söndag 20 februari 2011

”Bussmannen” i Karlstad åtalad för nytt sexbrott « Politiskt Inkorrekt

”Bussmannen” i Karlstad åtalad för nytt sexbrott « Politiskt Inkorrekt: "Bussmannen” i Karlstad åtalad för nytt sexbrott

BUSSMANNEN Under maj och juni månad 2009 utsattes flera kvinnor för sexuella kränkningar av en marockan, den så kallade bussmannen, ombord stadens bussar i Karlstad.

En 22-årig kvinna blev tafsad på när marockanen satte sig bredvid henne. Då hon steg av bussen följde han efter och överföll henne. Hon slogs till marken och då fortsatte han misshandeln. Men en rådig 28-årig kvinna hade sett allt från bussen och skyndade till den skrikande kvinnans undsättning varpå marockanen flydde fältet. Detta skedde i maj. Drygt en månad senare åkte han buss igen. Ödet ville sig inte bättre heller för på samma buss satt även den hjälpsamma 28-åriga kvinnan. Marockanen satte sig då bredvid och tafsade på henne, kom med sexuella inviter och försökte komma innanför hennes kläder. Sedan försvann han.

Polisen slog larm eftersom man hade att göra med en potentiell våldtäktsman, som dessutom beskrevs som ganska så aggressiv. Efterlyst tog upp fallet hösten 2009 liksom lokal media i omgångar. I oktober samma år greps han slutligen. Då var han även misstänkt för andra kvinnoöverfall.

Värmlands tingsrätt dömde sedermera

Abdelmalid Moulay Alaouij Oufai, född 1977-10-05 och marockansk medbogare, för försök till sexuellt tvång och sexuellt ofredande till ett års fängelse. Han blev inte utvisad. Anledningen är att han har anknytning till Sverige genom att vara gift och har ett litet barn enligt uppgift. Abdelmalid Moulay Alaouij Oufai talar endast arabiska och hade tolk under rättegången. Han var innan domen ostraffad och nekade till sexbrotten. Sommaren 2010 släpptes han ur fängelset.

Den 20 november 2010 var det dags igen för nya sexbrott.

Abdelmalid Moulay Alaouij Oufai var då på en restaurang med det föga smickrande namnet i sammanhanget, Score. En vakt noterade att han gick omkring och tafsade på kvinnliga gäster bland annat mellan benen på dem. När vakterna försökte omhänderta honom blev det genast tumult. Polisen grep honom men han blev inte häktad trots åklagarens åsikt att det fanns risk för fortsatt brottslighet. Det var ett misstag för i efterhand har man fått information av andra krogvakter att marockanen även tafsat på två kvinnor på krogen Ankan. Dock har inte det kunnat styrkas.
Nytt åtal

Nu har han åtalats för sexuellt ofredande och våldsamt motstånd gällande Score-dramat. Åklagaren yrkar på att den misstänkte ska betala 5 000 kronor till tjejen för kränkningen hon utsatts för.

Abdelmalid Moulay Alaouij Oufai nekar åter till brott.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: