lördag 19 maj 2012

Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år « Avpixlat

Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år « Avpixlat: Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år

SVERIGE: Statistiska Centralbyrån publicerar färsk statistik och skriver: “Utgifterna för det sociala skyddet ökade i löpande priser men sjönk i förhållande till BNP år 2010. Som andel av BNP sjönk utgifterna från 32,0 procent år 2009 till 30,5 procent år 2010. I det sociala skyddet ingår ersättningar som till exempel pensioner och arbetslöshetsersättning samt förmåner som sjukvård och barnomsorg.”

“Mellan åren 2009 och 2010 ökade de totala utgifterna för socialt skydd med 22,9 miljarder kronor, vilket motsvarar en ökning med 2,3 procent. Totalt uppgick utgifterna till 1 016,1 miljarder kronor.

De totala utgifterna för det sociala skyddet har ökat varje år under perioden 1993-2010. Sett över hela denna period ökade utgifterna med 430 miljarder, vilket motsvarar en ökning med 73,2 procent.

Som andel av BNP har utgifterna för det sociala skyddet varierat en del under åren. Mellan 1993 och 2000 minskade andelen stadigt för att därefter öka under tre år. Från år 2004 har andelen minskat med undantag för 2008 och 2009 då andelen steg. Totalt sett har utgifternas andel av BNP minskat från 37,3 procent 1993 till 30,5 procent 2010.

Fortsatt ökning av utgifterna för arbetslöshet

De utgifter som vägde tyngst var de för ålderdom samt hälso- och sjukvård. Sammanlagt utgjorde de 65,2 procent av de sociala förmånerna år 2010.

Utgifterna för ålderdom ökade med 11,2 miljarder, motsvarande 2,9 procent mellan år 2009 och 2010. Dessa består till största delen av pensioner vilka ökade med 3,9 procent.

Totalt ökade utgifterna för hälso- och sjukvård med 1,6 miljarder, vilket motsvarar en ökning med 0,7 procent. Den totala utgiften för betald sjukledighet minskade med 5,8 procent. Av denna sjönk utgifterna för sjukpenning från Försäkringskassan med 10,2 procent. Utgifterna för sjukvård ökade däremot med 1,8 procent.

Utgifterna för arbetslöshet steg med 4,7 miljarder, vilket motsvarar 11,5 procent. Utgiften för arbetsmarknadsåtgärder ökade med hela 52,9 procent medan bidragen från arbetslöshetskassorna minskade med 7,7 procent.”

SCB
Print Friendly
Share
Publicerat 2012-05-18, 21:27 (Uppdaterat 2012-05-18, 21:27) | Kategori(er): Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 4 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
179 kommentarer 2284 gillar mottaget
Dela på
Visar 44 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


repell 11 minuter ago

Den pågående stölden av våra gemensamma skattemedel i första hand som går till folk som inte har i vårt land att göra, får vi endast stopp på när mångkulturen avvecklas och SD måste börja ta upp den här frågan nu och inte om tio år eller dito, för då är det försent.
2 personer gillade det här.

Anders 14 minuter ago

Vi har under de senaste 10 åren tagit i mot hundratusentaks muslimska flyktingar som säger sig vara förföljda och hotade av sina muslimska regimer.

Det hade varit bättre om Abu Dhabi Kuwait Saudiarabien etc. hade tagit det ansvaret och hjälpt sina religiösa bröder & systrar istället för att lägga sina oljemiljarder på nöjesfält skyskrapor och muslimska moskéer i Sverige och Europa.

Då hade dessa så kallade flyktingar fått stanna där de bäst hör hemma, i ett Islamskt land!

Varför skall dessa muslimer förflytta sig över halva jordklotet till en främmande kultur med en totalt olik kvinnosyn och värderingar, kan de vara bidragen som lockar?

Sedan ska vi börja förändra vårat tidigare jämlika samhälle för att det ska passa denna förtryckarreligion , som exempel kan nämnas separata badtider för muslimska kvinnor medans deras muslimska män ska bada med västerländska kvinnor i bikinis.

Förstår ni gott folk hur sjukt Sverige hanterar denna mansreligion.Sveriges politiker har tagit ställning och hjälper de muslimska männen att fortsätta förtrycka sina kvinnor och döttrar medans dom själva fritt får vältra sig i synd och sex.

DET ÄR EN SJUK TID VI LEVER I!

Rösta SD och rädda det som räddas kan.
Mvh / Från en vanlig Svensk och före detta Socialdemokrat
2 personer gillade det här.

Tanja 3 minuter ago som svar till Anders

Läs ni andra också....I dem arabiska länderna som Kuwait, Bahrain, SaudiArabia etc kan endast landets egna medborgare få bidrag från staten ! De får billiga lån att köpa hus etc..Utlänningar fär ENDAST status gästarbetare och måste ta vilket jobb som helst och jobba för villken lön som helst...så behandlar araber och muslimer utlänningar - även andra muslimer ! Att få medborgarskap är mycket svårt , so gott som omöjligt för dem flesta. Så de väller hit i stället naturligtvis..

Svensk_Rondellhund 23 minuter ago

Detta är högintressant..

Norman Bates 38 minuter ago

Jag förstår!
Förstår ni?
Delta i väljarundersökningen!
Finns det någon miljöpartist här som vill fortsätta somailazera sverige?
http://suomi.onlinewebshop.net...
3 personer gillade det här.

Tanja 40 minuter ago

Såja....dessa kostnader är så stora nu att den ekonomiska tillväxten tar stryk....hämmas eller uteblir...men ingen pratar om det...Ekonomer måste vara efterblivna i detta land...

Invandrare
bildligt talat väller in i Sverige just nu.

I en ny rapport som Migrationsverket lämnat till regeringen höjer man det
förväntade antalet ansökningar om uppehållstillstånd i Sverige för år 2012.

Nu är siffran uppe i otroliga 170 000 ansökningar – bara i
år.

Av rapporten framkommer att den grupp som ökar mest är somalier.
Detta beror på att ID-kravet för somalier upphört, vilket gjort att fler
somalier än någonsin söker stanna av familjeanknytning.

Under de närmaste fem åren beräknar Migrationsverket att kommunerna behöver
bygga och betala för 130 000 boplatser till invandrare som
inte kan finansiera eget boende.

Migrationsverket begär i rapporten 65 miljoner kronor extra för 2012
och 214 miljoner kronor extra för 2013 för att kunna hantera denna
anstormning av främlingar.


7 personer gillade det här.

Anna Svensson Top 10 50 minuter ago

denna enorma ökning återspeglas i alla fall inte i min pension
4 personer gillade det här.

Patrik 35 minuter ago som svar till Anna Svensson

Dina och alla andras pensionspengar omfördelas till alla dessa hundratusentals asylsökande och deras efterkommande anhöriginvandrade. Hundratusentals invandrare som lever på det svenska välfärdssystemet år efter år.
5 personer gillade det här.

Kalohux 59 minuter ago

Hur stor har inflationen varit då?
Hur mycket pengar eller procent hadlar det om i 1993 års pengar?
4 personer gillade det här.

Patrik 1 timme ago

Det kostar på för svenska skattebetalare när dom politiska företrädarna bedriver världens mest generösa asylpolitik
7 personer gillade det här.

Macahan 1 timme ago

Solklart att den okontrollerade asylinvandringen kostar pengar. Svenska pengar ska gå till svenska medborgare, inte några snyltare. Betala av statsskuld, slopa allt bistånd och få ordning på kriminalitet och befintliga invandrare - därefter kan vi börja hjälpa nåt annat land.
14 personer gillade det här.

BaconPiskan 1 timme ago

Klart som attan att utgifterna skenar med muslimer som har fyra fruar och 7 barn med varje. Laga-mat-kurser, bo-i-lägenhet-kurser, cykla-kurser och allt annat trams är inte gratis heller. Sverige har spårat ur fullständigt med massinvandring och den mångkulturella utopin är så pinsam att ord saknas. Kulturer är sannerligen inte lika mycket värda och kulturen formar individen...
27 personer gillade det här.

alf olsson 1 timme ago

Här är nog en förklaring så god som någon!

http://mostfunnypictures.com/p...

4 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme ago

Vilka ursprungssvenskar kan lura till sig miljoner?? det är ju folk utifrån som sedan sägs vara svenskar i så fall
5 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme ago

Simulanterna är i övertal inkommande folk och inte etniska svenskar, för de får inga pengar alls idag! än mindre sjukpenning a kassa, socialbidrag mm för de pengarna går till de som kommer hit.
13 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme ago

Nu är det dags etniska svenskar får tillbaka något av skatten de betalar, om kostnaderna har ökat så är det pga alla inkommande folk
12 personer gillade det här.

slundberg11 1 timme ago

O.T. Jag gillar inte det där med att dom nya får ett kreditkort av Mig. med 10-12.000skr. på varje månad.
Det är många svenskar som inte har så mycket kvar, när hyran är betald !
19 personer gillade det här.

DrThomasJackson 2 timmar ago

Får jag enkelt förklara: Enligt praxis baserad på "landstingens värdegrund" så får man aldrig ifrågasätta en patient. Så vem som helst kan kräva sjukskrivning, förtidspension, personlig assistens bara man ljuger och spelar tillräckligt bra. Jag lovar mina läsare att precis så här är det. De flesta är för ärliga, har skam i kroppen att så gör man inte. Men alltfler inser vad mycket pengar man kan tjäna på att vara krävande och bra skådespelare. Skandinavien, både Sverige och Norge är ett paradis för simulanter. Enda trösten torde vara att journalister och sjukvårdspersonal som vägrar att skriva om det resp. tala om det får lika låg pension som alla andra eftersom simulanterna,cirka var tionde svensk idag, (13% av Sveriges befolkning jämfört med 5-6% i Tyskland och England) drar det längsta strået.

Vive la farce!
mvh
dr tj
13 personer gillade det här.

Nordanvind 2 timmar ago

430000 mille i ökning. Härligt. Vad kan det vara som har förändrats mest under dessa år?
6 personer gillade det här.

surkart 2 timmar ago

Den verkar då inte vara slut i somalia. Jessus vilka lass! Svar till slundberg.
6 personer gillade det här.

slundberg11 2 timmar ago som svar till surkart

OK. Då ÄR det bidragen, som drar.
6 personer gillade det här.

surkart 1 timme ago som svar till slundberg11

Ja inte f-n är de svältfödda när de kommer hit!
1 person gillade det här.

surkart 2 timmar ago

Man behöver ju inte vara någon professor för att se vad som suger mest! Vi måste prioritera om pengarna ska räcka till de som behöver mest. Åldringar, skola och sjukvård. Sjukvården börjar bli en rejäl gökunge då invandringen och all den ohälsa nybyggarna för med sig blir på sikt en enorm kvarnsten, då dessa inte betalat ett öre till systemen. Tänk på de smällfeta somalierna som väller in och all sjukvård dessa kommer att tarva. En del är så feta så de knappt tar sig fram.Det måste ju dra enorma kostnader, det kan ju vem som helst räkna ut men inte våra politiker. Politik handlar om att PRIORITERA!
9 personer gillade det här.

slundberg11 2 timmar ago som svar till surkart

Hur kan feta människor i 1000-tal vara flyktingar ? Är maten slut ?
13 personer gillade det här.

kjellan11 2 timmar ago

Det är "fint" med flyktingpolitiken som ger oss så mkt eller kanske lite mindre till dom som jobbat ihop välfärden. Men massa jobb har det blivit typ poliser fångvårdare domare o försvarsadvokater för att inte glömma allt fint som kommer med dom ensama "baaarnen på 35 år
14 personer gillade det här.

slundberg11 2 timmar ago

Var ligger "anhöriginvandringen" på ca. 30.000 pers/år, (a` 12 x 11.000skr ) inbakad ?
7 personer gillade det här.

Sidious 2 timmar ago

Jag har inget emot att vi har som ambition att vara ett välfärdsland men när välfärden går till importerade svenskhatande rasister behöver systemet uppenbarligen ses över.
41 personer gillade det här.

Ludde73 2 timmar ago

Vinst? Hehe die dummen Schweden!
8 personer gillade det här.

ShinZon Borg 2 timmar ago

Kan ni inte låta Affe göra en figur man kan förstå?

Men om jag tolkat rätt:
- Utgifterna för staten har totalt sett miskat något
- Däremot har fördelningen av pengarna ändrats radikalt
- Kostnader som till stor del går till "invandrartäta" poster har ökat enormt: socialbidrag, arbetslöshet etc
- man har då varit tvungen att skära drastiskt ned på vård, omsorg och pensioner (jag anser att det vore fel att säga att dessa kostnader har "minskat" vilket skulle ge ett felaktigt intryck att själva behovet har minskat...snarare handlar det om det nya "tuffa sverige")
21 personer gillade det här.

surkart 2 timmar ago som svar till ShinZon Borg

Ungefär så !
1 person gillade det här.

slundberg11 2 timmar ago som svar till ShinZon Borg

Så är det, definitivt. Siffrorna är kryptiska, efter som en del visas i %-kronor och en del bara i %.
6 personer gillade det här.

ShinZon Borg 2 timmar ago som svar till ShinZon Borg

Invandringsbroms eller pensionsbroms... du väljer!
35 personer gillade det här.

slundberg11 2 timmar ago som svar till ShinZon Borg

Nr: 1 !
12 personer gillade det här.

Jax Vendoher 2 timmar ago

Heja sossarna...
4 personer gillade det här.

Baltzar 2 timmar ago

Som Mona Muslim en gång uttryckte det: "Det är häftigt att betala skatt". Hon borde också säga: "Islam är häftigt", för de två sakerna hänger ju ihop...
18 personer gillade det här.

Philip Källström 2 timmar ago

det är trots allt positiva siffror, vi är på väg nu. Nu måste fokus ligga på att öka den effektiva hanteringen och distribueringen av resurser och pengar. Detta innebär en riktdad satsning på äldrevård, polis och arbetsmarknadsåtgärder. Vi ska inte skuta pengar till ökade utbetalningar av socialbidrag.
6 personer gillade det här.

Dannie_X Top 10 2 timmar ago

Nån som kan tipsa om hur man gör för att låta bli att betala skatt?
Jag vill inte vara med och sponsra vansinnet/uppehälle för otacksamma "abou, svenneh*ra" klanerna.
Mvh
etnisk svensk mitt i livet, som statsministern säger...
16 personer gillade det här.

Svensk_Riddare Top 10 2 timmar ago

Detta hänger samman såklart med massinvandringen av bidragstagande muslimer hela deras familj och släkten därtill.

Alla utgifter ökar i samband med kravmaskinernas intåg till sverige.
15 personer gillade det här.

Reclaim 2 timmar ago

Va? Ökar sociala avgifterna i takt med att vi ökar invandringen?
Vad kan det bero på?
STORT MYSTERIUM!
34 personer gillade det här.

Wirus78 2 timmar ago som svar till Reclaim

Det måste ha något med Breivik och SD att göra iaf.
8 personer gillade det här.

christel2 1 timme ago som svar till Wirus78

hahahaha :)
2 personer gillade det här.

san_ell 2 timmar ago

Jag vill veta utgifterna för invandringen??
12 personer gillade det här.

slundberg11 2 timmar ago som svar till san_ell

Dom är inbakade i arbetslöshet och arbetsmarknadsåtgärder+ sjukvårdskostnader.
9 personer gillade det här.

Eric Schneboll 2 timmar ago som svar till san_ell

På måfå kan du ju räkna med att de flesta invandrare (asyl och anhörig) lever på någon form utav bidrag, vilket är en ickevinst då det inte är något producerat. Lägg därtill inga krav på integrering som bör leda till respekt för den svenska staten (arbeta vitt) och så får man kostnaden med lite eller ingen alls återbäring.
12 personer gillade det här.

Reaktioner

_Gautt 1 timme ago
Från twitter En till retweet från JoinNU
RT @Mittswe: Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år http://t.co/KdrxWUgA #svpol
Mittswe 2 timmar ago
Från twitter
Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år http://t.co/KdrxWUgA #svpol
rogersahl 2 timmar ago
Från twitter
RT @Avpixlat: Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år: http://t.co/LNYBiB2v #svpol #svpbs
Avpixlat 3 timmar ago
Från twitter
Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år: http://t.co/LNYBiB2v #svpol #svpbs

Trackback-länk

Senaste

Illegal hoppade sex våningar – gränspolisen får skulden
Socialt skyddsnät ökade med 430 miljarder kronor på 17 år
Militanta salafister viftade med al-Qaidas flagga i tyska Bonn
Nasrin Sjögren: “Skäms, kulturrelativister! Ni har blod på era händer”
Eftersnack i Debatt: Muslimerna käftade med kvinnorna

Populärast

Uppdrag Granskning synar imamer i moskéerna (985)
Partiledardebatten i Agenda (843)
Irak vill öppna grundskolor i Sverige (841)
Migrationsverket: Fler asylsökande i ny prognos (801)
Datainspektionen polisanmäler Avpixlat för MigiLeaks (628)

Krönikörer
Mats Dagerlind
Felicia Lindell
Arkiv
Kategorier
Besökare

MediaCreeper Creeper
Blogroll

Adderat
Affes Statistik-blogg
Allahu Asghar
Answering Muslims
Batikhäxan Berit
Cavatus flygblad
Crime News
Demofon
Dissidenten Stenkvist
Document.no
EDL
Every Kinda People
Expo Exponerat
Feminix
Franks funderingar
Gates of Vienna
Genusnytt
Gudmundson
Human Rights Service
I mitt Sverige
Islam – allt du behöver veta
Jihad i Malmö
Jihad Watch
Karpstryparn II
Kent Ekeroth (SD)
Klartexten
Merit Wager
Michael Coren
Mopsen
Muslimska friskolan
MXp
Myter om invandringen
Pelle Billing – Jämställdhet 2.0
Pettersson
Robsten
Sanningen om Muhammed
Snaphanen
Sockerbitar till kaffet
Somjagserdet68
Staufener
Stoppa pedofilerna
Svenssons förtvivlan
Sverigedemokraterna
Tanja Bergkvist
Ted Ekeroth (SD)
Therese Borg (SD)
Thoralf Alfsson (SD)
Two Invandrare
Varg i Veum
Varjager's Weblog
Verkligheten i Sverige
Vlad Tepes

Kontakta oss om du vill ha med din blogg i listan


Donera
MigiLeaks
Hjälp till att sprida Avpixlat
Följ oss på
Följ oss på Twitter
Avpixlat
#svpol
frokensverige profile

frokensverige RT @tiiibbeK: Sheikh Omar Bakri och Wafa Sultan debatterar vad är sharia mrctv.org/videos/dr-wafa… #svpol sen kan Charin Awad debatera han #svpol #granskning 56 seconds ago · reply · retweet · favorite


1 new tweet
ChristianCkd profile

ChristianCkd @EmanuelBaykal @mufswe ".. I denna tradition är tanke-, tros- och yttrandefrihet en grundpelare." - Idéprogram (m) 2001 #kdu12 #svpol about 1 minute ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK Sheikh Omar Bakri och Wafa Sultan debatterar vad är sharia mrctv.org/videos/dr-wafa… #svpol sen kan Charin Awad debatera han #svpol #granskning 2 minutes ago · reply · retweet · favorite


2 new tweets
ChristianCkd profile

ChristianCkd @ChristianCkd @EmanuelBaykal @mufswe "...i vårt land först och främst varit förbunden med kristendomen... #kdu12 #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
robotnr7312 profile

robotnr7312 Moody’s bankdom närmar sig – långsamt | Neuraths börsblogg blog.svd.se/neurathsbors/2… #svpol #ansvar via @SvDse 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
jzandin profile

jzandin RT @UlfBjereld: Varför det nu är dags att sluta tala om etnicitet: bit.ly/JBR2nz #svpol 4 minutes ago · reply · retweet · favorite
ChristianCkd profile

ChristianCkd @EmanuelBaykal @mufswe "och vår historia. Vi ska värna om den etik och den tradition av humanism och medmänsklighet som..." #svpol #kdu12 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
FredSthlm profile

FredSthlm fredsthlm.blogspot.com tips: djävulsreligioner+djävulsideologier tål ej kritik. Varning för växande djävulskap! svpol #npol Breivik vpol svpt 6 minutes ago · reply · retweet · favorite
ChristianCkd profile

ChristianCkd @EmanuelBaykal @mufswe "Kristendomen har en särställning i det svenska samhället i kraft av sin hävdvunna roll i vår kultur...#svpol #kdu12 8 minutes ago · reply · retweet · favorite
TorEdvardsson profile

TorEdvardsson Åsa Linderborg är mot makten. Det är därför hon är för Lenins diktatur. #svpol #hursa @AftonbladetK 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
SD2083 profile

SD2083 Israeler anfaller afrikanska immigranter ibtimes.co.uk/articles/34279… #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
ChristLindgren profile

ChristLindgren RT @KasperSekiyama: @DilsaDSten @katjanouch Katarina, vi vet att du inte är rasist och det är inte ditt fel att galningar hotar Awad. (Ping @Cherin_awad) #svpol 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK Cherin Awad sa att det är ok att stena kvinnor utomlands enligt sharia men menade inte sverige.. #svpol skojar ni med mig.skillnad? #ffse 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
ChristianCkd profile

ChristianCkd @EmanuelBaykal Själv hoppas jag att du och @mufswe inser att (m)-programmet från 2001 var riktigt bra... #svpol #kdu12 #mufswe 11 minutes ago · reply · retweet · favorite
akaa111 profile

akaa111 Amerikanska kongress män hotar IOC OS i London! Kräver att man håller en tyst minut för Israeliska offer! #svpol 12 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @tiiibbeK: 2012 2 Imamen mördad av islamister #belgien telegraph.co.uk/news/worldnews… #svpol #vpol #granskning #ffse 13 minutes ago · reply · retweet · favorite
SD2083 profile

SD2083 @Technocratista Vaddå "numera"? Så har vi alltid gjort. #svpol 14 minutes ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK 2012 2 Imamen mördad av islamister #belgien telegraph.co.uk/news/worldnews… #svpol #vpol #granskning #ffse 16 minutes ago · reply · retweet · favorite
raghujii profile

raghujii @piratpartiet @Djbengan @aigan Carl Bildt most hated man in Sweden! sign this #avaaz petition to remove secure.avaaz.org/en/petition/I_… #svpol 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
Technocratista profile

Technocratista Numera kutym att dödshota meningsmotståndare inom #svpol ? 17 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @tiiibbeK: Präst Pierre Khweiri bränd levande av islamister #Libanon lebanonews.net/mainra.asp?rai… #svpol #granskning #svpt #ffse #vpol 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
akaa111 profile

akaa111 IOK har sagt nej till att hålla en tyst minut för de Israeliska spelarna som dödades under OS spelen 1972. Nu är de ledsna! NejärNej! #svpol 18 minutes ago · reply · retweet · favorite
profeten666 profile

profeten666 Funderar på om jag inte ska begravas som muslim. Är ju bättre sån begravs än nån annan :-) #svpol 19 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @MXCartoons: Jag missade visst hela Cherin Awad-grejen. Tur att SweCon är på hugget som vanligt. Skärmdumpar av deta hela: swedenconfidential.info/2012/05/18/hur… #svpol 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
JPekkaH profile

JPekkaH @nicolelofjorden För att de flesta är hycklare. Så enkelt är det. @DilsaDSten #svpol 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige Hur Twitterpanik uppstår shar.es/q1ELZ via @sharethis #dödshot #svepol #svpol #sharia #våldssekt #kvinnosyn #CherinAwad #islamist 20 minutes ago · reply · retweet · favorite
FredSthlm profile

FredSthlm Många är "blinda" egoister, ser ej faran med tillväxt av grupp-egoistiska ateismer/religioner/föreningar. #Breivik judendom islam svpol npol 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax RT @MXCartoons: Jag missade visst hela Cherin Awad-grejen. Tur att SweCon är på hugget som vanligt. Skärmdumpar av deta hela: swedenconfidential.info/2012/05/18/hur… #svpol 21 minutes ago · reply · retweet · favorite
PeterKarlsson3 profile

PeterKarlsson3 RT @frokensverige: #Polisen söker 10-åring i #Ystad sydsvenskan.se/skane/polisen-… Läs och retweeta! #barn #mittsverige #svpol #svepol #Skåne 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
GuPoyraz profile

GuPoyraz Islams moralisering av kvinnorssexualitet har begränsat kvinnors frihet/liv. Ingen kan förneka det. #svpol #uppdraggranskning 22 minutes ago · reply · retweet · favorite
nicolelofjorden profile

nicolelofjorden RT @frokensverige: #Polisen söker 10-åring i #Ystad sydsvenskan.se/skane/polisen-… Läs och retweeta! #barn #mittsverige #svpol #svepol #Skåne 24 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax RT @Sverigevakna: @Cherin_awad Skulle du stenas? Plöjas som en åker? Muslimsk man som hotade dig? Har du råkat visa låret eller någon annan kroppsdel? #svpol 25 minutes ago · reply · retweet · favorite
SD2083 profile

SD2083 @tiiibbeK Men skärp dig. Vi gråter inte krokodiltårar för negerpräster. Det kvittar om det faktiskt var muslimer som dödade henom. #svpol 26 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige #Polisen söker 10-åring i #Ystad sydsvenskan.se/skane/polisen-… Läs och retweeta! #barn #mittsverige #svpol #svepol #Skåne 27 minutes ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK Präst Pierre Khweiri bränd levande av islamister #Libanon lebanonews.net/mainra.asp?rai… #svpol #granskning #svpt #ffse #vpol 27 minutes ago · reply · retweet · favorite
MXCartoons profile

MXCartoons Jag missade visst hela Cherin Awad-grejen. Tur att SweCon är på hugget som vanligt. Skärmdumpar av deta hela: swedenconfidential.info/2012/05/18/hur… #svpol 28 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax @KasperSekiyama @Cherin_awad @katjanouch Var nog bara ett normalt hedershot från någon islamist. #svpol #islam #Sweden 28 minutes ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK Präst Clementino Lomoi Logwe mördad av islamister #sudan archive.catholicherald.co.uk/article/23rd-s… #svpol #ffse #granskning #vpol 29 minutes ago · reply · retweet · favorite
SD2083 profile

SD2083 @Nickemax Hon blev inte kallad för "hen" vilket är verkligt kränkande och värre än "mordhot" @katjanouch @Cherin_awad #svpol 29 minutes ago · reply · retweet · favorite
ullies75 profile

ullies75 RT @JPekkaH: Fan va tokigt det blir. @katjanouch står upp för förtryckta kvinnor. Hon blir då beskyld för bla Mordhot! Var är alla kloka? #svpol #vpol 30 minutes ago · reply · retweet · favorite
AndersJacobsson profile

AndersJacobsson RT @JPekkaH: Fan va tokigt det blir. @katjanouch står upp för förtryckta kvinnor. Hon blir då beskyld för bla Mordhot! Var är alla kloka? #svpol #vpol 30 minutes ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK präster Barnabas Deng och Arkangelo Ali mördade av islamister #sudan archive.catholicherald.co.uk/article/12th-n… #ffse #granskning #svpol #vpol 30 minutes ago · reply · retweet · favorite
mariabrostrom profile

mariabrostrom Idag delades PKSverige i två läger. JättejättePK på ena sidan & jättejättejättePK på andra. Vissa känner nog att de snart imploderar. #svpol 30 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax RT @KasperSekiyama: .@Cherin_awad plockade bort sin tweet ang @katjanouch. Ångrade sig, precis som uttalandet om stening och sharialagar. #svpol 31 minutes ago · reply · retweet · favorite
ChristianCkd profile

ChristianCkd Trevlig kväll till dig också @EmanuelBaykal #svpol #kdu12 32 minutes ago · reply · retweet · favorite
joakimpalmkvist profile

joakimpalmkvist Hmm. Hörde en rätt smart snubbe argumentera för legalisering av narkotika. Märkligt vad många åsikter världen rymmer. #svpol 32 minutes ago · reply · retweet · favorite
Nickemax profile

Nickemax @katjanouch @Cherin_awad Antagligen ett påhittat hot för att få uppmärksamhet,inget att fästa sig vid.Normalt för islamister. #svpol #islam 32 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @tiiibbeK: Präst och munk mördade av islamister #Bangladesh news.bbc.co.uk/2/hi/south_asi… #svpol #vpol #granskning #ffse 32 minutes ago · reply · retweet · favorite
SD2083 profile

SD2083 @Leinesblogg KD/SD vad är skillnaden? Det ena leds av en rasistisk islamofob galning medan Jimmie Åkesson leder det andra partiet. #svpol 32 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @OscariusHallius: Landet och människorna som hatade sig själva så mycket, att de gav bort det till andra samhällen och kulturer utan strid. #svpol #Sverige 33 minutes ago · reply · retweet · favorite
tiiibbeK profile

tiiibbeK Präst Aurele Robidoux mördad av islamister #Tchad news.google.com/newspapers?nid… #svpol #granskning #vpol #svpt #ffse 33 minutes ago · reply · retweet · favorite
SD2083 profile

SD2083 @Republiken Men muslimerna ligger kollektivt bakom 9/11. Kom i håg det. @Cherin_awad #svpol 34 minutes ago · reply · retweet · favorite
frokensverige profile

frokensverige RT @tiiibbeK: 10 präster mördade i samordnat attack av islamister #Tadzjikistan strategicnetwork.org/index.php?loc=… #svpol #vpol #granskning #ffse 34 minutes ago · reply · retweet · favorite
Join the conversation
Alexa Certified Traffic Ranking for avpixlat.info

Copyright © 2012 Avpixlat - Med ensamrätt


– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: