måndag 4 april 2011

Svenskar flydde politikernas integrationsskola - Fria Tider

Svenskar flydde politikernas integrationsskola - Fria Tider: "Svenskar flydde politikernas integrationsskola
Publicerat 4 april 2011 kl 19:06
Att tvångsblanda invandrarelever med svenska elever är lättare sagt än gjort. Det fick politikerna i Borås erfara, när de svenska eleverna flydde politikernas integrationsplaner.
3
0
Retweet
0
Pusha

Politikerna i Borås kallar flytten av Norrbyelever till Hestra Midgårdsskolan för ett lyckat integrationsprojekt, enligt BT.

Riktigt lyckat kan man dock inte kalla integrationsprojektet. I sexan på Hestra Midgårdsskolan valde alla svenska elever utom en att flytta till friskolor, för att slippa den påtvingade mångkulturen.

– Men det blev väldigt mycket två grupper bland barnen, säger Torsten, pappa till en av eleverna. Vi såg att klassen blev mer orolig, högljudd och svårare att få arbetsro i.

– Det blev inte alls bra, han trivdes inte i skolan längre, säger mamma Annalena.

Annalena funderar dock på ifall det var rätt beslut att flytta sitt barn till en välfungerande svensk skola.

– Men nu har jag brottats en del med dåligt samvete, säger Annalena om familjens friskoleval. Det kanske inte är bra för samhället och integrationen.
Omodererat: Fria Tider ansvarar ej för innehållet nedan
Twingly
Bloggar om denna artikel

* Länka hit och pinga din blogg hos Twingly! Då får du en länk tillbaka från oss!

Add this in the html page where you want the widget:
Twingly Blog Search link:http://www.friatider.se/svenskar-flydde-politikernas-intergrationsskola Bloggar om denna artikel


and this just before the ending body tag:


By using this widget you agree to the Terms of use.
Help | Feedback
7 kommentarer

1.

Det är många som ångrat att de fått glädjefnatt över mångkulturen. Det är många som bortser från de problem som följer denna kultur och fortfarande glädjs åt den. Trots det, när problemen berör dem själva blir reaktionerna ryggmärgsartade. Nästan alla flyttade sina barn när mångkulturen tog överhanden. Det finns några enstaka fall i Sverige där mångkulturen lett till att de förlorat sina barn som fortfarande står upp för den, men de är verkliga undantag. De flesta följer sin naturliga reaktion och reagerar med känslan. Vad är det för fel med det?
'Svenne' den 4 april 2011 kl 19:39 Svara
2.

Jag hade gjort likadant, utan en sekunds tvekan. Mitt/mina barns trygghet och arbetsro är långt mycket viktigare för mig än att tvinga dem stå ut med regeringens totalhavererade integrationsexperiment. Land efter land i Europa har kommit fram till insikten att mångkultur fungerar inte för invandrarna vägrar att integreras. De enda de är ute efter är alla bidrag, resten skiter de i. De lär sina barn att de är mycket finare än oss svenskar. I övriga Europa har de som sagt kommit fram till det och försöker på olika sätt bli av med invandrarna. I Sverige är det precis tvärtom, här ska vi till varje pris tvingas på dessa invandrare. Vi ska tvingas ta till oss deras kultur, deras seder och deras bruk, de behöver inte ta till sig något. Snart förväntas vi lära oss arabiska med, så de inte ska behöva tvingas lära sig svenska för att bli förstådda.

Så jag tycker det var helt rätt av föräldrarna att ta ut sina barn och sätta dem i andra skolor och jag förstår inte det dåliga samvete som Annalena uppvisar. Är inte hennes barn mer viktiga än så?
MaxPayne2 den 4 april 2011 kl 19:38 Svara
3.

1. Glädjas av mångkultur.
2. Se mångkultur förstöra systemet, men förneka.
3. Tvingas till att flytta från mångkulturen.
4. Konstatera att man ”syndat” genom att flytta.

Repetera dessa punkter tills hela landet är förstört.
Detta är operativsystemet som PK-multikulti kör på.
karlavagnen den 4 april 2011 kl 19:29 Svara
4.

Tänka sig. Och här trodde man såklart det skulle fungera jättebra. Där ser man. :)

PS. Redaktionen.. Stavfel: lättare sagt ÄN gjort.
Nationalist den 4 april 2011 kl 19:28 Svara
5.

Men föräldrarna fortsätter rösta på 7-klövern.
Hampus den 4 april 2011 kl 19:25 Svara
6.

Ja, vi svenskar är nog världens mest korkade och mest självdestruktiva folk… Tragiskt.
BoXXe den 4 april 2011 kl 19:19 Svara
7.

Det mest tragiska är kanske Annalenas slutkommentarer. Att ha dåligt samvete bör hon icke. Våra politiker skiter nämligen fullständigt i hennes barns välmående. Men tyvärr är nog hennes reaktion vanlig bland den politiskt korrekt indoktrinerade grå massan. Integration, mångfald, kulturyttringar, tolerans etc alla dessa ord som svenskarna ska böja sina ryggar under.

Men så kommer inte ske mycket längre

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: