torsdag 16 februari 2012

Svenskar eller världsmedborgare? « Avpixlat

Svenskar eller världsmedborgare? « Avpixlat: Svenskar eller världsmedborgare?

INSÄNDARE Ord som tolerans, anpassning, solidaritet, mångfald, allas lika värde hamras in i våra medvetanden så att vi ska ”tänka rätt”, och med syftet att ge upp nationalkänslan inför multikulturalism och världsmedborgarskap. Nationen Sverige har sedan Palmes dagar varit en nagel i ögat på vänstern och numera även för mitten och liberaler.

Centern har gått från knätofs till superliberaler. Annie Lööf innehar, med sina dryga 30 miljoner nybyggare, ett svårslaget rekord. Förra centerledaren Maud Olofsson skämdes inte heller för sig. I en debatt med Jimmy Åkesson sa hon: “svensk kultur, vad är det?” Eller Mona Sahlin: “och vad har vi, midsommarafton och sådana töntiga saker”. Statsministerns bevingade ord: “ursvenskt är rena barbariet”. Ponera att republikanen Mitt Romney skulle kampanja med att USA behöver en miljard nybyggare och som lök på laxen hånat amerikanen och amerikanska traditioner! Är det någon som tror han skulle bli vald?

Så varför inte vända på steken och slänga lite glåpord åt våra politiker som defaitister, ryggkrökare, fegisar, fatalister, självhatare, antinationalister, nihilister etc. Nog finns det mycket av undfallenhet, för att inte säga bedräglig retorik, hos våra folkvalda. När någon ställer frågor om massinvandringen ger Reinfeldt förklaringen att vi är bundna av FN-konventioner. Snacka om gummirygg! Är det inskrivet i mänskliga rättigheter att Sverige har skyldighet att ta emot 100.000 invandrare per år?

Svenska politiker har under decennier gjort allt för att undergräva nationalstaten och göra oss till världsmedborgare. Birgitta Olsson (FP) EU-ministern, som pratar fortare än hon tänker(!), har skrivit att “det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som en vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statskick”. (Expressen 2001). Sådant belönas med höga poster och feta arvoden.

När det i Sverige fattas hundratusen lägenheter till ungdomar, när de tvingas migrera till Norge för att skala bananer, blöjorna vägs på våra äldreboenden och äldre nekas påtår till kaffet, antalet våldtäkter placerar oss på andra plats i världen, gangsters tar över i Malmö, när alla i hela världen ges rätt till gratis svensk sjukvård, där skäggbarn kostar 2000 per dygn att vårda(!), skolor bränns ned osv, då talar politiker om visionen av en världsfederation! Folkhemmet känns ljusår bort, tillintetgjort och med självhatet och destruktiviteten som en kvävande tung våt filt över landet.

Rätten till självbestämmande tycks gälla andra folk men inte det svenska!? Men vi är även berövade vår historia! I en statlig utredning från 1996 talar invandrarkommittén om svenskheten; som inte i en gemensam historia utan i den samtida tillhörigheten! Något mera Orwellskt är svårt att tänka sig. Svenskheten är inte bokstavligen utrotad ännu, men väl vår historia. Wasaloppet byter namn till att passa den nya menigheten? Vad sägs om Somalien-rännet?

Det tar många år att utrota en identitet och en kultur – om man inte använder stalinistiska metoder – men man kommer att lyckas, var så säker. Vi riskerar att tappa det som den norske statsvetaren Öyvind Österud talar om som ett kitt som förenar ett folk och ett land. Han menar att kittet bildar den nationella solidariteten dvs. att man undviker stora motsättningar och konflikter. Han varnar för att när motsättningarna blir för stora riskerar landet att få ett auktoritärt styre, att demokratin försvinner. Men det kanske är det priset vi måste betala för att bli världsmedborgare, allt enligt våra oikofoba politiker.

Natan
Print Friendly
Share
2012-02-16, 09:45 (uppdaterat 2012-02-16, 03:48) | Kategori(er): Insändare, Invandring/mångkultur, Politik

12
Disqus

Gilla
Ogilla
och (siffra) andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
112 kommentarer 1233 gillar mottaget
Dela på
Visar %(num) kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
2 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


j_london 9 minut sedan
Ja visst, föreställ er en amerikansk politiker som åkte runt och hånade amerikanerna för att man firar Thanksgiving Day fjärde torsdagen i november... eller Veterans Day den 11 november. Han skulle aldrig mer få se solen gå upp. Det lovar jag.

I landet Sverige däremot, där ledande politiker hånar och öppet och officiellt smutskastar Sverige och hatar allt det som är svenskt, nedvärderar svenska språket, föraktar och fördömer svensk kultur och svenska traditioner - erhåller man drygt 94 procent av rösterna i ett riksdagsval!

Man kan inte säga annat än att politikerna (landsförrädarna) lyckats utomordentligt bra med att manipulera och grundlura svenskarna. Och fått dem att vända sig mot sitt eget land och sitt eget folk, samt tycka illa om det svenska - och dessutom fullständigt befriats från känslan och stoltheten för Sverige. Ordet lojalitet finns inte längre i Svenska Akademins Ordlista...

1 person gillade det här.

MorbrorGul 11 minut sedan
Sverige har varit friare, mer öppet och haft en rätt bra infrastruktur rmed tillgång till jobb, resor (ett SJ) och rimliga möjligheter att t.ex. skaffa sig en boendekarriär.

I dag har egenintresset tagit över hos dom styrande. Vi har fått ett introvert, olust- samhälle, med en krossad infrastruktur (bortslumpad till giriga företagskoncerner) på dom flesta områden. Det här är ju en konsekvens av den ivrigt odlade nyliberalismen ,som har aktieutdelningen som ennda ledstjärna för samhällsutvecklingen, (-avvecklingen).

Då spelar det ingen roll för politiker hur folk mår, hur vi Svenskar har det i våra liv, då har vi upphört att exisatera, annat än som demografiska staplar. Invandringen fungerar idag som forna tiders svedjebruk,då man brände en de lav landet för att få bätter jordmån, nu kan man översätta det med en låglönemarknad.

Det här är ju resultat av en längre tids härjningar av brojlerpolitiker, som bara värnat om sina egna intressen och med lögnen som hjälpedel och den s.k.pratbluffen gett sken av politisk aktivitet, när man istället bakom ryggen på oss, sätter sprätt på våra skattepengar, med oändliga frispel och exempellösa ekonomiska förmåner.
3 personer gillade det här.

Kallebulingen 13 minut sedan
Hum. Jag vet inte riktigt vad jag står vad det gäller invandringen. Ta detta med kostnader. Ses som en självklarhet bland de som skriver här att det är enorma kostnader sen läser jag detta:

"Det går inte att....
....beräkna sådant! Det har ju påtalats flera gånger de senaste åren! Invandringen är ett ofta diskuterat ämne hos sverigedemokrater och andra rasister. Man utgår från att invandringen kostar. Men vi kanske rent av tjänar på invandringen? På olika sätt? En av dem som påpekar att invandringen kostar är Jan Ekberg, som i sin för några år sedan utkomna rapport "Invandringen och de offentliga finanserna". Han framförde att de utomlands födda personerna i landet gav förlust på 45 till 60 miljarder kronor per år - alltså i de offentliga finanserna. Vilket dessutom var en uppskattning och en subjektiv tro – den baserades knappast på objektiva fakta. Ekberg påpekade dock klokt nog att undersökningen bara handlade om en del av samhällsekonomin, nämligen omfördelningen av resurser genom den offentliga sektorn. Inte om samhällets hela ekonomiska aktiviteter och fördelningar av resurser. Men dessa beräkningar utgör knappast någon bild av verkligheten. Ekberg visar att intäkterna från invandrarna, i form av direkta skatter och avgifter, visserligen är större än de offentliga transfereringar som går tillbaka. Men sedan blir det fel, eftersom Ekberg fördelar ut de övriga offentliga kostnaderna efter ålder. Det är ett felaktigt räknesätt, eftersom kostnaderna i praktiken ser olika ut för olika samhällsgrupper, den som tjänar mer betalar också mer skatt. En anledning till att man inte kan fördela sådana kostnader rakt över befolkningen är att en del av den offentliga konsumtionen varken konsumeras av invandrare eller infödda. Om det köps in mer av den offentliga sektorn än vad som i praktiken behövs blir vi alla lite mindre lönsamma med Ekbergs resonemang. Exempelvis utgör partistöd, tidningsstöd, medel till kungahus och hovet liksom mycket annat som räknas som konsumtion – men som inte konsumeras av människorna ute i samhället, bara av små speciellt utvalda grupper. Annars blir ju resultatet att sådana verksamheter inte kostar samhället något – vilket inte håller för verkligheten. Ett vettigare resonemang är att både invandrare och infödda ger ett överskott när transfereringarna är betalda och båda grupperna bidrar till att betala den offentliga konsumtionen. Några exempel får göra underlag för resonemanget.

Ekberg har helt ändrat sig år 2010 Enligt Jan Ekberg, professor i nationalekonomi vid Linnéuniversitetet i Växjö, bygger SD:s valmanifest på felaktiga antaganden om hur mycket som kan sparas inom invandringspolitiken. Det är alltför stora belopp, säger Ekberg, som forskat och skrivit mycket om invandringens kostnader och inverkan på samhällsekonomin. Han konstaterar att SD utgår ifrån att endast en mycket liten del av de invandrade får jobb, 10 procent. Det är alldeles för låga tal, det handlar om 30-40 procent. Och i hela gruppen utrikes födda är det mer än 60 procent som har jobb, säger Ekberg till TT. Han noterar också att SD räknar med att invandringen ger extra kostnader för samhället eftersom de invandrare som får jobb också, till 90...
visa mer
2 personer gillade det här.

Josahonanon 14 minut sedan
(siffra)???
Varför censurerar Avpixlat antalet läsare som klickat på Gilla-knappen?
3 personer gillade det här.

invandrare1957 19 minut sedan
Genus pedagokiken ligger väl högt på listan då har man fått bort den svenska barnuppfostran också
5 personer gillade det här.

mrsmaland 19 minut sedan
På 80-talet avslutade jag en befälsutbildning under min värnpliktstjänstgöring.
Minns tydligt den dagen, under en permission, jag klev av bussen i min hemstad iförd uniformen.
Jag var så stolt! Känslan att i händelse av krig få försvara mitt kära land och dess folk var ytterst påtaglig.

Det var då det....
Idag, i händelse av att jag får rycka in, blir det närmast omöjligt att uppbringa den motivationen.
Det är väl oxå uppenbart att den allmänna värnplikten har avskaffats helt i linje med de-nationaliseringen.
Hur skulle dagens värnpliktiga finna motivation att genomgå en lång och slitsam utbildning?
Och OM de finner den så är ju "risken" att de blir alldeles för "nationalistiska".

Att vi har en vapenvägrare och en muslim i toppen på försvarsapparaten i sverige känns noga uträknat och planerat. Fy f...
9 personer gillade det här.

Kapten_Krok Top 10 27 minut sedan
Därför var det EXTRA härligt att C låg under 4% i senaste mätningen. Muahahahahaaha
12 personer gillade det här.

MakingBacon 38 minut sedan
Att vara världsmedborgare innebär att man kan anpassa sig till kulturer och lagar i de länder man flyttar runt mellan. Det innebär inte att man skall pracka på värdlandet sina egen kultur eller vanor.
16 personer gillade det här.

Kapten_Krok Top 10 24 minut sedan som svar till MakingBacon
Att vara världsmedborgare innebär enligt Clownfeldt att alla kan komma och bo i Sverige och få tillgång till vår välfärd som våra föräldrar och morföräldrar byggde upp under nästan 100 år.

Samtidigt ska zigenarna ha ursäkter och likvida medel för att Sverige har behandlat dem "så illa", men vi ska inte ha ursäkt för alla våldsbrott de har begått i alla tider mot oss. Om 500 år har de fortfarande inte integrerat sig. Jag svär....

Sjukare land än Sverige får man leta efter idag.
12 personer gillade det här.

Borgaren 46 minut sedan
Herre Gud. När jag
läste det här, så gick min hycklerimätare upp i högvarv och sprack!
6 personer gillade det här.

UfoM 13 minut sedan som svar till Borgaren
Utveckla.

Ligur 1 timme sedan
Multikulti slår lika blint och våldsamt som kommunismen gjorde. Kinesiska ledare startade en "kulturrevolution" för att göra upp med Kinas icke-kommunistiska historia genom att försöka förinta den. Historiska och kulturella skatter i ofattbara mängder slogs sönder i ett svartsjukt försök att förinta allt som kunde konkurera med kommunismen om kinesernas identitet. Människor som försökte rädda undan ovärderliga föremål för framtida generationer riskerade dödsstraff.

Är det inte en "kulturrevolution" vi lever under idag? Även om man ännu inte har börjat gå lös på de materiella arven (det gjorde man inte till en början i Kina heller) så är det ju helt uppenbart att alla idéer om "det gamla Sverige" skall utrotas som vore de sanitära olägenheter och ett hot mot nationen (?). Där om någonstans kan man se att svenskarna har utsatts för en olaglig "revolution". När dygder som ansågs sunda och självklara för en generation sedan, som kärlek och lojalitet till sitt land och folk, plötsligt och oförklarligt betraktas som "ett hot mot vårt gemensamma samhälle" har något fult hänt bakom kulisserna.

I dag betraktas illgärningarna mot Kinas fantastiska kulturarv naturligtvis som kriminella och oförsvarbara. Likväl satte sig få emot när de genomfördes. Kineserna själva användes för att beröva kommande generationer sitt arv. Samma masspsykos verkar i vårt land. I morgon är det vi som står med skärvorna av vår kultur. Finns det något Sverige kvar att sörja då?
14 personer gillade det här.

Bahusia 1 timme sedan
Om det är någonstans, traditionerna är mångkulturella så är det just i USA, så det skulle förmodligen inte påverka Mitt Roneys chanser alls

eu_cccp 1 timme sedan
För att en människa ska må bra måste man utgå från jaget.
Du kan ingå i en en förening eller familj som det ju heter utan att må bra men du kommer inte att kunna tillföra något positivt om du inte känner dig tillfreds med dig själv. Utan självrespekt kommer du inte att respektera andra och inte kunna agera på ett sätt som stärker den föreningen/ familjen.

Inte heller din familj kan bidra till något positivt med de förutsättningarna i en större förening/ familj. Du kommer inte att kunna dela ut positiv energi i ungarnas fritidsaktiviteter eller känna lust eller stöd för att delta i din brf:s arbete eller din arbetsplats. Dina barn kommer inte heller att känna en grundtrygghet i sin klass/ skola eller annan större förening/ familj.

Jag vill likna vikten av nationen lite som den här familjen. Utan att vi känner oss trygga i grunden som svenskar med vårat arv och historia och vår egen kultur och särart så kommer vi inte att kunna bidra positivt till något globalt. Vi kommer att vara ett självföraktande folk utan en kärna, ett kitt som binder oss samman. En nationell stolthet och medvetenhet är viktig, inte minst för dem som rotavhuggna invandrat till oss. Annars kommer de kanske vilsna söka och sträva efter de ideal som de en gång förkastat och kanske medvetet lämnat en gång - utan att vilja lära sig det nya språket och med en parabolantenn på balkongen istället.

4 personer gillade det här.

Mikael Mikael 1 timme sedan
Det var Carl Johan De Geer som 1967 proklamerade: Svik fosterlandet, var onationell
Denna devis har kulturradikalerna ända sedan dess gjort till sin egen.
2 personer gillade det här.

Orregyllensnorre 1 timme sedan
Företaget som väger våra åldringars blöjor driver även skäggbarnshotell...
En favorit i repris här nedan, så här ser "barnens" boende ut hos samma företag som väger blöjor för att spara PÅ VÅRA ÅLDRINGAR !

http://www.caremacare.se/ovrig...
2 personer gillade det här.

Kapten_Krok Top 10 27 minut sedan som svar till Orregyllensnorre
Det här är heller inte vackert gjort av de "tacksamma" invandrarna.......Stackars flicka..
http://swedenconfidential.word...
1 person gillade det här.

Bengtomoderat 1 timme sedan som svar till Orregyllensnorre
Usch va hemskt, ett av badrummen saknade jaquzi (vet inte ens hur det stavas, än mindre har jag råd att ha nån). Att dom små liven står ut.
2 personer gillade det här.

Not2LateIHope 1 timme sedan
Det som nu pågår i Sverige pågår samtidigt i andra länder i Europa o världen. The New World Order tar form. Sen är det lite olika upplägg i länderna beroende på hur välvilligt inställda politiker i resp. land är. I Usa är det rysligt påtagligt att en polisstat är under uppbyggnad. Världens mäktiga har en agenda för oss alla. FR är helt perfekt för globalisterna för han anammar allt utan frågor. Så allt är kalkylerat o uträknat, tro inget annat. Kaos ska råda!

Googla på New World Order o Bilderberg, det finns information i massor men räkna med att bli ordentligt mörkrädd på köpet!
3 personer gillade det här.

Sweetasplumpie 1 timme sedan
Dessa som kallar sej Liberaler uti detta land så verkar de vara mer Vänster än Liberala. Inte ens det som kalla Socialliberalism har sådana värderingar som Liberalern i Sverige har.

Är alla Kommunister i grunden men vill bara inte erkänna det?

Min nya giv skall bli att kall dom Nazister- kolla bara inte benämningaen av Adolfs parti?
Socialistiska Arbetarpartiet - tycker mej känna igen det där.....


Natan du har tyvärr lite fel i den text- Inte ens Stalin kunde utplåna kulturerna och olikheterna i Sovjet. Det slutatade bara vara öppet.
5 personer gillade det här.

k_persson 1 timme sedan
Tack Natan! Att detta inte är självklart utan tvärt om, att makten hatar allt du (vi) står för och arbetar så hårt de kan mot oss, gör mig så... ja, tänk dig allt negativt du kan komma på så har vi en början...
3 personer gillade det här.

JanEriks 1 timme sedan
Det är fult att vara ursvensk och gilla våra traditioner!
Såvida du inte nysvensk och infört dina traditioner...då är det jättefint!
Otroligt att Sverige är det enda land som hatar/ogillar sina traditionella traditioner!
Hur kunde det bli så?
8 personer gillade det här.

Tjofflas 1 timme sedan
Vi har de politiker vi har tack vare att det är PK-media som sätter agendan för hur svenskarna ska tycka.
Jag menar, hur många vill öppet framstå som en stor skurk och idiot och säga att det har gått alldeles för långt med invandringsflummet.
Tur att vi fortfarande har möjligheten att lägga SD:s valsedlar i urnorna vid valen, vilket ju också allt fler gör.
13 personer gillade det här.

Stefan K 1 timme sedan
Reinfeldts ord om att vi är tvingade av FN-konventioner finner jag svårsmälta.
Var står det att just lilla Sverige måste inneha en tätposition och ståta överst i samtliga tabeller när det gäller invandring, flyktingmottagande och bistånd?
Var står det skrivet att just Sverige måste ta emot fler flyktingar än övriga Nordiska länder tillsammans?
Står det i någon FN-konvention att just Sverige var tvungna att ta emot majoriteten av de serbiska romer som drog ut i Europa när visumkravet slopades 2009?
14 personer gillade det här.

Tant_Karin 31 minut sedan som svar till Stefan K
Jag tror inte vi är tvingade i allt av FN-konventionen. Vi har lagt in en egen grupp, skyddsbehövande tror jag, som går utöver vad vi behöver ta in. Möjligen också synnerligen ömmande.När det gäller anhöriginvandring undrar jag om det finns sådana regler eftersom det är så olika i länderna, men allramest förmånligt i Sverige naturligtvis.
Läste nyss någonstans, kanske här, att Norge hade någon 48-timmarsregel för direktutvisning om skäl inte fanns, t ex Serbien och Rumänien, men här verkar de ju få stanna väldigt länge innan de förhoppningsvis blir utvisade?
1 person gillade det här.

SveaLydig 1 timme sedan som svar till Stefan K
Vi har undertecknat Genèvekonventionen samt Dublinkonventionen. Följer vi dessa så finns det i princip inga som skulle nå Sverige med asylskal.
3 personer gillade det här.

JanEriks 1 timme sedan
Avpixlat plats 52 nu på Alexa!!!
GP plats 51.
Går vi om GP innan helgen?
Hoppas...:-)
27 personer gillade det här.

kirre 1 timme sedan som svar till JanEriks
Målsättningen för Avpixlat bör vara bland dom 25 första, där dom fyra stora drakarna befinner sig. GP betyder inte så mycket då den blaskan är koncentrerad till Göteborgsområdet och bara läses av Kålle och Ada.
4 personer gillade det här.

KungFy 53 minut sedan som svar till kirre
Lite märkligt att inte fler system/samhällskritiker, invandringskritiker m fl vill publicera sig här istället för på Newsmill som har plats 275?

Borde rimligen bli en mer fri och öppen debatt.
1 person gillade det här.

katarina broman 1 timme sedan som svar till kirre
Vi måste dock ha delmål!!
2 personer gillade det här.

SveaLydig 1 timme sedan
När svensken blev småborgerlig och vänsterns roll spelat ut så i desperation från vänsterns sida så gällde det att slå sönder denna borgerliga tillvaro . Genom att importera främmande kulturer som enbart skulle söndra landet genom stölder av välfärden och osäkerhet bland befolkningen så skulle vänstern skynda till och utjämna det ojämlika.Så långt är det gott o väl,men vad har Reinfeldt för agenda,att förstöra ett väl fungerande land,med en kultur som tagit generationer att utveckla ,det är för mig obegripligt.Om nu Reinfeldt som den tyrann han är inte har några moderater som kan starta en palatsrevolution så vore det mer än konstigt. Eller kan det vara så att de höga opinionsiffrorna ,en följd av avsaknad av opposition, förblindar moderaterna.
8 personer gillade det här.

kirre 1 timme sedan
Sveriges elände började med landsförrädaren och mullvaden Olof Palme.
21 personer gillade det här.

Kullen 6 minut sedan som svar till kirre
Det är ju så att man undrar om det verkligen var utländsk stat eller om det var SÄPO som gjorde det, fast det är en fråga för annat forum.

repell 1 timme sedan
Om var tionde person anslöt sig till att vara världsmedborgare som vandrade fritt i alla länder så hade vi en värld fylld med Anarkister och alla människor måste gå beväpnade!

Varför då kan man fråga, det är exakt samma fenomen som kriminella invandrare som inte vill göra rätt för sig och saknar i de flesta fallen personligt ansvar, hur skulle då världsmedborgare fungera som inte heller känner något ansvar för det land de vistas i och varför skulle de göra det, det är ju inte deras land? Det här är vad som händer i Världsmedborgarnas hjärnor, det luktar unken kommunist, så är det bara!

Jag anser att mångkultur fungerar som den ska när varje folkslag blir kvar i sina hemländer och inte samla alla folkslag i ett och samma land och därför är det av högsta prioritetsvärde att avveckla mångkulturen i Sverige, som skulle lösa brottsligheten och befria 7 klövern ifrån sin svenskfientlighet, bara detta, "bör var och en förstå" är ovärdeligt för svenska folkets psykiska hälsa!
5 personer gillade det här.

Nikkson 1 timme sedan
Till syven om sist så är det svenska folket som röstat fram via val vart 4e år att vi skall ha det så här i landet. Det är ju inte så att katastroferna där uppe i regeringarna döljer vad de håller på med, svensken röstar på dem ändå. Så tyvärr har nog inhamringen lyckats =(.
14 personer gillade det här.

BitteJ 1 timme sedan som svar till Nikkson
dock börjar väl verkligheten visa sig för många svenskar och den har våra politiker just nu svårt att bortförklara,samt att det kommit in ett nytt parti i riksdagen som visar framfötterna så gott det går,trots all demonisering. kan hoppas många vaknat till 2014.
2 personer gillade det här.

katarina broman 1 timme sedan
Låt oss ta tillbaka vårt Svenska land och våra traditioner! Själv kommer jag att starkt överdriva firandet av varenda Svensk högtid i fortsättningen! Ställa ut högtalare i trädgården och spela Du gamla du fria och hissa vår fana så fort tillfälle ges!, samt "tvinga" barnbarnen att hoppa runt midsommarstången sjungandes "små grodorna" och "så gå vi runt ett enebärssnår" LOL
12 personer gillade det här.

Demokrat001 1 timme sedan
Nja, jag brukar envist hävda att en utrotning av svensk kultur och historia bara kan ske om vi medborgare låter det ske.

6 personer gillade det här.

katarina broman 1 timme sedan som svar till Demokrat001
Kanske inte utrotning, men utarmning om folk blir tillräckligt häcklade och stigmatiserade av PK media for att dom lyssnar på Evert Taube på midsommaraftonen!
1 person gillade det här.

Ben_Hur 2 timme sedan
J**la lustigt, Zigenarna som inte har något land alls...de ska vi värna om och deras kultur....
12 personer gillade det här.

Bajen666 2 timme sedan
Ryggkrökare det var ett mycket bra ord, det ska jag använda på våra kära politiker i forsättningen.

Självhatare var oxå bra...!

Och det passar så jäkla bra.
13 personer gillade det här.

Misslyckande Top 10 2 timme sedan
Ni hittar fakta om bostadsbrist med myten "trångbott"

http://5misslyckande2.wordpres...

Bostadsbrist i 120 kommuner
330.000 står i bostadskö
250.000 unga saknar bostad
Varannan kommun kan inte erbjuda bostad
91.000 bostäder fattas i Stockholm

Varför existerar aldrig bostadsbrist med massinvandring med skylla på kommuner inte tar emot?

När havererar bostadsmarknaden?
17 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timme sedan
Svenskarna som litar så mycket på andra människor, anses som godtrogna och lättlurade. I vår egen svenska kultur räckte det med att vara överens och ta i hand så stod alla inblandade för överenskommelsen. De enda som blir lurade om vi ska tala om världsmedborgarskap är svenskarna.

Vi svenskar förlorar inte bara våra tillgångar, vi förlorar också vår kultur. Det svenska kan vi i framtiden bara finna på museer, då utomlands, och i gamla isolat i USA och England där några svenskkolonier upprätthåller svenska traditioner.

Godtrogenheten kanske bevisas när det nu kommer fr

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: