måndag 27 februari 2012

Krigsskadade libyerna bor på Malmös dyraste lyxhotell « Avpixlat

Krigsskadade libyerna bor på Malmös dyraste lyxhotell « Avpixlat: Krigsskadade libyerna bor på Malmös dyraste lyxhotell

SVERIGE/LIBYEN För ett par dagar sedan skrev vi om hur de påstått krigsskadade libyerna som flygs till Sverige för vård ansåg att Simrishamn inte dög och krävde att få bo i Malmö. Det får de nu – närmare bestämt på Malmös dyrasta lyxhotell, Hotel Renaissance, så sent som för bara några veckor sedan dessutom utsett till Sveriges bästa hotell av Tripadvisor.

Boende i närheten hör dem flitigt skandera Allahu Akbar, sjunga muslimska sånger osv. De hänger utanför hotellet hela dagarna, röker, pratar högljutt i mobiltelefoner, några har t o m iakttagits med påsar från Systembolaget – undrar vad profeten tycker om det. Vårdbehovet förefaller inte stort, ett par stycken har kryckor men det stora flertalet verkar inte skadade alls och absolut inte så att det skulle krävas att de flögs till Sverige för specialistvård.

Varje dag kommer en underlig lite äldre man i mycket fin överrock och blanka skor till hotellet och pratar med de “krigsskadade” libyerna. Han anländer alltid i taxi. Är det en libysk ambassadtjänsteman, något libyskt militärt befäl eller en politisk potentat som följt med som förkläde till Sverige? Ingen tycks veta.

Vi har tidigare framfört teorin att detta inte alls är fråga om några vårdresor utan i stället om belöningar till krigarna från den nya libyska övergångsregimen i form av rekreationsresor till väst. Naturligtvis vill man då tillbringa tiden i en storstad med nattliv och inte i en svensk småstad som Simrishamn.

Libyer har förstås rätt att åka på semester till Sverige de också, men här har det bokats upp omfattande läkarkapacitet som knappast utnyttjas optimalt och som skulle behövas på annat håll i läkarbristens och vårdköernas Sverige. Och om dessa resurser ska användas för krigsskadade libyer så måste det väl åtminstone finnas de som verkligen är allvarligt krigsskadade, som har verkliga behov av svensk specialistvård. Varför skickas inte dessa patienter till Sverige i stället för friskusar och festprissar?

Det påstås att alla kostnader i Sverige för vård och uppehälle för libyerna bestås av den libyska staten. Men stämmer detta verkligen? Hamnar inga kostnader på de svenska skattebetalarna? Till vem skickar Hotell Renaissance räkningen – till den libyska ambassaden? Eller är det kommunen, landstinget eller rentav UD som betalar och som sedan ska skicka en räkning till Libyen? Kommer den i så fall att betalas? Kommer samma personer att styra i Libyen när räkningen förfaller som nu? Kan man överhuvudtaget lita på rebellministären? Har man fått betalt i förskott eller krävt en bankgaranti? Frågorna kring detta spektakel är många och svenskarna hålls i okunskap.

Skånskan
Hotel Renaissance
Tripadvisor

Relaterat

Simrishamn dög inte åt skadade libyska “krigshjältar”
Vård av libyer kräver lektion i personskydd
Knivmannen i Åhus var krigsskadad libyer
20 krigsskadade libyer hämtas med svenskt flyg
Sårade libyer får vård i Danmark – tackar med rasism och särkrav
SD ifrågasätter mottagande av krigsskadade från Libyen
Print Friendly
Share
2012-02-27, 00:40 (uppdaterat 2012-02-27, 01:49) | Kategori(er): Ekonomi, Inrikes, Invandring/mångkultur, Utrikes, Vård/omsorg

14
Disqus

Gilla
Ogilla
och 39 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
119 kommentarer 1350 gillar mottaget
Dela på
Visar 79 av 181 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Securis 2 minut sedan
Endast det bästa är gott nog för dessa krigsförbrytare.
1 person gillade det här.

GudarsSkymning 7 minut sedan
Jag begär inte stadens finaste hotell, men..
Som svensk får man sitta och vänta en hel dag när man går till vårdcentralen och när man väl får träffa en "läkare" så är det en arab som inte kan svenska. Han varken känner eller tittar utan säger bara: "Gå hem ta alvedon. Det gå över". En svensk uppsöker inte sjukvård för något som botas med alvedon. Detta har hänt mig de 2 gånger jag sökt vård de senaste 10 åren. Ena gången fick jag till slut hjälp av en kompis privatläkare, det var en grotesk muskelbristning, andra gången gick jag själv till privatläkare efter vårdcentralbesöket och då var det öroninflammation.
Man kan undra om vi ska behöva omfamna den här nya kulturen, där man tar med sig hela släkten på 50 personer på sitt läkarbesök och gallskriker och hotar för en sticka i fingret, för att man ska få samma vård som araber och afrikaner?

Vi är såna barbarer.. :(
3 personer gillade det här.

mikaelh 15 minut sedan
Det vi ser bevis på nu är den fria upphandling inom Eu.. finns säkert Danska företag som tjänar grova pengar på detta elände. Internationellt så tror säkert många att Danmark gör en god gärning och bekostar detta, så i verkligheten så lämnar dom bara problemen vidare till fårskallar som vi!!! När f-n ska vi vakna??? Som nato chef är ju som bekant AF Rassmussen... ! Vi måste bli tuffare och mer vaksamma internationellt innan vi tar beslut som inte gynnar oss.
1 person gillade det här.

min-klon 16 minut sedan
Det skulle inte förvåna mig om det är skattebetalarna i Sverige som får stå för den notan också.
Och det blir väl för dem också att få stanna i Sverige. Men så är det också mycket viktigt att hålla islams soldater friska och starka i sina ambitioner att vara erövringsfolk mot väst.

Det är ju inget snack vid det här laget att muslimer över hela världen vet att islam fäster sig starkare och starkare som makt över kuffarna genom våra egna förrädare som serverar dom på just islamiska framgångar.

Det är sådan ondska i farten så det borde inte få vara sant. Många islamiska hövdingar vet lika väl att det finns en elitstretegi som sporrar islamiska framgångar för ny världsordning men det de inte bryr sig om att framgångarna användes endast för desto större seger för eliten och där det kommer såsmåningom bli slut på välfärden serverat på silverfat.

I dagens tid så gottar sig islamister tillsammans med många andra intoleranta muslimer över hur de får allt serverat på köpet, men Sverige kommer i framtiden bli deras fiende som har gjort en total omvändning. Det blir slut med toleransen för intolerans. Men då är det kärnan av våra egna förrädare som i elitavtalens tjänst och sin ideologis tjänst kommer göra sin diktatur.

Svenska folket är helt förda bakom ljuset om verkligheten och om varför just Sverige spelar denna världsmästarstil. Det är på grund av den bruna ådran som är så mycket starkare än Svenska folket har aningen om. Jag är rätt så hundra på att Reinfeldt själv är just en brun buse. Han kan inte vara annat så som han likt Fuhrern gör vad han vill. Så cynisk arrogant och falsk mot sitt eget folk. Han är en modern variant med modernt sätt att tjäna sin ideologi, och de röda landsförrädare har fungerat som den bruna ideologins tjänare.
1 person gillade det här.

bryggar´n anders 18 minut sedan
jag blir blindgalen !!!! vart ska jag vända mig ? jag måste få utlopp för min vrede annars hamnar jag nog på något hem snart

det är ju våra pengar de super och leker upp
det måste gå att få någon ansvarig straffad för detta
8 personer gillade det här.

Misslyckande Top 10 24 minut sedan
Sossarna vill utländska studenter åter ska få gratis utgifter parallellt som svenskar tvingas låna 8.900 i månaden!

Vad ska invandrarna få gratis nästa bara för dom är invandrare? [sic]

Sen försvarar ni svenskfientligheten med främlingsfientlighet?

http://misslyckande.wordpress....

S vill utländska studenter får avgiftsfritt

Inför höstterminen 2011 infördes studieavgifter
för utomeuropeiska studenter i högskolan. Resultaten är mycket
nedslående – mellan 75 och 90 procent färre av dessa studenter sökte sig
till Sverige. Våra samtal med några av Stockholms lärosäten visar att
vår region drabbats minst lika hårt.

8.920kr i månaden

Att studera är en förlustverksamhet. Över 700
kronor fattas varje månad för att en student ska klara sina utgifter och
läget har förvärrats, visar beräkningar.

40.000 utländska studenter

Det ska bli betydligt lättare för de omkring 40
000 utländska studenter, som varje år läser i Sverige, att stanna kvar
när utbildningen är kvar. Det här är ett av flera förslag från en
statlig kommitté, som sett över lagar och regler på migrationsområdet
och som presenteras inom kort. Miljöpartisten Mikaela Valtersson är
ordförande i utredningen.
3 personer gillade det här.

Sannings 27 minut sedan
Skandal!
5 personer gillade det här.

nuvetvi 28 minut sedan
" Ropen skalla. Till Sverige alla! "
4 personer gillade det här.

Gustav_Ewald 29 minut sedan
Bästa läsare!

Men har ni tänkt på att Sverige kanske får köpa olja billigt från Libyen i gengäld för ompysslande utav de semestrande revolutionärerna! En gentjänst så att säga.

Mvh/Gustav_Ewald
3 personer gillade det här.

gubbenogumman 27 minut sedan som svar till Gustav_Ewald
Javisst som Svenne skatteslav får betala svindyrt för vid pumpen
9 personer gillade det här.

Not2LateIHope 30 minut sedan
AP bör gräva vidare i detta ärende. Blir inte förvånad om skattebetalarna står för detta oxå.
Idiotierna avlöser varandra o svenska myndigheter lallar med i alla turer o vi står för fiolerna (troligen). Fy f-n!
6 personer gillade det här.

ulfhakansson 5 minut sedan som svar till Not2LateIHope
Det är lätt att vara generös med andras pengar!
1 person gillade det här.

Sten Klare 32 minut sedan
Var tydligare Avpixlat. Efterlys information. Skriv ut: om nån känner någon på hotellet så be om uppgifter. Vi kan nå långt med detta. Avpixlat läses av minst en miljon. Alltid känner någon någon!
11 personer gillade det här.

Magne_Syl 34 minut sedan
Finns vinnare så finns det givetvis också förlorare!
Vårdexportbolaget Skåne Care AB är en säker vinnare vågar jag påstå!
Förlorarna är vi skattebetalare som får se såväl medicinsk kapacitet som kompetens slösas på
detta dårhusmässiga projekt. Att vi lider av underbemanning och utrymmesbrist på praktiskt taget alla svenska sjukhus, har vi vanliga medborgare inte med att göra! Så skall vi ha det!

Vågar jag gissa hur många som åker hem när de är färdigvårdade?....Inte en enda!
En väl förborgad hemlighet är att man funnit resistenta bakterier bland dessa Allahu Akbar-gubbar!
Detta oerhört smittsamma medicinska gissel som det mig veterligen inte finns botemedel för. Det får vi skattebetalare gratis ta del av som tack för gästfriheten och med sannolikhet gränsande till visshet får vi stå för slutnotan också! När stänger man dårhuset Sverige, SDR.....?
13 personer gillade det här.

Rebeckass 35 minut sedan
Jag vet många nyanlända invandrare som börjat sina dagar i Sverige på ett lyxigt hotell med dygnet runt service.

Snacka om att få rätt inställning från början.
14 personer gillade det här.

gubbenogumman 31 minut sedan som svar till Rebeckass
En parodi på Oskar och Kristina
4 personer gillade det här.

pauwi 42 minut sedan
Detta skandallösa härbärgerande bör SD dokumentera grundligt.
Foton på dessa islamister och krav på redovisning av kostnader och uppgift om betalningsansvariga bör ingå i dokumentationen för att skickas vidare till samtliga politiska instanser.

Bör blir intressant att följa upp.
16 personer gillade det här.

General_Pershing 45 minut sedan
Lite OT

Berikande nyheter från Malmö bar för idag:

http://www.sydsvenskan.se/malm...

http://www.sydsvenskan.se/malm...

http://www.sydsvenskan.se/malm...
7 personer gillade det här.

hans högbom 47 minut sedan
Slagorden haglade och folket följde ledningen i ett land på 40talet
Dom allierade sig med muslimerna och försökta ta över världen
Likheterna med svensk regering idag är skrämmande.
Folket här däremot håller på att vakna över vad som händer men frågan är om det är för sent snart att göra något åt saken.
12 personer gillade det här.

gsonl45 50 minut sedan
Tyst i media när rebellerna begår
folkmord i Libyen

http://www.friatider.se/media-...
8 personer gillade det här.

codatronca 51 minut sedan
Skandal av gigantiska mått !!! Man blir sp*färdig när man hör sånt här. Våra styrande är "knäppgökar" som går på sånt här nys !!
7 personer gillade det här.

Borgaren 57 minut sedan
Nu föreslår jag att vi alla ger oss in på en smutskampanj
MOT Renaissance. Låt oss komma överens om att aldrig någonsin bo på denna
muselmanska kräftsvulst, och rekommendera till alla våra bekanta att ALDRIG
checka in i denna islamiska svinstia.
9 personer gillade det här.

gubbenogumman 1 timme sedan
Systemkassar vid den helige profylaxens skägg ,skyltar måste sättas upp i systembutikerna
Dessutom är det väl rörigt allaredan ,utan sponken "i hatten".
Sannolikt är detta dom mesta tappra krigarna som fått utmärkelsen Hotel Sweden for life.
Någon kan väl maila invasionsverket och höra om dom fått in en hög ansökningar om bidragssnableri i Malmöregionen nyligen från kulsprutenisse på Toytan.
Åker två stycken hem så är det kors i taket.
Skulle isåfall vara Muhammad Helan och Mustafa Halvan.
Såvida inte alla drar på en sekund när polisen kommer med sina korv-vagnar.
Skrikande mentalhospital no no no
7 personer gillade det här.

Dixiemam 1 timme sedan
Det är väl rekognosering inför flytten som säkert kommer till stånd senare i vår när de lyckats samla ihop resten av sin lilla familj. Tro det eller ej de kommer säkert att trivas alldeles utmärkt här hos oss.
rena rama paradiset vi röker och pratar skit och svenskarna arbetar och ser till så kassan är fylld.
10 personer gillade det här.

hans högbom 1 timme sedan som svar till Dixiemam
Det är nya soldater till krigszonen malmö
Jag hoppas försvarets underättelsetjänst utreder det här
och om dom gör det så ska dom då inte medela museraten i försvarsutskottet
13 personer gillade det här.

hans högbom 1 timme sedan
Terrorister på semester i sverige
skattebetalarna får stå för notan.
vilket fantastiskt samhälle vi fått
F renfield och resten av 7 klövern är ju farliga för hela västvärlden
19 personer gillade det här.

Borgaren 1 timme sedan
“…Libyer har förstås rätt att åka på semester till Sverige
de också…..,”????? Med det tillägget
att enbart om dom sköter sig, och upptträder på ett västerländskt, civilicerat
sätt.
3 personer gillade det här.

evolution2000 58 minut sedan som svar till Borgaren
Och betalar själva!
5 personer gillade det här.

standigtundrande 1 timme sedan
Det är bara för oss att börja gräva...
Vem som betalar vore väl inte vara så svårt att ta reda på.
Och vem mannen som kommer i taxi varje dag är måste vara lätt att ta reda på, följ efter taxin.

Tyvärr så är jag många många mil från malmö...finns det någon som är närmre o med lite kontakter som kan göra ett "dagsverke" som detektiv?
9 personer gillade det här.

silkfire 31 minut sedan som svar till standigtundrande
Så ser de ut:
http://www.ystadsallehanda.se/...

(Redigerad av kommentatorn 31 minut sedan)
1 person gillade det här.

nuvetvi 25 minut sedan som svar till silkfire
- "Tycker att det är en för liten ort -Simrishamn- för så friska människor! " De kommer och tycker minsann. Vad tycker då andra egentligen? En svensk tiger.

Agera1 1 timme sedan
Kan inte några från AP:s läsarkrets ta lite foton på de "krigsskadade" personerna, inte minst den lille mannen, och de med systempåsar... det vore ju trevligt att få se de här...
13 personer gillade det här.

knattefnattetjatte 1 timme sedan
Det är ett danskt "vård"-team ,som bjudit hit "offren" till Sverige. I Danmark var de naturligtvis inte välkomna,därför väljer de smarta danskarna att åka över bron, där dårarnas paradis råder och etableringsrätten fritt får härja.
Sverige har ett välrenommerat rykte som Sopstation,dessutom är kassakistan fylld med pengar,
som till varje pris skall spenderas på allt och alla utom på Svenska Folket förstås,som endast är betalningsskyldiga för vansinnesdåden riktade mot vår nation.
Alla är välkomna hit, de stackars svenskarna betalar för all världens avskum och elände.
29 personer gillade det här.

hans högbom 38 minut sedan som svar till knattefnattetjatte
Säker på ett det är ett danskt bolag.. det finns ju svenska oxå med samma namn..
1 person gillade det här.

vedbacken 1 timme sedan
var det någon som trodde något annat att dessa berikare skulle vara tacksamma för hjälpen utvisa dem omgående
10 personer gillade det här.

hd1200 1 timme sedan
Fram tills jag vet vem som står för notan avvaktar jag med mina kommentarer om vad jag tycker om detta spektakel. Kan tänka mig att detta måste vara officiella uppgifter så det bör inte vara så knepigt att gräva fram.
7 personer gillade det här.

svensk66 1 timme sedan
Jag tycker dom ska kräva att få komma till stockholm och bo på grand hotel,sen kan dom ut och festa och tafsa på elitens döttrar och om landsförrädarens son är ute och slåss.så kanske han får sig en berikning som heter duga
7 personer gillade det här.

Boggerman 1 timme sedan
Kan ingen smygfotta som med systempåsar?
6 personer gillade det här.

Dalarna 1 timme sedan
Visar det sig att det medicinska behovet inte finns ska resan omedelbart avbrytas och de inblandade avvisas från landet. Detta oavsett vem som betalar för deras vistelse, som orsak kan anges att vistelsen sker under falska skäl.
8 personer gillade det här.

Vendela 1 timme sedan
Svara på frågorna i artikeln Fredrik Reinfeldt! Vem betalar lyxhotell och
uppassning av dessa omhuldade, bortskämda relativt friska "hjältar"?
16 personer gillade det här.

Rolexus 1 timme sedan
Är vi ockuperade på riktigt nu? Vår äkta Quisling-regering börjar bjuda in våra fiendesoldater för att fira typ, och vila upp sej lite efter striderna, för här i Sverige kan de slappna av. Vi är ju redan besegrade så här möter de inget motstånd. Som alla kan se är vi ju inte herrar i vårt eget land längre - ingen stans i vårt samhälle. Så får man uttrycka en försiktig önskan om att en svensk motståndsrörelse bildas å det snaraste och att ockupanterna blir skjutna på riktigt?
16 personer gillade det här.

Mr Spadrig 1 timme sedan
Jag tar för givet att våra gamla, sjuka, våra fattiga ungdomar, våra arbetslösa o.s.v också får bo där... Eller?
10 personer gillade det här.

hans högbom 1 timme sedan som svar till Mr Spadrig
Våra uteliggare får väl boka ett rum och skicka notan till fredrik
4 personer gillade det här.

Bengtomoderat 2 timme sedan
Jag kommer ihåg när Kahdaffis pojkar skulle utbildas i Växjö en gång i tiden. Det var mycket stora problem med taffsande och ofredande på badhus och nattklubbar.

Dom grabbarna gav fullständigt fasen i vad deras sk profet tyckte, det festades runt ordentligt. Så det kanske är symptomatiskt för dessa gossar.
10 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 1 timme sedan som svar till Bengtomoderat
Deras falsk profet var likadan så de följde ju falsk profeten i uppförande.

Här kan du läsa mer om muhammadanismen och dess "perfekta man":
http://crossmuslims.blogspot.c...
3 personer gillade det här.

Znabb 2 timme sedan
Man blir så förbannat trött. Varför!? Varför ska dem bjudas på en lyxresa? Vad finns det för mening med det? Jag kan inte se någon...
7 personer gillade det här.

MMI 2 timme sedan
Jag tror nog dessa "skadade" hjältar kommer att behöva stanna på hotellet under många månader och det kanske är lika bra det för då kan ni stackare inte delta i jakten på de personer som försöker hjälpa skadade från motståndarsidan o i dessa fall sker inta vården o boendet om moderna sjukhus samt boende på lyxhotell utan nu talar man om sårade som opereras under en presenning gömda i ett plåtskjul osv.

Rita_B 2 timme sedan
Nä nu jäklar får det vara stopp på missbruket av skattepengar! Uppenbarligen behöver inte många av dem någon specialistvård. Vad gör de överhuvudtaget i vårt land och på ett lyxhotell dessutom?? Skandal!
21 personer gillade det här.

silkfire 1 timme sedan som svar till Rita_B
Det är inte skandal sålänge PK-media inte skriver om det :)
3 personer gillade det här.

Rita_B 1 timme sedan som svar till silkfire
Inte många av PK-media som tar upp det på ett kritiskt sett i alla fall och jag tror inte en sekund på att Libyska staten står för alla kostnader.
4 personer gillade det här.

AnnaF3 2 timme sedan
Samma naiva inställning som förvandlade Sverige till terroristernas paradis. Läs Gudmundsons senaste:
"Om svenska jihadisters resor till Somalia och AfPak

Hur många reser egentligen till jihad från Sverige? Säkerhetspolisens analyschef ger nu i Dagens Nyheter en ny sifferuppgift. "Ett trettiotal" sägs ha åkt från Sverige till konflikten i Somalia, och "ett tiotal" till andra konfliktzoner (med vilket man kan anta menas Afghanistan/Pakistan)."

https://sites.google.com/site/...
10 personer gillade det här.

Arnold P Fisberg 2 timme sedan
Det är inte nog med att Sverige har blivit en fristad för krigsförbrytare och terrorister, nu ska dom få komma hit och roa sig också! Kan dessa s k "krigshjältar" vara en av anledningarna till att Simon Wiesenthal Centret varnar judar för att besöka Malmö? Klä ut Illmar Reepalu till ortodox jude och låt honom bo på Hotel Renaissance några dygn, så får vi se om han klarar sig helskinnad!
1 person gillade det här.

SuzzuS 2 timme sedan
Jag minns när vi fick in en muslimsk man på operation. Han vägrade bli sövd av en kvinnlig narkosläkare. Han tilltalade henne inte ens utan vände helt enkelt ryggen mot henne. Eftersom han var i stort behov av denna akuta operaton, så kom en manlig narkosläkare in och fick påbörja arbetet. Det visade sig senare att denna muslimska man var illegalt här och jobbade på kusinens pizzeria på vår ort men utvisades efter detta ingrepp.
26 personer gillade det här.

Rita_B 2 timme sedan som svar till SuzzuS
Slutet gott, allting gott.
16 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 2 timme sedan
Jag adderar Hotel Renaissance till min bojkottslista.

Har man Al-qaida som gäster så vet man att det är kr*k som styr.
21 personer gillade det här.

Bengtomoderat 1 timme sedan som svar till Stratiotes Iesous Christos
För att inte tala om vad det blir för kr*k som kryper runt på väggar och i sängbottnar.
8 personer gillade det här.

Stratiotes Iesous Christos 1 timme sedan som svar till Bengtomoderat
Vägglusinvasion och annat trevligt är ju att räkna med, speciellt då det rör sig om långtidsboende, men det kan de ha, är man så snabb att krossa sitt rykte genom att låta Al-qaida-sl*dder bo på sitt hotell ja då förtjänar man inte bättre.

Mammon är viktigt för hotellägaren, påminner om alla de andra campingägare och hotellägare som h*rar ut sig till Migrationsverket för att tjäna lite extra, samtidigt som de skapar kaos med sina migrationsverkskunder i närområdet, Avpixlat och Politiskt Inkorrekt på sin tid har skrivit en hel om denna handel och vandel. De tjänar en snabb summa nu men de förstör sitt rykte för all framtid speciellt hos de som råkar bo i närheten och som drabbas av muslimpesten.
7 personer gillade det här.

HA2010 2 timme sedan
Tänk,vad glada de måste ha blivit i Simrishamn att bli av med sk**en!!
14 personer gillade det här.

DenRiktigaAteisten 2 timme sedan
Hela detta projekt är ett stort skämt!

Se vad som händer i Libyen när "befriarna" fått makten...
Folkmord på svarta, dvs icke araber, pågår för fullt.

Och på dessa slaktare ska vi lägga sjukvårdsresurser... sjukt, så j---la sjukt.
24 personer gillade det här.

HA2010 1 timme sedan som svar till DenRiktigaAteisten
Araber gillar definitivt inte olika som t.ex. Helin och vår käre landsfader F R!!
5 personer gillade det här.

xingyi 2 timme sedan
Vem/vilka betalar? Något för SD att forska i.
11 personer gillade det här.

swebyggare 2 timme sedan
Undrande tanke.
Hur många Svenskar kommer att behöva vårdas efter att ha blivit konfronterade med dessa så kallade hjältar, facit kommer senare.
18 personer gillade det här.

mittmotto Top 10 2 timme sedan
Var ju det jag antog när dom sa att dom inte ville bo i Simrishamn, att det skulle bli dyrt hotell nära till nöjen.

Gissar även att vi skattebetalare kommer att få stå för detta boende med, skulle inte bli förvånad om det i slutändan slutar med PUT.
16 personer gillade det här.

Guest 2 timme sedan
Kommentaren är borttagen.

Caesar Apostata 1 timme sedan som svar till Guest
Även om så kanske är fallet, så kan man undra vem som betalar för extrakostnaderna som uppstår? T.ex. att en av dessa islamistiska hjältar blir skjuten i benet? Och oavsett vem som pröjsar, anser jag inte att Sverige borde ha med denna regim och dessa hjältar att göra, med tanke på vad de gör med den svarta befolkningen i sitt hemland.
9 personer gillade det här.

Magentan 2 timme seda

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: