onsdag 29 juni 2011

”Din dotter är en hora och går på disco” « Politiskt Inkorrekt

”Din dotter är en hora och går på disco” « Politiskt Inkorrekt: "”Din dotter är en hora och går på disco”

ÅTAL En idag 29-årig kvinna från Iran blev bortgift som 12-åring av familjen till en 33-årig landsman som hade fått uppehållstillstånd i Sverige. Kvinnan kom hit som 13-åring och blev gravid nästan direkt. Ytterligare två barn såg världen senare. Hennes familj i Iran håller hårt på skamkulturens vidriga förtryck och så gjorde även hennes make, som samtidigt levde på fel sida om lagen. Han åkte in och ut i fängelset.

29-åringen beskriver äktenskapet som våldsamt och kontrollerande, helt enligt skamförtrycket. Hon fick knappt gå ut och inte prata med vilka hon ville. Hennes räddning kom när hon fick börja en kurs i svenska. Kvinnan träffade då utomstående och det blev en oas helt enkelt. En av dem hon träffade på kursen var en kvinna, Marija Nesic, född 1985.

Marija var till en början mycket förstående och hjälpsam. Hon övertygade 29-åringen att lämna sin kontrollerande man och även flytta till ny lägenhet. Men sedan gick det utför. Marija flyttade i hennes lägenhet där även hennes tre barn bodde. Marijas beteende ändrades och hon blev både hotfull och aggressiv. En vinternatt 2009 tog Marija en kniv och gick in den 14-årige sonens sovrum och väckte honom genom att sätta det kalla knivbladet mot hans strupe. Samtidigt beordrade hon 29-åringen att strippa inför sin son och sedan tvingades hon ut i snön där hon fick stå i tio minuter.

Marija har även ringt upp 29-åringens pappa i Iran och bland annat sagt att dottern är en hora och att hon går på disco. 29-åringen i sin tir känner sig mycket hotad och trängd av Marija och inte minst är hon livrädd att hennes egen familj ska söka upp och mörda henne, med tanke på skamkulturen släktingarna lever efter. Vittnen säger att Marija behandlade kvinnan som en slav. Dessutom säger de att Marija har könsidentitetsproblem och vill byta kön. Hon har presenterat sig som pappa till 29-åringens barn när hon besökt deras skolor.

Marija nekar till brott i förhör. Hon medger dock att pappan fått ett telefonsamtal.
Åtalad vid Norrköpings tingsrätt

Marija Nesic, född 1985, för olaga frihetsberövande, grovt olaga hot och olaga hot.

Mål nr B 1313-11

NT
PrintFriendlyShare
2011-06-28, 20:58 (uppdaterat 2011-06-28, 21:08) | Kategori(er): Inrikes

Disqus

Gilla
Dislike
and 8 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
40 kommentarer 444 gillar received
Dela på
Visar 30 av 91 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


Nisse77 0 minuter sedan
En objektiv utomjording skulle vika sig av skratt

Charmtrollet 42 minuter sedan
är det bara jag som tycker att art är litet osammanhängande skriven? Hänger inte riktigt med

Lennart Johansson 2 timmar sedan
Man undrar ju varför iraniern inte blev åttalad för 'sex med minderårig' när han gjorde sin 13-åriga fru på smällen.Det det varit en svensk man som satt på en 13-årig tjej hade det blivit ett jäkla rabalder.Uppenbarligen gäller svenska lagar inte för 'apeskallarna'.
10 people gillar det här.

Peer Pedersen (Göing) 3 timmar sedan
Jisses, hur är dessa människor egentligen funtade?
5 people gillar det här.

Annelinnea 3 timmar sedan
Förfarandet bejakas av våra makthavare genom att tillexempel tillåta olika badtider för kvinnor och män, ge bygglov tilll diverse byggnader under täckmantel 'moské' med könsapartheid, etc. som är en grogrund för kvinnoförnedring.
3 people gillar det här.

1Bohuslanforever1 3 timmar sedan
Alla mina tre döttrar är horor som går på disco - men jag älskar mina fnask ändå... Och faktum är att de älskar sin pappa tillbaka. Svårbegripligt, kanske, men så kan ett monokulturellt familjeliv fungera!
6 people gillar det här.

Dixiemam 3 timmar sedan
Det är ju ovanligt tyst i politiker och migrationsleden, hörs inte ett pip därifrån när det gäller denna typ av brottslighet.
Konstigt att de inte tar ton de gör de annars högt och tydligt när det gäller rasism och annan skit.
Denna ovanligt konstiga förbindelse mellan två kvinnor varav den ena har tagit över mannens despotiska roll har man inte hört förrut. Men denna Marija är väl knappast riktigt klok i skallen för en normal människa gör väl inte så?
3 people gillar det här.

Peter Wallin 3 timmar sedan
Gifte sig kvinnan i hemlandet för att sen åka hit och bli gravid? Mannen hade uppehållstillstånd i sverige (grattis till ytterligare en civiliserad frälsare) så jag undrar om de gifte sig på bortaplan men levde sitt äktenskapliga liv i sverige? Det borde vara olagligt att sätta på en 13 åring när man själv är 33år oavsett om de är gifta eller inte, i sverige gäller väl svensk lag så deras islamäktenskap borde annuleras i sverige pga att sånt som tillåts enligt islam inte tillåts enligt svea rikes lag.Vi vet ju alla hur det ligegr till med den saken, svensk lag...
show more
15 people gillar det här.

M Capensis 5 timmar sedan
OT; Citerat från aftonbladets artikel om skammordet i Katrineholm:

'Subhi Othmans uppger att han inte längre har anknytning till sitt gamla
hemland, hela hans familj och nästan alla hans släktingar bor numera i
Sverige.'

Och det riktigt otäcka är att jag inte ens reagerade först. Så självklart har det blivit att en hel klan har flyttat in...
16 people gillar det här.

rogerstigsson 5 timmar sedan
Sådana här individer tillför inte något annat till Sverige än PROBLEM....Finns det något annat land där journalister och politiker älskar att gotta sig i dylika problem ? Dessutom måste vi naturligtvis ta hit och försörja människor av den här typen, var finns omtanken om det egna folket där många lever under existensminimum tack vare våra politiker. Vi är ett land med en stark ekonomi tack vare SKOGEN och GRUVORNA - pengarna har rasslat in i ett härligt tempo! MEN våra pengar läggs på fel saker!
4 people gillar det här.

Shakanda 6 timmar sedan
Ja, märkligt att skammen enbart berör kvinnor, döttrar men inte dessa män som använder småflickor, gör dem gravida och ser dem som objekt, vilken heder? Islam är en sjuk lära och folket borde reagera innan vi har den innan för våra egna dörrar och tvingas leva enligt denna?
8 people gillar det här.

Kollen 4 timmar sedan som svar till Shakanda
Det skulle man nog göra,om PK-media gjorde sin uppgift och tog upp dessa problem i större omfattning än vad som nu sker!. Men man tiger!. Vill inte sabotera Alliansens målsättning!.
2 people gillar det här.

Sunngifu 6 timmar sedan
Könsidentitetsproblem? Marija är alltså en 'hen' då.
4 people gillar det här.

fleshcutter 6 timmar sedan som svar till Sunngifu
Visste inte att de var så moderna i Iran att de hade genusdagis när hon var liten =)
4 people gillar det här.

MysteriousPhantom 6 timmar sedan
Vilken rik och fin kultur vi får tack vare dessa människor....
16 people gillar det här.

Goja 7 timmar sedan
I Iran är prostitution väldigt utbrett. Man kallar det dock inte för prostitution eftersom mannen gifter sig med den prostituerade innan och skiljer sig sedan direkt efter akten. Eftersom de skiljer sig så får kvinnan en liten ersättning som de har kommit överens om innan det så kallade giftermålet. Detta är fullt tillåtet enligt islam. Dessa män som utnyttjar kvinnor på det här viset anser sedan att en kvinna som går på disco är en hora. Detta fantastiska islam håller vi på att importera till Sverige.
18 people gillar det här.

Jing Yut 5 timmar sedan som svar till Goja
Sant! Hyckleriet inom islam har inga gränser.
6 people gillar det här.

Micke22 6 timmar sedan som svar till Goja
Fel Goja!

Vi håller inte på att importera islam, det finns här sedan lång tid tillbaka tyvärr.

Tack vara ryggradslösa politiker och en total rädsla för att kalla det vid rätt namn, nämligen stenåldersbeteende och en kvinnokränkande 'religion' som i sin nuvarande form inte borde tillåtas i Sverige överhuvudtaget.
6 people gillar det här.

Kollen 4 timmar sedan som svar till Micke22
VAR är egentligen alla feminister?
4 people gillar det här.

vlad22 7 timmar sedan
Historien känns udda och främmande, måste vara mina Barbariska rötter som spökar igen.

Hallå Fredrik Reinfeld! jag tror jag behöver lite utveckling utifrån.....

11 people gillar det här.

FranzJosefStrauss 9 timmar sedan
Vilken soppa! Först bortgift som 13-åring och sen tillsammans med en elak könsbytare. Om det är sant vill säga.
6 people gillar det här.

Roland X 8 timmar sedan som svar till FranzJosefStrauss
Instämmer - vilken soppa. Skulle kunna bli underlag för en rysarbok.
3 people gillar det här.

Asdic 10 timmar sedan
För ungefär 10 år sedan upptäkte jag att islam är en permanent och ohelbredelig mental sjukdom.

Nicolai Sennels håller med mig.

http://politisktinkorrekt.info...


19 people gillar det här.

girommen 13 timmar sedan
Ja, som vår landsfader sa under ett besök i Södertälje 'Ursvenskt
är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.'
29 people gillar det här.

Kollen 4 timmar sedan som svar till girommen
Hur har han mage att yttra något sådant?.
3 people gillar det här.

LeffeF 14 timmar sedan
Det är den här typen av människor som politikerna prioriterat och satsat på åt oss till att vara vår framtid. Tänk er Marija som vårdare på ett äldreboende? Var har Migrationsverket tänkt att de här människorna ska passa in någonstans? Hur har det blivit vår uppgift att ta hand om detta klientel? Här skapas endast frågor, men förmodligen utan svar. Importen bara fortsätter i blint raseri, utan någon urskiljbar målsättning och tömmer de gemensamma resurserna så att vi till slut inte klarar de mest fundamentala behoven i samhället och allt beror till största delen på den sjuka PK-religionens fanatiska utövareres maktbegär.
18 people gillar det här.

Prahad 14 timmar sedan
Nähe.. Hur kom det sig att ett skolbarn - om man är 12-13 bast så är man barn och dessvärre skolpliktig - föll mellan alla stolarna upptagna med kommunens anställda som får lön och pension just för att fånga upp nyinvandrade barn och sätta dem i skolan? Något stämmer inte, inte alls.
19 people gillar det här.

Langga 14 timmar sed

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: