fredag 7 januari 2011

Tonårskille mördad i natt – tjejkompis svårt skadad « Politiskt Inkorrekt

Tonårskille mördad i natt – tjejkompis svårt skadad « Politiskt Inkorrekt: "Tonårskille mördad i natt – tjejkompis svårt skadad

TONÅRSMORD Exakt vad som hänt verkar inte ens polisen veta i nuläget även om man har en teori. Men klart är att ett tonårig kille mördats i natt på Ekerö utanför Stockholm medan ytterligare en, hans tjejkompis, opereras för sina svåra skador under eftermiddagen på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Dramat utspelade sig på Hampvägen på Ekerö, och kom till polisens kännedom vid 23-tiden. Massmedia har lite olika uppgifter om vem som egentligen larmat. Antingen är det killens ena föräldrer eller flickans. DN skriver att det var flickans ena förälder som larmat polisen efter att upprepade telefonsamtal till dottern inte besvarats. Enligt polisen fanns det dock inga yttre omständigheter på platsen som tydde på ett allvarligt brott i första läget annars hade man givetvis tagit sig in. Föräldrern larmade igen vid 00.23-tiden då man funnit ungdomarna i huset.
Brottsoffer

* Martin Feltenberg, född 1993, och mördad. Oklart hur.
* Linnea, 16 år. Svårt skadad, oklart hur skadorna uppkommit.

Hon vårdas nu på sjukhus men polisen får invänta med att förhöra henne iom hennes tillstånd och inte minst då man håller henne nedsövd.

– Hennes tillstånd är stabilt, men det innebär inte på något sätt att vi kan förhöra henne. Det kommer nog att dröja innan vi kan få någon klarhet i vad som har hänt från flickan, säger Marie-Louise Nilsson vid polisen.

Polisen rubricerar det som mord och mordförsök i nuläget. Ingen gärningsman är gripen ännu och man utför teknisk undersökning på platsen.

Martins föräldrar var skilda och det är pappan som bor på adressen. Martin/familjen beskrivs av grannar som lugna och trevliga, därför är dådet en chock för alla i villakvarteret. Linnea var hans skolkompis.

AB
Expressen
DN

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: