lördag 1 januari 2011

Godhetens egna små terrorister « Politiskt Inkorrekt

Godhetens egna små terrorister « Politiskt Inkorrekt: "Godhetens egna små terrorister

LÄSARBIDRAG Har ni läst något av Helle Klein? Och har ni då slagits av hennes extremt ordrika och godhetsterroristiska inställning? Om jag förstått saken rätt har hon på senare år läst till präst men hoppar in som krönikör då och då. En kämpande kyrka har här alltså sin egen lilla lobbyist. Och med tanke på hennes senaste krönika förstår jag att kyrkan är kämpande. Nu var det ett tag sen, men i min Bibel var Josef och Maria på väg att skattskrivas och därför var det fullt på alla härbärgen, och de som kom till den nyfödde Jesus var relativt rika män som kom med gåvor.

I Helle Kleins tolkning var Josef och Maria inte tillräckligt fina för värdshuset? ”Jesus var ett flyktingbarn i Palestina”. Och de närvarande herdarna kan vi avskriva, för Helle säger att det var ”lumpiga herdar som tagit sig ett järn och luktar illa.” Inte visste jag att man kunde modernisera Bibeln som man tycker är passande? Hade hon gjort det med Koranen hade man lagt en fatwa på henne. Visserligen tycker jag att kyrkan måste följa med i tiden, men det här verkar ganska revolutionerande?

Herdar stod lite utanför samhället på Jesu tid och sågs som lite udda människor, skriver Helle?? Tillåt mig tvivla starkt på det. Herdearbete måste väl ha varit ganska vanligt förekommande? ”Att Gud blir människa, starkare kan nog inte människovärdet uttryckas.” Jo visst, men det förutsätter att du är troende och kristen för att uppskatta rätt.

Idag sprids rädslans kultur och främlingsfientligheten marscherar runtom i Europa. Antisemitism, islamofobi och homofobi präglar numera stora delar av den europeiska politiken. Människovärdet står på spel i krigets logik, i föraktet för svaghet och i främlingsfientlighetens dehumanisering då den Andre upphör att vara människa.

Så mycket skitprat med stora svulstiga ord och Gud som topping. Europa har tagit emot en mängd människor på flykt från krig och annat elände från många muslimska länder. Nu börjar det visa sig att dessa människor inte har någon lust att passa in överhuvudtaget. Det visar sig att man håller stenhårt fast vid Mohammeds rigida och lydnadskrävande lära. Och den är motsatsen till demokrati, vetenskap och tankefrihet. Vi har en motsättning här som blir tydligare och tydligare för varje dag.

Antisemitism är det till största delen muslimer som står för och det borde Helle Klein veta också. Islamofobi? Islamska terrorister världen över spränger sina medmänniskor i småsmulor och hon tar ordet islamofobi i sin mun? Vi var två steg från en tragedi i Stockholm. De försöker döda oss och hon kallar det islamofobi! Det ordet är bara ett sätt att försöka hålla obehagliga sanningssägare på plats.

Homofobi, ska du veta Helle, står muslimer också till stor del för. Vi pursvenskar har blivit betydligt mer vidsynta under det sista decenniet. Jag kan nämna att Broderskaparnas muslimer tagit bort de förhatliga orden om tolerans för homosexualitet i sitt trosdekret. Och vilket förakt för svaghet är det du talar om? Om det är några som föraktar svaghet är det muslimer. Sen den där främlingsfientligheten man hör talas om hela tiden, finns den verkligen? Eller är det så att det finns riktiga reella orsaker till människors ilska? Våldtäkter och kriminalitet till exempel. Tyvärr leder invandrare i den ligan.

Och så har vi det där med krigets logik. Ja, och vilka är det som för krig? Häromdagen sprängde sig en pakistansk taliban eftersom man för krig mot de kristna. I Nigeria dog människor för att muslimer och kristna slåss. Och konstigt nog är det så på många ställen på vår jord. Konstigt, eftersom ”fredens och kärlekens” religion islam är inblandad i så mycket krig och terror? Svårt för oss vanliga dumma bakåtsträvare att få det att gå ihop. Därför måste Helle undervisa oss i den kristliga kärleken.

Helle Klein är en av de kvinnliga godhetsterrorister som håller på att förstöra vårt land. Vi får inte känna och tycka det vi verkligen känner och tycker. Håll käften och var lika god och medmänsklig som vi. Vi får inte ta fram och diskutera de fakta som kan ge en rättvis bild av ”främlingsfientligheten”. Ser du inte vad som händer i världen? Ser du inte vad som händer i Sverige? Personligen har jag upptäckt att det är de kristna som är värst eller bäst på godhetsfronten. Och vilken vrede man uppammar om man inte håller med! Den verkar faktiskt gränsa till hat. Det är hemskt, då är den kristliga kärleken puts väck? Visst är det konstigt.

Jag tror faktiskt att min godhet och medkänsla är precis lika stor och vacker som Helle Kleins. Och jag tror på att arbeta för människors lika värde. Att vi arbetar det, för vi kan väl knappast anse att det verkligen är så. Men jag har ju inte stängt av hjärnan för det. Jag kan se att vårt mångkulturexperiment här i Sverige har havererat för länge sen. Svensken är en generös varelse och de flesta ser som naturligt att vi tar emot bröder och systrar som har det svårt. Men det får väl finnas gränser.

Jag är bara så trött på att läsa i varje skitblaska om människor som excellerar i sin överjordiska godhet. Till skillnad från oss andra då. Vem är det som har gett dem tolkningsföreträde gällande godheten? Nu får det väl vara nog. Att ha mage att sitta i sin skyddade verkstad och höja pekfingret mot oss andra, alla de som betalar den stora godheten.

Blir det inte tungt med den där stora glorian på huvudet, eller har den ramlat ner för ögonen på dig, Helle lilla?

Magica de Hex
PrintFriendlyShare
31 december, 2010 | Category: Inrikes, Insän

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: