fredag 1 april 2011

15-årig flicka våldtogs på väg hem från skolan « Politiskt Inkorrekt

15-årig flicka våldtogs på väg hem från skolan « Politiskt Inkorrekt: "15-årig flicka våldtogs på väg hem från skolan

MALMÖ På onsdag eftermiddag blev en 15-årig flicka våldtagen då hon var på väg hem från skolan. En misstänkts gärningsman kunde gripas i går kväll efter att flickats klasskompis fått syn på honom ute på stan. Överfallet klassas som en överfallsvåldtäkt.

– Han har gett sig på flickan en stund innan och då var hon i sällskap med en klasskompis. Senare blir flickan förföljd av den här mannen och våldtagen, säger polisens inre befäl Mats Attin.

Flickorna gav polisen ett bra signalement, mycket mer än så fanns dock inte att gå på.

– Men så hade vi sådan jädra tur nu att väninnan fick syn på den här killen idag. Och han har vi dragit in och är gripen nu ikväll.

Huruvida det finns någon teknisk bevisning som binder den nu gripna 19-åriga mannen till våldtäkten vill polisen inte säga något om, Attin andas dock en viss optimism och säger att ”prognosen är extremt god”.

Flickan har vårdats på sjukhus och på torsdagskvällen kunde Attin inte säga något närmare om hur flickan mår och om våldtäkten kommer att klassas som grov eller inte.

Sydsvenskan
1 april, 2011 | Category: Okategoriserade
10 comments to 15-årig flicka våldtogs på väg hem från skolan

*
Vi har inte råd
1 april, 2011 at 10:19 · Reply

Törs man gissa att det är en ”kulturberikare” som är gripen?
*
Fredrik
1 april, 2011 at 09:59 · Reply

Finns någon mer info om var detta hände i Malmö?
*
Austin_Powerwich
1 april, 2011 at 09:53 · Reply

One down, 9999 to go.

Hoppas att flickan repar sig och blir bra igen. Vet av erfarenhet att det kan bli mkt svårt och även medföra mentala ärr och men för livet, men om hon är stark och får stöd och hjälp från människor runt henne, så kan det gå.
Hade även denna förbannade regering och media velat henne och tusentals andra offer väl, och gemensamt kämpat för att få fast alla monster och rovdjur som springer lösa i samhället, så hade vi kanske sluppit få läsa om alla kommande offer.

Men när även dessa monster sitter i regeringen och jobbar inom media och inte bara brer på och underlättar för nya våldtäkter utan även själv våldför sig på Sverige och alla svenskar …vad skall man då våga hoppas på? Att sanningar och en räddning skulle komma från det hållet, det är nog lika osannolikt som om vi skulle få se Reinfeldt och resten av fraglarna att erkänna att dem förstört Sverige och struntat i det svenska folket. För sanningen är att ”våra” politiker vill inte bara sälja de statliga bolagen (det svenska folkets bolag), utan de vill och håller även på att sälja ut hela Sveriges rike – den svenska kulturen, tryggheten, friheten, välfärden, svenskheten och ja, tom. vi det svenska folket är till salu.

…om just du tycker eller tror att jag har fel? till er säger jag …en stackars flicka blev i onsdag våldtagen(!) av det nya politiskt korrekta Sverige, där har ni ert bevis för vad jag säger är sant. Och hon är bara en av flera tusentals tjejer och kvinnor som blivit offer för det nya Sverige som vi TVINGAS att älska. Och väntar ni några timmar och sen kommer tillbaka hit, så är jag säker på att vi även har ytterligare 4-5 fall att lägga till bevishögen. Ja, faktum är att hela PI består av tusentals bevis på att det är sant.

Är du ny till sanningen, har planer på att leva eller bo i Sverige i minst fem år till eller mer, har du barn du gärna vill se hela och krya i framtiden, Känner du att du och din familj kanske inte vill konvertera till en påtvingad religion inom 20 år …ta då din tid här och titta runt på PI, lär känna det nya riktiga Sverige – det som är såå fantastiskt bra och där inget ont händer, förutom då invandrare, samt att det finns en viss ”främlingsfientlighet” som ingen riktigt kan förstå. Jag är säker på att din nyfikenhet kommer belöna dig och du kommer att gå härifrån intellektuellt rikare och med flera nya aha-upplevelser i din inkorg. Det kommer förvisso att kännas som om någon slagit dig med en spade i pannan. Men så ont kan sanningen göra ibland. Vi vet, vi som dagligen lever i den. Välkommen!
*
Viveka Alm
1 april, 2011 at 09:43 · Reply

Det kändes direkt på stämningen i Malmö när Alliansen meddelade sitt beslut om att samarbeta med Miljöpartiet angående migrationspolitiken för några veckor sedan. Nysvenskarna gick och skattade oss rakt upp i ansiktet. Våldtäkten var inte den enda incidenten igår.

http://www.skanskan.se/article/20110401/MALMO/110409999/1004/-/kvinna-misshandlad-av-tre-okanda

Det är inte en rolig vår vi har att se fram emot i Malmö. Tack Reinfeldt!
*
Andre
1 april, 2011 at 09:30 · Reply

Det är sånt här som PI behövs för!

Då 95% av överfallsvåldtäkter begås av invandrare så… Ja ni förstår.
*
ThinksTwice
1 april, 2011 at 09:30 · Reply

Hörde om detta på sydnytt imorse :( sätter en 20:a på att det är en av våra vinstmaskiner.
*
'Svenne'
1 april, 2011 at 09:28 · Reply

Var det en ensamkommande?

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: