tisdag 26 november 2013

Vita Sydafrikaner är under angrepp.

Angrepene på hvite fortsetter i Sør-Afrika

Minnelund over noen av de mange tusen hvite som er drept i Sør Afrika de siste årene.
Minnelund over noen av de mange tusen hvite som er drept i Sør-Afrika de siste årene.
SØR-AFRIKA/FOLKEMORD. Angrepene på hvite mennesker i Sør-Afrika fortsetter. I de to første ukene i juni ble det utført 21 angrep med totalt 56 ofre. Til sammen 8 av disse ble drept.
Realisten har publisert en oversikt over alle angrepene som er utført på hvite sørafrikanere under de to første ukene i juni. Til sammen dreier det seg om 21 angrep på 14 dager, med 56 ofre. Åtte av disse ble drept og to ble voldtatt. Slike angrep er noe som forekommer hver eneste uke hele året i Sør-Afrika. De to første ukene i juni måned er således på ingen måte unike. De sakene det her dreier seg om er kun saker som er rapportert gjennom media. Det er derfor nødvendigvis ikke en komplett liste over alle angrepene i løpet av de 14 dagene.
1. juni i Frankfort, Fristaten: En kvinne blir angrepet, mishandlet og voldtatt i sitt eget hjem av to svarte menn.
1. juni i Westville, Natal: Freddie Lewis blir sammen med sin kone og deres to døtre angrepet, i deres eget hjem, av seks svarte menn. Freddie blir skutt tre ganger av inntrengerne, men klarer likevel å få dem ut av huset. Han ligger fortsatt på sykehus.
1. juni i Bloemfontein, Fristaten: Laurie Amicke blir angrepet av to svarte menn. De raner henne og knivstikker henne i ryggen, noe som fører til skader på den ene lungen.
82 år gamle Marie Ripley ble grovt torturert av svarte inntrengere. Hun overlevde takket være en konvolutt med penger hun fikk til morsdagen.
82 år gamle Marie Ripley ble grovt torturert av svarte inntrengere. Hun overlevde takket være en konvolutt med penger hun fikk til morsdagen.
1. juni Durban, Natal: En ung mann ved navn Trevor ble ranet og mishandlet med en machete. Angriperne stjal mobiltelefonen og lommeboken hans og lot han ligge igjen for å dø. Han ligger fortsatt på sykehus og tilstanden hans er uavklart.
1. juni i Vanderbijlpark, Gauteng: En 54 år gammel mann, hans kone og deres 28 år gamle sønn ble angrepet i deres eget hjem av tre svarte menn. Mannen ble skutt og sønnen ble mishandlet i hodet med en metallstang. Kvinnen fikk ingen skader, men ble innlagt på sykehus med sjokk.
1. juni i Sun Valley, Gauteng: En gruppe venner ble angrepet av to svarte menn under en fest. En av vennene ble skutt og ligger fortsatt på sykehus. De andre ble bundet fast, mishandlet og frastjålet deres mobiltelefoner.
1. juni i Fochville, Gauteng: Albert van Emmenis, en eldre farmer ble angrepet av åtte svarte menn i sitt hjem. Han ble grovt mishandlet og begge armene ble brukket. Angriperne stjal bare mobiltelefonen hans. Mannen ble funnet hardt skadet av sin kone.
3. juni i Queenstown, Østre Kapprovinsen: 67 år gamle Dudley Buss ble myrdet på sin egen farm. Kroppen hans ble kastet i fryseren. En av gjerningsmennene er arrestert.
3. juni i Boksburg, Gauteng. Michael Zafiris ble stoppet mens han kjørte bil. Angriperne ranet og myrdet han.
3. juni i Brits, Nordvestprovinsen: En eldre farmer, Gert Fourie og hans kone Elsa ble angrepet på deres farm av tre svarte menn. De ble grovt mishandlet og begge fikk alvorlige hodeskader.
4. juni i Pretoria, Gauteng: En familie ble tidlig på morgenen angrepet i Swasina Park av tre svarte menn. De ble bundet fast og grovt mishandlet, før bilen deres ble stjålet.
Melinda Bam ble henrettet og drept i sin egen seng mens hun lå og sov. EktemannenFrancois Visagie overlevde så vidt.
Melinda Bam ble henrettet og drept i sin egen seng mens hun lå og sov. Ektemannen Francois Visagie overlevde så vidt.
5. juni i Brits, Nordvestprovinsen: Baby Jordaan (79) ble angrepet og grovt mishandlet av to svarte menn i sitt eget hjem.
5. juni Nelspruit, Mpumalanga: En farmer i 70-årene ble angrepet i sitt eget hjem. Han ble grovt mishandlet, men klarte å gjemme unna en mobiltelefon fra ranerne. Da de plyndret huset hans, klarte han å ringe politiet. Angriperne flyktet da de hørte politisirenene.
6. juni i George, Vestre Kapprovinsen: 73 år gamle Jan Barendse ble angrepet i sitt eget hjem og knivstukket fem ganger. Han ble funnet i en pøl med blod på badet og ligger fortsatt på sykehus. Tilstanden skal være kritisk. Gartneren hans er etterlyst for ugjerningen.
6. juni i Springbok, Nordre Kapprovinsen: En 73 år gammel kvinne ble brutalt mishandlet og voldtatt i sitt eget hjem.
6. juni i Centurion, Gauteng: Hanu Krause ble angrepet av flere svarte menn som mishandlet han grovt og knivstakk ham. Hanu ble påført en hjerneskade og flere dype knivstikk. Han ligger fortsatt på sykehus.
6. juni Brakpan, Gauteng: 39 år gamle Marie de Beer ble angrepet av fire svarte menn utenfor sitt eget hjem tidlig på morgenen når hun skulle dra på jobb. Hun ble grovt mishandlet og frastjålet bilen.
57 år gamle Noel McSeveney og kona ble utsatt for et bakholdsangrep når de var på vei hjem til farmen sin.
57 år gamle Noel McSeveney og kona ble utsatt for et bakholdsangrep på vei hjem til farmen.
7. juni i Natal: Mr Koen ble funnet drept. Han var meldt savnet noen dager tidligere.
8. juni i Lichtenburg, Nordvestprovinsen: Bernie van Zyl ble angrepet på sin egen farm. Han ble slått gjentatte ganger i hodet med slagvåpen og er alvorlig skadet.
8. juni Lichtenburg, Nordvestprovinsen: Regard Hansen ble angrepet hjemme på sin egen farm og grovt mishandlet. Han ligger fortsatt på sykehus.
8. juni Welkom, Fristaten: 82 år gamle Marie Ripley ble angrepet i sitt eget hjem av tre svarte menn. Hun ble kvalt, mishandlet og angriperne trykte et laken ned i halsen hennes. De stjal pengene og smykkene hennes.
8. juni i Pretoria, Gauteng: En familie ble angrepet i deres eget hjem av fem svarte menn. De ble bundet fast, mishandlet og holdt som gisler i fire timer. Gjerningsmennene ble til slutt lei og tok deres verdisaker i stedet.
8. juni i Gravelotte, Limpopo: 30 år gamle Melinda Lee Bam ble henrettet i sin egen seng mens hun lå og sov av tre bevæpnede svarte menn. Hennes mann ble også skutt, men han overlevde. Deres barn som også var i huset, låste seg inn på et rom så ikke gjerningsmennene kunne få tak i dem. Morderne stjal en mobiltelefon, et brød og litt kontanter.
9. juni i Ladybrand, Fristaten: 59 år gamle Meril Luck ble angrepet av to svarte menn. Mens den ene holdt vakt så ble hun grovt mishandlet og truet til å gi fra seg penger. Hun klarte å ringe til politiet mens gjerningsmennene var opptatt med å forsøke å åpne et kassaskap.
10. juni i Østre Kapprovinsen: 52 år gamle Michael Quin ble knivstukket og drept i sin brors hus, der han arbeidet og bodde.
Kerry Savin ble angrepet og knivstukket 12 ganger da hun skulle ut og hente posten.
Kerry Savin ble angrepet og knivstukket 12 ganger da hun skulle ut og hente posten.
11. juni i Malelane, Mpumalanga: Noel McSeveney (57) og hans kone ble utsatt for et bakholdsangrep når de skulle kjøre hjem til farmen sin. De to svarte gjerningsmennene skjøt Noel og mishandlet hans kone grovt. Begge ligger nå på sykehus.
12. juni i Carletonville, Gauteng: 68 år gamle Drienie Nortje ble på morgenen angrepet i sitt eget hjem av to svarte menn. De mishandlet henne grovt i hodet med en metallgjenstand mens hun ble beordret til å ta av seg klærne. Hun klarte å flykte og låse seg inn på badet. Hun ligger fortsatt på sykehus med hodeskader.
12. juni i Kapstaden, Vestre Kapprovinsen: 42 år gamle Luis de Faria ble stoppet når han var ute og kjørte bil. Gjerningsmennene kastet han ned fra en 15 meter høy bro. Han døde momentant.
13. juni i Birch Acres, Gauten: Et eldre ektepar ble angrepet i sitt eget hjem av tre svarte menn. Mannen ble knivstukket flere ganger i magen og de ble begge bundet fast og ranet.
13. juni i Kloof, Natal: Kerry Savin ble angrepet i sitt eget hjem når hun skulle ut og hente posten. Angriperne knivstakk henne 12 ganger før de rømte uten å stjele noen ting.
14. juni i Kuilsrivier, Vestre Kapprovinsen: 51 år gamle Gerty Lee ble henrettet med skytevåpen i sitt eget hjem av to gjerningsmenn. Ingenting ble stjålet.
Realisten

20 Comments

 1. Haavard /
  Fryktelig merkelig dette da. For leser vi vanlig media så får vi inntrykk av at ting aldri har vært mer rosenrødt i Sør-Afrika.
  At alle har det så fryktelig bra etter at Apharteid-regimet falt.
  Trodde Nelson Mandela og Desmond Tutu hadde lagt grunnen for at alle bare skulle være venner i den nye regnbuenasjonen jeg????
  • Haavard /
   Kan ikke en av redaktørene i Dagbladet eller VG forklare dette for en enkel sjel som meg?
 2. Henrik /
  Det er helt forferdelig å lese en så lang liste med overfall og drap! Og å tenke på at det kun gjelder for en så kort periode! Er det ikke så mange som 60 000? Jeg var litt usikker så jeg googlet det og fant en side som virket å ha dekning på for den påstanden. Over 4 000 av disse skal være disse «farmerne», mens resten er ofre for den sinnsyke drapsstatistikken i landet.
  http://www.thetruthaboutsouthafrica.com/p/white-genocide-in-south-africa.html
  Jeg synes virkelig synd på disse menneskene og familiene deres. Etter at Apartheid-regimet ble fjernet skulle landet bli så mye bedre, men Mandela er døende og landets hvite minoritet er i ferd med å utsettes for et folkemord.
  Hvor er norske medier i disse sakene? Jeg har ikke lest noe om dette noe sted utenom her på Fyret. Dette gjør meg bare fryktelig trist.
  Kanskje vi kan ta imot disse hvite Sør-Afrikanerne som flyktninger her til landet istedenfor de lykkejegerne fra Midt-Østen og andre deler av Afrika som vi tar imot nå?
 3. Stine /
  Mandela er forbildet til Norges statsminister.
 4. Anonym /
  http://www.bt.no/nyheter/lokalt/–Voldtatt-av-flere-personer-2920108.html#.UcWux_m-18E
  Fem menn voldtok kvinne i hordaland.
  La meg se, var det nordmenn tro? Eller var det som vanlig våre nye landsmenn igjen?
  Dette må ta slutt. Noen må forsvare norske kvinner fra overfall og voldtekter.
  Faen ta disse nye landsmenn.
 5. Anonym /
  http://www.dagbladet.no/2013/06/22/nyheter/innenriks/voldtekt/27836024/
  Det var utenlandske menn som voldtok en kvinne i Hordaland.
  UUUUT!
  • Pissen /
   Og hvor i helvete er kommentarfeltet under den artikkelen?!!? Neida, vi får lov til å mene mye om syklister i veibanen, men det mest omgripende samfunnsproblemet på tusen år får vi ikke mene noe om. Fy faen ta gammelmedia!
 6. Lonep /
  All bistand må stoppes. De får ha sitt kontinent (verdens mest ressursrike) i fred og så kan vi hvite se hvor bra det går med dem der nede. Det er flere århundrer siden kolonitiden nå.
  • Herman von Salza /
   Flere hundre år siden 1960?
   Skjerp deg
   • Anonym /
    Lonep tar feil med tanke på kolonitiden, men siden jeg tar din kommentar som at du er uenig med hva hun eller han vil frem til ber jeg deg forklare en ting. Hva er grunnen til at Liberia og Etiopia, to land som aldri ble kolonisert er i dag to av de minst utviklet landene i Africa?
 7. Anonym /
  «Kom til Norge og slipp å jobbe resten av livet»
  http://www.na24.no/article3639134.ece
 8. Mia /
  Grusomme saker. Når det er sagt så er det ingen grunn til at europeere skal bo i Afrika. Synes de skal komme seg hjem igjen.
  • Loffings /
   Helt enig. Hvite kan ha sitt kontinent (Europa heter det), så kan de svarte surre rundt nedi der.
 9. Pit Hell /
  Alle gode nordmenn bør få ræven i gir og ta jegerprøven. Sett at enkelte muslimer har oppfordret til dette
 10. Anonym /
  Det hjelper ikke med jegerprøven, så lenge myndighetene gjør alt for å stoppe motstand mot innvandringen. Det blir vel forbudt å ta jegerprøven snart også.
 11. Anonym /
  http://www.dagbladet.no/2013/06/22/nyheter/andunger/and/ender/tunnel/27838941/
  «Andemor påkjørt, politiet måtte rykke ut for å redde andungene»
  Dette har politiet ressurser til. Hvor er de når folk blir ranet og voldtatt?
 12. Bjørn /
  Sør-Afrika er et stort land med 1 221 000 km2, like stort som Norge, Sverige, Finland og Danmark tilsammen.
  De hvite, først og fremst hollendere kom først til det sørlige Sør-Afrika for over 400 år siden. Hvor de bosatte seg og bygget opp landet. Nord i Sør-Afrika bodde det svarte.
  Skal de hvite overleve her må de få seg et eget landområde i sørvest av dette store Sør-Afrika landet.
  Området Orania med sine 1 000 innbyggere en en tanke i riktig retning. Men er området valgt geografisk riktig ?
  https://en.wikipedia.org/wiki/Orania,_Northern

Inga kommentarer: