tisdag 14 juni 2011

ANC: Vi kommer aldrig bli vänner med vita - Fria Tider

ANC: Vi kommer aldrig bli vänner med vita - Fria Tider: "ANC: Vi kommer aldrig bli vänner med vita
Publicerat 13 juni 2011 kl 18:46

Sydafrika. Att vara vän med vita är omöjligt för det regerande svart makt-partiet ANC, eftersom det går emot partiets politiska mål - att säkerställa att Sydafrikas svarta kontrollerar landets ekonomi. Det hävdar Julius Malema, ledare för ANC:s ungdomsorganisation.

På ANC:s generalrådsmöte under söndagen hotade Julius Malema bland annat att nationalisera alla gruvor och banker, så att partiet inte ska kunna ses som ”förlorare” av de vita. Tonen mot den vita minoriteten var mycket hård.

– Vita har aldrig haft ett problem med att svarta slåss över vem som ska bli receptionist. Det är därför vi aldrig kan bli vänner med dem, sa Malema enligt The Times.

Malena påstod att Nelson Mandela säkrade ”den politiska friheten” för de svarta i landet. Men för att även få ”ekonomisk frihet” måste den svarta majoriteten nu konfiskera kapital från de vita.

– Vi vill ha land för att utbilda det afrikanska barnet, sa han.

Uttalandet är bara det senaste i raden av hot som ytterligare trappat upp det utsatta läget för Sydafrikas vita minoritet. Åtskilliga tusen vita farmare har mördats brutalt av svarta sedan ANC tog över makten i landet – något som sällan nämns i västerländsk media men som ofta har beskrivits som ett folkmord.

På Youtube sprids ett klipp där Julius Malema ses sjunga den populära sången ”Shoot the Boer”. I texten återfinns bland annat raderna: ”Döda boern, farmaren… skjut för att döda”. Även Nelson Mandela har uppmärksammats för att sjunga sånger som uppmanar till mord på vita.

Svenska Socialdemokraterna har länge haft ett nära samarbete med ANC.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Disqus

Login
Skriv en ny kommentar

Image

Visar 27 av 28 kommentarer

aryballus
Risken är ju att det vackra landet går samma öde till mötes som Rhodesia. Båda länderna är ju enormt rika, men förvaltas inte rätt.
Gilla
Svara
3 minuter sedan
Bollfrans
Jag kräver att riksmongot Lena Sundström omedelbart reser till Sydafrika för att göra en dokumentär om detta!
Gilla
Svara
36 minuter sedan
JIPPES
Gör som brukligt i Afrika nu..... Skicka ut alla vita och döda dom som stannar sen sitta o grina framför CNNkameror att det inte finns nån som vill jobba så nu svälter vi!!!!!!
Gilla
Svara
41 minuter sedan
mrjohndoeswe
Vi som är lite äldre kommer ihåg ett afrikanskt land som hette Rhodesia där det rådde välstånd,stabelitet, mycke lite fattigdom, låg arbetslöshet, låg kriminalitet . styrdes av Ian Smith någon gång på 60-70 talet .
Idag heter landet Zimbabwe styrs av Robert Mugabe med svart styre och landet är tvärt imot vad det en gång varit .
det är dit Sydafrika är på väg till
Gilla
Svara
2 timmar sedan
3 Likes
Tallfot
Och Svarta kommer aldrig kunna styra ett land!
Gilla
Svara
10 timmar sedan
3 Likes
Toros Ku
Intressant att den vit-hyade mannen som står bredvid Mandela och sjunger 'Kill the white' är Ronny Kasrils, en jude. Konstigt att han inte identifierar sig som vit. Mandela blev ju precis som Martin Luther King uppfostrad i marxism av judar, ex. Slovo.

Jag undrar om de gruvor och banker som Malema vill stjäla även kommer inkludera de judiskt ägda som exempelvis De Beers och Oppenheimers...jag tvivlar på det.
Gilla
Svara
12 timmar sedan
11 Likes
Sverige Fritt
Stoppa det pågående folkmordet på boerna!
Jag trodde apartheid var förbi, men nu har Mandelas trupper återinfört det, fast omvänt.
Gilla
Svara
12 timmar sedan
3 Likes
Torxen
Jag var ett par veckor i Sydafrika för ett par år sedan. Även fast vi åkte i hyrda bilar råkade vi inte ut för något. Inte ens i den ökända för hög brottslighet i staden Durban. Det fanns tom skyltar när man närmade sig vissa delar av dess utkanter där det stod (taget ur minnet): 'Warning. You are now entering a crime zone'

Vi hade väl tur antar jag.

Däremot när man pratade med vita affärsidkare (hotell och matställen mestadels) så fann man att de sökte köpare för att sälja av vad de hade och lämna landet med allt de kunde få med då de anade att landet skulle bli som ett svart hål (ursäkta liknelsen) och fullkomligt sluka allt.

Den politiska ledningen i dagens Sydafrika är fullständigt korrupt såtillvida att rätt person till kompetens inte finns på plats. Istället väljer man in sina släktingar till olika poster. För att det inte ska rasa fullständigt så används de vitas kunnande, vilket man kunde se på olika byggnadsprojekt.


Det fanns en anledning med de vitas system, det ack så förhatliga apartheidsystemet men vad som verkar ha missats i den debatten var att det inte handlade om att en liten vit minoritet förtryckte en stor svart majoritet.

Det kan tyckas se ut så men man får se det till detaljerna där de vita bestod av boer och engelsmän och de svarta av ett antal olika stora stammar och den största var av Zulustam. Så en svart regering med en man en röst leder inte till en demokratisk ledning med folk från alla stammar utan till en Zuluregering. Zulus var för övrigt den mest krigiska stammen i den delen av världen.
Gilla
Svara
13 timmar sedan
4 Likes
Tallfot
Jag var i Cape Town för ...fyra år sen. Och till höger med taxin från fönstret såg man kåkstäderna och till vänster 'table mountain'. Sagt och gjort. In til hotellet (dom varnade mig för att gå ut själv...Dom beställde taxi. Jag åkte till Quay four. Och åt gott och drack gott. på vägen hem dåg jag en 'säck' mitt på vägen där det runnit något mörkt ur. Och frågade föraren. han svarade 'det var en tjuv som inte såg sig för när han gick över vägen' (liket låg kvar nästa morgon när kunden kom och hämtade mig.) Så att svarta skulle klara av att leda ett land när dom inte äns känner en gnutta medmänsklighet för sina egna har jag svårt att förstå.
Gilla
Svara
9 timmar sedan
som svar till Torxen
4 Likes
Odalmannen
Vilken fruktansvärd historia! Absolut chockerande! Vilken hemsk avsaknad av normal människosyn de svarta verkar ha gentemot varandra. Inte att undra på att de då beter sig omänskligt barbariskt mot vita människor när de beter sig så känslokallt mot varandra, de förstår uppenbart inte bättre än så. Så enormt obehagligt och otrevligt att tänka på.
Gilla
Svara
3 timmar sedan
som svar till Tallfot
2 Likes
Johan Björnsson, En äkta man attraheras av 18-åriga tjejer
'Men för att även få ”ekonomisk frihet” måste den svarta majoriteten nu
konfiskera kapital från de vita.'

Klassisk kommunism alltså, från det kommunistiska ANC. När en grupp människor, oavsett på individuell nivå eller på gruppnivå, gör bra ifrån sig och tjänar bra, då ska staten gå in och konfiskera eller extrembeskatta inkomsten (i detta fall ta de företag och industrier osv, som de vita byggt upp), för att ge allt till de som bara sitter på röven och inte gör något, eller rent allmänt har lågt IQ.

Fy fan!
Gilla
Svara
13 timmar sedan
5 Likes
getingblandhumlorna
Peder Wallenberg hade uppenbarligen rätt en gång i tiden...
Gilla
Svara
14 timmar sedan
5 Likes
Roland X
ANC är ju rena nazistpartiet. Och dom nazzarna har vi svenska skattebetalare skänkt en massa miljoner till, fy f_n.
Gilla
Svara
14 timmar sedan
9 Likes
DISQUSsuger
Sluta förolämpa 'nazister'...
Gilla
Svara
12 timmar sedan
som svar till Roland X
6 Likes
konrad gunnarsson, born in the -50ies, still alive..
Man bör inte kalla dem 'nassesvin' då detta är en skymf mot ett välsmakande och framför allt intelligent djur.
Gilla
Svara
10 timmar sedan
som svar till DISQUSsuger
2 Likes
Handskakning
Empatin och välståndet har utnyttjats samvetslöst. Allt för vår undergång.

Handskakning
Gilla
Svara
14 timmar sedan
som svar till Roland X
4 Likes
nilsanders
det helt omöjliga börjar ta form....svarta rasister....ja ja
Gilla
Svara
14 timmar sedan
4 Likes
Jeff Jensen
Innan dom vita så levde dom svarta för fan i bajs hyddor, visa lite tacksamhet.
Gilla
Svara
15 timmar sedan
5 Likes
Handskakning
Nu skall vi inte vara alltför elaka. Negrerna kan snarare sägas ha levt på det vis som fungerade bäst för dem, och i rätt okej samklang med naturen i ett virrvarr av jordbrukare, boskapsskötare och jägare-samlarefolk. De kan inte rå för att de inte kan hantera en avancerad eurasisk civilisation som har skänkts dem av en korrupt globalistelit - när det kommer till sådant som eurasier är bra på, så är de svarta etnogenetiskt handikappade på kollektiv nivå, så att säga.

Felet som de vita i Sydafrika gjorde var att förvänta sig att kaffrerna BÅDE skulle slita åt deras företag i gruvor och på åkrar, OCH finna sig utputtade och utfrysta ur det brittisk-boerska samhället. 'Les blancs' borde helt enkelt ha svalt det sura äpplet, och stretat på själva medan afrikanerna hölls borta.

Handskakning
Gilla
Svara
14 timmar sedan
som svar till Jeff Jensen
10 Likes
nisse12
Blir väl som vanligt i det svarta Afrika.
-'Frigörelse' från kolonialtid/vitt politiskt inflytande.
-Rensa ut det kvarvarande vita privata ägandet genom konfiskation.
-White flight. Kör ut de kvarvarande vita.
-Plundra det som finns kvar av den infrastruktur de vita byggt upp.
-Diktatorn tar emot bidrag av västländer och köper vapen.
-Etniskt rensning av svarta minoritetsgrupper från andra klaner.
-Ekonomisk misär, svält och inbördeskrig.
-Flyktingströmmar till väst.
Gilla
Svara
15 timmar sedan
22 Likes
Sverige vakna!
http://obekvamasanningar.wordp...
Att terroristerna i ANC hyllas av väst säger väl tillräckligt, särskilt som vi nu har facit på vad det svarta styret verkligen innebär.
Gilla
Svara
15 timmar sedan
10 Likes
Handskakning
Sydafrika är ett praktexempel på vilket självmordsförsök den extremegalitära politiska korrektheten de facto är. Gud bevare boerna.

Handskakning
Gilla
Svara
15 timmar sedan
11 Likes
Odalmannen
Det har dödats över 3000 vita farmare varje år i Sydafrika sedan ANC tog över styret i Sydafrika. Med machetes och jordbruksredskap har de svarta ANC-anhängarna systematiskt hackat och slagit ihjäl hela familjer av vita farmare i plötsliga attacker, ofta nattetid när farmarna har legat och sovit fridfullt i sina hem: män, kvinnor och små barn har plötsligt blivit dödade i sina sängar. Detta fortsätter gång på gång hela tiden, men medierna i Sydafrika är för det mesta tysta om det som just nu pågår, de verkar ge massakrerna sitt tysta stöd. Situationen liknar den i det numera etniskt helt rensade Zimbabwe, där finns det inga vita människor kvar längre. Räkna inte med att Svenska Socialdemokraterna kommer att ha något att säga alls om den utvecklingen, de lär väl förmodligen också ge massakrerna på de vita sitt tysta stöd och applådera i hemlighet, de är ju tvättäkta oikofober och inverterade rasister som älskar att krypa och fjäska i 'solidaritet' för allt som är det minsta 'internationellt' och mörkhyat. Vänta er inga fördömanden alls av Socialdemokraterna.
Gilla
Svara
16 timmar sedan
18 Likes
Guest
Kommentaren är borttagen.
Gilla
16 timmar sedan
Reginn
Det kan ju vara så att dom inte vill ge upp sina förfäders mark. Det är trots allt vita som byggt upp landet. Problemet är att dom inte stoppade invandringen av billig arbetskraft som kom invällandes från norr. Vad kan Vi lära av det?
Gilla
Svara
16 timmar sedan
som svar till Guest
15 Likes
anoobite
Vänner? Är det någon som gett det förslaget?
Förstår inte varför inte alla Europeer i Sydafrika inte lämnar landet och kommer hit till Europa. Vi behöver BRA invandring.
I Sydafrika kommer dom ju bara fortsätta bli slaktade och tillslut utrotade.
Har på känn att dom till och med skulle kunna starta koncentrationsläger där nere.
Då har vi en kopia av 'Nazityskland', fast en mycket dålig, skräpig och amatörmässig sådan.

Listen Boers! Live to fight another day! Ever heard that expression?!
Come back to Europe and leave South Africa to its doom!
Gilla
Svara
16 timmar sedan
10 Likes
Reginn
Förmodligen kommer Sydafrika gå samma väg som Zambia och Zimbabwe. De vita farmarna jagas iväg eller dödas och svälten kommer som ett brev på posten. Tillslut blir det bara sand kvar, grattis!!! Svennebanan får väl betala det med förmodar jag...
Gilla
Svara
16 timmar sedan
18 Likes
filadifeii
Där ser man. Svarta rasister finns!
Gilla
Svara
16 timmar sedan
13 Likes

M Prenumerera via e-post
S RSS

Trackback-länk
Foto: Arkivbild
”Neokonservativas fel att vänstern vann kalla kriget”

Paul Gottfried i lång intervju. Sågar de neokonservativa och funderar på hur det politiskt korrekta maktbygget kan bryta samman.
Ge ett bidrag

Fria Tider får inga skattemedel. Därför är vi helt beroende av stöd från våra läsare. Tack för din hjälp!

donera med bank
Kultur
Foto: Arkivbild

Mänskligheten en social konstruktion. Joakim Fredriksson kollar in den nya klassens egna abstraktioner i en normbrytande analys.
Nyheter
HÅLLER TYST. Inte med ett ord nämndes David Camerons tal i svensk massmedia.

En av Europas mäktigaste ledare totalsågar 'massinvandringen'. Då lägger svensk media locket på.
Pressbild

Nytt kommenteringssystem på sajten. Ni som brukar kommentera på Politiskt Inkorrekt kommer att känna igen er.
Efterlysningar

Här visas de senaste efterlysningarna av personer i hela landet. Du hittar fler efterlysningar i vår avdelning Blåljus
Henok Weire Fre.

Inlagd 13 jun 2011
Polisen efterlyser man för våldtäkt i Eskilstuna

Läs mer
Foto: Polisen

Inlagd 8 apr 2011
Man jagas för våldtäktsförsök i Liljeholmen

Läs mer
Känner du igen afrikanen på bilden? Han rånade en 11-årig vit flicka i Haninge.

Inlagd 3 feb 2011
Afrikan rånade 11-årig flicka i Haninge

Läs mer


Inlagd 29 jan 2011
Kurdisk våldtäktsman söker asyl under flera namn

Läs mer
Polisen

Inlagd 19 nov 2010
Kastbergamördare flyttade utomlands efter dom

Läs mer
Foto: Polisen

Inlagd 13 nov 2010
Polisen släpper bild på misstänkt pedofil

Läs mer
En man fångades på bild av en övervakningskamera när han tömde ett av rånoffrens bankkonton.

Inlagd 11 nov 2010
Tiotusen för en rånare

Läs mer
Nöje
Senaste nyttMest lästMest kontroversiellt

13 jun
SD vill ge Borås vänort i Israel

13 jun
Ingen militär lösning i Libyen

13 jun
Polisen efterlyser man för våldtäkt i Eskilstuna

13 jun
SDU agerar för kyrkliga skolavslutningar

13 jun
”Neokonservativas fel att vänstern vann kalla kriget”

13 jun
Studentskylt anmäld som barnpornografibrott

13 jun
ANC: Vi kommer aldrig bli vänner med vita

13 jun
Muslimska mordet i Högsby prövas igen

13 jun
LR: Extrema mörkertal för hot och våld mot lärare

13 jun
Stor hackerattack mot IMF

13 jun
”EU:s arresteringsorder kan användas mot dissidenter”

13 jun
Lögnen om det lyckade Sverige

Visa fler nyheter
Gilla oss på Facebook
Senaste webbtv
Tack för ert stöd
Erik B · Curator · Marcus Aurelius · Loffe · dacke · Clarkkent · fr.oskar h · Figaro · Fj5glqs3br · Stefan · Jern&betong · Gunnar l · · Ejron · Åke · Pontus å · Jan Georgsson · Grettir · Bo Johannes · Taxiåkaren · Erik Bergstr · Håkan · Tomas Omaely · Vikingen · Slasher · Magnus · jakob d · Tyr · Jörgen · Gåva · Curator · Ensamstående · Fingal O · NudasVerit · HonestJohn · Nisse12 · Ålkraft · FredrikR · Suverän! · Broozooz · Nils A · Jan Lillie · Mats Bern · Bo Str. · Bob · loqu · S.Lind · BLE · Joel · Pettson · Tjalle · Thord B · Robban · Erik Andersson · Mrmadmax · Rutger · Patrik b · Peterb dk · Witold · Casper · Näcken · Oxy · Surfa Anonymt · goderian2 · Sätermannen · Christian · Kalle · Markus · karan49 · teura.org · Julia Caesar · Nicke
TV just nu


– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: