söndag 13 februari 2011

EXKLUSIVT: Erik Reinfeldt blir berikad… « Politiskt Inkorrekt

EXKLUSIVT: Erik Reinfeldt blir berikad… « Politiskt Inkorrekt: "EXKLUSIVT: Erik Reinfeldt blir berikad…

DOMSTOL Den 31 januari föll en i det normala fallet föga anmärkningsvärd dom i Attunda tingsrätt. Tre tonårsgrabbar råkar i bråk, smärre knuffar och slag utdelas och påföljden för de dömda är ju som vanligt närmast försumbar. Det intressanta här är dock vem som var målsägande. Det är nämligen ingen mindre än Fredrik ”Don Federico” och Filippa Reinfeldts son Erik, som i år fyller 16 år. Och Erik verkar enligt domen ha yttrat ord som hans extremt invandringsvänliga fader knappast skulle vilja höra från en familjemedlem…

Det hela startade så trivialt som det kan göra, en människa påstås ha yttrat negativa ord om en annan på någon av Internets sociala mötesplatser, kompisar kommer till undsättning och skall ”göra upp” med personen som förmodades ha uttalat de negativa omdömena. Så långt allt normalt.

Men det intressanta kan läsas i de vittnesmål som avgivits. De två gärningsmännen, bröder och uppenbarligen av utländsk härkomst, använder sig av den moderna varianten av ”min pappa är starkare än din” och hävdar att Reinfeldt och hans kamrater skall ”passa sig” för bröderna känner minsann Black Cobra-medlemmar. Av yttranden från socialkontoret i Danderyds kommun framgår också att de sedan flera år tillbaka är föremål för insatser enligt socialtjänstlagen.

Och sedan det anmärkningsvärda. Enligt vittnesförhör skall Erik Reinfeldt ha kallat den ena brodern för ”blatte”!

Här måste vän av ordning ställa sig några frågor. Har Reinfeldt junior sagt detta? Är Erik i så fall rasist, för det brukar ju varenda människa som använder det ruskiga B-ordet kallas? Vad tycker i så fall pappa Fredrik ”svenskar är bara barbarer” Reinfeldt om det?

Nåväl, döm själva, domen finns att ladda ner här. pdf
PrintFriendlyShare

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: