söndag 3 april 2011

Invandrare i Borås vill lägga ned svenska skolor - Fria Tider

Invandrare i Borås vill lägga ned svenska skolor - Fria Tider: "Invandrare i Borås vill lägga ned svenska skolor
Publicerat 3 april 2011 kl 12:43
Den mångkulturella och problemfyllda Norrbyskolan i Borås måste läggas ned, anser kommunens politiker. Planerna får dock kritik av föräldrar till skolans elever

Anledningen till att Norrbyskolan ska lägga ned är att svenska elever sökt sig till andra närliggande skolor.

– Vi tycker inte vi kan ta ansvar för att de här barnen skall gå i en skola med hundra procent invandrarbarn, sade stadsdelsnämndens ordförande Lennart Andreasson (V) till BT i förra veckan.

Politikernas lösning ger föräldrarna till eleverna på Norrbyskolan inte mycket för. De ser hellre att politikerna lägger ner välfungerande svenska skolor istället.

– Varför stänger ni inte någon annan skola? Det är för att det här är en invandrarskola. Det är så vi ser det, säger Amy Cham till BT.

Ahmed Hassan, som tidigare jobbat på Norrbyskolan som språkstödjare, är också upprörd den kommande nedläggningen av Norrbyskolan.

– Om det verkligen handlar om integration så borde de tre skolorna Hestra, Byttorp och Norrby slås ihop till en skola, för yngre barn. Sedan kan allihop gå på Särlaskolan när de är kommer upp i högre årskurser, säger han till BT.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/invandrare-i-boras-vill-lagga-ned-svenska-skolor Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
4 kommentarer

1.

Men hur i h*****e skall de ha det egentligen.
Ena dan är de mer svenskar än svenskarna själva, men varje gång deras egen SJÄLVVALDA kulturella INTOLERANS mot Sverige skapar misslyckanden, så blir de plötsligt stackars invandrare som behöver integreras.
De borde snarare bestraffas istället för att belönas med svenskars närvaro.
pkgulag den 3 april 2011 kl 14:06 Svara
2.

Givetvis anser dessa analfabeter att de inte ska behöva ge någon motprestation för något de får gratis i vårt land, inaveln har satt sina tydliga spår hos muslimerna i världen.
olandstoken den 3 april 2011 kl 13:51 Svara
3.

Nog inte för att det är invandrare, men muslimer som har sina barn kvar i korantänkande och lär sig hata Sverige och demokrati.
nuvetvi den 3 april 2011 kl 13:29 Svara
*

Det har ganska lite med Islam att göra, Nuvetvi. ”Kristna” syrianer i Södertälje är inte ett dugg bättre. Åtskilliga av ”kristna” sydamerikaner i Sverige beter sig också som avskum. Fall inte i fällan att tro att skylla sveriges elände på islam. Socialpolitisk invandring skapar problem oavsett vilken folkgrupp som kommer hit.
Kultur, gener, bakgrund och gruppsamhörighet parat med ghetto-hiphopkultur är vad det handlar mest om.

Kolla på situationen i USA’s sydligare stater och problemen de har med sydamerikanerna, inga muslimer där.

Missförstå mig rätt; väldigt många muslimer i Sverige beter sig som utvecklingsstörda babianer och jag skulle deportera majoriteten av dem om jag kunde. Men; att lasta ”Islam” för problemen hjälper inte Sverige utan gagnar bara en helt annan religiös/etnisk grupp och deras utrikespolitiska ambitioner.
Lars den 3 april 2011 kl 14:38 Svara

Lämna ett svar Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte.

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: