fredag 3 februari 2012

DF: Zero muslimsk invandring

DF: Zero muslimsk invandring: DF: Zero muslimsk invandring

Amnesty MADS Broberg BOND

Postat den 29.01.12 kl. 10:43

Dansk Folkeparti skärper retorik. Målet är nu fullt stopp för muslimsk invandring.

Integration Föredragande Martin Henriksen (DF). File foto: Bo Swan
Relaterade artiklar
Inget stöd för fri bostad
Konservativa: obegripligt DF-förslag
S-förslag: Gratis boende för danskarna
Se alla >>

Danmark får inte ha fler invandrare från muslimska länder - alls.

Detta är ett nytt uttalande från Dansk Folkeparti. Partiet anser att muslimer är dåliga för att integrera och ser stora problem med sharia zoner parallellsamfund och social kontroll.

Den faktiska orsaken till tillkännagivande är ægteskabstal för invandrade grupper som Jyllands-Posten, beskriver idag. Här kan du läsa att endast en av fem icke-västerländska ättling gifta sig med en dansk. Och pakistanier och turkar färre än en av tio.
A Den fåtal undantag

"Vi måste arbeta för att invandring från muslimska länder kan få noll. Det kan naturligtvis finnas undantag, men det finns ett behov av en politisk ambition att den muslimska invandringen till nära noll ", säger Dansk Folkeparti integration talesman, Martin Henriksen.

En ättling är. definition en person som är född i Danmark till invandrade föräldrar. Ättlingar är även kallad andra generationens invandrare.

"Nu är det 24 år regeln inte längre tillräckligt. Vi har att göra med någon som gör ett val där man inte väljer visat sig vara gift med danskar. Det är problematiskt. Om vi ​​ska hoppas att dessa familjer är integrerade i framtiden kommer vi att presentera några nya, betydande begränsningar inför invandringen från muslimska länder ", säger Henriksen.
Parallellt samhälle

Genom att stoppa muslimsk invandring Dansk Folkeparti hoppas att stoppa inflödet av den så kallade parallellsamfund så dessa så småningom lösas upp.

"Det kommer att öka möjligheten att ungdomarna kan bryta sig ut ur parallella samhällen", säger Martin Henriksen.

Vad händer om siffrorna eftersom du bara kär i någon som du har mycket gemensamt med?

"Naturligtvis vem som helst med en turkisk bakgrund som förälskar sig i en annan med en turkisk bakgrund. Men det är väl känt att det i muslimska inställningar kan ses mycket skeptisk på - och ses ner på - vid behov, dvs om. en flicka går ut med en dansk pojke eller man. Detta kan leda till vissa sanktioner, och vi borde ha gjort sig av med ", säger Henriksen.

Förutom att stoppa den nya regeringens avvecklingen av de omdiskurerede punkter, sedan Dansk Folkeparti med att stoppa muslimsk invandring genom att dra åt asyl regler och genom att prioritera arbets-invandring från västländer.

Läs också: Ättlingar välja en annan

Läs också: S-förslag: Gratis boende för danskarna

Läs mer i Jyllands-Posten Söndag

Få digital dig tillgång till de artiklarna. Hitta abonnemang som passar dig bäst: Klicka här


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: