tisdag 5 november 2013

Polis misstänker, flickorna mördade och imalda i kebabkött ?

Jente (14) ble voldtatt, drept, partert og puttet i kebabkjøtt

ENGLAND/GROOMING. Politiet i England har nå gjenåpnet en ti år gammel sak hvor en 14 år gammel britisk jente skal ha blitt voldtatt og misbrukt av opp til 100 menn i en pedofil-ring, hovedsakelig bestående av muslimske menn. Politiet mistenker at jenta ble drept, partert og puttet i kebabkjøtt etter det omfattende misbruket. I tillegg etterforsker nå politiet forsvinningen av en 15 år gammel jente i 2007 som også ble misbrukt av en tilsvarende pedofil-ring.
Charlene Downes og Paige Chivers ble begge voldtatt og misbrukt av muslimske gjenger før de ble drept.
Charlene Downes og Paige Chivers ble begge voldtatt og misbrukt av muslimske gjenger før de ble drept.
Politiet appellerer igjen til publikum for å løse drapene på to tenåringsjenter som ble misbrukt av pedofil-ringer i byen Blackpool i England, før de ble myrdet.
Charlene Downes (14) forsvant i Blackpool 1. november 2003. Det hevdes at hun ble misbrukt av opp til hundre menn og kuttet opp som kebabmat.
På fredag, ti år etter forsvinningen, annonserte politiet i Lancashire at de hadde gjenåpnet etterforskningen under ledelse av politisjef Andy Webster og et team bestående av spesialetterforskere.
Etterforskningsteamet vil også etterforske forsvinningen av en annen lokal tenåringsjente, Paige Chivers (15), som forsvant i august 2007.
Pedofile
Politiet mistenker at hun ble jaktet på og seksuelt misbrukt før hun ble drept, men de har aldri funnet kroppen hennes.
Etterforskerne avviser ikke at det er en sammenheng mellom de to sakene og dokumenter avslører at det er rundt 100 menn som er av interesse for politiet i de to forsvinningssakene.
Assisterende politimester Andy Rhodes uttalte at Lancashire politidistrikt aldri hadde gitt opp å lete etter de to jentene, men at de nå håpet på at en ny etterforskning ville friske opp folks hukommelse.
«Det er ingen bevis som knytter de to sakene til hverandre på det nåværende tidspunkt, men vi vil på ingen måte utelukke det. Men som med Charlene så vil jeg også be folk å huske Paige og gi oss tips hvis det er noen som har informasjon de har holdt for seg selv, når det gjelder hva som skjedde med henne», sier Rhodes.
Andy Rhodes sa han var sikker på at noen har informasjon som ville hjelpe til med å løse begge sakene.
Mohammed Reveshi og Iyad Albattikhi ble i 2007 begge frikjent for drapet og parteringen av Charlene
Mohammed Reveshi og Iyad Albattikhi ble i 2007 begge frikjent for drapet og parteringen av Charlene
Frikjent
Iyad Albattikhi sto i 2007 tiltalt for å ha drept Charlene Downes. Aktoratet hevdet den gangen at Albattikhi hadde kappet opp kroppen hennes og blandet den i kebabkjøttet. Det forelå ikke nok bevis mot Albattikhi og han ble senere frikjent.
Retten fikk den gangen høre at Charlene var en av rundt 60 hvite jenter som frekventerte kebabsjappene i Blackpool og som ble misbrukt av eldre menn med muslimsk bakgrunn.
Medtiltalte Mohammed Reveshi, som var siktet for å ha hjulpet Albattikhi med å kvitte seg med kroppen til Charlene, ble også frikjent i den aktuelle saken.
Begge de to tiltalte ble senere tilkjent store erstatningsbeløp for å ha sittet fengslet på feil grunnlag.
Den 15 år gamle jenta Paige som forsvant i 2007 har også blitt koblet til kebabsjappe-området i Blackpool hvor hvite jenter blir sexmisbrukt.
Politiet har i løpet av årene arrestert til sammen fire menn for mistanke på drapet på Paige. Alle har derimot blitt løslatt uten videre siktelse i saken.
Kritikk
Det har vært reist skarp kritikk mot politiet i flere distrikter i England på grunn av manglende etterforskning og oppfølging av organiserte pedofiliringer.
De organiserte gjengene har ofte bestått av muslimske menn og ofrene har vært hvite unge jenter. Politiet har vært redde for å bli stemplet som rasister og har ofte ikke tatt tak i grove saker før det har endt med drap.
Daily Mail, Wikipedia, Sidney Morning Herald, Fyret.nu

Inga kommentarer: