måndag 20 juni 2011

Norsk mamma till våldtagen dotter skriver öppet brev « Politiskt Inkorrekt

Norsk mamma till våldtagen dotter skriver öppet brev « Politiskt Inkorrekt: "Norsk mamma till våldtagen dotter skriver öppet brev

VÅLDTÄKTSVÅG Trondheim har sedan början av april upplevt en våldtäktsvåg där ett av fallen ledde till en 14-årig flickas självmord. Fem fullbordade våldtäkter och ett försök sätter skräck i stadens kvinnor. Det är både enskilda överfall och gängvåldtäkter och merparten av gärningsmännen MENA-invandrare, enligt signalementen.

En av gängvåldtäkterna skedde natten till den 9 april. Tre män från mellanöstern gav sig på en 17-årig flicka. Nu skriver hennes mamma ett öppet brev, där hon beskriver sin avsky mot det som har hänt och sitt stöd och smärta för dotterns utsatthet. Mamman skriver att hon tidigare var positiv till mångkulturen men att hon nu utvecklat en avsky mot män från kvinnoförtryckande miljöer/länder. Mamman vill sedan till varje pris få fast gärningsmännen och beskriver dem i detalj och uppmanar alla tänkbara att hjälpa till i jakten innan de ger sig på fler.
Brevet översatt

”Natten den 9 april i år blev min 17 åriga dotter våldtagen i Bøckmannsveien i Trondheim. På väg hem till en väninna, från en fest tog hon den ödesdigra valet hon har blivit varnad för i åratal: gå aldrig ensam ute på natten. Tre välklädda unga arabiska män möter henne högst upp på Bøckmannsveien. De verkar resursstarka och talar flytande norska. De pratar sinsemellan på arabiska, och ibland på norska. Den ena blir obehagligt, påträngande. Hon ber honom att sluta och säger att hon måste gå.

På kommando, samtidigt, vänder de andra två på sig och springer upp längs vägen. Hon står ensam med den tredje, den mörkaste. Situationen är mycket obehagligt, hon är rädd och ensam, och be honom att gå. Han vrider hennes arm i ett polisgrepp, tryck ner henne i diket och våldtar henne. Hon ropar på hjälp. Ingen hörde henne. Hon har en skada i revbenet på ena sidan. Med hans tyngd över henne har hon fruktansvärda smärtor i revbensskadan. Hon ber honom att ta bort trycket på grund av smärta i revbenet. Han lyfter en hand och petar, sticker och pressar långa fingrar i skadeområdet runt revbenen.

Mardrömen har börjat !

Min 17 åriga dotter ligger i ett dike och gråter i en timme innan hon lyckas ställa sig upp och gå hem till sin väninna. En och en halv dag senare är mitt hjärta krossat. Det tar ett och ett halvt dygn innan jag får veta något. Skam, förtvivlan, att ha varit på fel plats vid fel tidpunkt, att göra något hon inte är tillåten till att göra, allt vilket gör det svårt att berätta. Vi går direkt till våldtäktsmottagningen den kvällen. Två dagar efter illdådet undersöks hon på alla sätt och vis, bevis säkras från kläder och kropp. Vacciner, mediciner och alla typer av tester tas.

Det går chockvågor genom familjen, syskon, släkt, vänner och deras barn. Alla gråter och tröstar varandra. Skammen och förtvivlan vill hålla det hemligt, verkligheten är så chockerande att vi inte kan avstå från att berätta – och alarmerande. Vi får en advokat till förfogande och hon kommer fort in på polisförhör. Det är en stor påfrestning för henne att berätta hela historien till en total främling. Vi stödjer och hjälper på alla sätt vi kan.

Polisen har duktiga personer som är specialutbildade för att göra sådana frågor, och de tar väl hand om henne. Hon berättar exceptionellt tydlig, detaljerat och tydligt om vad som hänt. Hon minns många detaljer och kan ge en exakt beskrivning av gärningsmännen. Det kommer en omfattande artikel i Adresseavisen, med beskrivning av våldtäkten. Vi har inte fått höra något om detta i förväg och det skapar mer rädsla om att alla vet om ogärningen.

Hon tittar på hundratals bilder av brottsliga män från polisens register för att se om han är där, men utan resultat. En polis kommer in och hämtar skor och jacka för att se om de kan finna DNA-bevis. Jag är den enda vittnet i fallet och ska lämna ett vittnesmål om vad hon har berättat för mig. Till mig, säger polisen, att det här är för närvarande den högst prioriterade kriminalsaken i Sör-Tröndelag. Efter det blir det tyst.

Teckningen – vart är polismakten på väg?

I mitt första samtal med Krimjouren, tre dagar efter att våldtäkten hände, frågade jag om de gjorde teckningar. Jag fick veta att det var sällsynt men att det var möjligt. Det kostar pengar, man var tvungen att hämta en tecknare från Rikskriminalpolisen i Oslo, och man tvungen att få tillstånd från åklagaren. Vi hade en dialog med polisen under de veckor som följde, jag tog upp frågan många gånger genom vår advokat och direkt till polisen. Min dotter kom ihåg ovanligt många detaljer då förhöret avlades, jämfört med andra unga kvinnor som är traumatiserade på samma sätt. Hon gav en mycket exakt beskrivning av gärningsmännen. Vad kostar det att flyga en tecknare från Oslo en dag, som sitter med henne och tecknar? 15 000 kronor? 20.000 kronor? Är det värt att spendera 15-20000 kronor på att få en bra teckning av tre våldtäktsmän som terroriserar staden vi lever i, och skrämmer alla kvinnor, föräldrarna och familjerna? Borde inte polisen har pengar till att kunna fatta ett sådant beslut?

Idag har vi fått veta att teckningen ska göras. Jag hoppas att hon minns lika kristallklart som två månader sedan. Vi samarbetar allt vi kan med polisen, även om det är smärtsamt.

Reaktionerna

Jag vet inte hur många gånger hjärtat har känts krossat, inte heller hur mycket mer jag tål.

Det är det specifika och ibland småsakerna som sliter hjärtat isär.

Det mörka sken över ansiktet på mitt barn som inser att hon inte får fullfölja skolan.

Den slitna, tomma blicken från mitt barn som inte sovit på många, många nätter.

Smärtans uttryck, från stilla eller utagerande gråt och ilska, till mörka, inåtvända och tunga stämningar hos mitt barn som ofta varit full av skratt och liv.

Jag är vargmodern.

Jag gråter ut min smärta när barnen är ute ur huset, jag ber till en gud jag inte tror på att de blir fångade och inte kan göra mer skada. Jag biter strupen av mannen som våldtagit min dotter. Tre män planerar och arbetar tillsammans för att attackera en tio år yngre försvarslös tonåring i mörkret.

Kan man kalla det för män? Kan man kalla det för människor? Hur kan en tio minuters bestialisk handling skapa så stora ringvågor av smärta och lidande för så många människors liv?

Ett nytt chockbudskap: 14-åringen som vi trodde kom undan med ett våldtäktsförsök, har tagit sitt liv efter en gruppvåldtäkt. Det är obegripligt hur en mor ska komma sig igenom något liknande, och det gör situationen hemma mycket värre. Vad för slags människor vi har ibland oss?

Norrmännen är vänliga. De är också färgblinda

Alla män av icke europeiskt ursprung kommer få lida av våldtäktsvågen på lång sikt. Norrmännen är vänliga, men de är också färgblinda. Många ser inte skillnad på en adopterad, första eller andra generationens afghaner, marockaner, berber, somalier eller pakistanier, en väl integrerad man av utländsk härkomst, eller en asylsökande som bor här illegalt. Ingen vet vem som är vem, och med en annan hudfärg än vår egen, blir alla katter grå. Detta går ut över alla invandrare som ser ut som de är. Inte över en natt, men över tiden: en tyst, smygande, avskyaktig attityd gentemot människor med utländsk bakgrund som är mörkare i huden än oss.

Jag går på gatorna och tänker: Är det han? Han liknar ju, är han? Det som var förr en positiv inställning till det mångkulturella samhället, har vänt sig till avsky för män från kvinnoförtryckande samhällen.

Det är inte ett mentalt val är, det en instinktivt beskyddande reaktion. Vem av er ger min familj så mycket lidande? Det är naturligtvis orättvist. De flesta invandrare vill ta bort dessa män lika mycket som vi vill, från Trondheims gator.

Låt oss arbeta tillsammans.

Afghaner i Oslo gick samman och fann våldtäktsmannen på två timmar.

I Oslo våldtog en afghaner två kvinnor med tre dagars mellanrum. Polisen gick ut med en bild och namn, och ryktet gick som ett åskmoln genom den afghanska miljön i Oslo. De är 3-4000 stycken, och de känner varandra. Det ringdes och skickade textmeddelanden, och afghanerna fann gärningsmannen inom två timmar, och tvingade honom att anmäla sig till polisen. 23-åriga Khan och hans afghanska landsmän sade: ”Detta är inte bra för vår stad, och det ger afghanska män i Oslo ett dåligt rykte.” Det är respekt för det norska samhället.

Det finns någon i Trondheim som vet vem våldtäktsmännen är. Berätta för polisen, och vara en människa – inte hålla tillbaka vad du vet bara för att skydda ett djuriskt beteende.
Tre män har misshandlade min dotter – så de ser ut:

Tre män har förföljt och planerade en våldtäkt på min dotter, en har genomfört det.

De är unga män i åldern 23-29 år och talar bra norska med bruten accent, en blandning av Trönder och Oslo dialekt.

De verkar ha ett överskott, är på gatorna med en självbelåten, ”kaxig” attityd.

Fint klädd, går i svart och vitt kavajer, pomada eller gel i håret, bär jeans.

Två har ljusare hud än den tredje och är kortare än honom i växten.

De är från 1,75 till 1,80 höga, rundare kroppstyp utan att bli tjock.

Gärningsmannen är hög och slanka lemmar. Han är vältränad och stark, från 1,83 till 1,90 hög. Hans hår är svart, kortklippt, men står lite högt i mitten av huvudet. Han har ett rent ansikte, ren hy som är mörkbrun, stora bruna ögon och distinkt buskiga ögonbryn som växer nära varandra. Han har en distinkt örnnäsa. Han hade ett skägg, inte fullt skägg, inte 3 dagars stubb, utan något däremellan. Han har långa, smala, starka händer, och är vältränad. De tre talar samma språk, men förövaren kan vara från ett annat land än de två andra. Han är mörkare i huden.

Till alla i Trondheim stad som har sett någon liknande, och till alla i Trondheim som är i kontakt med invandrargrupper, till dig som vet vem det är:

Tänk på det, minns tillbaka till vem du har sett eller träffat under åren. Är det någon som passar denna beskrivning? Rapportera alla misstänkta till polisen. De tar inte fel man. De avskriver fel man ut ur saken. Det är en stor hjälp för dem i undersökningen.

Alla som arbetar vid flyktingförläggningar, lärare på högstadiet och högre skolor som arbetar med invandrare, de som driver träningscentrum, ni på Nav som betalar ut bidrag, barnomsorg, ni som jobbar på fritidsklubbar, på ungdomsprojekt, med innvandrarkvinnor och män: fråga alla, prata med alla, låt inte en skolklass eller en kväll på fritidsklubben passerar utan att diskutera detta.

Till alla innvandrarorganisationer: prata om det här med varandra, i alla sammanhang. Ring varandra, skicka sms, kommunicerar på Facebook och Twitter: är det någon som kan ha hört något som verkar misstänkt? Någon som vet något om dessa unga män som våldtar våra kvinnor och barn? Ge er inte förrän varenda sten vänds.

Vi vet att det finns någon i Trondheim som känner till dessa män – hjälp polisen att få tag i dem innan nästa vecka och sommarlovet börjar. Låt oss skydda våra kvinnor från våldtäktsmän i sommar. Hjälp min dotter att känna sig trygg när hon går ut genom dörren igen för att ta sin stad tillbaka.

Min dotter sover med trötta drag i ansiktet. Hon ser yngre ut. Min vackra, söta, kreativa lilla flicka med ett stort leende på läpparna och ett stort hjärta för andra. En vacker ung kvinna har blivit en livsskygg ung kvinna i löpet av två månader. Jag hoppas innerligt att hon kommer sig igenom detta, att inom några år kan vara ett smärtsamt minne blott, som inte längre styr hennes liv. Och kanske något som kan omvandlas till en insikt – där hon finner styrkan att hjälpa andra i samma situation. Vad kan vara värre än detta?

Så jag kommer jag på det ! Det finns en mamma någonstans i Trondheim. Hennes barn kommer inte längre hem. Det är inte till att stå ut. Detta kan vi inte tolerera. ”

Läs brevet på norska.
PrintFriendlyShare
2011-06-19, 22:37 (uppdaterat 2011-06-20, 13:43) | Kategori(er): Mångkultur, Utrikes, Våldtäkt

Disqus

Gilla
Dislike
and 1 other liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
37 kommentarer 415 gillar received
Dela på
Visar 30 av 52 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


MakingBacon 1 timme sedan
Det är ju trist att människor måste drabbas personligen innan de förstår vad multikulti egentligen innebär
2 people gillar det här.

nisse11 1 timme sedan
Det finns inte ett land i världen där kristna och muslimer lever i harmoni.
Det är bara en fråga om att ha en stark och stor polismakt som kan hålla motsättningar stången.
Sverige har idag ingen stark polis, dessutom är de bakbundna av en massa konstiga lagar och regler
som inte finns i många andra länder. Slutsatsen är att ju fler muslimer vi får in i landet,
desto större är risken för stridigheter mellan olika grupper.
Alternativet är att rusta upp polisen, både i antal och utrustning. Dessutom måste de få större
befogenheter.
3 people gillar det här.

Adopterad 5 minuter sedan som svar till nisse11
De kristna (som förnärvarande 'gömmer' sig) vill ha in fler muslimer, för att snart ta dem här.

folket 3 timmar sedan
Mamman ifråga förväntade sig hjälp från asylmottagningarna. Skulle inte tro att hjälp finns att få därifrån. Där gäller kompisanda med 'de förtryckta'.
4 people gillar det här.

AlrionDesign 4 timmar sedan
Invandringen från mellanöstern har blivit enorm till de nordiska länderna. Förmodligen ligger de till så att de själva har nära släktingar som blivit våldtagna innan de kom till Norden. Växt upp bland ficktjuvar, våldtäksmän, mord osv, kan bara leda till att man får en snevriden verklighetsuppfattning. De tror förmodligen att de ska vara så, att våldta och förnedra är en livsstil, så länge ingen politiker sätter stopp för massinvandringen så lär de fortsätta i samma takt.
5 people gillar det här.

Peacemaker999 4 timmar sedan
Starkt gjort av mamman! Det föds dagligen kämpar mot berikningen, tyvärr pga egna hemska upplevelser. Men det är den vägen det blir när våra politiker går runt med PK-skygglappar och inte ser vad som händer i samhället. MENA-män och nordiska kvinnor blir sällan en lyckad utgång.
10 people gillar det här.

ravgni 4 timmar sedan
I Multi-Kulti landet nummer 1 i världen,Sverige alltså hade man sannolikt inte skrivit 'tre välklädda män av arabiskt ursprung' utan kanske 'tre välklädda män' vilket väl då hade fått många att tro att det rörde sig om svenska män på väg hem från studentfest eller liknande.
6 people gillar det här.

Roland X 7 timmar sedan
Mycket bra gjort av mamman.
I Norge är det möjligt att få ett sådant brev publicerat i en tidning, i Sverige skulle mamman kallas rasist och bli refuserad.
35 people gillar det här.

mattias 7 timmar sedan
Är de någon som kan hitta ett enda fall med en 'riktig' gruppvåldtäkt där gärningsmännen är väst/Nord europeisk etnisk bakgrund?... ett enda fall, och då inte bara i Sverige utan princip var som helst i hela världen är okej. (de behöver dock vara en riktig våldtäkt, ingen dagens efter våldtäkt)
6 people gillar det här.

BitteJ 3 timmar sedan som svar till mattias
menar du överfallvåldtäkter så är det nog extremt sällsynt, menar du två packade killar utnyttjar en lika packad tjej på en fest är nog lite vanligare tyvärr.
1 person gillar det här.

GudrunSpyman 3 timmar sedan som svar till mattias
Det är klart det förekommer, men det är väldigt sällsynt.
1 person gillar det här.

Asdic 11 timmar sedan
I Norge går alt.


Basim Ghozlan, ledare fö IRN (Islamsk Råd Norge)



«Drepe» kan være kose-ord.




Koranen 9:29 'Elsk de som ikke tror på Muhammad ....., og ikke stopp før de
er badet i gaver og kos!'.



http://www.p4.no/story.aspx?id...



Da vet vi det!
3 people gillar det här.

NakenKejsare 12 timmar sedan
Det är med blandade känslor mot offrets mor som jag känner stor frustation över att man tar avstånd från mångkulturen först när man själv drabbats. När skall alla inslumrande nordbor förstå att skandinaviska flickor och MENA-män inte är en så lysande kombination.
24 people gillar det här.

Adopterad 12 timmar sedan
Är det inte dags för de kristna att stiga ur garderoben och motarbeta det som är misshagligt på våra gator och torg?
10 people gillar det här.

mikadelika 12 timmar sedan
Låter som ett litet hjälplöst ensamkommande 'barn' me skäggväxt och pomada i håret har varit i farten. Detta är är bara början på vad 'våra' Skandinaviska kvinnor har att se fram emot, genom den fullkomligt huvudlösa invandringspolitiken som de beröringsrädda och ta mig F - folkvalda politikerna driver igenom! Det är fullkomligt tragisk och groteskt det den stackars 17 åringa tjejen utsätts för! Hade någon gjort det samma mot min dotter...så hade jag rensat stan! Oavsett om det kostat mig livstid.
25 people gillar det här.

argdansk 12 timmar sedan som svar till mikadelika
Jag håller helt och hållet med dig - om inte samhället kan hålla ordning - eller rättare, om inte samhället VILL hålla ordning, då riskerar vi tyvärr att medborgargarden etc bildas - men vad är alternativet när dessa högförräderiska politiker och medlöpande slem-media inte gör något som helst för att skydda våra kvinnor?
Jag skulle också i en sådan situation se till att 'problemet' löstes - permanent!!
12 people gillar det här.

HOTET från ISLAM (Klicka här) 13 timmar sedan
Jaja - lite grova, brutala och hatiska våldtäkter, någon självmordsbombare som syftat att döda hundratals julshoppare, några terrorattentatsplaner på Jyllandsposten, och att skjuta med automatvapen i närmsta synagoga, lite storskaliga terrorplaner i Oslo, allmän otrygghet i samhället, splittring, grova rasistiska personrån, lite dödsmisshandel av kvinnliga pensionärer, mordvåldtäkter på Gbgs-studerande 'Gilla Olika' -tjejer, mass-socialbidragstagande, mångmiljardsfusk med skatter och socialförsäkringar, dagliga skolbränder, sommarbilbränder, stenkastning på statliga anställda etc - vad är det mot lite pizza och kebab och speciellt med Zlatan utöver det?
10 people gillar det här.

Karl_the_swede 13 timmar sedan
Ett rörande brev från en förkrossa mor. Detta är något som varje förälder vill slippa. Vem kan tåla att ens dotter vanäras på detta brutala sätt?
Norrmännen har öppnat dörren, eller rättare sagt, delvis tvingats till det, för att ta hand om den grupp som är inbillat utsatt, och som därmed utmålats till en s k offergrupp som det helt enkelt är bara så, så synd om.
Det får icke bli fler döttrar vare sig i Norge eller Sverige som utsätts för dessa barbariska övergrepp. Ja, du hörde rätt Herr Reinfeldt! Jag kallar dina skyddslingar vid deras rätta namn. Barbarer!
Aftontidningen...
show more
16 people gillar det här.

snakeplizzken 13 timmar sedan
Samtidigt kan man inte komma ifrån att kvinnor i hög grad är skuld till det som sker. Dom röstar i hög grad på miljöpartiet och vänstern och får väl då också som grupp ta konsekvenserna för sitt handlande.
Deras inbyggda omhändertagandeattityd leder till att dom själva får allt mindre frihet i framtiden.
33 people gillar det här.

ParisSheraton 13 timmar sedan som svar till snakeplizzken
Tyvärr, de röstar mot bättre vetande.
13 people gillar det här.

HOTET från ISLAM (Klicka här) 13 timmar sedan som svar till snakeplizzken
Så är det. Plus deras dalt och gråtande med gärningsmän rent generellt, etc. Det är ju det här dom röstar för, och strävar efter. Ja, dom kanske inte är medvetna om det, men det fråntar dom ju inte ansvar, och det är ju faktiskt inga förutom andra invandrare, som stödjer detta med sina handlingar lika mycket.
9 people gillar det här.

Asdic 13 timmar sedan
Lägg merke til formuleringen:

'En 17 år gammel jente skal ha blitt voldtatt på Byåsen natt til 9.april.
Dette er en av fem overfallsvoldtekter og voldtektsforsøk i Trondheim i
løpet av drøye to måneder.'

Skal? Kan någon tänka sig at en flicka som värkeligen har blivit voldtagen, uppsöker voldtäktsmottagningen på St. Oslav Hospital i Trondhjem med orden:

'Jag SKAL ha blivit voldtagen' ??
3 people gillar det här.

Humanist_PI 12 timmar sedan som svar till Asdic
Jag tycker inte att den formuleringen är mycket att hänga upp sig på. Tidningen ville väl bara markera att det när texten skrevs fanns en viss osäkerhet och att det inte var bevisat med 100% säkerhet att det verkligen skett en våldtäkt. Detta är inte alls konstigt, då det bevisligen sker falska våldtäktsanmälningar.
2 people gillar det här.

Asdic 11 timmar sedan som svar till Humanist_PI
Hallåå! Alla voldtäker skal ha skjedd, oansätt hvilken tidning som skriver om de. Typ:

Två bliar krockar front mot fromt på motorvägen. 'Den ena bilen skal ha kommit över i motsatt körriktning.'

Det är inte til att komma ifrån at faktum talar för sig, och 'skal' är inte nödvändig.

Falska anmälinger när flickan ser ut som Beirut? Halvnaken och förslått. I Sverige skal 6000 voldtäkter ha förekommit under 2010. men de flesta skal ha varit falska anmälningar.

Norska Vägvärket har redan lösningen i Trøndelag.

http://i172.photobucket.com/al...
1 person gillar det här.

MysteriousPhantom 13 timmar sedan
Modig mor som skriver och får detta publicerat. I norge är de inte bekväma eller rädda för sanningen....

I Sverige däremot skulle detta och liknande brev aldrig kunna publiceras öppet.. det skulle då skrikas rasism och främlingsfientlighet... i sverige gillar vi inte sanningen om berikarna det har regeringen fastslagit...
20 people gillar det här.

rksmrgs 13 timmar sedan som svar till MysteriousPhantom
I Sverige blev mamman som skrev om sin dotter som blev antastad i Husbybadet misstänkliggjord och förtalad av svensk gammelmedia. Det är skillnad på Sverige och Norge.
18 people gillar det här.

marcus_swe 13 timmar sedan
multikulti has failed.

fuck off and die.
9 people gillar det här.

ParisSheraton 13 timmar sedan
Jag vet, hat är ett starkt ord, just därför, jag hatar.....................
8 people gillar det här.

Asdic 13 timmar sedan
Koranen gir grønt ljus för voldtekt av kvinnor 'whom your right hands possess. '4:24 http://www.inthenameofallah.or... Läs ochså vad Ann Bernhard har at si om muslimska män. http://www.americanthinker.com... Upplysning, upplysning & upplysning är det ända som nyttar.
3 people gillar det här.

jeppehe 13 timmar sedan
Google translate funkar ok iallafall.

Man mår illa av att läsa detta, jag förstår hennes avsky mot dessa människor och det blir lätt man drar alla över en kant. Hade detta hänt för 30 år sedan när 'mångkulturen' sträckte sig till TV, vi ser mönster i 'deras' beteende som inte liknar vårat och våra värderingar, hur ska dom kunna anpassa sig när det står i Koranen att vi inte är värda ett skit? Våra kvinnor får dom ha som slavar, m.m. Min känsla är att det kommer bli ett krig, väst mot islam frågan är när det kommer ske? Jag...
show more
16 people gillar det här.

Reactions

SusanneLehmus 15 timmar sedan
From twitter
RT @PInyheter: Norsk mamma till våldtagen dotter skriver öppet brev: http://bit.ly/lVeAUF

Trackback-länk

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: