäng gränsen för dessa människor NU. Kolla siffrorna. Är detta rimligt? Kan NÅGON tycka att detta är rimligt? Reinfeld? Lööf? (Förresten Lööf tycker nog siffrorna är för låga.) Björklund? Hägglund? Kanske såssarna eller v....Jasså, ni tycker det är rimligt ja.
Då finns det bara ett parti att rösta på då.
29 personer gillade det här.

Karl_the_swede 7 timmar ago som svar till Sventon

Bara ett nationalistiskt parti kan rädda Sverige. De övriga partierna är så oerhört bundna till både verkliga och inbillade konventioner.
17 personer gillade det här.

Mattias Stanton 7 timmar ago

Gun Holmertz ger svar på tal. Inbjuder Professor Göran Larsson till studiebesök.

Tror ni han lär komma på besök i verkligheten?

http://www.gp.se/nyheter/debat...
9 personer gillade det här.

KarlssonMikael 7 timmar ago

20 000 redan beställda av partierna i 7-klövern och säkerligen flera miljoner på väg. Ni andra, som röstar på 7-klövern, ska veta att 90 % av dem kommer försörjas av oss i måååånga år framåt.
19 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 6 timmar ago som svar till KarlssonMikael

DDR!
4 personer gillade det här.

hasse44 8 timmar ago

TV4 säger idag att fler svenskar är positiva till mer invandring kan detta vara sant eller ren propaganda
5 personer gillade det här.

Ullina 6 timmar ago som svar till hasse44

Flyktingar (några få procent av de som kommer) är nog de flesta positiva till att ta emot men inte alla lycksökare. Frågan är fel ställd. "Som man frågar får man svar", heter det ju. Indoktrineringen av svenskarna fortsätter....
4 personer gillade det här.

Tant_Karin 7 timmar ago som svar till hasse44

Jag har försökt hitta undersökningen på SOM-institutet men ännu inte lyckats. Det är ju synd att tidningar inte bifogar länk till undersökningen.
1 person gillade det här.

Bramserud 7 timmar ago som svar till Tant_Karin

Då skulle ju gemene man kunna läsa den och bilda en egen uppfattning i stället för den bild som förmedlas av medierna.
6 personer gillade det här.

VIKINGKRAFT 7 timmar ago som svar till hasse44

Måste vara rent skitsnack,tycker man hör överallt att man är trötta på alla mörkermän och annat löst folk som stövlar in i landet !

Såg även det och man hörde att han själv inte trodde på vad han läste !
6 personer gillade det här.

Kollen 7 timmar ago som svar till VIKINGKRAFT

Hörde nyheten på radio. Hur är frågan ställd?. Talar man om vilka som kommer och vilka enorma summor det kostar,innan man ställer frågan?. Och visste de tillfrågade om,att man i Grums vräker svenska hyresgäster för att ge plats åt flyktingar???.Givetvis inte!.
8 personer gillade det här.

Kommunalgubben 8 timmar ago

När de ekonomiska konsekvenserna blir uppenbara , dvs när gemene man i större utsträckning än nu märker att skatter, avgifter ökar och den offentliga servicen blir sämre kommer en opinionskantring att ske, dessvärre inte förr.
Om vi antar att vi får en minskad tillväxt eller t.o.m en negativ tillväxt kommer detta att ske snabbare.
3 personer gillade det här.

DhimmieJansson 8 timmar ago

Sverige är som en skalbolagsaffär från 80-talet. Man plundrar alla tillgångar och kvar finns ett konkursmässigt skal!
21 personer gillade det här.

Tant_Karin 8 timmar ago

Antalet asylsökande från Somalia har i år t o m maj ökat med 63% jämfört med samma period förra året. Antalet asylsökande totalt har ökat med 25%.

http://www.migrationsverket.se...
6 personer gillade det här.

VredensDruva 8 timmar ago

Suck.
Man känner sig maktlös.
Sverige går redan på knäna pga den hänsynslösa massinvandringen.
Kan detta bli nådastöten som på allvar sänker Moder Svea?
Fritt inträde för somalier och syrier under de närmaste 2-4 åren, alltså.
Spännande, tycker väl liberalerna, som då kan fortsätta med att knäcka svensk
arbetarklass. Fantastiskt tycker socialisterna, som fått för sig att Sverige har ansvar för någon annan än de egna invånarna, trots att vi inte krigat på över 200 år.

En hårdare tid för oss hederliga svenskar väntar. Inte kul då butiken jag nu jobbar på håller på att gå i konken. Har inte lust att bli bidragsberoende i tider då det inte finns något över för oss svenskar...

Inget kan man göra heller.
Den "representativa demokratin" ger inget utrymme för oss vanligt folk att protestera mot makten. Det enda man kan göra är att rösta på SD 2014. Men vad hjälper det egentligen,
det går ju så fruktansvärt långsamt med förändring.
28 personer gillade det här.

knoll2 11 timmar ago

Det ser "svart " ut för Sverige.
20 personer gillade det här.

Brossan 13 timmar ago

Varför inte gå till GP;s kommentarsfält om Islamiseringen av Hjällbo? ;
http://www.gp.se/nyheter/debat...
6 personer gillade det här.

monument22 14 timmar ago

Ang. Ullenhag. Han kan gott sitta kvar, då han är ett utmärkt sänke för sitt parti.
22 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 14 timmar ago

Mycket strongt av Gunnar Sandelin som redan tidigare fått erfara vilket pris sanningen har i Sverige och vilka konsekvenserna är av att utöva sina demokratiska och grundlagsfästa rättigheter.

GP ställer frågan till läsarna:
"Tar Sverige tillräckligt stort ansvar för asylsökande från andra länder?"

Att använda ordet "ansvar" i samband med Sveriges migrationspolitik avslöjar stor okunskap både vad gäller den rådande migrationspolitiken liksom innebörden av orden att "ta ansvar".

Sveriges migrationspolitik kan kallas mycket men inte ansvarsfull. Den är inte bara oansvarig utan kan väl snarast anses som direkt farlig för landet och dess befolkning då man bygger in stora spänningar i samhället.
I politikers uppdrag ligger dessutom att i första hand ta hänsyn och ansvara för den egna befolkningen innan man påtar sig ansvaret för andra länders befolkningar och agerar världssamvete för att knipa några extra godhetspoäng bland övriga eliten, som inte själva drabbas av de beslut man tar..

Att dessutom kalla de människor som just pekar på verkligheten och de allt eskalerande samhällsproblem allt fler upplever, vilka direkt kan hänföras till den förda migrationspolitiken, för främlingsfientliga och rasister är både fegt, oanständigt och uselt.
15 personer gillade det här.

Mats500 14 timmar ago

Visst är Sandelin bra - många plus hos honom! Men - önskvärt vore att han i vissa lägen var lite tydligare - som t ex vilka partier han räknar som främlingsfientliga (Se GP-artikeln). Är SD bland dem i hans ögon?
2 personer gillade det här.

RobertSt2 14 timmar ago

Undrar vad Gunnar skall göra nu när han övergett pk-maffian? Tömma papperskorgar och kratta häckar?
6 personer gillade det här.

PetronellaP 14 timmar ago som svar till RobertSt2

Gunnar Sandelin är en begåvad och kreativ skribent, så du nog behöver inte oroa dig över hans utkomst.
6 personer gillade det här.

RobertSt2 55 minuter ago som svar till PetronellaP

Nejdå, orolig är jag inte. Jag bara konstaterade vad som brukar hända när man sticker ut hakan.

Rebeckass 14 timmar ago

Hjälp GP att sprida denna insiktsfulla artikel.

Kan säkert öppna ögonen på en o annan skattebetalare.
19 personer gillade det här.

dempa69 14 timmar ago som svar till Rebeckass

GP hade faktiskt för några år sedan en osedvanligt klarsynt artikelserie om Somalier. Naturligtvis fick dom offerskjortan, men till större delen var den negativ till hur folkgruppen betedde sig i Sverige.
Naturligtvis fick dom ett h-vete från diverse från detta så dom översatte den t.o.m till majoritetsspråket i Somalia. Till vilken nytta kan man fråga sig då flertalet är analfabeter. Jag tipsade redaktören om att dom borde skicka ut det inläst på mp3-spelare men jag har fortfarande inte fått något svar.
16 personer gillade det här.

Teofil13 15 timmar ago

Nästa gång jag skall till vårdcentralen så säger jag att jag är illegal invandrare. Gratis är gott !!!
34 personer gillade det här.

GandalfGra 12 timmar ago som svar till Teofil13

Haha..det borde alla svenskar göra...det skulle nog få fart på debatten...om vi fuskar till oss fri vård då tar det hus i h-te..!
6 personer gillade det här.

paraflex 15 timmar ago

Pension vid 75 var inget som Reinfeldt bara hävde ut sig. Det var en testballong för ett förslag som är mycket seriöst påtänkt.

Nästa steg blir säkert en migrationsskatt, för att täcka kostnaderna för de "nyanlända"
43 personer gillade det här.

Kommunalgubben 8 timmar ago som svar till paraflex

Migrationsskatt är ett alldeles för uppenbart namn, måste kallas något annat, utjämningsskatt, stimulansskatt, transfereringsskatt/avgift kom med förslag!
4 personer gillade det här.

Kjell 14 timmar ago som svar till paraflex

Ja alldeles självklart var pensionsutspelet väl övertänkt!
Det kommer emellertid att presenteras på ett smakfullare sätt!
Och det är därför nuvarande regering inte har givit sig på LAS ännu!
Man behöver LAS för att smyga upp rättigheten att kvarstå i anställning till kontinuerligt högre ålder parallellt med att fullpoängsnivå i Allmänpensionen krontalsmässigt kontnuerligt sänks för 65 års-avgång.
9 personer gillade det här.

Teofil13 15 timmar ago

Jag har blivit obstinat!!! Mailar myndigheter och partier synpunkter när jag ser uppenbara fel. Exvis har jag kallat tingsrätten för ett tombola samt folkpartiets förslag till vård till illegala för huvudlöst, detta pga att man inte tar ansvar för vem som skall bekosta förslaget. Det ansvaret lämpar man över till landsting osv osv. Vilka pundhuvuden. Jag tror jag skall utlova gratis sprit till alla alkoholister, vem som betalar? det är inte mitt ansvar!
34 personer gillade det här.

Oberst 15 timmar ago

Ändra kursen? Ja, gärna, påbörja exporten.
13 personer gillade det här.

Teofil13 15 timmar ago

Försökte få biblioteket där jag bor att ta in Merits bok men fick till svar att man inte räknar den som bok, den är endast ett antal bloggar (eller vad man kallar det) varför man inte rankar den som bok. Jag behöver ammunition, finns det någon annan skrift i samma genre som finns på biblioteken som också torde gå under detta epitet?
7 personer gillade det här.

PetronellaP 14 timmar ago som svar till Teofil13

Tycker du ska göra ett nytt försök på biblioteket. Merit Wagers bok är en alldeles riktig bok och kan som påpekats köpas på internetbokhandeln Adlibris. Stå på dig! Biblioteken ät till för vår skull och inte för bibliotikariernas.

http://www.adlibris.com/se/pro...
16 personer gillade det här.

Karin 15 timmar ago som svar till Teofil13

Går att köpa på nätet. t.ex ADLIBRIS :-)
10 personer gillade det här.

Karin 15 timmar ago

TACK Gunnar. Du tänker på ditt eget FOLK, det gör INTE de missanpassade Media/Politiker i detta kaotiska samhälle. En ljussjäl är du bland alla Sa*ans Mörkremän/kvinnor.
24 personer gillade det här.

Teofil13 15 timmar ago

Läste jag rätt? Skall man införa obligatorisk DNA? Isåfalll hoppas jag man gör det på plats i Somalia. Hörde på radion när Sandelin var med, reportern rapade sitt mantra att 'vill du inte att familjer skall återförenas?' Det är en annan fråga, först skall det fastställas att det finns ett släktskap?
6 personer gillade det här.

Mr_Realistic 15 timmar ago

Det händer ibland att pk-pressen släpper igenom några verklighetsförankrade alster. Men sluta hylla pk-pressen för det.

Skall vi glädjas åt att sanningen beskrivs i fem minuter utav ett dygn, när 23 timmar och 55 minuter används till att mörka sanningen och vilseleda svensken? Jag anser inte det!
14 personer gillade det här.

fotbollsliv 15 timmar ago

När jag hade läst Gunnars artikel sa jag tyst för mig själv "yes, kanske det kan hända nåt trots allt"........men så helt plötsligt utan förvarning ploppar det upp en bild i huvudet på mig som gör att hoppet jag kände hoppade i väg med en jä*la fart ...och nu ligger man här med en bild föreställande- Annie L , Reinfeldt och Ullenhag fastnaglad på näthinnan och inser att det nog är försent.
Hur som helst skall du ha cred för din artikel Gunnar, för du tände ett litet ljus för en kort stund, nu återstår bara "baksmällan"........hur f*n får jag bort bilden!!!!!!
6 personer gillade det här.

Kjell 15 timmar ago som svar till fotbollsliv

Hur Du får bort den?....enkelt!....avpixla den!
3 personer gillade det här.

Rebeckass 15 timmar ago

Kom inte och säg att sjuklövern arbetar för Sveriges bästa.
Alla som röstar på ett sjuklöver-parti är medskyldiga till Sveriges förfall.

Alla har vi en skyldighet att upplysa ovetande medborgare.

20 personer gillade det här.

MetalHeadViking 15 timmar ago

Sandelin är bra.

Men det visste vi redan.
13 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 15 timmar ago

Det är en bedrift att i dagens svenska massmediaklimat få in en sann och högkvalitativ artikel, ja det krävs "två för en tango". All min respekt, hoppas innerligt att vi här, har kommit till en vändpunkt.
11 personer gillade det här.

Gunhild Larsson 15 timmar ago

Han verkar vara en förståndig man. Är det han som gjort boken Jihad?
2 personer gillade det här.

Nordkoster 15 timmar ago

Jag blir mer och mer övertygad för varje dag att denna kloka ungdom, svensk-kurden, Tino Sanandaji, har det hittills bästa argumentet för vad det är som inte fungerar. Jag rekommenderar den varmt till alla som inte ännu har sett den. Det är en intelligent och varm analys, humanistisk, men ändå relevant och baserad på sunt bondförnuft. Mångkulturen är en lögn. Ja du hörde rätt. Det är en lögn. Den är problemet. Vi måste lägga om politiken 180 grader annars havererar hela samhället.

http://www.youtube.com/watch?v...
19 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 15 timmar ago

Gunnar är en klok man som skriver sanningen, som den svenska regeringen slår dövörat till.
7 personer gillade det här.

JanEriks 15 timmar ago

Sagt det förr och jag säger det igen!
Jag har inget hemland längre...
Inget hemland som tar mina intressen som ursvenk i försvar.
Kriget mellan väst och islam har redan startat.
Ett krig som pågår nära Dig.

7-klövern märker inget.
7-klövern ski.er i det.
7-klövern är handlingsförlamad och kommer aldrig att lyfta ett finger för att fösvara det som är svenskt.
Handlingsförlamad då minsta åtgärd gör att de tror de riskerar att bli kallade rasister eller ännu värre...förknippas med SD.

Det är kört för Sverige!
Om 30 år har vi sharialagar här!
Och...7-KLÖVERN FATTAR TA MEJ F.N INGET!!!

Dags att starta en nationell, utomstatlig krigsmakt?
En krigsmakt som begriper att försvara och värna det svenska som våra förfäder byggt upp.
56 personer gillade det här.

Norman Bates 13 timmar ago som svar till JanEriks

Vi ska set till att vi kan ta kontakt med varandra 'IRL' så att säga.
Jag har lagt till en sida hur vi gör för att sätta ihop en maillista av
de man kan lita på här :
http://sweden.mypressonline.co...


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: