tisdag 18 januari 2011

Samtidigt i en annan del av Sverige « Sverigedemokraterna i Partille

Samtidigt i en annan del av Sverige « Sverigedemokraterna i Partille: "GP rapporterar idag:

70 gripna inför Irakutvisning
Polisen har gripit demonstranter som samlats utanför Migrationsverkets förläggning i Kållered för att hindra att en grupp irakier skickas hem. Utvisningen är planerad till onsdagen och demonstranterna vill hindra att irakierna flyttas till Stockholm för att flygas ut.
Gripna för ohörsamhet
Polisen släpade också bort de bilar som parkerats för att blockera Kriminalvårdens transport.
Enligt en kvinna som befunnit sig vid förläggningen under natten kördes tre irakier bort från förläggningen samtidigt som polisen grep de sista demonstranterna.

Det är naturligtvis bra att rättsliga beslut får ha sin gång i det här fallet. Samtidigt är det bara en rännil av utvisningar som nu kan utföras. Det absurda i det här är att samtidigt som dessa protester pågår, köar Irakier i en annan del av Göteborg och vid Malmö Airport, för att åka hem till Irak helt frivilligt och som ”turister”. Vi har rapporterat om hur 6 fulla plan med Irakier varje vecka avgår från Malmö Airport tillbaka till Irak. Se Tv4 inslaget om detta 6 fulla plan! Det borde väl bli cirka 1000 turister på en vecka, 4000 på en månad, bara från Malmö.

Är det rimligt att vi i Sverige ska ta hand om situationen när problemen är begränsade till enskilda städer i Irak? Vi kan inte ge permanenta uppehållstillstånd till Irakier samtidigt som 10.000-tals Irakier åker tillbaka till Irak frivilligt varje månad.



Det råder byggboom i Norra Irak:

Mulimska imamer pratar om att respektera andra religioner och man bygger nya kristna kyrkor:

GP DN Svd

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: