lördag 5 maj 2012

Domare känner rädsla inför avgörande i vissa mål « Avpixlat

Domare känner rädsla inför avgörande i vissa mål « Avpixlat: Domare känner rädsla inför avgörande i vissa mål

KRIMINELLA I Landskrona härjar grovt kriminella från Balkan, många inflyttade på 1990-talet i samband med flyktingströmmen. Men även ett antal söner till dessa samt diverse araber, turkar, med flera. Hur det står till med de svenska busarna i staden vet inte Avpixlat.

Klart är att domarna vid Landskrona tingsrätt numera inte vågar avkunna domar i olika mål på grund av hotbilder och eventuella repressalier. Domarna har bedömt säkerheten som låg och hellre avstått från att göra sitt jobb.

SVT
Print Friendly
Share
2012-05-04, 22:48 (uppdaterat 2012-05-05, 01:54) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Video / audio

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 6 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
173 kommentarer 2217 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 135 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


grebba 9 minuter ago

När man inte vågar döma brottslingar i Sverige då är det ett land i total upplösning, polisen vågar inte heller skydda oss medborgare, vi är förlorade och förrådda av vår egen regering!

Magne_Syl 27 minuter ago

Man bör väl ordna det så att de som kommer hit och vill omstörta vår kultur får det trivsammare! De bör givetvis få ha det som där de kommer från där man mördar domare och poliser! Nämligen tigerburar! Såna brukar man ofta ha i rättssalarna i länderna de kommer från!
Där får de häktade sitta under rättegångarna för att domarna skall slippa bli överfallna.

Hämtar man hit tusentals mördare och tungt kriminella får man också förvänta sig att dessa gör sig skyldiga till övergrepp i rättssak och tom tar livet av domare och andra myndighetspersoner!
Vem vågar vara domare till priset av att man riskerar våld och tom bli avrättad på gatan?
Rädsla är något helt naturligt och saknar man såna känslor....då är man verkligt illa ute vågar jag påstå! Ta er samman ni 94% tröga traeskallar som inte begriper vad ni ställt till med!
6 personer gillade det här.

katarina broman Top 10 32 minuter ago

Den som röstar på annat parti än SD 2014 har förverkat sin rätt att beklaga sig över invandring, våldtäkter och den ökande brottsligheten överhuvudtaget! Dessa skall bara vara tysta och gilla läget de befinner sig i! Kom det innerligt ihåg!
5 personer gillade det här.

quinna 55 minuter ago

Så går det när man anställer en hårfrisörska som justitieminister och polischefer som kapten klänning mfl.
8 personer gillade det här.

11 minuter ago som svar till quinna

Dessutom var vår försvarsminister en tidigare vapenvägrare. Helt otroligt.

katarina broman Top 10 36 minuter ago som svar till quinna

Ha ha! Ja Kapten Klänning var en riktig fullträff vad poliser anbelangar! Jag undrar vad mer vi har att vänta!
3 personer gillade det här.

quinna 58 minuter ago

Det här har jag förstått i många år. Anledningen stavas korruption! Har du fastnat i maffians garn tar du inte ut oskadd.
3 personer gillade det här.

KarlssonMikael 1 timme ago

Titta på Grekland. Där har det gått så långt att Nazisterna blir fler och fler. Rösta SD nu så kanske vi slipper komma till det stadiet. SD är vårt enda parti som verkligen säger det alla tänker. Inget hyckleri, inga låtsasillussioner.
6 personer gillade det här.

svartamalin 1 timme ago

Vi svenskar har ingen sammanhållning längre . Vi får inte framföra befogad kritik ang. invandringens brister , kritik i övr. ang. höga skatter , arbetsmiljö , bostadsbrist , äldrevård ,felbehandlad i vården , som leder till dödsfall , fel ben eller arm bortopererad. "ERINRAN" ! Vi är rättslösa ! Vi är tystade, manipulerade och splittrade ! Myndigheter står inte upp för rätt eller fel ! Vi har inga myndigheter som tryggar VÅR RÄTT ! - JK , JO , DO - är inte för oss - de står på politikers och invandrares sida . Försök att som diskriminerad åldring eller svensk få hjälp hos någon myndighet och det är tvärt STOPP ! Sök hjälp och stöd hos en journalist och han spottar dig rakt i ansiktet . Så är svensken behandlad i sitt eget land av "sina"landsmän! ! !.....
12 personer gillade det här.

KarlssonMikael 1 timme ago

Hur tror de då vanligt folk känner. Täpp till gränserna och börja svabba upp i Sverige (som faktiskt är översvämmat).

2014 har vi chansen att bromsa invandringen. Rösta SD.
Röstar du på något annat parti så röstar du för fortsatt massinvandring.
5 personer gillade det här.

Lotta008 1 timme ago

Det måste röra sig om Bengans Boys. Han måtte vara omåttligt stolt över utvecklingen i landet. 40 000 PUT på ett bräde borde rendera en evig plats i Guiness rekordbok under rubriken största landsförrädare någonsin. Eller hur Bengt Vetbästeberg?
5 personer gillade det här.

Kommunalgubben 1 timme ago

Lätt för kommunalrådet att ha synpunkter då han själv slipper möta de kriminella öga mot öga.
Tingsrätterna kommer i framtiden ( många redan idag) att vara utrustade med inpasseringskontroll med vakter , kameror samt utryckningsvägar för personal.
5 personer gillade det här.

Funtaren 1 timme ago

Domaren borde få vara anonym.
4 personer gillade det här.

LeffeF 1 timme ago

Det här får tillskrivas den inkompetenta och oansvariga sjuklövern, som i sin iver att implentera islam i Sverige har låtit koppla ur hjärnan totalt och trott att allt bara kan fortgå i gamla hjulspår, tots att det handlar om ett fullständigt kulturutbyte. Inte ens ursvenskar kan längre praktisera sin invanda kultur, utan måste anpassa och justera både sina tankar och handlingar efter den nya situationen so skapats. Man kan fundera över hur länge det ska dröja innan den dramatiska förändringen av Sverige ska nå in i parlamentet, så att det leder till ett uppvaknande ur Törnrosa-sömnen och man förstår vad SD försökt förmedla under hela sin parlamentstid. Man måste förstå dem som ska arbeta inom rättsväsendet att man är försiktig och aktar sig för att provocera mot en brottslighet vi inte kunnat stava till tidigare i vårt land. Men, nu är vi där och sjuklövern fortsätter ännu att vila på sina bäddar med båda tummarna i munnen, svärande över de rostörande Sverigedemokraterna som orsakar så mycket kriminalitet i landet. För så enkelt är det väl, eller? Det måste det vara, dör det är trots allt den enda förklaringsmodell som tills vidare framkommint ur sjuklöverns hjärntrust och förmedlats till oss.
8 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme ago

Ja, men kriminella våldsverkar utifrån som begår brott skall inte kunna skrämma domare, hur f-- skall de bli i så fall, de släpps fria?? Skicka hem dem att sitta i egna landsfängelser i stället
7 personer gillade det här.

GrVB 2 timmar ago

Läs artikeln, (som tyvärr inte går att kommentera)
http://hd.se/landskrona/2012/0... Det rör sig egentligen inte om rädda domare utan om bristfällig säkerhet i tingsrätten, larm som fungerar dåligt och ingen möjlighet för personalen att ta sig ut via separata utgångar. Numera är också vakter inhyrda när dom ska avkunnas.
1 person gillade det här.

Bombi_Bitt 1 timme ago som svar till GrVB

Om domarna inte är rädda för vad som kommer att hända när de meddelar domen, vad skall de då med separata utgångar och larm till. Är du dum eller domare ;-)
4 personer gillade det här.

Per Gunnarsson 2 timmar ago

Landskrona stad har under många år skändats och blir fortfarande konstant våldtagen av "det nya herrefolket" som kommer från hela världen. Politiker samt högt uppsatta tjänstemän försöker manipulera statistik och offentligt via media publicera det som positiv för staden. Vem eller vilka vågar åka till Landskrona?
Obekväma åtgärder bör vidtagas för att Landskrona ska bli attraktivt och tryggt.Tyvärr finns en kombination av flathet och feghet bland inkompetenta politiker som inte vågar skära bort den "infekterade svulsten" som sprider sig i Landskrona. Tidagare fanns ett underbart "dukat bord" i Landskrona vilket skapats med hårt arbete av genuina "landskroniter". Detta "dukade bord" har raserats av "objudna gäster" som inte vet innebörden av "bordsskick". Flertal gånger har politiker åter försökt och försöker att "duka bordet" men det raseras innan man hinner lägga på duken eftersom borden stjäls av den "nya adeln" i Landskrona. Denna problematik gör inte Landskrona unik som stad i Sverige eftersom det existerar från söder till norr i vårt avlånga land.
9 personer gillade det här.

hyfs 2 timmar ago

Vi lever i rädsla, så länge vi inte vågar stå upp, stävja skräcken, ta hjälp av varandra och sätta ner foten.
Så länge vi inte vågar tala, växer brottslingarnas förakt mot oss.
Så tala!
Döma.
Gör som Jesus. Gör repet om till piska och driv månglarna ut ur templet.

Vårt land.
12 personer gillade det här.

quinna 19 minuter ago som svar till hyfs

Det är inte brottslingarna vi skall vara rädda för. Det är de som tillåter deras framfart. Jag har suttit med på otaliga rättegångar och mått fysiskt illa över hur man klämmer åt svensken, medan man för samma brott behandlar mena och afrikafolk med silkesvantar. Det skall tas hänsyn hit och hänsyn dit pga av deras kulturella bakgrund, religion, kvinnosyn osv.

Vad som händer är att de så kallade politikerna, de korrupta, giriga maktgalna j*vlarna indirekt tvingar folket att ta lagen i egna händer. Låt dom inte få den glädjen. Om vi hade minsta nationella känsla skulle vi gå man ur huse och störta hela sjuklövern rakt ner där de hör hemma. I avgrunden.

För Sverige, för trygghet, för rättvisa åt alla, för våra barn och barnbarns framtid, rösta:

SD 2014

1368 2 timmar ago

Otroligt att de går ut och berättar hur rädda de är.
11 personer gillade det här.

svennejavisst 2 timmar ago som svar till 1368

Funderade lite..är nog bra att rättsapparaten får sig en törn och att saker kommer fram..oftast vanligt folk med familjer som jobbar med detta som inte ens i sina mardrömmar kunde förutse det här..när inte ens staten kan försvara dem då är det mycket illa..ger inga bra signaler till dessa som valt att leva utanför lagen.
12 personer gillade det här.

Bajen666 2 timmar ago

Detta är riktigt farlig...nu är vi inne en kritisk period, slår vi inte tillbaks nu så kan vi lika gärna skita i det..!

SD 2014..!
18 personer gillade det här.

fdSJ_77 2 timmar ago

Jag tycker att domarna är riktiga rasisterna när de låter deras fördomar styra i vissa mål. Bara för de misstänkta ingår i den östeuropeiska maffian så utgår man ifrån att de är kriminella och att de kommer att hota familjen till domaren.
Jag tycker att denna artikel visar tydligt hur utbredd den strukturella rasismen är i samhället då man inte vill hjälpa invandrare att bli framgångsrika medborgare genom att ge dem vård i ett fängelse.
9 personer gillade det här.

Pollykarpus 2 timmar ago

Domare som inte vågar göra sitt jobb, trots mycket höga löner och (troligen) bostad långt borta från buset.

Sedan tror politikerna att de ska kunna tvinga på oss, som bor granne med buset, en Civilkuragelag.

Snacka om att politikerna är verklighetsfrämmande.

31 personer gillade det här.

arch_a 2 timmar ago som svar till Pollykarpus

Ska vi tvingas ha en CK-lag så får de vara beredda att införa en grundlag liknande det 2 amandment USA har. Men då kanske det skulle spåra ur. Grunden är ju inte så stabil längre.
2 personer gillade det här.

vedbacken 3 timmar ago

en ny lag borde införas så att det går att ta av grovt kriminella invandrare sitt svenska medborgarskap som dom förverkat och utvisa dem på livstid Även de illegala invandrare som finns i landet måste jagas av polisen och utvisas eftersom dom inte kan få ett riktigt arbete så föder väl dessa sig på kriminella verksamheter
19 personer gillade det här.

Emse1 2 timmar ago som svar till vedbacken

Det finns ett stort problem med ditt förslag,tyvärr.Frågan är VAR de skall utvisas någonstans? Illegala såväl som de med falsk identitet går inte att skicka någonstans så länge vi inte vet vilket land de härstammar ifrån,så länge vi inte vet vilket land de vistades i innan de tog sej in i Sverige. Fö önskar jag detsamma som det du skriver men tyvärr...var skickar vi dem?

Bajen666 1 timme ago som svar till Emse1

Så rätt,så rätt....tyvärr..!

surkart 3 timmar ago som svar till vedbacken

Precis vad Sd föreslagit men det anses ju rasistiskt av Pk maffian!
7 personer gillade det här.

bowlaren 3 timmar ago

Det är spännande i mitt nya Sverige, sa Reinfeldt. Men det här väl ändå lite väl spännande, eller ?
http://svenssonsfunderingar.wo...
6 personer gillade det här.

surkart 3 timmar ago

Inte så svårt att lista ut, att om man importerar våldskulturer en masse så kommer samhället att omvandlas i den riktningen. Det är naturligtvis ingen process över dagen, men desto mer de små stegens tyrrani! Stackars arma svenskar, inte minst de mindre bemedlade som inte har ekonomiska resurser till att varken flytta eller köpa sig skydd. För det är vad det till en början kommer att handla om, att flytta till säkrare ställen och att ha ekonomiska muskler så du kan köpa skydd för dig och dina nära och kära. Men i vilket fall lär det inte bli en billig historia för envar!
5 personer gillade det här.

DeWaallt 3 timmar ago

Politikerna blundar polisen blundar domstolarna blundar o backar undan med motiveringen vi vill inte bli kulturberikade o se våra hus i ljusan låga.
6 personer gillade det här.

hva410e 3 timmar ago

Mångkulturen för med sig mycket, jag föredrar vår gamla kultur och därför kommer jag att
rösta på SD i nästa val.
20 personer gillade det här.

Andrej Dokic 3 timmar ago

Löjligt å det grövsta. La in en kommentar som inte bryter mot en enda regel vid en enda bokstav, dock körde "disqusting" återigen en spärrlek där inlägget måste godkännas av en "modern ratare"

Skärpning, ni som lägger in olika lösrykta ord i filtret. Disqus lägger inte in svenska ord av sig självt. Grrrrrrr!
5 personer gillade det här.

invandrare1957 2 timmar ago som svar till Andrej Dokic

Du brukar ju inte vara elak eller rasistisk. Ta bort en bokstav och lägg in ett bindestreck jag försöker testa gränserna då verkar ganska grova saker gå igenom.
1 person gillade det här.

Andrej Dokic 3 timmar ago

Jag säger det återigen för kanske tjugonde gången. Och tro mig jag vet vad jag pratar om och har erfarenhet av liknande utveckling.

OM inte Sverige gör något extremt drastiskt med all denna pågående Mena och Balkan kriminalitet kommer det att blossa upp regelrätt inbördeskrig här, med till och med armén inblandad.
Och vilka tror ni kommer att vara dom förssta som liksom råttor överger ett sjunkande skepp?
Våra eminenta politiker som med sina månadslöner typ 1 normal svensk årlig pensionärslön, redan fixat sitt på det torra.
8 personer gillade det här.

Kretschmer 3 timmar ago

Det är många i samhället som är rädda för en invandrare, räcker med att titta bredvid en dylik person så är han och dess släkt kränkt. Det krävs hämnd direkt. I trafiken är det mycket "allah akbar" samma i köer . vad jag tycker om detta? Tack herr statsminister.
28 personer gillade det här.

invandrare1957 4 timmar ago

Då är Sverige j-vligt illa ute. Då handlar det bara om en 5-10 år innan svenskarna får ta Vhite flight utomlands inte bara ut i skogen. Då är dom fattiga för sälja hus o hem innan man flyr det blir att skänka dom till invandrarna. Hoppas verkligen jag har fel.
14 personer gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 4 timmar ago

Vem blir förvånad tom polisen är rädd att lösa brott, Nu ger man sig på cyklisterna också
16 personer gillade det här.

PA Persson 4 timmar ago som svar till Ann-katrin Sahlqvist

Ja, Svenska cyklister, men inte invandrare, dom är farliga och hotar polisen???
12 personer gillade det här.

Ingegerd12 2 timmar ago som svar till PA Persson

Jag har aldrig sett en invandrare cykla, däremot många som åker taxi.

Ann-katrin Sahlqvist 45 minuter ago som svar till Ingegerd12

Dom kan inte cykla, dom skrattade åt fruntimren som cyklade också, finns inte i deras värld

Mattis_01 1 timme ago som svar till Ingegerd12

Inte bara åker taxi utan de kör bilarna med.
I synnerhet den numera lagliga varianten av svart taxi näml Fri åkarna.

Det har vi sett mer en väl av hur det blev när taxi branschen avregleraredes.

Skulle inte tro att medpassagerarna som åker med betalar utan det är fråga om ren kompiskörn.

Ann-katrin Sahlqvist 44 minuter ago som svar till Mattis_01

Jamen dom har 2 taxor den dyraste för svensken som vågar åka med

GrinigGammalGubbe 4 timmar ago

Polisen kanske skall göra operarion Alfred till en kringvandrande operation, "snart nära dig"...
1 person gillade det här.

Ann-katrin Sahlqvist 43 minuter ago som svar till GrinigGammalGubbe

Och hur vore det om dom klev ur sina bilar, bovarna står ju inte efter vägkanterna precis

kweenkristin 4 timmar ago

Trygga Sverige där man förr kunde vandra ensam mitt i natten och människor litade på varandra. Nu är inte ens domstolarna trygga längre. Vart skall det hela sluta?
30 personer gillade det här.

Leikin 5 timmar ago

Det är illa ställt med Sverige om rättsväsendet kapitulerar inför bovar och banditer.
19 personer gillade det här.

surkart 5 timmar ago

Hela Sverige håller på att balkaniseras, ivrigt påhejade av våra syltryggar till politiker som tycker att det här med rättsstat och människors trygghet är en nedprioriterad fråga när det multikulturella paradiset ska skapas!

Om det får fortgå och etableras kommer domare och polisen till slut att korrumperas och betalas av gangsters! Det är bara en fråga om tid när du låter sådana här kulturer etablera sig och förstöra och bryta ned samhället! Vi har ju än så länge en relativt okorrumperat rättsväsende, men det kan snabbt ändras. Våra syltryggar till politiker blundar och kör och vet inte med vilken livsfarlig eld de lekar! I en sådan process - som vi nu åser - blir det verkligen de med pengar och inflytande som kommer att styra samhället! Sen kan socialister yla bäst de vill och gangstermaffian kommer bara skatta åt dem.
18 personer gillade det här.

Gustav_Vasa 1 timme ago som svar till surkart

Våra folkvalda VET med vilken eld de leker, allting är medvetet genomtänkt. Övergången från fungerande rättsstat till laglöst MENA-samhälle har redan påbörjats. Varför skulle de annars slopa polisens krav på att kunna god svenska, samt sänka de fysiska kraven?

KHMER 5 timmar ago

Är det någon som är förvånad? Kriminella invandrargansters tar över allt mer och detta är bara början.
Det som förvånar är att SVT rapporterar. De brukar ju alltid stå på våldsverkarnas sida i sin "godhet". De rapporterade visserligen inte varför detta osvenska beteende uppstått i våra rättssalar så på ett sätt fortsatte de att hjälpa till med nedmonteringen av landet.
Bort med statens stöd till public service! Journalisterna är alltför nära lierade med makten och de gör inte sitt jobb. Ibland får man intrycket av att de också är en aning korkade.
14 personer gillade det här.

Kalohux 5 timmar ago

Nu är det bara för Svenskarna att integreras i det nya mångkriminella samhället, det gamla hederliga Sverige kommer aldrig tillbaks, som Måna sa.
8 personer gillade det här.

ddayperspective 6 timmar ago

Fruktansvärt allvarligt! Dessutom smärtar det mig extra mycket att det gäller Landskrona av särskild anledning,,, Gårdagens politiker och lagar som ska hantera DAGENS PROBLEM? Man får intrycket att talesättet "die dumme Schweden" var och är välbekant i väldigt många länder också utanför EU...
14 personer gillade det här.

nuvetvi 7 timmar ago

Hur kan domare vara rädda som släpper så många som borde straffats? Inga kan väl ogilla dem?
8 personer gillade det här.

Måns 8 timmar ago

detta bevisar bara att den siste idioten ännu inte föds.
5 personer gillade det här.

Toksvensken 8 timmar ago

Har det gått så här långt ska hela området neutronbombas! Denna skit kostar oss skattebetalare oerhörda pengar, på toppen av allt avskum som kräver asyl i landet där toksverige varken kan, vill eller vågar säga nej! Svenska folket är ett undfallande, bedjande, allbejakande skitfolk utan tåga i kroppen! Man vill inte ha skit på kroppen men vågar inte säga NEJ!! Vilket grymt skitfolk svensken är!!
12 personer gillade det här.

Utled 8 timmar ago

Sådana här saker är ett av de första tecknen på ett totalt sammanbrott av ett civiliserat samhälle. När skall dumsvensson vakna upp från sitt trygga (ännu) ekorrhjul till liv, med övertid på jobbet, fredagsfylla med Idol, renoveringar, o.s.v., och inse vart vi är på väg i det här landet?
31 personer gillade det här.

DreamingAnew 8 timmar ago

Sverige nya Gotham city.
7 personer gillade det här.

Toksvensken 8 timmar ago som svar till DreamingAnew

Bara ett problem, Gotham City har Batman medan Sverige har Ullenhag.....scary movie!
13 personer gillade det här.

Borgaren 9 timmar ago

Med andra ord, i Landskrona har dom redan tagit över. Nu vet resten av Sverige vad vi kan vänta oss.
28 personer gillade det här.

rinkeby 9 timmar ago

Även domare tänker på den egna säkerheten.. Inte så konstigt. Domare borde kunna få skyddad identitet och adress..
2 personer gillade det här.

texarcana 7 timmar ago som svar till rinkeby

De borde också bära pistol i självförsvars -syfte.(Högrisk-yrke, likt Polisen). Bättre en pistol tillgänglig även om man inte behöver använda den, än utan pistol när man behöver den!
1 person gillade det här.

Mohammad Bacon 9 timmar ago

Rätt åt dom. Vad röstar de på för parti i valen? Hör de till de hjärndöda 94% som väljer fel? Synden straffar sig själv i så fall. Kan omöjligt tycka synd om etablissemanget som fjäskar för att behålla sin position genom att vara PK:
18 personer gillade det här.

Knut_Zweistein 9 timmar ago

Förfallet pågår - bit för bit
10 personer gillade det här.

Vaestgoete 9 timmar ago

Ett sånt vackert tingshus, det får de allt se till att behålla. Folkpartisten på slutet har helt rätt i att det finns ett värde i att behålla domstolarna nära befolkningen. Lösningen på problemet stavas väktare, många och biffiga.
4 personer gillade det här.

niklasr 9 timmar ago

Så säger de att brott inte lönar sig. Den som myntade det uttrycket kan inte tittat på rättssäkerheten och tryggheten i Sverige.
15 personer gillade det här.

1368 4 timmar ago som svar till niklasr

Brott lönar sig mer och mer i landet Sverige det verkar helt klart! Själv har jag fått nog för länge sedan och känner starkt att nu måste något hända som ger mig litet hopp om en framtid i Sverige!
Att svensken inte fattar att vi har precis allt att förlora om inget händer snart! Jag kan inte vara ensam om den känslan?
6 personer gillade det här.

Nicklas Åkerman 10 timmar ago

Det är tam mig f a n en skam att bara 263 personer är online här och nu!

Se nu till att göra AP till er startsida på internet, istället för någon fulmediasaijt.

Vi måste dubbla antalet online fort, annars verkar denna sajt bara vara en klubb för inbördes beundran!

Sprid nu AP till era vänner och bekanta så vi får lite fart på saijten och budskapet så vi kan vinka av islamisterna 2014.

//

Fast du och de 262 andra är här mitt i natten. Vi brukar ligga på 500-800 dagtid/kvällen.

Moderator

(Redigerad av moderator)
12 personer gillade det här.

Andrej Dokic 3 timmar ago som svar till Nicklas Åkerman

Fast jag tror inte det är hela sanningen. Statistikräknaren visar antal mäniskor inne vid just en given tidpunkt. Under en samanhängande timme kan mycket väl 40-50 logga ut och 50-70 nya logga in flera ggr om osv. Det är ingen statisk siffra utan en dynamisk.
Likt som om man skulle frysa en ögonblicksbild i gallerian vid Sergels Torg i Stockholm.
Just då är det xxxx antal människor där. Därefter går vissa ut och andra kommer in.
1 person gillade det här.

intemeranu 23 minuter ago som svar till Andrej Dokic

Jodå, det är sant. Men samtidigt är det lite störande att se att sliskeslask-siten Flashback har 29760 samtidiga användare! Mot 494 för Avpixlat! Jag vågar inte tänka på vad aftonslasken har.

Men visst, det är ingen tvekan om att AP har vuxit avsevärt på senare tid, frågan är bara om tillväxten är stor nog för att få någon avgörande betydelse för SD 2014. Men hoppet lever!
1 person gillade det här.

Vaestgoete 9 timmar ago som svar till Nicklas Åkerman

Det är fredag kväll, folk har väl annat för si

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: