torsdag 5 december 2013

Thoralf Alfsson: TACK ALLA VÄNNER, SYMPATISÖRER OCH LÄSARE

Direktlänk till inlägg 5 december 2013

TACK ALLA VÄNNER, SYMPATISÖRER OCH LÄSARE

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 5 dec 15:00
De senaste månaderna har attackerna mot mig och SD varit många. Jag har utsatts för en hatkampanj, hot och anmälningar som media utnyttjat på sitt eget sätt. Det senaste exemplet var P3-programmet Tankesmedjan.

Men tack vare alla SD-vänner, sympatisörer och alla mina läsare av bloggen som stödjer mig via kommentarer på bloggen, mejl och telefonsamtal så står man bara starkare för varje försök som misslyckas av pk-etablissemanget.

Ett stort tack för all support!

I lördags var jag ute en sväng i Kalmar, lite mat, ett besök på puben och sedan såg jag en mycket bra blueskonsert med Lisa Lystam på Söderport. Jag har nog aldrig fått så många ryggdunkar och kramar som jag fick under lördagskvällen, något som verkligen värmde mitt hjärta. Samtidigt kände jag att stödet för SD verkligen har accelererat!

Igår kom den stora SCB undersökningen som bekräftar detta. SD går fram till 9,3 procent en ökning med 1,6 procentenheter. Detta i den största telefonundersökningen och trots den massiva hatkampanjen som svensk media ägnat sig åt under hösten.

Det är ett riktigt styrkebesked från SD!

Kom också ihåg att ca 17 procent av de kontaktade inte ville svara på SCB:s frågor. Jag är personligen övertygad om att denna grupps svar skulle stärka våra siffror ytterligare.


Inga pilar från SD!

Det finna är också att SD inte tappar några väljare, utan vi plockar väljare ifrån i stort sett alla partier. Något som krönikören Sandra Rayman på SvD insett.

”Att som väljare kliva över till SD är sannolikt ett mer avgörande sidbyte än alla övriga möjliga förflyttningar inom partifloran. Den sociala acceptansen inför just detta val är som bekant låg, att då välja SD och dessutom uppge detta i en telefonintervju är inte betydelselöst. Benägenheten att hålla fast vid ett sådant val är förmodligen högre än ett val som inte är förknippat med några sociala kostnader.”

Hon har givetvis alldeles rätt i detta. Personer som går över till SD har i de flesta fall följt alternativa medier ett tag och kommit underfund med den falskhet och ovilja att berätta sanningen som finns i de så kallade etablerade kanalerna inom media. Tendens att läsa alternativ media ökar dessutom kraftigt, framförallt inom akademiska kretsar om jag skall tolka de samtal och mejl som jag får dagligen. Många söker sig dessutom till dansk, norsk, finsk media o.s.v

På lokal nivå bekräftas partiets framgångar med råge. Sedan valet 2010 har vi i min kommunförening i Kalmar ökat medlemsantalet med ca 200 procent och trenden är fortfarande väldigt stark, med nya medlemmar varje vecka.

Detsamma gäller i vårt distrikt (Kalmar län) där också medlemsökning närmar sig 200 procent. Men tyvärr är det dock fortfarande trögt i några kommuner där vi saknar några framträdande profiler. Men jag är övertygad om att de snart dyker upp även där.

På riksnivå närmar vi oss 12 000 medlemmar vilket vi kanske uppnår redan under 2013.

En annan statistik som säkert retar pk-etablissemanget är antalet läsare på min blogg. Den visar en liknande utveckling som medlemsantalet. När jag flyttade till Bloggplatsen sommaren 2012 hade jag i augusti och september ca 15000 unika besökare varje månad. Under förra månaden var antalet unika besökare drygt 32000 unika besökare.

En ökning med mer än 100 procent!

 

Det har varit några toppmånader men de beror bland annat på särskilda händelser under förra årets november och Katarina Mazetti krönikan i ICA-kuriren i januari vilket lockade många läsare till min blogg.

Under hösten har treden varit konstant positiv vilket innebär 1000-2000 nya unika läsare på bloggen varje månad. Det retar säkert många meningsmotståndare! Det visar också med kraft att jag är på rätt väg med min blogg och att den fyller en funktion i dagens pk-samhälle.
 
 
Ingen bild
Stig-Arne
Torsdag 5 dec 15:35
Kör hårt!

Riktigt kul blir det när framför allt M och S kommer att framstå som så skakiga för yrkespolitikerna i dessa partier att det blir strömhopp med yrkespolitiker från dessa partier till SD.

Med den nuvarande utvecklingen är det inte långt kvar tills detta scenario blir verklighet.
 
Ingen bild
Stig
Torsdag 5 dec 15:43
Det är dagens höjdpunkt att läsa din blogg, du är duktig på att skriva, dessutom är det ju alltid bara sanningen du berättar. Kommer att bli kul i september
 
Ingen bild
Stefan
Torsdag 5 dec 15:50
Det är vi som ska vara tacksamma att du finns! Alla kommuner borde ha en bloggade Thoralf som belyser lögner, orättvisor och hycklerier som 7-klövern och medier sysslar med.
Är inne morron och kväll för att se om du uppdaterat. Tack för att du finns!
 
Ingen bild
mullis
Torsdag 5 dec 15:53
Dagens höjdare när jag läser din blogg
själv ny medlem 2013
 
Ingen bild
Svempa
Torsdag 5 dec 16:15
Läser med glädje din blogg varje vecka Toralf. Jag hör ju hur diskussionerna går på jobbet och det är i alla fall inte till SD nackdel. Det man kan fråga sig är att det finns så många som sympatiserar med Miljömupparna. ... Min röst har ni i alla fall.
 
Ingen bild
Essendon
Torsdag 5 dec 16:16
Kör på så det ryker Thoralf!
Snart har vi fått ner PK-media ner i kloakdiket!
 
Ingen bild
Hacke
Torsdag 5 dec 16:30
Du och ditt/vårt parti är värd all framgång Thoralf. Trots att jag inte kommer från din landsdel är det din blogg jag öppnar först varje dag. Alltid intressant och fullmatad. Önskar att varje kommun hade en sådan eldsjäl och drivkraft. Då hade vårt land sett annorlunda ut redan idag.

Det är minst sagt roligt och tillfredsställande att vara en liten del i den folkrörelse som skriver svensk politisk historia mer eller minder dagligen nuförtiden. Och bättre lär det bli med tanke på all verklighet som kommer i dagen p g a det politiska etablissemangets misskötsel av landet och att det numera finns ett klart och tydligt alternativ till 7-klöversörjan.
 
Karlskronabloggen
Karlskronabloggen
Torsdag 5 dec 16:40
Du gör ett fantastiskt jobb Thoralf och jag är full av beundran hur du klarar alla fula och oseriösa påhopp! Helt riktigt att bara stärkas av dessa fula påhopp och jobba ännu hårdare!

Det är ju inte omöjligt, eller snarare troligt, att det blir minst en tredubbling i riksdagsvalet den 14 september 2014 och din blogg är faktiskt en av anledningarna ju fler som hittar till den och följer den varje dag (som jag gör).

Fantastiskt bra jobbat och det var synd att jag missade dig vid Jimmies sommartal så jag kunde tacka personligen, men det var så otroligt många människor där!
 
Ingen bild
Pepparholm
Torsdag 5 dec 16:48
Redaktionen för Rapport bjöds nog på internrepresention på fina krogen på Södermalm i går som tack för sitt skickliga avståndstagande till SDs framgång i SIFO. Förtroendet för den där Knutson faller nu mera efter varje hans framträdande. När du Knutson läser detta - för det gör du säkert - så vill jag för din kännedom meddela att jag är högutbildad och har arbetat på höga chefsnivåer i stat och i privata företag. Jag har då arbetat tillsammans med "arbetare" och har alltid - till skillnad från dig Knutson - aldrig sett ner på dem som haft en lägre teoretisk utbildning. Tvärtom så är olika skickligheter och ömsesidig respekt oavsett etnisk bakgrund i ett lag en förutsättning för bästa slutresultat.
 
Ingen bild
Qvinna
Torsdag 5 dec 16:57
Tack Thoralf för att du gör det du gör.
Härligt att se hur starkt SD går framåt och vinner mark.
" The definition of insanity is doing the same thing over and over again and expecting different results " sa Einstein. Det passar bra in på 7 klövern och inte minst media som fortsätter kraxa sitt mantra i tron att folket inte har en egen förmåga att se verkligheten.
 
Ingen bild
Hulda mk1
Torsdag 5 dec 16:59
Bra kämpat Thoralf!!
Sanningen och den rätta (tyvärr) versionen om tillståndet i Sverige ger många läsare och SD-medlemmar.
Ser med spänning fram emot nästa års båda stora val. Även kommunalvalen i landets större (och desvärre "berikade") städer ska bli intressanta att se utgången av.
Valvakan i september kommer att bli sevärd!

(de som gnäller över SD,s framgångar, bör ställa sig frågan VARFÖR..)
 
Ingen bild
PG
Torsdag 5 dec 17:23
Några "Thoralf" till i varje del av landet får SD en enorm framgång!
(även om framgången nu, är enorm)

Mer stöd för SD!
 
Ingen bild
Roggan Kalsson
Torsdag 5 dec 17:23
Bra jobbat Toralf . Vår kommunförening SD Södra Dalarna har sedan årsmötet i Februari -13 ökat med 150% det är fantastiskt
 
Ingen bild
Waterbug

Inga kommentarer: