onsdag 15 juni 2011

Nu kommer boken som många har väntat på – VÄRLDSMÄSTARNA! « Aktualia

Nu kommer boken som många har väntat på – VÄRLDSMÄSTARNA! « Aktualia: "Nu kommer boken som många har väntat på – VÄRLDSMÄSTARNA!
september 15, 2010 Cavatus Lämna en kommentar Gå till kommentarerna

3 Votes



Julia Caesar, journalist och uppskattad krönikör på Snaphanen, ger nu ut boken ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”. Boken är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra men inte gör. Istället mörklägger journalisterna sanningen om massinvandringens följder. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, ”De apatiska journalisterna”.

Den svenska invandringspolitiken är extrem. Sverige är ett land under kolonisering. Svenska regeringar har – oberoende av partifärg – utnämnt Sverige till världsmästare i godhet och förvandlat landet till global socialbyrå. Sedan 1980 har det lilla landet med 9 miljoner invånare tagit emot 1,3 miljoner invandrare. Var femte svensk har i dag invandrarbakgrund. Av dem som har kommit är bara 5 procent flyktingar. Majoriteten på 95 procent kommer i huvudsak för att ta del av Sveriges frikostiga välfärdssystem. 96 procent saknar pass eller andra ID-handlingar men beviljas ändå permanent uppehållstillstånd. Svenska myndigheter känner alltså inte till identiteten hos det absoluta flertalet som släpps in i landet.

Den ansvarslösa politiken medför stora och djupgående konsekvenser för landet och dess invånare. Statsskulden skenar, skolor och bilar bränns ned varje dag, våldsbrottsligheten ökar och blir alltmer brutal. Förorterna utvecklas allt snabbare till segregerade etniska enklaver befolkade av ett importerat bidragsproletariat. Sverige har EU-rekord och ligger som nummer 2 i världen i anmälda våldtäkter.

Läs journalisten Ulf Nilsons recension av Världsmästarna i Expressen, ”Sverige är på väg åt helvete”.

Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

· Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.

· Hur Sverige blev världsmästare i godhet.

· Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.

· Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.

· Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.

· En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.

· Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

Boken ges ut under pseudonym. Julia Caesar skriver i bokens inledning:

Det går stick i stäv med den journalistiska kultur och hederskodex som jag har bekänt mig till i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag delar fortfarande den principiella inställningen. Det är så det ska fungera i ett fritt och civiliserat samhälle. Men vi lever tyvärr inte i ett fritt och civiliserat samhälle längre. Hoten från islam och alla våldsdåd mot dem som har använt sig av sin grundlagsstadgade yttrandefrihet har helt ritat om yttrandefrihetens karta. Att i dag offentligt ifrågasätta och kritisera islam under eget namn är inte realistiskt. När allt kommer omkring är det inte mitt namn som är viktigt utan det jag har att säga.

Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ”Världsmästarna” är en bok som inte är önskvärd i Sverige. Författaren ger därför ut den på eget förlag.
Den kan beställas här:

http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044

Inom kort kommer antologin ”Fler ministrar borde gråta”, ett urval av de krönikor som Julia Caesar sedan i april har publicerat på Snaphanen.

OBS! För er som ännu inte stiftat bekantskap med Julia Caesars krönikor, finns en länklista med sammanfattningar av de som hittills publicerats här.

Följ denna blogg med bloglovin

dn, svd

blt, blt, blt, hd, hd, hd, gd, gd, gd, ekur, ekur, ekur, ekur, ab, ab, ab, ab, ab, ab, sydsvenskan, sydsv, syd, syd, syd

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn,dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, gp, gp,gp

Share this:
Dela

Kategorier:Censur, Immigration, Islamism, Politik, Recension, Undersökande journalistik, yttrandefrihet Etiketter:journalism, Julia Caesar, Snaphanen, Världsmästarna
Gilla
Bli först att gilla denna post.
Kommentarer (16) Trackbackar (7) Lämna en kommentar Trackback

anon
september 15, 2010 kl. 17:39 | #1
Svara | Citat

Det behövs en e-bok.
Cavatus
september 15, 2010 kl. 20:10 | #2
Svara | Citat

Ja, det har du rätt i. Ska framföra det.
Janne Josefsson
september 15, 2010 kl. 21:20 | #3
Svara | Citat

Den bör alla kräva att biblioteken tar in! Ska köpa ett gäng att ha till gåvor.
/J
Zral Nosh
september 16, 2010 kl. 08:20 | #4
Svara | Citat

Jag ska beställa och läsa boken trots att den bekräftar alla farhågor om att politikerna och media målmedvetet sett till att den sista tiden för Sverige och demokratin närmar sig.

Det är ingen trevlig läsning för mig som 60+ att bli medveten om tillståndet i Sverige och den framtid som väntar mina barn och barnbarn den dag jag lämnar in.

Jag kan inte betrakta nuvarande riksdagspartierna som annat än att de förrått sitt land och om inte Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen nu och blir väldigt starka vågmästare, lär det knappast inte bli lättare att vända i denna branta utförsbacken som de odemokratiska folkföraktarna försatt vårt land i.

Medborgare, be till den gud som du evt har eller åkalla vilken makt som helst för att valresultatet blir så överraskande att Sverigedemokraterna blir ANDRA STÖRSTA PARTI!
Cavatus
september 16, 2010 kl. 09:10 | #5
Svara | Citat

Jag tror inte du är ensam om att tillbe högre makter för att demokratin och yttrandefriheten i Sverige ska återupprättas. Snart är det det enda medel vi har kvar att förlita oss på om valfusket blir utbrett.
joffe
september 16, 2010 kl. 12:32 | #6
Svara | Citat

Gud bevare Sveriges fosterland och dess kristna kulturella värderingar.
Som mångårig utlandssvensk håller jag, genom klubbgemenskap och i den svenska församlingen, forna hemlandet högt i respekt och aktning.

Från mitt nya hemland på andra sidan jorden med fri demokratisk press och TV-information har jag följt den tragiska utvecklingen som skett i Sverige genom den förfelade allt för generösa kravlösa invandringen under många år. Detta ensidigt från Afrika och Mellanöstern medförande ny främmande troslära orsakande ständiga konfliktsituationer.

Inför valet på söndag har jag kört min egen valkampanj för SD genom spridande av information och tacksamt arbetat med Cavatus om ett flygblad för pensionärer, som sänts via nätet. Jag har också bla hänvisat till Julias helt ärliga artiklar. Jag vet att jag lyckats värva röster.

LYCKA TILL på söndag efter en verkligen osund hänsynslös valkampanj av de sju partierna, den sjuka journalistkåren och TV-gängen har helt tappat masken. Övriga Norden och även världen skrattar ju!- Lagvidriga överträdelser har skett på löpande band mot ett demokratiskt parti. Man kan inte tro att denna vettlösa pajkastning på ALLA fronter pågår i ett Sverige, eller hur?
Cavatus
september 16, 2010 kl. 12:50 | #7
Svara | Citat

Ja, och nu ska bara spektaklet krönas av det slutgiltiga valfusket! Jag har inga illusioner längre om att det kommer att gå hederligt till när man sett hur valrörelsen gått till. Snälla valobservatörer, lämna oss inte i sticket!
Robin Shadowes
september 16, 2010 kl. 18:07 | #8
Svara | Citat

Det kommer sluta med 3,9%, sanna mina ord…
joffe
september 16, 2010 kl. 23:59 | #9
Svara | Citat

Cavatus – detta med valobservatörer är A och O. Det kommer att gå fult till det kan man ana efter att ha sett vad som skett av den falska valupptakten. Kommer utländska valobservatörer till Sverige som önskats?
Robin – skulle det bli så illa får ni nog flytta till andra sidan sundet eller kölen för svenskskutan kommer kapsejsa med sin nuvarande kapten och navigationsodugliga styrmän…
Cavatus
september 17, 2010 kl. 00:07 | #10
Svara | Citat

När valobservatörer fördes på tal fnyste enbart Fredrik och Mona och menade att ”här behöver vi inga valobservatörer”. De kände sig nog trampade på tårna för att de blev påkomna med att inte allt stod helt rätt till. Nej, jag har inte hört något om några valobservatörer, så det blir nog inget.
Trader
september 20, 2010 kl. 23:57 | #11
Svara | Citat

Detta är en bok också som svenska tryckförlag aldrig vågade trycka,en bok som är betydligt mer obekväm för socialisterna:

http://www.uriasposten.net/files/Bib/slutenanstalt.pdf

Av Ulf Nilson

Den här boken visar exakt hur sverige förvandlats till en kommuniststat snarare än ett fritt samhälle.Svenska politiker vågar inte ens röra i den med handskar.

Jag kämpar och samlar in pengar för att få den här boken tryckt,den måste också ut till allmänheten.
Cavatus
september 21, 2010 kl. 07:31 | #12
Svara | Citat

Oerhört intressant att en så välrenommerat person som Ulf Nilson inte får en bok publicerad. Stort tack för att du tipsade om den! Och lycka till med kampen för att få den utgiven.
Thomas
oktober 5, 2010 kl. 19:42 | #13
Svara | Citat

En väldigt behövlig bok beställd! Tackar!
Dhammamitra
november 12, 2010 kl. 09:18 | #14
Svara | Citat

Jag tycker att de bägge böckerna världsmästarna och Fler ministrar borde gråta är mycket bra och läsvärda.Jag själv bor i Malmö och har sett stadens förfall och nedgång de senaste 35 åren.

Jag älskar Malmö,men man kan se och uppleva den misslyckade integrationen och att det inte finns arbete åt alla.Vi måste diskutera och debattera den misslyckade integrations politiken utan att bli kallad rasist,islamofobi osv.

Jag rekomenderar alltid dessa böcker till de som vill fördjupa sig i ämnet.

Lycka till med kampen.

Dietmr.Dh.Kröhnert
Dhammamitra
november 12, 2010 kl. 09:27 | #15
Svara | Citat

Hej igen.
Eftersom dessa böcker är så bra.Så vill jag gärna ha mer information om den misslyckade invandringen.

MVH/Dietmar Dh Kröhnert
Cavatus
november 12, 2010 kl. 10:30 | #16
Svara | Citat

Den informationen får du genom att läsa dessa böcker. Du kan även följa de bloggar som regelbundet skriver om detta. Denna blogg är en. Se länklistan i högermarginalen för att hitta till fler. Den största nyhetssajten är annars politisktinkorrekt.info. Men det finns fler.

Kommentera
Enter your comment here...


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: