tisdag 26 november 2013

Vad har hänt med mitt land?

VAD HAR HÄNT MED MITT LAND?

Av Thoralf Alfsson - Måndag 25 nov 23:01
Idag blir jag minst sagt bekymrad när man tar del av alla nyheter. Det ena värre än det andra och jag undrar verkligen hur tillståndet är bland framförallt 7-klöverns politiker och journalister.

Svensk islam, 500 nya miljoner till Migrationsverket, utrikes födda får jobben före svenskar, SD utestängs från EU-debatt, lokalpolitiker på Öland hemligstämplar protokoll om vindkraft och en TV4-journalists fördomar.I dagens Barometern möts man på ledarsidan av följande rubrik ”Bejaka svensk islam”. En ledarartikel skriven av MartinTunström. För det första finns det ingen svensk islam, det finns bara islam! Eller syftar Martin Tunström på Taimour Abdulwahab al-Abdaly, Stockholmsbombaren eller är det de svenska islamister som åker till sina hemländer och förverkligar jihad. Det är väl bara en tidsfråga innan det startar sin jihad i Sverige. Då herr Tunström får du svensk islam. Frågan är om du då tänker skriva att du bejakar svensk islam. Jag blir beklämd när man på en svensk ledarsida i en lokaltidning skriver något så okunnigt och befängt. Martin Tunström kanske kan berätta hur svensk sharialagstiftning ser ut i nästa ledarartikel. Vad har hänt med mitt land?

Det är inte utan att man börjar undra vem som är vem av Martin Tunström på Juridikfronten och Martin Tunström på Barometern

Idag kan vi också läsa att Migrationsverket vill anställa ytterligare 550 personer, de 4400 personer som redan jobbar på Migrationsverket räcker inte till. Samtidigt begär Migrationsverket ytterligare 500 miljoner kronor från regeringen. Miljard efter miljard rinner iväg på Migrationsverket och flyktingindustrin blomstrar med svenska skattemedel. Inget annat parti än Sverigedemokraterna kräver ett stopp. Politikerna i 7-klövern har målat in sig i ett hörn. Vad har hänt med mitt land?Idag presenterades siffror som visar att 75 procent av de nya jobben går till utrikes födda genom regeringen och arbetsförmedlingens nya policy, som uppenbarligen diskriminerar svenskar å det grövsta. Av ca 250000 jobb som skapats sedan Reinfeldt tog över har hela 190000 gått till utrikes födda men endast ca 60000 till svenskar. Samtidigt har ändå antalet arbetslösa som är utrikes födda ökat med närmare 100 procent till hela 142000. Det kallar jag svenskfientlig arbetsmarknadspolitik. De svenska ungdomarna får åka till Norge och Danmark för att få ett jobb! Vad har hänt med mitt land?SVT, vår public service bolag utestänger Sverigedemokraterna från slutdebatten vid EU-valet. Anledningen är att vi sitter inte i EU-parlamentet idag, samma argument som 2010. Det enda riktigt EU-kritiska partiet utestängs därmed från debatten och endast den hycklande 7-klövern tillåts att medverka i SVT. Ett mer odemokratiskt public service företag kan det inte finnas i hela världen om man undantar Nord-Korea och Kina. När svenska folket går till valurnorna några dagar efter att Sverigedemokraterna varit utfrysta från den stora TV-debatten gissar jag att många väljare kommer just välja SD-valsedeln på grund av detta. Vad har hänt med mitt land?På Öland hemligstämplar lokalpolitikerna i Mörbylånga kommun mötesprotokoll om vindkraftsbeslut enligt Barometern. De sex vindkraftverken som skall byggas vid Stora Alvaret är tydligen väldigt känsligt för politikerna. Sverigedemokraterna har dock bara platser i kommunfullmäktige så vi har därmed ingen insyn i detta märkliga ärende. Stora Alvaret har fått status som världsarv av Unesco och jag gissar att det är för Unesco. Något som man nu riskerar att gå miste om man bygger vindkraftverk. Helt i onödan och fullständigt galet. Inte undra på att man hemligstämplar. Vad har hänt med mitt land?
 
 
Lassekolja
Lassekolja
Tisdag 26 nov 00:39
"VAD HAR HÄNT MED MITT LAND?" Den frågan får större relevans för varje dag, som går.
Om det ändå var ex.-vis den svenska exporten, som slog nya rekord. Med 7:an vid rodret är det dessvärre helt tvärt om, det är importen av arbetslöshet och bostadsbrist, som slår nya rekord. Arbetslöshet och bostadsbrist, som leder till utanförskap, som i sin tur mer eller mindre per automatik leder till ökad kriminalitet och ännu sämre resultat i den arma svenska s.k skolan.....(suck!)
Detta att Sverigedemokraterna inte tillåts deltaga i Svt´s EU-slutdebatt är lika obegripligt, som när SD inte tilläts deltaga i partiledardebatterna inför Riksdagsvalet 2010. Med tanke på att dessa slutdebatter handlar om KOMMANDE(!) MANDATPERIOD gör det hela ännu tokigare och så ODEMOKRATISKT att man nästan vägrar att tro att det är sant! Iaf i Sverige(?)!!! Detta hade ju givetvis inte varit möjligt i en verklig demokrati med ett fungerande mediaetablissemang, framför allt inte i en REPRESENTATIV DEMOKRATI, som per definition kräver välinformerade medborgare/väljare!!!
4 x SD 2014 !!!
 
Ingen bild
Sverigevän
Tisdag 26 nov 01:40
Oftast klagar man att invandrare inte arbetar utan lever på bidrag och nu när de får arbete klagar man för det. Svårt att bestämma sig?
 
Ingen bild
Gubben o Gumman
Tisdag 26 nov 02:27
Just jobben är en tragedi för svenska ungdomar
Det är otroligt viktigt att denna info når svenska brevlådor efter hand så fort det går.
Det är för fan inte riktigt klokt på ren svenska
 
Ingen bild
Blåsippan
Tisdag 26 nov 02:31
Instegsjobb kallas det. Arbetsgivaren får 75%/80 av lönen betald av välfärden/skattepengar om de anställer en invandrare före en etnisk svensk. Samtidigt sparar vi in på frukostäggen och kaffet på äldreboenden och vår svenska ungdom får bo hemma för de har inga jobb. Ja, vi är då "RASISTER". Men du är en indoktrinerad nyttig idiot. Hur känns det? Ingenting förstås.,
 
Ingen bild
Blåsippan
Tisdag 26 nov 02:50
Det hela är ju helt (o)logiskt. Varför skall vi etniska svenskar ha jobb i vårt egna land? Klart att andra skall ha det före oss. Sen om det råder arbetslöshet spelar väl ingen roll. Det vore väl rasistiskt om en svensk finge ett jobb i Sverige pga sitt modersmål före en nyanländ somalier.. Oj, var jag rasistisk nu?
 
Ingen bild
World Traveller
Tisdag 26 nov 05:35
Jadu Thoralf. Vi är många som undrar detsamma. Läste precis Expressens artikel om våld och hot mot politiker. De skriver om 31 politiker som utsatts för hot varav en snabbt nämns som Sverigedemokrat. Underförstått att Sverigedemokrater står för de flesta hoten mot de övriga demokratiska politikerna. Man blir äcklad av svensk media.
 
Ingen bild
lantjunkaren
Tisdag 26 nov 06:14
Owe Thörnqvist skrev en låt som sammanfattar hela problematiken

Sök på
1.Youtube
2.Sök Owe Thörnqvist och låten "Sverigebesöket "

Jag lovar er en mycket bra musikupplevelse
 
Sven Dacke
Sven Dacke
Tisdag 26 nov 06:23
Martin Tunström äe dessvärre ledarskribent i Smålandsposten Växjö där man kör exakt samma stollig historia som om inte en gång var nog.

Förmodligen är den centralt producerad på Islmaisereingskansliet ( Rosenbad)
 
Ingen bild
Fredde
Tisdag 26 nov 06:36
God morgon!

Det jag inte förstår är varför inte arbetslösa svenskar börjar demonstrera mot de orättvisor som gäller med lönebidrag till invandrare? Man riskerar i alla fall inte sparken! En fråga: Finns det ngt land där man subventionerar jobb för invandrare istället för det egna landets befolkning?

Konstigt att inte fler svenskar vaknar speciellt dom arbetslösa!

Ha en bra dag!
 
Ingen bild
Jonas N
Tisdag 26 nov 06:38
Sverigevän

Fundera några varv till om vad du skriver..
 
Ingen bild
Farbror Sven
Tisdag 26 nov 06:39
Till Sverigevän ? jo, men tycker du det är OK att vi har nästan 80000 svenskar däribland massor av ungdomar som varit tvungna att ta jobb i Norge ? Är väl bättre att de som är födda i Sverige får jobb i sitt eget fosterland ?
 
Ingen bild
oldman94
Tisdag 26 nov 06:47
Re: " Av ca 250000 jobb som skapats sedan Reinfeldt tog över har hela 190000 gått till utrikes födda men endast ca 60000 till svenskar."
Betyder att det mesta är skattefinansierat och med 100% sannolikhet dessutom ineffektivt......
Under samma tid har antalet utrikesfödda arbetslösa ökat från 78 000 till 142 000, berikande så det förslår....
 
Ingen bild
Hulda mk1
Tisdag 26 nov 07:13
Sverigevän...
Det finns många frågetecken runt dessa siffror. Hur många av dessa invandrarjobb är heltid, hittepåjobb , hur långvariga och hur många beror på bidrag till arbetsgivaren?
Bakom dessa siffror finns säkert en gigantisk kostnad (ännu en gång) för statskassan. Säkerligen jobbas det för fullt på att putsa dessa arbetslöshetssiffror ännu mera inför nästa års EU-val och riksdagsval. Allt för att minska SD-rösterna
Instämmer fullt ut med Thoralf: Vad har hänt med mitt land...
 
Ingen bild
Pepparholm
Tisdag 26 nov 07:52
När nu SR utesluter SD från EU-debatten så får de sju deltagarna inte kritisera SD. Eller hur SR?
 
Ingen bild
Tommy
Tisdag 26 nov 08:23
@Thoralf
Tror du själv att skribenten förknippar begreppet Svensk Islam med självmordsbombaren? Snacka om osaklighet.
Sedan undrar jag över din mer djupgående analys av 75 procentsiffran. Är svaret enkelt: Diskriminering av svenskar?
Ang. debatten: Allt behöver ju inte vara superkonspiration? Lex Junilistan. Det handlar ju om ett 14 år gammalt principbeslut, långt innan SD var parlamentspåtänkt.
 
Ingen bild
Arvid
Tisdag 26 nov 08:24
VAD KOMMER ATT HÄNDA MED MITT LAND?
Thoralf och övriga meningsfränder! Det är mycket värre än vad ni föreställer er. Lyssna här till den kloke och insiktsfulle Paul Weston - lyssna en gång till, och tänk sedan efter. Det är snart fråga om att överhuvudtaget överleva. Har ni för avsikt att själva överleva eller kanske låta era barn göra det? Då måste ni ta ställning NU. Det finns inga snälla alternativt moderata muslimer.
Islam är en lögn - Muhammed en brottsling - Koranen ett gift -
Martin Tunström en usel förrädare.

http://youtu.be/Qsjc5CVujrM
 
http://youtu.be/Qsjc5CVujrM
http://youtu.be/Qsjc5CVujrM
Tisdag 26 nov 08:26
http://youtu.be/Qsjc5CVujrM
 
Ingen bild
Lärare
Tisdag 26 nov 08:31
Det blir värre för var dag. För första gången tittade jag på Jenny Strömstedts program där Jomshof medverkade.
Fyra rabiata SD-hatare medverkade, som vanligt fyra mot en.
Varför deltog Jomshof öht i ett sånt skitprogram?

Nu är det hög tid att SD går ut med info om allt som händer och hänt de sista veckorna! Det är minst sagt skrämmande hur PK-etablissemanget håller på.

I hur många intervjuer har denna Nolltolerans diskuterats? Upp med andra frågor på Agendan nu!

SD! Ryt till ordentligt, ni har fler potentiella väljare än ni tror!
 
Ingen bild
Tony
Tisdag 26 nov 08:36
Det är väl just det som är meningen med Fredrik Reinfeldts
samhällsbygge, när han är färdig med det , så är det inte
vårt land längre, utan tillhör andra folkslag, varav många
inte ens har rätt att vistas här. Vi har haft många ledare
som har krigat ute i världen, men dom har krigat för Sveriges
bästa , det unika med stollen Reinfeldt är att han krigar
mot Sverige och Svenskens intressen, och dessutom låter
dom betala för det!
 
Ingen bild
Stefan A
Tisdag 26 nov 08:38
Svar från SCB efter fråga om vad som räknas som "sysselsatt" "de arbetsmarknadspolitiska program som räknas som "sysselsatta" i AKU är endast personer som får lön från arbetsgivaren, samt att man deltar i arbetsplatsens produktion av varor och tjänster, med andra ord de arbetsmarknadspolitiska program som ger lön som ersättning till deltagarna räknas som "sysselsatta" i AKU. Exempel på sådana åtgärder är "anställning med lönebidrag","anställningsstöd", "nystartsjobb" med mera." man kan alltså köpa ned arbetslösheten ett valår, och det gör man, hur många "jobb" som kommer att vara kvar 2015 är en annan fråga.En annan fråga är hur många invandrare som får förmånen av ovanstående stöd jämfört med pursvenskar, men det lär vi aldrig få reda på med vår ickefungerande media, där bara lyckoreportage om massinvandringen till Sverige är tillåten, varvat med hur hemska rasister vi Svenskar är, om sanningen skall fram..rösta SD nästa år...
 
Ingen bild
Mattias
Tisdag 26 nov 08:43
SVT/SR är ingen oberoende public service. SVT har en tydlig politisk agenda vilket inte minst återspeglas i bevakningen av SD. Ömsom försöker man att tiga ihjäl och ge SD så lite utrymme som möjligt (som inför riksdagsvalet 2010 och det stundande EU-valet). Ömsom försöker man att smutskasta och skandalisera, som t.ex när Jimmie Åkesson intervjuades i P1 morgon/Agenda och programledarna ägnade 100 % av intervjutiden åt SD:s "skandaler" istället för att ställa frågor kring SD:s politik. SD ska hela tiden särbehandlas.
Är det så märkligt när 60 % av den redaktionella personalen på SVT sympatiserar med mp eller v? SVT=DDR-TV. Bojkotta skiten! Vägra betala TV-licens!
 
Ingen bild
SDare
Tisdag 26 nov 08:44
Sverigevän!
Är du arbetslös? Förmodligen inte! Jag är och kan tala om för dig och alla andra, att det verkligen är precis så illa med Sverige och Svenskarna som Thoralf skriver. Jag var på ett informationsmöte på arbetsförmedlingen och fick slängt i ansiktet att vi minsann inte var prioriterade. Alla lediga jobb anvisades i första hand till utsatta grupper som det så fint hette. Varken du Sverigevän eller någon annan för den delen behöver någon större IQ för att fatta vart vi i Sverige är på väg.
 
Ingen bild
Medborgaren
Tisdag 26 nov 08:47
Det ska bli härligt att bli pensionär!
Iofs har jag ett antal år kvar dit men tänk så bra vi ska få det!
Med alla de mängder av människor som nu väller in i vårt land och inget hellre vill än att jobba o betala skatt, eller................

Skulle tro att det är bäst att själv ha nån krona i madrassen när den dagen kommer.

Glädjande är dock att vi börjar bli väldigt många som insett vartåt det är på väg om inget drastiskt händer, väldigt snart!
 
Ingen bild
SDare
Tisdag 26 nov 08:53
Finns fortfarande kloka människor i vår omvärld

http://www.onislam.net/english/news/africa/466297-angola-bans-islam-destroys-mosques.html
 
Ingen bild
Ateisten
Tisdag 26 nov 09:06
@Sverigevän

De flesta av dessa jobb har skapats av myndigheterna och är skattefinansierade. Det är inte jobb som skapats tack vare efterfrågan från samhälle och arbetsmarknad. Så de lever i princip fortfarande på bidrag.
 
Ingen bild
Magentan
Tisdag 26 nov 09:28
Under många år har min åsikt varit att de där stora valdebatterna med samtliga partiledare ihopsamlade i TV någon dag före valdagen är HELT MENINGSLÖSA för alla, både deltagare och tittare.

Under ett par timmar sitter/står där åtta personer strategiskt utplacerade och försöker då och då, när de råkar få ordet, säga några klyftiga meningar under ett antal sekunder. Det är ju inte så att var och en själva får bestämma när de ska prata, hur länge de ska prata, eller vad de ska prata om, utan det blir de båda programledarnas frågor inom olika ämnesområden som i all hast ska besvaras. Det blir definitivt inte några djuplodande diskussioner, utan ett mycket ytligt hafsverk om ditten och datten, som inte säger ett jota om respektive partiledare eller parti som man inte kände till före debatten.

Min mening är att det NÄST SÄKRASTE sättet att "vinna" den typen av SVT-debatt är att inte vara där. Det ALLRA SÄKRASTE sätta att vinna debatten är att inte vara där på grund att man har blivit utmobbad på ett högst odemokratiskt sätt av något som ska föreställa ett Public Service-företag i ett land som ska föreställa demokratiskt.

Det är då man blir riktigt rejält uppmärksammad av väljarna.
 
Ingen bild
Zalgonenko
Tisdag 26 nov 09:31
Det är helt enkelt en maffia som styr.
 
Ingen bild
Åke
Tisdag 26 nov 10:05
Det blir bara mer och mer vansinnigt i detta land...Fy f-n rent ut sagt.Men hösten 2014....då är det dags att ta tillbaka det som "förstörts" under så lång tid, med en rejäl valskräll, där båda blocken får stå i minoritet i skammens vrå när väl väljarna sagt sitt!!!
 
Ingen bild
Farbror Sven
Tisdag 26 nov 10:15
Nu är det ett par sensationslystna svenska journalister på driven igen , har visst besökt Syrien , jag frågar mej igen va faen har dom där att göra ? Ge faen i att resa runt i världen och reta upp andra länders regeringar , låt varje land sköta sitt !
 
Ingen bild
Fia
Tisdag 26 nov 10:53
Jag blir olycklig av vad vårt land är på väg. Jag känner mig utanför och hatad. Jag är inte invandrare, muslim, utan gillar SD och råkar ha Svenska rötter i många många generationer. Det betyder att media kan klanka på mig och kalla mig rasist. Jag själv tycker jag är realist. Jag kan visst umgås med utlänningar och känner flera. Jag vill ha en vettig politik som ser till vårt och Sveriges bästa. Vi har inte råd att försörja hela världen. Så är det bara.. Dom som dessutom verkligen skulle behöva få komma hit skulle aldrig få chansen, allt kostar nämligen pengar och det har dom inte. Ensamkomnande barn? Vi ser på tv att gatorna är fulla av små knottingar utan framtid. Som sniffar lim och blir utsatta för hemskhetet. Inte fan hjälper vi dom! Nä dom skiter vi i. Små fyraåringar som med lite hjälp kanske kunde få en framtid här. Istället tar vi hit gubbar( vart är flickorna?) med skägg.. Fattar noll. Nä jag blir deprimerad. Undrar hur vår framtid ska bli. Just nu känns den svart.
 
Arvid
Arvid
Tisdag 26 nov 10:56
VAD KOMMER ATT HÄNDA MED MITT LAND?
FOLKMORD är benämningen, GENOCIDE låter litet mindre hotfullt, litet mera avlägset, men är samma sak. FOLKMORDET förberedes just nu. Blunda inte för den grymma verkligheten. Du har väl sett videon med Paul Weston? Har du för avsikt att överleva?

http://youtu.be/Qsjc5CVujrM
 
Ingen bild
UncleBob
Tisdag 26 nov 10:56
Det måste vara samma Martin Tunström som ligger bakom den sk "jurikikfronten" som okynnesanmäler Sverigedemokrater i minut och parti. Till och med fall som lagts ner har de drivit vidare genom att politiskt tillsatta åklagare springer ärenden till dessa nonsensanmälare.
 
Ingen bild
Kennet
Tisdag 26 nov 11:03
Läs gärna Cornus blogg om bluffen med arbetslinjen http://cornucopia.cornubot.se/2013/11/flash-arbetslinjen-ar-en-bluff-jobben.html
 
Ingen bild
Skånepåg
Tisdag 26 nov 11:48
@ UncleBob

Kort sammanfattning:
1. Martin Tunström är en sosse som bor i Helsingborg. Det är han plus en del andra rättshaverister, uteslutna från Sd och andra knäppgökar som håller på med okynnesanmälningar och kallar sig för "det fina namnet" Juridikfronten.
2. Martin Tunström som tidigare var politisk chefredaktör för Smålandsposten, har nu denna befattning på Barometern i Kalmar och verkar bo kvar i Växjö
 
Sven Dacke
Sven Dacke
Tisdag 26 nov 11:59
Lästipset till Martin Tunström som visserligen inte handlar om Svensk Islam, men som kanske kan skingra dimridåerna lite
 
Ingen bild
Lärare
Tisdag 26 nov 12:53
Hoppsan, inte så dumt att en del tittade på Jenny Strömstedts program i går kväll. Ett riktigt "röstmagnetprogram" för SD!

Stötte på ngr flanörer på stan idag, som sa sig blivit helt bestörta av de individer som satt där och var hur otrevliga och odemokratiska som helst. De hade däremot bara gott att säga om Jomshof och SD, där fick vi ngr röster till! Tack all PK-media ni värvar många röster till SD! Fortsätt så... .
 
Ingen bild
matspp
Tisdag 26 nov 13:23
Sverige är på väg att upplösas och därmed är försvar irrelevant. Nuvarande situation med rån,mord och våldtäcker riktade mot etniska Svenskar i första hand och utförda av importerade brottslingar i de flesta fall. Vad kallas det? Lågintensiv krigsförning skulle jag säja och det pågår dagligen.
 
Ingen bild
Lärare
Tisdag 26 nov 13:23
Vad har hänt med Sveriges Riksdag?

Herre Gud!!!
Jabar Amin klädd i ngt som jag vet ej vad, kolla kära vänner...
Svårt hålla sig för skratt...
Nu har det gått helt över styr i Sverige!

Får man klä sig hur som helst, vad blir nästa steg?
Finns det ingen klädkod i kammaren längre, eller har talmannen vikt sig för det alltmer tilltagande vansinnet i landet?

Nu får SD ngr 1 000 röster till det är jag helt övertygad om!
Från
    Kom ihåg mig
URL

Inga kommentarer: