fredag 11 maj 2012

MigiLeaks: Ljugande somalier får hjälp av Migrationsdomstolen att ljuga ännu mer « Avpixlat

MigiLeaks: Ljugande somalier får hjälp av Migrationsdomstolen att ljuga ännu mer « Avpixlat: MigiLeaks: Ljugande somalier får hjälp av Migrationsdomstolen att ljuga ännu mer

MIGILEAKS De tre analfabeta somalierna Hodan Jama Boyne, Shukri Mohamud Mohamed och Ayub Mohamud Mohamed dök plötsligt upp på Migrationsverket i Sverige en dag, utan några identitetshandlingar, och med en massa lögner i bagaget. Migrationsverket avslöjade snabbt diverse uppenbara lögner om att de skulle komma ifrån en del av Somalia som ger automatisk asyl i Sverige, och beslutade sedan om utvisning. Som vi alla vet (och som framförallt alla illegala invandrare vet) finns det ju dock i Sverige ett Migrationsdomstolssystem, vars främsta avsikt är att låta politiskt tillsatta och juridiskt icke-skolade nämndemän annullera Migrationsverkets sakliga utredningar, baserat enbart på sina egna känslor och åsikter.

En av alla lögner som Hodan Jama Boyne försökte sig på med Migrationsverket var att “terrorister från Al Shabaab skulle könsstympa hennes (påstådda) dotter Shukri Mohamud Mohamed om de åkte tillbaka till Somalia”. Ett problem var bara att Migrationsverket bevisade att de inte alls kom från en del av Somalia där ens Al Shabaab existerar (bl.a. genom språktester, och genom att Hodan saknade ens den mest elementära kännedom om området hon påstod sig komma från).

Nu blev det svettigt för de politiskt tillsatta nämndemännen Jan Alvebäck, Harriet Lockner och Inger Lidberg i Migrationsdomstolen, hur skulle de nu kunna lyckas skaffa livslång försörjning på svenska skattebetalares bekostnad för denna grupp illegala somalier, som de hade gjort för så många andra dylika tidigare? Efter många skattefinansierade timmars överläggande kom de dock fram till den geniala idén att trots att de var tvungna att själva medge att somalierna inte alls kom från det område som de påstod sig komma från, och att de påstådda terroristerna från Al Shabaab inte existerar över huvud taget i det område som Hodan och övriga nu hade bevisats komma från egentligen, så trodde fortfarande nämndemännen själva att man nog ändå riskerade könsstympning där också, av några andra godtyckliga ondskefulla somalier (rasistiska åsikter, någon?).

Med det sagt åkte PUT-stämpeln snabbt fram för alla tre somalierna, trots att det enbart var en av dem som över huvud taget ens påstods riskera könsstympning, och i ett nafs var Sveriges pensioner och välfärdssystem ytterligare tre analfabeter närmare sin slutgiltiga räddning.

Utöver att de facto ha öppnat upp för alla yngre kvinnor i Somalia (och uppenbarligen alla som råkar smugglas tillsammans med dem i samma grupp) att utan vidare anledning få uppehållstillstånd i Sverige, tyckte nämndemännen heller absolut inte att det behövdes några tester för att styrka det påstådda släktskapet mellan denna grupp av oidentifierade somalier som hade bevisats ljuga om allt annat de hade sagt hittills. Som bidragande omständighet till domslutet lade de slutligen till i domen att Hodan minsann inte hade dömts för ett enda brott i Sverige under denna korta tid hon varit här, vilket vi väl då måste tolka som att det är ovanligt förekommande i sammanhanget.

Slutligen, bara för att ni alla ska få se ett praktexempel på hur illegala invandrare i Sverige har med sig mallar för exakt vilka kryphål de ska utnyttja (utöver att kasta sina identitetspapper och ljuga om allt och lite till då förstås) för att maximera chanserna att få stanna måste vi här be att få citera somaliernas yrkande till Migrationsdomstolen, vilket mer eller mindre är ett mästerverk i detta avseende. Det innehåller nämligen inga andra angivna asylskäl än just bara de tre allra flitigast utnyttjade godtyckeskryphålen i svensk asyllagstiftning, nämligen “alternativt skyddsbehövande”, “synnerligen ömmande omständigheter” och “anknytning”:

Hodan Jama Boyne yrkar att hon ska beviljas uppehålls- och arbetstillstånd. Som grunder anför hon att hon är alternativt skyddsbehövande eller att omständigheterna i målet är synnerligen ömmande. Shukri Mohamud Mohamed yrkar att hon ska beviljas uppehållstillstånd samt resedokument. Som grunder anför hon att hon är flykting eller alternativ skyddsbehövande samt att omständigheterna är synnerligen ömmande. Ayub Mohamud Mohamed yrkar att han ska beviljas uppehållstillstånd och anför som grund att han är alternativt skyddsbehövande eller att omständigheterna i målet är synnerligen ömmande. För det fall att Shukri Mohamud Mohamed beviljas uppehållstillstånd anför Hodan Jama Boyne och Ayub Mohamud Mohamed också anknytning som grund för sina ansökningar.

Läs hela storyn och domen på MigiLeaks.
Print Friendly
Share
2012-05-11, 08:17 (uppdaterat 2012-05-11, 05:22) | Kategori(er): Asylansökningar, Inrikes, Invandring/mångkultur, MigiLeaks

20
Disqus

Gilla
Ogilla
och 4 andra gillar det här.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
177 kommentarer 2275 gillar mottaget
Dela på
Visar 80 av 101 kommentarer
Sortera efter Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Bertil Lundberg 6 minuter ago

Helt klart är att svenska (?) JURISTER (knappast de mest begåvade) livnär sig på att utrusta somalier och andra som inte kan läsa eller skriva med exakt de argument som möjliggör att de kan stanna här. Varför i herrans namn skall dessa snyltgäster som tar sig hit med smugglares hjälp ha rätt till juridisk hjälp!? En hjälp som i praktiken rundar hela asylprövningsprocessen, då dessa lagvrängare vet precis hur man skall gå till väga för att miljöpartister och kommunister i Migrationsdomstolen skall ha möjlighet att sabotera Migrationsverkets arbete - och samtidigt gör ett skämt av hela granskningen. Man blir så förbannad!
Skulle vara intressant om AP kunde få fram dessa juristers namn och foton. Kan ge mig 17 på att de inkluderar ett antal juridikstuderande med invandrarrötter. Hur kan de annars kommunicera med somalier? Eller använder de sig av tolkar? Som vi betalar! Snacka om att skapa ett riktigt rasistiskt klimat! Som sedan kommer att skyllas på oss vanliga skattebetalare!
2 personer gillade det här.

KasperSekiyama 13 minuter ago

Är det denna värdegrund vi vill bygga samhället på. Att det lönar sig att ljuga. Dags för ändring!
6 personer gillade det här.

OW 14 minuter ago

Synnerligen idiotiska skulle jag säga.....

Xelom 17 minuter ago

Detta återkommer ständigt. Intressant vore att veta i vilken utsträckning som Migrationsverket överklagar till Migrationsöverdomstolen när de får sina utredningar underkända av juristamatörerna till nämndemän i migrationsdomstolarna. I vanliga brottmål är det närmast regel med överklagande från åklagaren när juritsdomaren blivit nedröstad av nämndemännen.
1 person gillade det här.

anonymaa 21 minuter ago

Används inte begreppet "mened" inom svensk domstol? Jag trodde det var straffbart att ljuga i rätten...
5 personer gillade det här.

lulegrabb 37 minuter ago

Alla som arbetar inom ett statligt verk skulle få svära trohetsed till den svenska nationen och dess folk att alltid arbeta för dess absolut bästa och för folkets väl. I mina ögon är detta förräderi på allra högsta nivå. Av alla nationer i världen måste Sverige vara det land som toppar när det gäller antalet illojala och hycklande ämbetsmän på hög nivå. De arbetar för Nationen Sveriges undergång . Det kan bara kallas förräderi. Sånt kan i längden inte få passera bara så där. Nu mer än någonsin behövs engagerade medborgare som är väl pålästa och övertygade som har ryggrad nog att arbeta för en förändring . Kommande generationer kommer iNTE bevilja ansvarsfrihet . Jag tror fortsatt på dialog och en öppen debatt om läget i vårt land . Endast så kan vi komma till en lösning . Men när i princip hela etablissimanget försvara och skriker sig hesa på Marxistbarikaderna för ett system som uppmuntrar till lögn oh som totalt präglas av naivitet och sjuka godhetsideal . DÅ är måttet rågat. Jag ställer upp på en ordnad och regelerad invandring baserat på Svea rikes lagar och dess regler . Men detta vägrar jag ika mig för . Jag kan aldrig aldrig bli illojla mmot det land som närt mig vid sig barm.
8 personer gillade det här.

Vargalotta 34 minuter ago som svar till lulegrabb

Ämbetsmannaansvaret tillbaka!
5 personer gillade det här.

Vdsoss 35 minuter ago som svar till lulegrabb

Bra där!
2 personer gillade det här.

impossiblemission 49 minuter ago

Dom där nämndemännen får kanske betalt av någon privat flyktingförläggning typ Robinsson Sossens för att leverera boende. Allt är möjligt i Sverige, fifflarnas paradis.
Det Svenska rättssystemet är inte uppbyggt för att ta hand om lögnare, det är byggt för dem som normalt följer alla lagar och inte är rättshaverister.
14 personer gillade det här.

repell 51 minuter ago

Vi måste importera miljardärer till Sverige, så att vi kan fortsätta att importera kriminella typer till vårt land.
Sådan husse sådan hund är signifikativt för invandringspolitiken!
6 personer gillade det här.

badarinteminabarnisyra 53 minuter ago

Nej nu spydde jag över tangentbordet...
6 personer gillade det här.

min-klon 56 minuter ago

Dom sysslar med övergrepp på Svenska folket för att dom är sådana ideologiska samhällsomstörtande värstingar. Samma sak med med våra och barnens förrädare som håller om ryggen övergrepp mot de apatiska barnen Var av det sisnämnda jag hoppas att AV-pixlat släpper igenom då Dr. Jackson har igår den 10.nde gjort brotts anmälan mot SLL och läkare. Kopia lämnade Han in personligen till
Stockholms landsting på Hantverkargatan.

Fortsätter det så skall barnen omhändertas. Och 10 års utnyttjande av barn för att utsätta dem för tortyr med tvångssimulering till att få asyl kommer definito bli slut med.
7 personer gillade det här.

min-klon 25 minuter ago som svar till min-klon

Jag blir riktigt ledsen om inte AVpixlat släpper fram mitt inlägg. Det är en mycket stor sak på gång nu med en kamp som Dr. Jackson som under lång tid fört en kamp mot en grönröd media och alla här inne borde få möjligheten att få gotta sig med samarbete från AVpixlat. Vi brinner för ärlighet och rättvisa alla här inne. Eller hur. Även en kommunistprofessor som Jackson skrivit om i ett av sina tidigare spalter cyniskt trampat på barnen genom att vägra ta till sig fakta, och den professorn har Svensk media varit i samarbete med, med SVT i spetsen.

Vi många insåg redan för många år sedan vilken ful fisk som är i gång där läkarkåren, media och politik sviker ärligheten och rättvisan genom att vara med och utsätta barnen som brickor i ett spel där föräldrarna riskerar för sina barn oerhörda skador och som media och vård varit medverkandes till.
1 person gillade det här.

Vdsoss 22 minuter ago som svar till min-klon

Vad var det han sa för drygt 10 år sen Salman Rushdie? Med reservation för felcitering: Om 25 år kommer ni undra varför ni med er tolerans gav bort det västerländska levernet.
2 personer gillade det här.

min-klon 18 minuter ago som svar till Vdsoss

Sovande folk kommer aldrig undra någonting tyvärr. De ges bara mer sömnpiller för att fortsätta sova och inget förstå. Det behövs en ordentlig uppryckning. Folk behöver hitta till AVpixlat för att få läsa sanningar.
2 personer gillade det här.

AnnaF3 58 minuter ago

Hmm, ca 3 miljoner flickor könsstympas varje år, oftast i muslimska länder. Ska dessa flickor med familj komma till Sverige, då handlar det lätt om 10 miljoner "nysvenskar"/år.

CP ledare Annie Lööfs mål om 40 000 000 "svenskar" kan vara verklighet redan 2015 ;)

Det en del "nysvenskarna" har för sig ser ni här:

http://www.videofy.me/k83znai6
6 personer gillade det här.

BirgittaSvenne 26 minuter ago som svar till AnnaF3

Klippet beskriver iall sin enkelhet det som sker i landet. Svensken sover och invällarna tar över. Vi sover och de driver med oss, vem som är korkad lämnar jag öppet.
1 person gillade det här.

Boggerman 59 minuter ago

Bra att namnen på nämndemännen kommer ut. Det är ett mycket viktigt steg.
17 personer gillade det här.

Strega_L 1 timme ago

Det är väl KLART att de har "mallar" för sina yrkanden med sig, de får ALL information de behöver redan nere i Somalien.. av SVENSKAR som de facto grabbar tag i folk på gatan och frågar om de inte vill ha ett bättre liv.......
5 personer gillade det här.

sofiaaaas 1 timme ago

Vaf*n är det jag läser??? Hur kan dessa förbannade idioter få sitta och bestämma över lagen själv? Tillhör de någon 1% gruppering?

HUR kan vi tillsammans hjälpa åt att lägga ned denna "domstol"?
18 personer gillade det här.

fund3rsam 1 timme ago

Nu kommer denna "pensionräddare" förmodligen bosätta sig i Rinkeby. Där är risken minst lika stor att bli tvingad till könsstympning som i Somalia. Al-Shabab finns ju också på plats i Rinkeby.
11 personer gillade det här.

Strega_L 59 minuter ago som svar till fund3rsam

Förhoppningsvis!!
1 person gillade det här.

mickej 1 timme ago

Jan Alvebäck(S)
Mobil: 070-677 18 66. Fråga hur han tänkte!
Harriet Lockner Hemnummer 08-758 55 48 Fråga hur hon tänkte!
Inger Lidberg(M) inger.lidberghotmail .com Fråga hur hon tänkte!
Hur kan vi ha dessa till att bestämma vad som ska kosta oss skattebetalare skjortan?

26 personer gillade det här.

repell 1 timme ago som svar till mickej

Då ska dem som tar kontakt med dem uppge, att vi kommer att berätta det här vad ni sysslar med till alla som vill höra på och skriva om ert förfarande på Internet på Facebook bl.a
12 personer gillade det här.

SomEttGem 1 timme ago

OT men ett tips för kvällens tevetittande?

http://svt.se/2.174791/1.27894...

När man ska göra en film om sexualundervisning vinnlägger man sig om att det är mångkulturell framtoning dvs färgade killar som ligger med svenska flickor.

När man sedan ska göra en film om synen på våldtäkt - ja då är liksom hela mångkulturen borta och vi åker bak i tiden till skolor där man får leta efter någon färgad kille - och - ja - självklart är det tre pursvenskar som förgriper sig mot den stackar flickan.

Säkert ser många detta som förklaringen på alla rykten om att Sverige har så många våldtäkter och man mår illa när man tänker på hur någon eller några sitter och funderar ut hur man ska mörklägga vad som händer i landet och hur långt man kan gå när det gäller att framställa vissa i bra dager och vissa i dålig dager.

Det är lintottar från Småland eller Dalarna som är i farten och inga flyktingbaaarn här inte!

Ibland är det viktigare att se vad som INTE visas
26 personer gillade det här.

FinaJosefina 1 timme ago som svar till SomEttGem

Håller med, man känner sig på gränsen till paranoid när man hela tiden ser igenom propagandan. De jobbar hårt på mörkläggningen.
11 personer gillade det här.

SomEttGem 45 minuter ago som svar till FinaJosefina

Svenska folket har fått sin förklaring av vår "oberoende" statstelevision.

Ibland blir jag faktiskt riktigt deprimerad när jag ser hur detta fungerar men att skriva av sig här är i alla fall en ventil...

Ha en bra dag!
6 personer gillade det här.

Jakanda 1 timme ago

Det borde läggas ut protestlistor mot detta inflöde av inkommande personer!!
Om folket drar åt samma håll ger det effekt, annars får vi ett hell framöver
värre än vi har
18 personer gillade det här.

repell 1 timme ago som svar till Jakanda

Då ska inte SD anhängare slå mot de partier som ställer krav att avveckla mångkulturen som tyvärr sker och kallar dem nazister (som även redaktören på SD kuriren gör)
2 personer gillade det här.

danneb 56 minuter ag

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: