onsdag 22 februari 2012

Jalla Jalla Sverige åt alla? « Avpixlat

Jalla Jalla Sverige åt alla? « Avpixlat: Jalla Jalla Sverige åt alla?

INSÄNDARE Dalademokratens Ulf Lundén gör anspråk på att vara en rättrådig och god man. ”Det räcker nu!” är överskriften på hans ledare där han vill se Stora Torget i Falun fyllas av människor som tar avstånd från rasism och främlingsfientlighet. Den förra manifestationen som hölls av vänsteraktivisten och politikern Daniel Riazat i Ludvika, stördes av SMR, som enligt Ulf Lundén är ”nazistiska representanter för avgrundshögern”. Och Riazat fick en flaska i huvudet på den första manifestationen, vilket naturligtvis är helt oacceptabelt.

Fast upprinnelsen till dessa manifestationer är väl egentligen den ihjälslagne småbarnsfadern i Ludvika, som hade varit ute på julfest med jobbet? Nu förstår jag kanske inte varför man har manifestationer mot rasism för att våra nysvenskar slår ihjäl oss, det framstår inte helt kristallklart för mig? Och i intervjuer med ansvariga vill man framhålla att det är en manifestation mot både våld och rasism. Men det måste Ulf Lundén ha missat totalt. Han nämner det inte med ett enda ord i alla fall. Och jag tror många missade det. Dessutom måste det sägas att valet av tidpunkt känns otroligt malplacerat . ”Jo stackars Tommy blev ju ihjälsparkad, men vi får inte vara elaka mot nysvenskarna”, är budskapet. Lite som Reinfeldts tafatta tal när Abdulwahab tänkte ta med lite svenska julhandlare till paradiset.

Ulf lyckas få med Breivik också på ett hörn. Och menar då att SMR-aktivisterna ”hämtar sin näring från samma motbjudande och stinkande vattenhål som Breivik”. Nu verkar ju Breivik hämtat inspiration från en stor mängd källor och man gör sitt bästa för att misskreditera alla han nämner. Han gillade Fredrik Reinfeldt läste jag nånstans. Ska vi inte ta och hålla FR ansvarig då också för Breiviks gärningar? Fast nu hade jag väl inte tänkt mig att försvara SMR. Eftersom jag inte har en aning om vad de är eller vad de vill.

Men sen kommer Uffe riktigt i gasen: ”Det räcker nu! Hör ni att vi ropar – det räcker nu”! Och sedan skriver han att han vill se stora torget i Falun fyllas av ”människor som stödjer antirasismen, humanismen och ett öppet demokratiskt samhälle, som ställer sig bakom det nötta men ack så viktiga begreppet människors lika värde”. Det förutsätts man alltså inte vilja stödja för att man vill diskutera invandringspolitik? Det demokratiska samhället försvinner mer och mer och ingen förklarar exakt vad det där lika värdet betyder, det verkar vara så flexibelt? Sen är det ju så med alla dessa manifestationer att de inte kommer att förändra något alls. Vad är det egentligen man förväntar sig och vill med en manifestation? Och jag hoppas verkligen att SD inbjöds att vara med på manifestationen. Annars blir det där talet om demokrati och allas lika värde ett skämt.

Sedan går han till storms mot ”vardagsrasismen runt fikaborden och på facebooksidor”. Folk vädrar sina ”smått unkna föreställningar om främlingar”. ”Sverigedemokraternas inträde i riksdagen har medfört att det numera är legitimt att syssla med enkla förklaringar på stora samhällsproblem.”
Jotack, vi vet. Det är vårt fel. Vi rasister och främlingsfientliga som inte släpper in de stackars främlingarna i samhället. Till det kommer den strukturella rasismen. Segregationen och felbyggda bostäder. För dåligt ljus i utsatta områden. Barnfattigdomen. För lite pengar till problemområden. Inga ungdomsgårdar.
Ulf ingår i en moralisk elit med tolkningsföreträde på vad som är gott. En godhetselit så mycket mer högtstående än vi andra. Att det kan finnas anledningar till att man vill diskutera den förda politiken verkar han aldrig reflekterat över. I Sverige finns ordet invandringskritik inte på kartan. Vill man diskutera invandring är det för att man hatar invandrare och vill slänga ut alla, verkar vara den gängse tron?

”Sen har det också blivit allt vanligare att hetsa mot religioner – framför allt mot islam”.
Det får mig att undra om han läst Koranen och förstått vad islam står för. För det kan vara så enkelt att fler och fler förstått just det. Islam är det vidrigaste vi tagit hit. Förhoppningsvis har han åtminstone insett hur väsensskild kristendomen är från islam? Det är ”vända andra kinden till” mot ”döda de otrogna”.

Men, skriver Ulf, ”en stor majoritet förstår att varken kriminalitet eller arbetslöshet har med en människas hudfärg eller etniska bakgrund att göra.”
Självklart har din hudfärg ingen betydelse. Men att tro att en människas etniska och kulturella bakgrund inte har någonting med saken att göra är skrattretande. Det visar total ignorans för den kunskap som finns. Och allas lika värde verkar för en del betyda att vi alla är likadana? Att den somalier eller afghan som kommit helt plötsligt ska ha blivit en jämställd demokrat? Det är så aningslöst att man vill gråta. Och alla dessa gruppvåldtäkter borde kunna ge oss en fingervisning om att det faktiskt finns en skillnad här?

Men Ulf verkar inte ge mycket för ”vanligt hyggligt folk” heller. Det var de som röstade in Sverigedemokraterna. Och det var så nazisterna kom till makten i Tyskland för att sedan avskaffa demokratin. Ulf är övertydlig så att vi verkligen ska förstå hur dumma i huvudet vi är. Fast vänta nu, det är väl vänstern som nu i Sverige på alla sätt visar hur de föraktar och avskyr demokratin genom sitt sätt att behandla politiska motståndare?

Sen berättar Ulf för oss vem han är. ”Vi som har våra hjärtan kvar i 1960- och 70-talets progressiva tidsanda då USA tvingades ge upp sina raslagar. Vi som var aktiva i kampen mot apartheid i Sydafrika trodde väl knappast att vi 15 år senare måste gå ut på gatorna för att demonstrera mot nynazister här hemma på mammas gata.”

Jaha, så det var alltså nynazisterna ni demonstrerade mot? Det var det ingen som berättade? Samtidigt säger han att de är några få förvirrade och våldsbenägna unga män.

Och Breiviks sinnessjuka attentat bekräftar för Lundén vartåt den ”europeiska avgrundshögern” är på väg. Det handlar om hets av minoriteter.
Fast vad menar han egentligen? Hur kan en sjuk människas handlingar tas till intäkt för var den europeiska högern är på väg? En människa som anser att han bör belönas med medalj för sina mord?

Men i det sista han skriver håller jag med honom. När den stora ekonomiska krisen når oss kommer allt att ställas på sin spets. Människor kommer inte längre att acceptera de ekonomiska fördelar minoriteter i det här landet får. Att äldre invandrare kommer till vårt land och får mer än våra fattigpensionärer. Att anhöriginvandrare inte behöver försörjas av sin anhörige här och inte heller kommer med enligt etableringslagen. Återstår det kommunala försörjningsstödet.

Fast du Uffe, vi invandringskritiker lägger inte skulden för det här på invandrarna. Skulden ska bäras av de politiker som fortsätter en helt sanslös invandringspolitik. Och som gör allt för att vi inte ska våga tala om den. Där du försöker hjälpa till i vad som för mig framstår som en totalt aningslös och intelligensbefriad godhet.

Magica de Hex
Print Friendly
Share
2012-02-22, 02:57 (uppdaterat 2012-02-22, 02:57) | Kategori(er): Insändare

14
Disqus

Gilla
Ogilla
och 41 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
117 kommentarer 1325 gillar mottaget
Dela på
Visar 71 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
8 Nya kommentarer har precis publicerats. Visa


Znabb 1 minut sedan
Jag hänger inte med. En svensk man i medelåldern blir ihjälslagen av ett gäng invandrare i Ludvika. "Uffe" tycker nu alltså att vi ska visa våran avsky mot rasismen i samband med detta - Så han erkänner att detta var ett hatbrott? Invandrarna attackerade honom p.g.a att han var Svensk?

Immortal666 1 minut sedan
Jag har svårt att se vad vänstern tjänar på massinvandringen. I min världsbild, jag ligger rätt långt åt vänster iofs, är det högern som vinner på det. Plötsligt har vi en enorm arbetslöshet, och vi måste börja dumpa lönerna och avskaffa fackföreningarna för att "folk ska få jobb". Vi måste sänka bidrag och a-kassa för svenskar som arbetat hela livet och blivit sjuka, eftersom systemen överutnyttjas av invandrare. Vi måste höja pensionsåldern, eftersom de som arbetar måste försörja en allt större grupp som inte gör det.

Plötsligt finns det ingen solidaritet i samhället längre som får människor att acceptera ett högt skattetryck, medvetna om att pengarna en dag kan komma dem själva eller deras vänner till del om de blir sjuka eller arbetslösa. Istället vet man att man finansierar olika aspekter av den massinvandring man vänder sig emot.

Det grämer mig verkligen som vänstersympatisör, men det lutar åt att man får rösta SD för att rädda vänstern från sig själv...

denaknakejsarna 3 minut sedan
SMR polar med Breivik? Ha! Snacka om att vara okunnig och fördomsfull. Lundéns svamliga skrämselpropaganda väcker en del skratt och känns på det hela taget förlegad.

ShinZon Borg 5 minut sedan
Jag såg den där nya V ledaren i TV soffan igår kväll. Han gjorde faktiskt ett rätt gott intryck jmf med tågkonduktören. Hursomhelst var det intressant att se honom förklara att så fort nån debattör fick slut på argument ja då var det dax att ta fram nödlösningen och börja "kommunist-stämpla" trots att V gjort upp med sin historia för mkt länge sedan...

Att tågkonduktören alltid gjorde samma sak med Jimmie var det tyst om.

Lasse_Eriksson 13 minut sedan
Tips till avpixlat att även lägga upp den eminente kriminalreportern på DD, Gubb Jan Stigsons, redogörelse för ludvikamordet i december. Dalademokraten har tagit bort det, med googla på gubb jan stigson ludvika så hittar ni det. Flera som läst det har känt ilska eller rent av illamående över hur denne man helt fråntar konglosen, "kampsportaren", från ansvar och vållande. Läs och begrunda. Det är gängse uppfattning i mediesverige idag det.
1 person gillade det här.

Klicka HÄR 13 minut sedan
Vi kan förenkla det lite för alla förvirrade människor där ute.

Om jag som är etnisk Svensk (jag är blond med blå ögon) skaffar barn med en annan etnisk Svensk och så säger vi att någon skulle ta vårt barn vid födseln, transportera barnet till en liten by någonstans i Somalia och låta barnet växa upp där helt utan kontakt med Sverige.

Då tror jag att det barnet skulle ha väldigt små förutsättningar att tillföra det Svenska samhället något positivt överhuvudtaget om barnet nu skulle nå vuxen ålder och ges möjlighet att invandra till Sverige.

Jag hoppas att mitt inlägg i debatten, får i vart fall någon "antirasist" att vakna upp och förstå att det inte handlar om hudfärg eller ras.

Frågan har så oerhört många andra, viktigare aspekter än så.

Nej, dom 6% som röstade på Sverigedemokraterna 2010 är inte rasister och jag är en av dom som inte är rasist.

machiavelli78 20 minut sedan
Om Ulf nu är så bekymrad över Sverigedemokraterna så får han väl se till att 7-klövern sköter sitt jobb istället för att skjuta budbäraren.
3 personer gillade det här.

christel2 21 minut sedan
I allt vad han skriver - så är den enkla Sanningen exakt tvärtom.

68rörelsen är nu 60+ , de fick för många kvicksilverfyllningar i munnen

när de var unga - det blir man förvirrad av, med tiden galen. Fakta.

Det är för samhället förgörande när folk som sitter i maktposition,

eller på mediahighway, är förvirrade eller galna.
2 people gillade det här.

Holgerinorr 23 minut sedan
Dalademokraten förvånar ingen. Vad kommer härnäst ? När skall masar och kullor vakna ?
Ju längre det dröjer desto svårare för dom att få ordning på Dalarna. När dom vaknar är Dalademokratens dagar räknade ! Det finns ett antal sjuka, mer än dom flesta andra, journalister
på varje redaktion. Det interna "kriget" är värre än vi kan föreställa oss. Dom hälsar inte på varann, dom talar inte med varann, dom baktalar och ljuger om varann, dom bryter ner redaktionerna inifrån och det gynnar Sverige på sikt. Det finns oändligt många journalister som mår väldigt dåligt av den kritik som dom alla får, bland annat här i Avpixlat. Många skulle vilja
byta redaktion, rentav yrke, men det finns inga alternativ. Dom sitter där dom sitter och kan inte ens tala om hur dom känner det. Vänstertrasorna har tagit över en stor del av Sveriges
redaktioner, tyvärr. All skit är inte dålig sa bonden och sprätte dynga !
2 personer gillade det här.

SM811 27 minut sedan
”människor som stödjer antirasismen, humanismen och ett öppet demokratiskt samhälle, som ställer sig bakom det nötta men ack så viktiga begreppet människors lika värde”

Muslimer är rasister.
Människors lika värde är inget som islamisterna har tagit till sig.
Demokrati vill inte islamisterna ha.

Alltså har Ulf diskvalificerat alla muslimer från att demonstrera.
5 personer gillade det här.

niklasr 35 minut sedan
Så, hur många kulturberikare har Dalademokraten anställt de senaste fem åren?
Hur många av deras journalister, tekniker, redaktörer, etc. är nysvenskar från Afghanistan, Irak, Somalia, dessa nybyggarländer som uppenbarligen, enligt Ulf, har så mycket att erbjuda oss.

Säg sanningen nu, Uffe, hur många invandrare har du anställt som inte betalas av oss skattebetalare? Har du tagit ditt ansvar för samhällsutvecklingen?
11 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 36 minut sedan
Den gode Ulf skjuter över målet totalt samt har absolut ingen som helst fingertoppskänsla eller timing. Ha förstår inte att det inte är läge att i så pass små orter som Ludvika och Falun där mer eller mindre "alla känner alla" sätter sig ett sådant dåd som den ihjälslagna småbarnspappan oerhört djupt!! Med all rätt! Att i det läget gå ut och anklaga folk för rasism och "slå näven i bordet" att "nu får det vara nog" retar gallfeber på folk!! Men det fattar inte den oerhört spåniga Ulf!
Det är journalister som denne Ulf som gör situationen värre och som i förlängningen kommer att göra situationen ohållbar. Att i god PK anda försöka lägga locket på och att förskjuta skuldfrågan på "vanliga" människor kommer att slå tillbaka med en Tsunamikraft du aldrig har sett maken till Ulf! You aint seen nothing yet!!!!
Mitt tips är att orter som Ludvika, Falun och Borlänge inom en inte allt för avlägsen framtid kommer att förvandlas till kopior av Bradford i England med regelrätta raskravaller och det kommer att vara bla Ulf och hans kollegers fel samt politikernas förstås!!!
3 personer gillade det här.

SkorpioSSS 39 minut sedan
Invandrare slår ihjäl svenskar: Antirasism demonstration
Svenskar slår ihjäl invandrare: Antirasism demonstration
Invandrare slår ihjäl invandrare: Antirasism demonstration
Svenskar slår ihjäl svenskar: Skälet till massinvandring
3 personer gillade det här.

Svensk_Riddare 46 minut sedan
Vilka galna dumma skrämmande utspel från denne clown som går under namnet Ulf Lundén.

Jag röstar SD för att det är det enda partiet som lever i verkligheten och arbetar för oss svenskar,de är de enda som vill göra någonting åt brottsligheten och massinvandringen.

Jag fullkomligt avskyr allt som har med islam att göra på grund av:Halal,Kasta frun från balkongen,våldtäkterna,morden,segregation,sharialagar,terrordåden världen runt,med mera.
Islam är ren ondska och inget gott kommer någonsin uppstå därifrån.att vara emot islam är bara nyttigt och sunt.

Ulf tycker tydligen att det är okej att vi svenskar sparkas ihjäl på öppen gata,då vi i hans ögon alla är rasister som får vad vi förtjänar,vilken unken människosyn denne ulf har.
11 personer gillade det här.

chainmail 49 minut sedan
Det är märkligt hur frikopplade från verkligheten politiker och media är. Hur kan man fatta beslut eller rapportera när man inte vet hur det ser ut i samhället? Jag tror detta är den springande punkten hos många som styr Sverige mot avgrunden. Det är kombinationen av okunniga, missriktat välvilliga och naiva som gör gemensam sak med de cyniska hatiska och hänsynslösa som borde ges epitetet "avgrundsetablissemanget" för resultatet av deras agerande innebär sannolikt ett avgrundsscenario.

Vad avgrundsetablissemanget inte förstår är att det är naturligt att vilja leva med sin egen grupp, den egna gruppen som under tusentals år kämpat för att överleva något som efterhand skapat kulturer och samhällsbyggen. En del av kämpandet har skett på slagfältet mot främlingar. Kontakter med omvärlden har funnits under lång tid där erfarenheter och varor bytt händer dock har folkförflyttningar inte skett och det har fungerat bra, så bra att Sverige under 50-60-70-talen ansågs vara ett av världens främsta samhällsbyggen. En av anledningarna till att vårt samhälle var så framgångsrikt var att vi var etniskt homogena något som t o m vår dåvarande statsminister Tage Erlander uttryckte -"Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden." Men allt var inte frid och fröjd i det lilla välmående kungariket, i kulisserna kämpade judiske invandraren David Schwarz tillsammans med Bonnier/Dagens Nyheter för att ändra balansen - Sverige skulle till varje pris bli mångkulturellt. Efter att ha gjort gemensam sak med 68-vänstern och arbetarrörelsen resulterade denna kamp 1975 i ett riksdagsbeslut som sade att Sverige ska bli en mångkultur. I samtliga andra viktiga frågor har uttömmande utredningar och t o m folkomröstningar avgjort politisk linje men inte i denna fråga. För att gardera sig mot naiva, ifrågasättande och rentav motståndare har det politiska- och det mediala etablissemangen gjort gemensam sak för att skönmåla, manipulera, mörka och ljuga om konsekvenserna av den sedan decennier förda massinvandringspolitiken. Minns Janne Josefssons uttalande i Helsingborgs Dagblad: -"Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle...".

Ett harmoniskt och framgångsrikt samhällsbygge är som en ömtålig organism, en organism att nära och vårda. Att ständigt beskära organismen, utsätta den för överväldigande påfrestningar och att tvinga den att leva i ogästvänlig miljö leder oundvikligen till utmattning och slutligen undergång. Det borde Ulf Lundén förstå...
5 personer gillade det här.

SvenskDemokrat 57 minut sedan
Jag tycker också att det räcker nu!
Hotellet Sverige är fullbelagt (sedan länge).
18 personer gillade det här.

elvert 59 minut sedan
Dessa typer av journalister är pajaser! De liknar den irakiska journalister "Bagdad Bob" som också försökte förändra verkligheten genom lögnaktiga uttalande om hur kriget mot FN gick.
Men till slut slog sanningen honom i skallen!
10 personer gillade det här.

chief_karlsson 1 timme sedan
Fullständigt obegriplig halvfigur...
Jag tillhör också dem som under slutet av 60- och början av 70-talet gjorde ställningstaganden...och det är jag förbannat stolt över...och hjärtat sitter fortfarande till vänster... och käften är fortfarande röd...Men det är inte liktydigt med att jag förvandlats till en nostalgisk lallande katatonisk idiot som inbillar mig att det vi vände oss emot i vår ungdom för 40 år sedan är samma sak som det som hotar oss idag! ...Det som hotar oss idag är något långt mycket värre och djävligare...!
15 personer gillade det här.

Warge 1 timme sedan som svar till chief_karlsson
Håller fullkomligt med - jag står själv till vänster, men så länge vi har mer akuta problem att ta itu med så kommer jag vara sverigedemokrat.

Att försöka applicera de förhållanden som rådde på 60-70-talet på dagens samhälle är bara huvudlöst - det går helt enkelt inte. Jag sympatiserar med en del (ett fåtal) av de rörelser som då fanns men inte längre - de fyller inget syfte idag.
11 personer gillade det här.

samhallsbygge 1 timme sedan
Ulf Lundén du är helt indoktrinerad.
9 personer gillade det här.

jonason 1 timme sedan
Bra
2 personer gillade det här.

Viksjo 1 timme sedan
Dalademokraten är en märklig tidning. Här recenseras en pjäs om de "apatiska barnen":

http://www.dalademokraten.se/O...

Notera hur skribenten (Lundén förstås) ignorerar alla tecken på att barnen tvingas bluffa, notera hur han lyfter fram Gellert Tamas ifrågasatta bok som en sanning.

Kommentera gärna. Men vårda språket.
7 personer gillade det här.

xingyi 1 timme sedan
Ulf Lundén glömde visst att nämna alla dagliga självmordsdåd som utförs av snälla muslimer överallt i världen, vi hade ett i Stockholm förra julen.
17 personer gillade det här.

Morningstar 1 timme sedan
Det mångkulturella samhället inklusive islamiseringen skall avvecklas och därmed basta!!
20 personer gillade det här.

Fattigknegare 2 timme sedan
Det gör mig så förbannad, en familjefar blir misshandlad tills han dör av 3 nybyggare. Att någon grupp då vågar sätta ner foten mot det rasistiska våldet mot svenskar glädjer mig. Vet inte vad SMR är för något, men är glad att någon vågar stå rakryggat mot våldet.

Så kommer sedan extremvänstern och gapar "Jalla Jalla Sverige åt alla". Hur kan man vara så okänslig mot den drabbades familj och även mot dom som bor i Ludvika?

Hur måste inte barnen till den mördade tänka. Dom misshandlar pappa tills han dör, men dom är här och kräver att dom ska få stanna och stoppa rasismen mot invandrare. Men det är dom som förlorat sin far, måste kännas hemskt.

Så all heder till dom krafterna som vågar ta upp kampen mot dom här orättvisorna och rasismen mot Svenskarna.
19 personer gillade det här.

Warge 1 timme sedan som svar till Fattigknegare
SMR (Svenska MotståndsRörelsen)är en faktisk högerextremistisk organisation som man kan säga är besläktad med English Defence League och står samtidigt i motsatsrelation till AFA - man har varit ute och marscherat och propagerat och även slagit på oliktänkande.
Jag är ingen vän av dem - jag är mot multikulturen, massinvandringen och islamiseringen av Sverige, men metoderna är fullkomligt föraktliga.
2 personer gillade det här.

xingyi 2 timme sedan
Ulf Lundén gör allt han kan i sin makt för att behålla sitt arbete. Sen att en och annan etnisk svensk blir ihjälslagen av invandrare har mindre betydelse. Och det sovande svenska folket fortsätter att lägga sin röst på 7-klövern i tron att allt en vacker dag kommer att bli bra, bara de får vara med på lite ljusmanifestationer med kaffe och bulle.
15 personer gillade det här.

hassebj 2 timme sedan
Ulf Lundén på DD har en kollega, som är kriminalreporter. Denne lyckades vinkla mordet på
44-åringen i Ludvika så att en aningslös läsare nästan känner sympati för den ytterst brutale
gärningsmannen.
Naturligtvis framgår av artikeln heller inte att gärningsmannen är afrikan.
Är det att vara antirasist?
17 personer gillade det här.

Smixon 2 timme sedan
Alla människor må ha samma "värde" då dem föds, men uppfostran kontra indoktrinering är vad som skiljer människor åt. Jag räds inte att säga att en västerländsk människa med västerländska värderingar är mer värd i vårt samhälle än en muhammedan tillika getaherde som känner att alla otrogna borde dö. Och det är inte vårt ansvar, som den högre stående civilisationen, att inhysa och betala för uppehället av så många som möjligt från den lägre. Vi har faktiskt inte ens något ansvar att "tolerera" och "respektera" dess representanter. Vad vi borde göra är att respektera deras kultur, deras värderingar och deras levnadssätt, när de är i de länder de hör hemma. Men vi borde absolut inte acceptera att vår egen civilisation anpassas för att passa deras, ej heller att det sker på våran bekostnad.

Människor definieras av sin kultur, sin ideologi, och sin tro. Och alla är inte lika värda.
15 personer gillade det här.

Grisselman 39 minut sedan som svar till Smixon
Jag brukar argumentera med "om alla människor var lika värda, varför har inte alla människor samma lön då?"

Självklart är en dokor värd mer än en analfabet, därmed inte sagt att späbarn a kontra spädbarn b är olika värda.
5 personer gillade det här.

Magdalena Johansson 2 timme sedan
Mycket bra insändare! Mitt i prick!
Ulf Lundén = Åter en stolle med det berömda sektliknande godhetskomplexet som ledstjärna.

Ulf Lundén skriver i sin artikel:" Massarbetslösheten bland unga är redan ett faktum, utslagningen och utanförskapet kommer att öka. De rasistiska grupperingarna vet vilka personer de skall påverka i sin jakt på nya rekryteringar. De hittar sina lämpliga kandidater i utkanten av varje samhällskropp. Alla törstar efter gemenskap, gruppsamhörighet och bekräftelse."

- Det sjuka är att Ulf Lundén syftar på vanliga svenska ungdomar som vill ha ett bättre land att leva i.Ulf Lundén syftar INTE på islamister som vill införa sharia-lagar och förpassa alla av kvinnligt kön till hemmet och förvägra dem delaktighet i samhället. Hur kan man vara så okunnig och svenskfientlig att man tror att svenska undomar är farligare än islamister/självmordbombare?
20 personer gillade det här.

Not2LateIHope 2 timme sedan
Om ingen läser skräpblaskan DD så kan ju idioten hålla på o mässa tills han svimmar.
Det gäller alla tidningar, sluta läs för h-e så blir det tyst sen, hur trögt kan ett folk vara?
Jag tappar snart sugen på detta folk o drar härifrån...men det verkar ju inte vara nån ide det heller eftersom samma skit finns i hela denna sjuka värld. Det är verkligen synd om människorna!
8 personer gillade det här.

Denoroligedemokraten 2 timme sedan
Ulf Lundén verkar ha ambitionen att få jobba på Aftonbladet eller TV4.
11 personer gillade det här.

Morningstar 1 timme sedan som svar till Denoroligedemokraten
På längre sikt kanske rent av på Al-Arabyah eller Al-Jizya?
1 person gillade det här.

invandrare1957 3 timme sedan
Invandrings kritisk eller realist. Människans lika värde. Bläddra snabbt i LT Södertälje idag. Handlar om det som ingen vågar prata om. Men man har det bara i papperstidningen. Handlar hedersvåld om invandrarna assyrier syrianer. Idag var det familjen det viktigaste var att föra vidare släkten. Tänk om svensken hade tänkt så för 30 år sedan. Det viktigaste var aborten för kvinnan undrar hur mycket feministerna har förstört för Sverige, Nu ska svenskarna satsa på karriären effektivitet heter det barn har man inte tid med förens man är 40 och det börjar bli försent. Allt för människans lika värde. Men varför gäller det inte svensken som ska jobba och vara så effektiv så familj och barn finns det inte tid för. Nu ska man ha volontärer som pratar med våra gamla så dom har några öron som lyssnar på dom. Det är ju sorgligt är det inte lika bra att avrätta älla som inte orkar jobba så är problemet borta. Varför kan inte dom äldre vara mer med sina barnbarn det vore väl trevlig träffa sina barn. Hemska tanke det ska ju samhället ta hand om dom äldre inte ska vi behöva ta ansvar för våra äldre. Tänk er barnet som har mässling denna sjukdom som är för dyr för samhället. Dom kunde ju vara med farmor eller mormor när dom är sjuka. Sverige är ett sjukt land som den värsta kommuniststaten. Livet är inte bara arbete det handlar om att bry sig om sina anhöriga o medmänniskor också. Men i Sverige måste man ta fram kalendern o boka tid 2 mån fram i tiden.
6 personer gillade det här.

xingyi 1 timme sedan som svar till invandrare1957
Det började med att barnen ska växa up på institution (dagis), istället för att få vara hemma med sin mamma. Det är bättre att det lilla barnets mamma går till ett arbete och tar hand om andras barn än att ta hand om sitt eget barn. Sen undrar alla varför 'svenskarna' mår så dåligt och behöver knapra dessa så kallade "lyckopiller" för att fungera i vardagen.
5 personer gillade det här.

invandrare1957 1 timme sedan som svar till xingyi
Helt rätt vi har ett extremt samhälle. Invandrarområdena där är det som på 60 talet kvinnorna sitter o fikar och är med barnen. Men svensken jobbar ihjäl sig.
3 personer gillade det här.

Emigranten 3 timme sedan
Bra skrivet.
Vi kommer inte att få uppleva att 7-klövern tar sitt ansvar för Sverige och svenskarna, utan det krävs egen majoritet för SD om det ska bli någon förändring av invandringspolitiken!

Nog har invandrarna del i den katastrof som vårt välfärdssystem står inför, det kommer inte att finnas många svenskar som vill att deras föräldrar ska svälta ihjäl på grund av att det kommer 65 åringar eller vilken ålder som helst från MENA länder och får ett väldigt behagligt liv på deras föräldrars bekostnad utan att behöva bidra med en enda skattekrona!
8 personer gillade det här.

Patrik, Ängelholm 3 timme sedan
Funkar denna också?
Jalla Jalla Palestina åt bosättarna!
?
9 personer gillade det här.

Lasse_Eriksson 10 minut sedan som svar till Patrik, Ängelholm
Skillnaden är väl attvårt tandlösa SÄPO i Israel motsvaras av allt annat än tandlösa Mossad...

UNObserver 3 timme sedan
Jag skulle onska att "det nya Sverige" efter valet tvingar ALLA tidningar att ha en forstasida varje vecka tillagnad "Tryckfrihet och Yttrandefrihet" med minst en "muhammedbild" samt artikel varfor man bar sig at sa konstigt under "barbarens" tid samt brottsforklaringar.

Om nagon muslim eller "journalist" konstrar skall det utokas for ett ar till 2 sidor.
Enda sattet att lara muslimer ar genom straff tillbaka. Muslim klagar pa behandling= han skall branna minst tio koranen pa allman plats, osv.
5 personer gillade det här.

Sventon 3 timme sedan
@lunden. Vi måste kraftsamla mot rasismen. Hudfärgen var avgörande när afrikanerna slog ihjäl småbarnspappan Tommy i Ludvika. Glöm inte det.
25 personer gillade det här.

Jan_L 3 timme sedan
"Jalla, jalla - Sverige en hora åt alla!"

Om man anser att Sverige ska vara åt alla så anser man att Sverige ska vara en hora. Och det är fullt förståeligt om man betänker vilket patrask det är som skränar detta slagord.

För övrigt skulle de kunna ändra slagordet till "Jalla, jalla - Sverige en hora åt Allah!" Det är samma sak.
10 personer gillade det här.

Bengtomoderat 2 timme sedan som svar till Jan_L
Helt fel.

En prostituerad får betalt, betalar inte för att vara prostituerad.
4 personer gillade det här.

soahki 3 timme sedan
Det finns mycket att kommentera i Ulf Lundéns uttalande, bl a varför sverigedemokraterna kom till makten och drar paralleller med nazisterna i Tyskland. Han borde veta att båda röstades fram p g a folks missnöje.
Vill också nämna Breivik som figurerar i snart sagt alla texter. Att kalla honom ondskan, monster och liknande talar om vilken nivå skribenterna ligger på. Breivik är naturligvis en störd
person och ska behandlas som sådan, då ingen frisk människa utför ett sådant dåd.
Sättet att massmörda har han nog hämtat från skolskjutningarna i USA, men kanske framförallt
från självmordsbombarna i mellanöstern snarare än från de fredliga Sverigedemokraterna.

Lundén ! Det är inte dags för någon dalademonstration utan ett DALAUPPROR.
24 personer gillade det här.

ddayperspective 4 timme sedan
Personer som Ulf Lundén och Daniel Riazat är naturligtvis människor som inte är precis begåvade, närmast att likna vid folk som i verkligheten skulle såga av den gren de sitter på och samtidigt lämnar försäkringar om att det skulle gå bra... Antingen lär de till slut hamna på hispan eller i häkte om de fortsätter...
6 personer gillade det här.

Ateist65 4 timme sedan
Ha ha ha hoppas det var en flaska av god svensk kvalitet!
2 personer gillade det här.

monamuslim 5 timme sedan
Bild på Daniel Riazat efter flaskattacken "
http://www.friatider.se/drogra..."
4 personer gillade det här.

Patrik 5 timme sedan
Finns det någon länk till artikeln?

Patrik 5 timme sedan
Välskriven insändare som tydligt belyser i vilken världsfrånvänd tillvaro dom flesta av våra journalister lever i.

MdH har helt rätt i att vi främst anklagar våra politiker och journalister för den samhällsutveckling vi har, men även dom invandrare som kommer hit utan en tanke på att själva vilja anpassa sig till det svenska samhället ska kritiseras i starka ordalag.
6 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 5 timme sedan
"Den förra manifestationen som hölls av vänsteraktivisten och politikern Daniel Riazat i Ludvika, stördes av SMR, som enligt Ulf Lundén är ”nazistiska representanter för avgrundshögern”. Och Riazat fick en flaska i huvudet på den första manifestationen, vilket naturligtvis är helt oacceptabelt."

Först och främst: Vi har lärt oss, via statsministern, vad vi som goda medborgare ska anses tycka om sådant här:

Jag tar avstånd från alla former av våld och hot. Men vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer

Så nämen ojsan halledunaimej har den lille (inte så ensamkommande) skäggiga gosebarnet hamnat i trubbel? Förstår att alla genuspolitiska och medialt könslösa batikhäxor som Ulf, vars östrogenhalter och modersinstinkter slagit helt slint, skriker i full falsettpanik just nu. Någon elaking har ju krökt strån på den lille che guevara wannaben.

Att extremisterna anordnar en manifestation, som är ett rent hån mot mordoffer och dess efterlevande småbarn (som föll offer för oprovocerat multikultigatustridsvåld) är rent sinnessjukt. Visserligen har Iraniern nog gjort sig förtjänt av ett kok stryk, då någon verkar felaktigt ha tagit på sig uppgiften att försöka banka lite vett i huvudet på galningen.

Men tycker istället man skall ta och granska vad hans klan har uppgett för skäl att komma i hit, det är ett rättsäkert förfarande innan full repatriering av den politiske extremisten sker, innan de anställer med fler skador på de Svenska samhället.
21 personer gillade det här.

Gnomepower 5 timme sedan som svar till Dannie_X
Skälet att komma hit till Sverige står i koranen....
6 personer gillade det här.

rebecka1 6 timme sedan
Ulf Lundén är patetisk.
3 personer gillade det här.

Emigranten 3 timme sedan som svar till rebecka1
Det är ett väldigt snällt omdöme!
2 personer gillade det här.

Dsdsfdfs 6 timme sedan
Den geniala svenska Galenskaparna/After Shave-filmen "Monopol" från 1996 var visserligen en komedi, men när man ser det här musikalnumret och lyssnar på texten är det mest skrämmande hur mitt i prick de träffade: http://www.youtube.com/watch?v...
1 person gillade det här.

Snille 6 timme sedan
Dalademokraten rankas i Sverige på plats 1,259 hos Alexa. - Avpixlat ligger på plats nr 48.
49 personer gillade det här.

Dsdsfdfs 5 timme sedan som svar till Snille
Nu betyder ju dock en Alexa-rank ingenting och det är tröttsamt att detta ständigt refereras till eftersom det är så vansinnigt missvisande. Jag har då aldrig sett en enda person med en sådan där "toolbar" installerad, vilket är det som mäter "besökarna". Ungefär som tittarsiffror på TV -- helt påhittat. Ett litet fåtal personer i Sverige har en box, men jag har aldrig hört om någon som haft en sådan heller. Och man kan fråga sig om det ens stämmer för de som faktiskt har en sådan box. Med andra ord meningslöst att prata om rakningar och tittarsiffror.
1 person gillade det här.

Smixon 2 timme sedan som svar till Dsdsfdfs
Alexa använder, enligt dem själva, nu även data som inte kommer ifrån deras toolbar, fast dom är väldigt tysta om just var den kommer ifrån. Dock har jag inte svårt alls att tro att DD kan lida ett smärre nederlag i alexaranking, då jag misstänker att dess huvudmålgrupp definitivt inte är den typ av människa med en alexa-toolbar, men en skillnad i ranking på över 1200 enheter ger en ganska god fingervisning ändå ;).
3 personer gillade det här.

Gnomepower 6 timme sedan som svar till Snille
Dalademokraten har alltid varit en dyngblaska.
Att sen kommunisten Greider försöker visa sej överallt hjälper inte....den sopan är genomskådad.
Bara att applådera att dom ligger där dom ska.
14 personer gillade det här.

Snille 6 timme sedan
Dalademokraten styrs ju av den där coola snubben med den sköna rösten - Göran Greider. Om man stötte på Göran Greider med sitt ruffsiga hår, stora mage och flanellskjorta på gatan och inte visste vem det var så skulle man spontant gissa på en förtidspensionär på väg för att beställa en baconpizza med extra bearnaise. Dalademokratens skribent Ulf Lundén är dock helt hysterisk i sitt skrivande och verkar inte ens ha andats i sin upphetsning när han skrev detta. Greider är dock känd för att ha ganska (helt) olika åsikter privat med en pilsner i handen än de han (ganska fegt) framför i Stockholmarnas TV soffor.

Roligaste tankenöten författad av den lätt hysteriska konspiratorikern, agitatorn och demonstrationssamordnaren Ulf Lundén är : - "Sverigedemokraternas inträde i riksdagen har medfört att det numera är legitimt att syssla med enkla förklaringar på stora samhällsproblem."

http://www.dalademokraten.se/O...
15 personer gillade det här.

Bengtomoderat 6 timme sedan
7 heltidsarbetande lägger idag all inbetalad skatt för att finansiera ett skägg"barn".
Och det stolpskottet tycker att det räcker nu.

Det räckte för 20 årsedan.

Jag hoppas att stortorget fylls av tänkande människor.
26 personer gillade det här.

texarcana 41 minut sedan som svar till Bengtomoderat
På 70-talet var det en 1a Maj demonstration på stortorget i Falun. Min kompis hade en Buick Special-63 med dubbla raka rör! Hush- trush dämpare utan stålull! Mitt under ett tal drog vi igång Buicken, så det ekade över torget! Vi hade parkerat på övre sidan av torget! Det var ett hundratal åskådare som vände sig om och glodde på oss! Det var lite av anti sosse demonstration från vår sida den gången! En V8 var allt som behövdes för att förvirra sossarna !
3 personer gillade det här.

Morningstar 1 timme sedan som svar till Bengtomoderat
Synd att der junge Johann Friedrich är skallig för annars hade du kunnat lugga honom nästa gång det blir årsmöte.
1 person gillade det här.

Dsdsfdfs 6 timme sedan
Det räcker nu. Ut med alla icke-svenskar och alla som inte vill vara svenskar. Seriöst. Utvandra. Stick härifrån.
24 personer gillade det här.

Catinka 6 timme sedan
Låt folket få ta del av allt som invandringen och "flyktingmottagande" lett till, både kostnader och konsekvenser, så blir det nog tomt på Stora Torget i Falun. Eller upplopp.
14 personer gillade det här.

Catinka 6 timme sedan
Vi behöver absolut en manifestation med överskriften "Det räcker nu", det räcker med invällare, arbetslöshet, bidrag, brottslighet, mm.mm.
.
Och för säkerhets skull måste det än en gång klargöras, allt annat än misstänksamhet mot islam är ren och skär ointelligens!
12 personer gillade det här.

Repertor 3 timme sedan som svar till Catinka
Lita ALDRIG på en muslim. De går inte att lita på.
Hjälp ALDRIG en muslim. Du får aldrig det tillbaka.
6 personer gillade det här.

Morningstar 1 timme sedan som svar till Repertor
Om en muslim ramlar i drickat och skriker på hjälp så kanske du hoppar i och hjälper honom upp. Om du trillar i drickat så kommer muslimen stå på kajkanten och skratta med sina bruschor tills du drunknar. Då går dom hem och dricker kaffe och röker vattenpipa.
3 personer gillade det här.

UNObserver 3 timme sedan som svar till Repertor
Vand aldrig ryggen till!
4 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 7 timme sedan
Jalla Jalla ut med allah.
53 personer gillade det här.

monamuslim 1 timme sedan som sv

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: