måndag 14 maj 2012

Senaste PK-censurtricket: Upphovsrättsskydda polisens efterlysningar « Avpixlat

Senaste PK-censurtricket: Upphovsrättsskydda polisens efterlysningar « Avpixlat: Senaste PK-censurtricket: Upphovsrättsskydda polisens efterlysningar

POLISIÄR CENSUR Som Avpixlat tidigare återkommande har rapporterat om snubblar politiker, journalister och politiskt korrekta element inom polisens högsta ledning numera över varandra för att försöka lösa det högst obekväma problemet med att det framgår av polisens egna gärningsmannasignalement vid grova brott att den absoluta merparten av dessa begås av personer med utländskt ursprung. Man är orolig över att “fördomar” om att det skulle ligga till på precis det sätt som det faktiskt gör skulle kunna uppstå hos svenska folket. Detta skadebegränsningsarbete har dock hittills krönts med begränsade framgångar, men skam den som ger sig – om Kina och Nordkorea kan så ska väl även Sverige kunna?

I väntan på den våta PK-drömmen om lagstiftning om sekretessbeläggning av polisens alla signalement på grova brottslingar (eftersom dessa ju kan råka ut för “förföljelse” på grund av desamma), och för att variera sig lite från den på senare tid annars populära metoden att bussa Datainspektionen på alla som återger offentlig information och offentliga handlingar, eller i största allmänhet bara ägnar sig åt politiskt inkorrekt journalistik, är nu det senaste kreativa försöket från polisens sida för att förhindra spridningen av sina egna signalement att åberopa upphovsrättsskydd för dessa, och sedan med flertalet väl synliga varningar på sin webbplats upplysa alla besökare om att det minsann är brottsligt att föra vidare deras publicerade signalement till någon annan.

Ett smärre problem i sammanhanget är bara att polisen i samband med detta ger ut information som i sig bryter mot svensk lag, mer exakt 26 a § av lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk, som ordagrant lyder:

26 a §
Var och en får återge verk, vilka ingår i de handlingar som avses i 9 § första stycket och är av de slag som anges i 9 § andra stycket 2-4. Detta gäller dock inte ett sådant verk som avses i 9 § tredje stycket. Upphovsmannen har rätt till ersättning, utom när återgivningen sker i samband med

* 1. en myndighets verksamhet eller
* 2. en redogörelse för ett mål eller ärende i vilket verket förekommit och verket återges endast i den omfattning som motiveras av ändamålet med redogörelsen.

Var och en får återge handlingar som är upprättade hos svenska myndigheter men inte är sådana som avses i 9 § första stycket.

Andra stycket gäller inte beträffande

* 1. kartor,
* 2. tekniska förebilder,
* 3. datorprogram,
* 4. verk som skapats för undervisning,
* 5. verk som är resultatet av vetenskaplig forskning,
* 6. alster av bildkonst,
* 7. musikaliska verk,
* 8. diktverk eller
* 9. verk av vilka exemplar genom en myndighets försorg tillhandahålls allmänheten i samband med affärsverksamhet. Lag (2000:92).

I sammanhanget skulle Avpixlat förövrigt vilja passa på att återge ett ärende hos polisen rörande en grov misshandel på T-centralen i Stockholm den 28 januari 2012, där en grupp somalier gav sig på en person, bl.a. med sparkar i huvudet när personen låg ner, så illa att offret fick föras i ambulans till sjukhus. Självfallet vill vi även, i enlighet med uppmaningarna på polisens webbplats i samband med detta ärende, hjälpa polisen att hitta de skyldiga, varpå vi här nedan publicerar de bilder som utgör en del av det signalement som polisen själva inkluderade i detta ärende (vars ändamål för övrigt förstås är att de som tar del av ärendet ska kunna identifiera de grova brottslingarna):

Polisens upphovsrättsvarning

Vi ber om ursäkt för den irriterande varningsrutan som delvis täcker bilden, det var inte vi som lade dit den.

Självklart gäller dock dessa restriktioner och varningar enbart för bilder på mörkhyade gärningsmän till grova brott, medan polisen i intilliggande ärenden på samma del av sin webbplats utan någon som helst tillstymmelse till liknande varningar frikostigt låter vem som helst kopiera och sprida bilder på ljushyade brottsoffer. Kan polisens bakomliggande avsikt med denna nypåkomna rabiata upphovsrättsskyddsiver rörande övervakningskamerabilder som de i sin tur själva har inhämtat från någon annan bli så mycket tydligare än så frågar vi oss?

I sammanhanget kan man ju även fundera på vad som skulle gälla för oss som trotsar polisens lagvidriga försök att begränsa spridningen av sina egna signalement, eller som vågar uppmärksamma diverse andra offentliga handlingar och beslut som politiker och övrigt PK-etablissemang önskar undangömma från befolkningens insyn? Vem vet, kanske skulle polisen här istället låta Datainspektionen publicera ett pressmeddelande för maximal spridning? Nej, sådan etnisk och politisk särbehandling på polisiär och rättslig nivå skulle väl ändå inte kunna tillåtas existera i ett civiliserat västland? Eller vad tror ni?



Relaterat:
Polisens efterlysningar alltför detaljerade
Repressalier för polis bakom alltför sanningsenliga signalement
Poliser i Stockholm ger svar på tal om “fördomsfulla signalement”
Alexandra Pascalidou orerar om signalement
Oisín Cantwell börjar tappa greppet
Centrum mot rasism slår till igen
“Blek” ny signalementsterm i gammelmedia?
Print Friendly
Share
2012-05-12, 16:35 (uppdaterat 2012-05-14, 03:02) | Kategori(er): Brott, Inrikes

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 58 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
177 kommentarer 2275 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 208 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
1 En ny kommentar har precis publicerats. Visa


AnnaF3 8 minuter ago

Svenska polisen lyder nuförtiden under åsiktsministeriet av DDR2,0 :(

När det gäller somalier finns det tecken på att en del är rasistiska och våldsamma mot europeer, syns tydligt här:

http://www.videofy.me/k83znai6...

Mer info här:

http://vattentemperatur.blogsp...

Dalarna 9 minuter ago

När man tror att vi sett botten kommer nya exempel på hur PK-maffian i sin iver att inte stöta sig kryper lite lägre. Finns det inte någon lägre gräns på hur långt vissa är beredda på att förringa och förlöjliga sig själva och övriga landet. Nu när medias ålande uppmärksammas utomlands, dröjer det nog inte länge tills myndigheter får samma uppvaktning.
1 person gillade det här.

repell 11 minuter ago

Jag undrar om 7 klöverns politiker och myndigheter själva är medvetna om" att på grund av den förda politiken, att vi nu är farligt nära en svensk Totalitärstat med ren diktatur?

tankfull 13 minuter ago

Man har konstaterat att merparten av de grova brottslingarna är av utländsk härkomst och det största problemet är hur de på bästa sätt ska kunna dölja detta???Sunt fokus...........
1 person gillade det här.

Hemlige_Arne 31 minuter ago

Signalement utgörs av fakta (såsom vikt, längd, kroppsform i övrigt, hudfärg, namn etc.) Fakta som sådana skyddas inte av upphovsrätten eftersom de sedda för sig aldrig någonsin kan uppnå den verkshöjd som krävs för att åtnjuta skydd. Det är själva framställningen (oavsett om den rör fakta eller ej) som kan skyddas men då krävs att framställningen är originell och särpräglad (och det är signalementen näppeligen). Något undantag från upphovsrätten, såsom de Avpixlat hänvisat till, behöver alltså inte ens åberopas för att kunna mångfaldiga, sprida eller på annat sätt göra polisens signalement tillgängligt för var och en eftersom ingen upphovsrätt finns för dem.

Det enda i polisens efterlysningar som skulle kunna vara skyddade av upphovsrätten (eller rättare sagt, till upphovsrätten närstående rätt) är möjligtvis fotona på det misstänkta. Men de fotona är ju oftast inte tagna av polisen utan av andra genom övervakningskameror m.m., varför det är de andra som i sådant fall har upphovsrätt till bilderna och rätt att påkalla densamma.
1 person gillade det här.

Viksjo 38 minuter ago

Relaterat:
http://www.svd.se/nyheter/utri...

SvD skriver om en svensk som rånar urmakare i Oslo. I norska medier framgår att han har "arabiskt eller pakistanskt" utseende.
4 personer gillade det här.

Magica de Hex 21 minuter ago som svar till Viksjo

Ja se dessa "svenskar" som gör sig bemärkta världen över. Stoltheten vi känner svämmar över alla bräddar. Svämmar över och rinner bort.
2 personer gillade det här.

repell 5 minuter ago som svar till Magica de Hex

Jag är nog tveksam över ordet stolthet, utan motvilligt ser att den svenska flatheten har nått sin kulmen"""?

Frilansare 41 minuter ago

Jag tror att vanliga poliser i yttre tjänst som vet hur verkligheten ser ut svär över sina PK-chefer. Måste vara frustrerande att inte få berätta sanningen om mångkulturens baksida.

Polisledningen ska skämmas för sitt försök till mörkläggning inför sin uppdragsgivare, d v s oss vanliga skattebetalare!
6 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme ago

Polisen har nog rätt! Alster av konst och diktverk får ju inte återges.

Eftersom det är en myt att invandrare är kriminella så är en beskrivning av en kriminell invandrare en myt, vilket faller under nämnda begrepp!
6 personer gillade det här.

Rolexus 1 timme ago

"Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara."

Saxat ur polishemsidan under "lediga jobb" - internet-spanare. Inte bara polisskolan som diskriminerar svenska män, när den är avklarad fortsätter tydligen diskrimineringen i jobbsökandet. Störst chans till detta jobbet har väl en somalisk kvinna kantänka. Läs och skrivtest vore väl önsvärt i så fall, dock...

"Svenskt medborgarskap är ett villkor eftersom funktionen är säkerhetsklassad." Njemas problemas, hahaha!
6 personer gillade det här.

Mariah_Magdalena 1 timme ago

Ja, att behöva visa bild på de eftersökta är klart problematiskt.....
Men lösningen är lika enkel som genial - man lägger klart ut bilder på helt andra personer!
Idel vita, blonda män mellan 20 och 40.
Klart man inte får fast en enda brottsling då, men det är av underordnad betydelse med tanke på hur många PK-problem som löses i ett slag......70% av fängelserna kan stängas, polisväsendet skäras ner med 50 %, och regeringen kan så äntligen visa statistik - svart på vitt - vilken välsignelse invandringen är - med inte en endaste kriminell i hela riket.
Halleluja.
5 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme ago som svar till Mariah_Magdalena

Och alla svenskar har flytt landet!
6 personer gillade det här.

DeWaallt 1 timme ago

PK jobbar hårt för sina kriminella skyddslingar.
När kommer PK utelämna städers namn samt bostadsområden i sina artiklar eller liknande för det är ju uppenbart att nämner man tex Malmö o Rosengård/Herrgården/Lindängen så är ju den grupp ligisterna tillhör svårt att missa.
2 personer gillade det här.

rammel 1 timme ago

Sjukt, mycket sjukt!
2 personer gillade det här.

Sverige Fritt 1 timme ago

Haha, allt för att dölja sanningen. Vad blir nästa steg!?? Fängelse för oss som säger sanningen?
3 personer gillade det här.

snacktroem snackstroem 1 timme ago

Inser inte PK-etablissemanget att via censurvägen hindra publicering är meningslöst. Välkommen till epoken internet och hej då till tidningsredaktionernas makt.
2 personer gillade det här.

Svenskastavalla Top 10 1 timme ago

Stackars Hasse Aro, nu får han lägga ned efterlyst! Han kommer inte att kunna visa bilder vare sig på personer eller objekt, det kan ju vara en invandrare eller t ex dennes bil som är på bilden. Det hjälpte inte att han sparkade ut Leif GW Persson, vilken påtalade att invandrarna var överrepresenterade i brottsstatistiken. Sanningen svider!
9 personer gillade det här.

Sverige Fritt 1 timme ago som svar till Svenskastavalla

Ja, Leif GW var väl för obekväm ;=)
4 personer gillade det här.

psrab 1 timme ago

Jag vet inte hur det skulle gå till? För att kunna hävda upphovsrätt måste man äga eller ha skapat materialet som berörs. Har polisen betalat och köpt bilderna? Om inte, är det ju inte deras bilder och de kan inte hävda upphovsrätt. Detsamma gäller, för övrigt allt bildmaterial som Polisen får in från folks mobilkameror etc. Köper man det inte.... Tji! upphovsrätt. Kling/Klang å Kronblom får nog läsa på.
7 personer gillade det här.

Verkligheten 1 timme ago

Jag förstår egentligen inte polisens problem. Om man inte vill att bilder och signalement ska spridas kan man väl strunta i att publicera dem? Om de inte får spridas är de i alla fall meningslösa. De kan väl nöja sig med att dela ut sådant internt inom polisen så är problemet löst.

Om jag någonting gång blir tillfrågad av någon polis om ett vittnesuttalande ska jag svara så här ungefär:

"Min berättelse är upphovsrättsligt skyddad. Jag kan berätta vad jag sett för dig, men du får inte skriva ner eller spela in eller på annat sätt bevara vad jag säger. Inte heller får du sprida min berättelse muntligt till andra. Jag kan upprepa min berättelse för dina överordnade, åklagare eller domstol men samma upphovsrättsliga restriktioner gäller för dem. Vad var det nu du vill fråga om?"
9 personer gillade det här.

Magica de Hex 15 minuter ago som svar till Verkligheten

Jag gillade ditt vittnesuttalande skarpt. Men det värsta är att man börjar fundera på vad polisen egentligen vill? Det här kan börja föda ett förakt och det är verkligen inte bra. Man frågar sig ju om polisen verkligen vill ha hjälp av allmänheten. Eller är det bara vissa delar av allmänheten? Sånt här föder många frågor.
1 person gillade det här.

Pollykarpus 1 timme ago

Vill verkligen 94% av Sveriges befolkning ha det så här ?
16 personer gillade det här.

Sverige Fritt 1 timme ago som svar till Pollykarpus

2010 var det så. Nu är det bara ca. 92% kvar. Det går åt rätt håll i alla fall ;))
4 personer gillade det här.

Kollen 1 timme ago som svar till Pollykarpus

Nej,säkert inte! Men många saker får man så att säga på köpet!. Och kan säga,att det var inte detta jag röstade på. Som t ex M:s överenskommelse med MP om migrationen!. Det nämndes aldrig inför valet!.
4 personer gillade det här.

World Traveller 1 timme ago som svar till Pollykarpus

Ja, tydligen.
2 personer gillade det här.

diskriminerad_svensk 2 timmar ago

Det här är bland det mest galna jag sett. Polisens totala brist på intelligens är häpnadsväckande. Inte nog med att de arbetar för att dölja gärningsmännens signalement, när det inte längre kan döljas det helt och hållet så vill de förhindra spridning av signalement genom att påstå att det är skyddat av lagar för att spridas vidare. Det politiserade svenska polisen arbetar bara åt makthavarna för att dölja viktiga sanningar. Samtidigt som man gör det så försöker man värva nya poliser i moskéerna och satsat på att få så många som möjligt av främmande etniskt bakgrund till kåren. Polisen ska alltså bestå av så få svenskar som möjligt vilket rekryteringen bevisar. Alla samhällsproblem som är relaterade till invandringen kommer förvärras för varje dag som går om vi inte för en snabb ökning av av den invandringskritiska opinionen och ett betydligt större SD. Vi riskerar att förlora vårt land om inte fler aktiverar sig för att rädda det som återstår av Sverige..
29 personer gillade det här.

Bajen666 2 timmar ago

Alliansen verk....hoppas ni är stolta nu Borgarpack...!

SD 2014.
14 personer gillade det här.

eurozone 2 timmar ago som svar till Bajen666

Det luktar nog mera vänster skulle jag tycka, eftersom i deras värld är det endast vita män som kan vara rasister-annars kan man ju inte beskriva alla andra som offer eller minoritet d.v.s. det passar inte in i deras världs bild...
-
Men nog är det illa att inte kunna ge korrekta beskrivningar, oavsett vänster-höger politisering. Det är väl för fasen bara att skriva vad som hänt, i gärningsmanna beskrivningen, utan politisk korrekthet.
6 personer gillade det här.

MorbrorGul 2 minuter ago som svar till eurozone

Höger, .. vänster, .höger uppercut, .. ducka . rak vänste o.s.v.. Politiken idag handlar inte om vilket vädersträck man slår ifrån, utan om själva den politiska kroppen som sitter i Riksdagen och låtssas ha olika åsikter.

Se samtliga riksdagsledamöter som en gammal prisboxare och armarnas viftande från sida till sida, som ett sätt att finta "motståndaren" d.v.s. oss.

Allt dom där uppe, är ute efter, är makten, våra pengar och den totala kontrollen i samhället (som dom i stora delar delegerat till EU och Nato).

Sverige Fritt 1 timme ago som svar till eurozone

Det här är ett typiskt tilltag för både socialister och liberaler: att tysta sanningen när den blir obekväm. Socialisterna känner vi till ganska väl, det farliga är den krypande liberalismen som utan att vi vet om det sätter munkavel på svenska folket.
3 personer gillade det här.

HOTorpeden 2 timmar ago

Är väl ytterst tvesksamt om det ens är polisen som har upphovsrätt till bilderna, det borde vara SL som har upphovsrätten. Eller har polisen monterat kameror i SL:s lokaler?
12 personer gillade det här.

monamuslim 2 timmar ago

Vi inom islamiströrelsen älskar polischef
Brah At Hamed och tidningsredaktör
Iznogoud (snott från
René Goscinny )
10 personer gillade det här.

Constricktor 2 timmar ago

En god vän till mig numera pensionär berättade att han för ett antal år sedan arbetade på en så kallad utslussningsanstalt vilket betyder att personer varav många har varit dömda för grova våldsbrott efter avtjänat straff skall anpassas till ett normalt liv.

Jag glömmer aldrig vad han sa till mig efter att ha slutat med det arbetet för att aldrig mer
befatta sig med något liknande jobb. " Om människor speciellt i större städer visste vilka grannar de har fått så skulle dom inte våga sova på nätterna ej heller släppa ut sina barn utan tillsyn, inte ens på dagtid".

Övrig kommentar överflödig.

Rösta rätt, rösta SD och väl mött 2014.
36 personer gillade det här.

san_ell 2 timmar ago

För ett par månader sedan var det en stor flott merca som kört rakt in i en lyktstolpe inte långt från där jag bor men inga personskador. Redan när jag såg bilen och vad som hade hänt på avstånd så tänkte jag det "förbjudna" och visst hade jag rätt. Det stod två stycken mörkhyade män ( araber ) och viftade med händerna och argumenterade högljutt med polis och brandkår. Araberna försökte väl tala om att de var helt oskyldiga då lyktstolpen helt plötsligt hade hoppat ut framför dem och om polisen påstår något annat så är de rasister!!

Som sagt, vi alla vet att det till 90% är invandrare inblandade i allt som händer.
21 personer gillade det här.

RealMiljonar 1 timme ago som svar till san_ell

Källa tack?
Jag trodde det var 100%;)
3 personer gillade det här.

Anders 2 timmar ago som svar till san_ell

90%? Källa på det tack:)
2 personer gillade det här.

svartamalin 1 timme ago som svar till Anders

Besök ett fängelse så får du det bekräftat !
3 personer gillade det här.

Anders 1 timme ago som svar till svartamalin

Du har givetvis fel även om det är en överrepresentation. Knappast 90% va?

gubbenogumman 26 minuter ago som svar till Anders

Ordlekar, felanmärka är Boljevikens enda möjlighet att rättfärdiga en överrep i brottsstatistiken , vart vill du komma med dina meninglösa påpekanden.
Ägna dej åt brottsoffren istället plattfot.

zettas 2 timmar ago som svar till Anders

Se dig omkring.
8 personer gillade det här.

Anders 1 timme ago som svar till zettas

Jag kan ge dig samma råd:)

Just a girl 2 timmar ago som svar till Anders

The traffic safety situation among foreign born in Sweden har Susanne Gustavsson och Torbjörn Falkmer granskat hur många olyckor som inträffar i trafiken med svenskar respektive invandrare inblandade. Genom att undersöka krascher i trafiken så konstaterar man att utlandsfödda manliga bilförare är inblandade i dubbelt så många krascher som svenska män medan utlandsfödda kvinnliga bilförare är inblandade i 70 procent fler krascher än svenska kvinnor.Statistiken visar nämligen att personer från andra västerländska nationer bara är inblandade i marginellt fler bilkrascher än svenskar, medan män från Afrika och Mellanöstern är inblandade i närmare fyra gånger så många olyckor som svenska män, och kvinnor från Mellanöstern över fyra gånger så ofta som svenska kvinnor.

Invandrarna sätter sina avtryck även i trafiken.

Trafikinspektörerna skälls för fascister och invandrarhatare."
Ur Arbetet:
"Vägverkets förarprövare fruktar för sina liv. Samtliga körinspektörer i Malmö har utrustats med personlarm eftersom de drabbats av allt fler hot om våld när de underkänt elever."
17 personer gillade det här.

Anders 1 timme ago som svar till Just a girl

Vet inte om det var ett svar till mig. Kan bara konstatera att siffran 90% var kraftigt överdriven och det finns inte belägg för ett sådant uttalande.

World Traveller 1 timme ago som svar till Just a girl

Det verkar ocksa vara en "sport" bland araber att kora pa svenska kvinnor pa cykel. Tidningarna har nu slutat rapportera om det eftersom man saag ett tydligt moenster. Och alla de mordforsok klassas saklart i Sverige som olyckor.
4 personer gillade det här.

elefantter 59 minuter ago som svar till World Traveller

Den här uppgiften. Jag tror det är tredje gången jag stöter på den nu. Att det finns invandrare (du specificerar araber) som ägnar sig åt att medvetet köra på svenskar.
Jag trodde på det direkt, redan första gången jag läste det.
Och att tidningarna slutat rapportera. Det tror jag också på. Att det finns personer på nyhetsredaktionerna som medvetet fattar beslut att systematiska mordförsök inte ska uppmärksammas.
2 personer gillade det här.

bogartius 2 timmar ago

VI HAR
sett detta mönster tidigare i många sammanhang, när makthavarna och deras lakejer i ren desperation tar till odemokratiska medel.
Låt dom svettas och våndas och hitta på en massa förbud, men vi går inte att stoppa.

Sanningen vinner alltid!
14 personer gillade det här.

Holgerinorr 3 timmar ago

Polisen talar med kluven tunga ! (ljuger) Polisen säger att dom vill. måste ha allmänhetens hjälp för att lösa brott ? polisen, läs skrivbordsfisarna, löser ändå inga brott ! dom har fullt upp med att hålla sina tungor bruna ! Det här luktar Stasi ! Tack Fredrik för ännu ett bra argument i nästa valrörelse. När polisen frågar om "du sett något" ? Svara ja, men det är upphovsrättsskyddat ! Lycka till ! Dom löser ju ändå inte särskilt många brott !
21 personer gillade det här.

san_ell 3 timmar ago

Vad tror politikerna de ska kunna vinna?? De har ju redan förlorat slaget om invandrarnas överrepresentation inom brotten, alla vet ju detta. Det är ju också så att vi har ögon att se med och när det är ett problem någonstans bråk i affärer, parkeringsbråk, bilolyckor, misshandel så är det ofta en invandrare inblandad. Detta är inget antagande utan ett faktum men jag har väl fel på mina ögon.
25 personer gillade det här.

mw9 3 timmar ago

Mitt beslut att lämna Sverige har en djup och tragiskt grund. Jag är rättskaffens och har alltid följt alla lagar och alltid betalat hög skatt i Sverige. HAr inget annat än parkeringsböter i bagaget och har skapat 100;tals arbetstillfällen i vårt land.
Till skillnad från alla kriminella känner jag mig idag mycket hotad av svenska samhället, jag får inte uttrycka mina allmänna åsikter och mina politiska åsikter gör att jag uppriktigt sagt kallas medhjälpare till västvärldens värsta brottslingar av idag.
Jag gissar att organisationer såsom Expo och annat kommer att få högt uppsatta positioner och de kommer att styra skolor och annat. Med gammalt klassiskt angiveri som vapen. Barn skall nog snart påtala vad deras föräldrar talar om runt frukostbordet, och sedan knackar det på dörren kl 04 på morgonen - känns det igen?
En poliskår som inte får använda sig av signalement p.g.a ryggradslös rädsla för press och PK-bloggare behövs inte alls.
Vårt land har blivit ett tillhåll för världens värsta bidragstagare och invandringsindustrin är den enda som prioriteras.
Nej, nu tackar jag för mig och flyttar mig till säkrare mark, vilket faktiskt innebär alla länder i Europa och fjärran östern väntar på alla oss kreativa ärliga människor.
Farväl och GodNatt Sverige..
26 personer gillade det här.

Anders 2 timmar ago som svar till mw9

Med en inställning som liknar paranoia tror jag inte att du kommer att trivas i något land tyvärr.
1 person gillade det här.

marina76 42 minuter ago som svar till Anders

Paranoia?????Vår släkt sticker snart också men jag är nyfiken, var ligger ditt paradis här i Sverige som är så fridfullt så man kan stå ut här???
1 person gillade det här.

zettas 2 timmar ago som svar till Anders

Är du avundsjuk på att han kan flytta?
6 personer gillade det här.

Anders 1 timme ago som svar till zettas

Inte ett dugg. Det kan väl jag också om jag skulle vilja.

Rolexus 2 timmar ago som svar till Anders

Vadå paranoia? Titta dej omkring. Haha...!
11 personer gillade det här.

Anders 1 timme ago som svar till Rolexus

Kanske du också ska göra........utanför Avpixlat. Haha....!

san_ell 2 timmar ago som svar till mw9

Tråkigt att du lämnar landet men jag förstår dig. Har själv samma planer men måste tyvärr först arbeta några år till men sedan ska jag dra till friheten och värmen.
13 personer gillade det här.

stefan101 4 timmar ago

På SVT debatt skriver i dag datainspektionens generaldirektör, så nu finns chans att tala om vad man tycker om deras tilltag....så tyck till.....
19 personer gillade det här.

Kalohux 4 timmar ago

När Lagen om Elektronisk Övervakning i sin nya form börjar gälla den första juli, så får vi nog se upp allihopa.
Dom kommer att använda den lagen till att jaga oss allihopa med blåslampa.

Vänta och se...
26 personer gillade det här.

World Traveller 1 timme ago som svar till Kalohux

Det verkar som om Svenska Dagbladet som var den sista webtidningen som tillaet kommentarer nu har saellat sig till den ovriga totalcensuren. De har gjort eller gor det i det tysta bit for bit och innan valet 2014 saa har vael alla regim och islamkritiska websidor forbjudits.
2 personer gillade det här.

san_ell 3 timmar ago som svar till Kalohux

Mitt motto är "var anonym och surfa anonymt" !!! vi får helt enkelt sprida budskapet i det tysta. Jag vet att det suger men tyvärr är det den verklighet vi nu lever i och som de korrumperade ryggradslösa politikerna har skapat.
12 personer gillade det här.

BockenBruse 3 timmar ago som svar till Kalohux

javisst vi lever i en totalitär stat så det är klart regimmotståndare ska tystas. Jag är inte förvånad det minsta. Så blir det....
20 personer gillade det här.

BockenBruse 4 timmar ago

Blev det inte lite fel här???

Citat till texten härovanför"till liknande varningar frikostigt låter vem som helst kopiera och sprida bilder på ljushyade """"""""brottsoffer""""". Kan polisens" slut citat
Ska det inte vara GÄRNINGSMÄN?
2 personer gillade det här.

elefantter 56 minuter ago som svar till BockenBruse

Nej. När jag kikade på länken igår, visade bilden en försvunnen kvinna.

raimosvensson 4 timmar ago

polis DDR etablerad i sveden arkiven stängda
17 personer gillade det här.

loofon 4 timmar ago

Det blir mer och mer absurt.
PK-isterna har helt tappat fotfästet och det känns ibland som det totala sammanbrottet är nära.
Antingen blir det då ett nytt DDR eller så blir det ett land med fritt meningsutbyte och fri distribution av fakta.

Tack AP för att ni jobbar för det senare scenariot.
28 personer gillade det här.

Talibananas 4 timmar ago

Ett land som systematiskt ljuger om viktiga ting förtjänar kanske att upplösas...
21 personer gillade det här.

Rednecknick 2 timmar ago som svar till Talibananas

Det var ju det som var Breiviks mål... Med hjälp av PK-maffian.
1 person gillade det här.

gl40 4 timmar ago

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: