fredag 30 december 2011

Fjärde man gripen för dödsmisshandeln i Ludvika « Avpixlat

Fjärde man gripen för dödsmisshandeln i Ludvika « Avpixlat: Fjärde man gripen för dödsmisshandeln i Ludvika

MORDET I LUDVIKA En fjärde man har nu anhållits, misstänkt för delaktighet i dödsmisshandeln av en 44-årig småbarnsfar i Ludvika den 16 december. Den 24-årige mannen greps på tisdagen och är skäligen misstänkt för dråp.

– Utredningen har visat att det är flera som är med vid den här misshandeln. Allt material vi har i utredningen visar att han också är med i det här sällskapet, genom förhör med flera personer, säger Leif Nykvist, kriminalinspektör på våldsroteln i Dalarna.

24-åringen bor i Ludvika och är bekant med de tre andra afrikanska män som tidigare gripits för dödsmisshandeln.

– Det återstår väldigt mycket utredningsjobb innan det här är klart. Förhör och svar från de tekniska undersökningarna, säger Leif Nykvist och fortsätter:
– Samtliga förnekar ju brott som det är just nu.

Dalapolisens presstalesman Sven-Åke Petters tror inte att det är aktuellt med fler gripanden i dagsläget, men utesluter inte något.

På fredag ska åklagaren ta ställning till eventuell häktning.

Expressen
Print Friendly
Share
2011-12-29, 19:28 (uppdaterat 2011-12-29, 19:28) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Invandring/mångkultur

2
Disqus

Gilla
Dislike
and 13 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
96 kommentarer 1046 gillar received
Dela på
Visar 79 av 123 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


Hans Högbom 41 minuter sedan
alla dessa personer var sen tidigare kända för överfall och misshandel av folk på stan
1 person gillar det här.

CaesarApostata 1 timme sedan
Sedan skall människor av den här kategorin (inte just invandrare, men ofta invandrade smågangsters som dräller omkring på gatorna) alltid tala stort om "respekt" och "heder", men vad är det för respektfullt i att med 3-4 kompisar ge sig på tre förfriskade, medelålders män? Själv är jag visserligen bara 24 år, men inte en enda gång har jag blivit påhoppad av en ensam nybyggare. Förra sommaren exempelvis, när jag var på väg hem från krogen, tämligen berusad, var det 7-10 stycken som försökte råna mig med hjälp av pistol! Eftersom jag saknar självbevarelsedrift gav jag blanka f*n i pistolen, slängde min mobil i asfalten (ville inte att de skulle få den), hann få in några högerkrokar mot de bruna och svarta kinderna (här vänds inte andra kinden till) innan jag fälldes av ett slag i bakhuvudet. Ett beteende som fyller en med respekt? Jag skulle kalla det för ren och skär feghet. Lägg därtill alla massvåldtäkter - inte ens kvinnor vågar de ge sig på ensamma, utan de behöver sin handfull kompisar i även det. Undrar hur många sådana det krävs för att skruva in en glödlampa?
2 people gillar det här.

niklasr 45 minuter sedan som svar till CaesarApostata
Araber, och muslimer rent generellt, är fega stackare som bara vågar vara tuffa när de är tre mot en.
Möter man dem ensamma är de som strykrädda hundar som smyger omkring med svansen mellan benen och tittar man snett på dem så försvinner de snabbt.
1 person gillar det här.

svennis007 3 timmar sedan
Finn 5 fel.
4 är negrer och mördare.
1 är vit och tyvärr död.
1 person gillar det här.

dogge88 1 timme sedan som svar till svennis007
asså för helv*te, kan du inte posta dina retarderade kommentarer på en annan sida så vi vanliga medborgare slipper läsa sörjan?

svennis007 40 minuter sedan som svar till dogge88
Lär dig läs mitt påstående.
1 hade varit vid liv om dom 4 inte hade blivit insläppta.

gpsen 3 timmar sedan
Livstids utvisning!
8 people gillar det här.

CaesarApostata 1 timme sedan som svar till gpsen
Nja, känner jag det svenska rättsväsendet rätt så får kanske en av dom ett symboliskt fängelsestraff på sex månader, resten går fria och mannens familj får 15,034kr i skadestånd - som skattebetalarna står för, eftersom dessa herrar antagligen saknar jobb.
2 people gillar det här.

Johan Klingberg 4 timmar sedan
Med tanke på att dessa var skolade i Ludvikas enda MMA-klubb ska brottsrubricering givetvis vara mord och inte dråp.
9 people gillar det här.

sunkan 4 timmar sedan
Var är PKmedias rubriker "Rasistbrott"!!! Spyr på det här landet!!
13 people gillar det här.

kellyfighter 6 timmar sedan
Och AFA stöder dessa slödder, låt oss slänga dem till Nordkorea.
12 people gillar det här.

huckleberry_finn 5 timmar sedan som svar till kellyfighter
Tror inte ens Nordkorea vill ha dom.
3 people gillar det här.

oren_felt 10 timmar sedan
Den svenska mentaliteten undviker konflikter in absurdum. Tre män blev överfallna av fem. Varför slogs inte de tre mot fem utan lämnar kompisen. Vid överfall gäller det att hålla ihop mot fienden, inte splittra försvaret. Varför stod Ludvikabor o tittade på, på sin höjd reagerade med att ringa polisen istället för att hjälpa killen på marken? Det krävs civilkurage att skydda sina kompisar, familjer, grannar, sitt land...
Slå tillbaka och det ordentligt!

20 people gillar det här.

niklasr 26 minuter sedan som svar till oren_felt
Därför att svensk lag skyddar inte offer utan endast gärningsmän.
Och om du ger dig in i ett slagsmål som inte du är attackerad i så är du enligt svensk lag brottsling, detta för att statens skall ha monopol på våldet. Och om du försvarar dig själv så får du inte använda mer våld än vad som krävs för att freda dig, annars blir du dömd för misshandel alternativt dråp.
Det blev väldigt tydligt när en far blev dömd för grov misshandel när han försvarade sitt hem och familj mot ett gäng beväpnade med påkar och andra tillhyggen genom att skjuta ner en av dem med hagelbössan och jagade de andra på flykten.
Med andra ord, om två negrer hoppar på dig så får du inte använda mer våld än vad som krävs för att de skall sluta. Så har du en påk får du inte slå hårdare än att de slutar slå dig, mer än så och du kan bli åtalade för misshandel.
Då tycker jag att den lag som finns i vissa delstater i USA är bättre, där läggs allt ansvar på den eller de som inleder attacken. Med andra ord, om en person i ett gäng attackerar en annan person och våldsamheter uppstår alla skador och eventuella dödsfall läggs på den eller de personer som började brottet, så om gärningsmannens kompis blir ihjälslagen av de som de attackerar så blir gärningsmannen den hålls ansvarig och döms för dråp, på sin egen kompis, då det var han som inledde händelserna som ledde fram till kompisens död.
1 person gillar det här.

CaesarApostata 1 timme sedan som svar till oren_felt
Ja, vi måste lyda Ebba Gröns uppmaning och beväpna oss, åtminstone med några dussin knytnävar redo att vevas.
1 person gillar det här.

MetalHeadViking 11 timmar sedan
Jaha, gäller även detta en afrikan?
1 person gillar det här.

dumbswedes 12 timmar sedan
Något jag misstänker är att väldigt många riksdagspolitiker tjänar enorma svarta pengar på invandringen, man har hiskeliga belopp insatta på hemliga konton för att stödja och ge bidrag till invandring från muslimska länder. Dessa belopp betalas säkerligen av al-quaida, al-shabaab och liknande organisationer för att muta regerande svenska politiker att släppa in och ge bidrag till allt jordens drägg som går att uppbringa. Kolla om det går, kolla allt med våra regerande svinpälsar, egna folket är inget värt om man inte kan betala invandring. Exv våra äldre för en tillsyn sämre är råttor, ska vi ha det så och samtidigt tjockföda islam?
10 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 12 timmar sedan
Man får ju inte gnälla på svensk rättssäkerhet här, men offren och deras anhöriga har faktiskt rättigheter också. Se för 17 till nu att det blir ordentliga domar för sådana här rasistbrott. Rasistbrott - ja det fungerar åt andra hållet också!
13 people gillar det här.

dumbswedes 12 timmar sedan
Hellre Kim Jong Il än svenskhatande idiotregimer i egna landet! Kanske behöver Sveriget en diktator för att begänsa inflödet av det värsta avskum som jorden kan uppbringa!!
13 people gillar det här.

dumbswedes 12 timmar sedan
Stäng ner all media som skyddar de as som kommit ut ur grisens stjärt, vi har fått helnog av skitgrisar som kommer hit och mördar och skor sig på våra skattepengar!! Ut med dom efter dna-tester, blodprov, fingeravtryck och tandavtryck, dessa as ska aldrig aldrig någonsin in i detta land igen!! Glöm inte att rösta emot det svenska vansinnet, rösta på SD!!
19 people gillar det här.

kirre 12 timmar sedan
Hoppas att åklagaren hävdar att dödsmisshandeln har skett i samförstånd, så att dom inte kan skylla på varandra. Kan vara svårt att bevisa just vilken spark mot huvudet som var den direkta dödsorsaken.
10 people gillar det här.

ParisSheraton 13 timmar sedan
Reklam, läs boken , "Alla monster måste dö". Bok om Nordkorea. En chock i många aspekter. Inte stasiarkiven men kanske en hint. 1948 blev det Nord och Sydkorea. 1948 bildades Israel, vilka var makterna som bildade? För stort för mig.
1 person gillar det här.

SVF68 13 timmar sedan
Inte ens primater dödar utan anledning ! Så jag undrar vad det är för något vi fått hit ?
Dom kanske har rymt från Haagenbecks ? Eller är dom vanliga mus....er? Något fel
är det på dom i alla fall. Allt elände kan ju inte sitta i skinnet ! Men kulören är bra ! Den varnar oss andra.
13 people gillar det här.

villervalla 13 timmar sedan som svar till SVF68
Vad då utan anledning?? han var ju svensk! Ett skäl så gott som något har det visats sig mer än en gång.
9 people gillar det här.

villervalla 14 timmar sedan
Sånna här primater skall alltså Katrineholm invaderas av.
30 people gillar det här.

Langga 14 timmar sedan
Tidningar och medias rapportering om händelsen är under all kritik. Man gör f-n i mig allt för att skydda brottslingarna. I Sverige av idag är det journalister och regering/ riksdag som avgör vilka nyheter vi klarar av att hantera och det handlar ju också om att förtiga nyheter som kan få våra tankar att vandra i fel riktning. I Kina går det inte att googla på vad som helst då en spärr hoppar in - sannolikt en blöt dröm för våra folkvalda också. Nästa steg är att man börjar fabricera solskenshistorier av temat: "Invandrare räddade katt ifrån träd", "Invandrare räddade Lisa, 3 år från att drunkna", "Greta 97 år säger - det är bara invandrare som visar hänsyn när jag skall gå över gatan", "Britta 79 år säger - jag trivs på äldreboendet för här finns så många invandrare".
Det räcker med att övervaka nyheterna under en vecka för att man skall få en klar bild. Oftast när jag läser om olika brott inser jag direkt att förövarna inte är blonda och blåögda och jag gör inte anspråk på att vara synsk. Nej, 2014 är det dags för mig - jag har tidigare röstat M och innan dess KD . Konservativt borde betyda att man vill bevara någonting som det är - förhoppningsvis t.ex. värdegrunder och kulturarv. Det finns bara ett parti att rösta på för att rädda det som räddas kan.
43 people gillar det här.

tokigare 15 timmar sedan
Att media och makthavare tiger ihjäl denna tragedi är enligt mig i klass med landsförräderi.
Att mordet på en svensk medborgare och en svensk familjs tragedi a b s o l u t inte får svärta ner idioternas drömmar om ett multikulti mys samhälle har vi ju förstått.
Vad dumskallarna i riksdagen inte fattar, eller gör dom det, är att detta mord och mord som detta kommer att bli allt vanligare tack vare just deras multikulti experiment.
Gängmord, gängvåldtäckter osv.
Vi som lärt oss tänka själva vet hur det går när man blandar röda och gula myror i samma stack....
-Vadå? Byter dom inte barr med varandra som en enda stor multikulti familj?
-Nej, dom dödar varandra tills endast en sort finns kvar.
Jag tänker inte bli utrotad, jag drar nämligen mitt strå till stacken när så behövs.
42 people gillar det här.

blirsatrott 15 timmar sedan
Nu lyser lampan på Zilberskys kontor igen....Nu ska det plockas pengar av skattebetalarna ....IGEN.
39 people gillar det här.

tornuggleman 15 timmar sedan
Allt vi med säkerhet är, att ytterligare ett dödsoffer kan läggas till offerlistan för Reinfeldts o TT-maffians olika-politik.

De borde samtliga inom den gapiga P K-gänget ha reagerat på, om det fanns den minst uns av moral eller medmänsklighet.
Istället kommer media att fokusera på taskiga uppväxter o hut kränkta de alltid känt sig.
Kränkta ? Nej - oönskade ! Varför får vi annars inte folkomrösta eller ens tala om invandringen ?

Politikernas suspekta motiv har inte ett uns av trovärdighet.
Behöver jag säga mer än kissiga blöjor och över 2000 våldtäkter/år ?

Personligen borde hela elitpoliterkåren o TT-maffians redaktörer stållas till svars för medverkan till liv o lem för alla offer.
Och be samtliga berikade medborgare o deras anhöriga om ursäkt.
Men det finns inte en enda som har -ursäkta mig - tillräckligt med kuk att ställa sig upp och erkänna sitt eget ansvar eller delaktighet.

Och de små liven som dödade ?
Äh, efter detta kommer de ut med ännu mer status att kunna begå värre brott.
För vi blir bara inte av med såna där...
Snart rinner journalistkårens samtliga ögon och alla vill vara med att berätta om förövarnas taskiga uppväxt . De får nog sin kändiskvart i Efterlyst så småning om .
Har vi hört det förut ?
10 people gillar det här.

Tobo Lobo 15 timmar sedan
Morr. Grrr. När ska de djävlarna få sitt straff?
11 people gillar det här.

cochise64 15 timmar sedan
Dessa kultur(arbetare) kommer att vara fria före februari 2012!

Lita på mina ord....
Dom kommer att gå fria med flaggan i topp... sedan kommer dom garanterat att göra något liknande igen + göra en svensk tjej olycklig resten av livet...
Så kommer det säkerligen att bli......
Dom att släppas och sedan kommer dom att få ett stort skadestånd från staten för sitt frihetsberövande....
26 people gillar det här.

2blueyes 15 timmar sedan
Nu på nyår samlas väl dessa nybyggare på gatorna igen för att se om de kan ge nån svensk
en känga ytterligare. Gå tillsammans (även tjejjer) eller ännu bättre åk svensk taxi även om avstånden är korta. Ta inga risker för det verkar vara allvar.
Jag hörde att i samhället Nås var en nybyggare och hotade svensk familj med stor kniv häromkvällen. 2 polisbilar kom dit och inget i lokalpressen! Dessa nybyggare som nyss fått kollekten från julkonsert i Kyrkan där av en PK präst. Fy faan
33 people gillar det här.

CaesarApostata 1 timme sedan som svar till 2blueyes
Man kan inte åka taxi i resten av livet, och särskilt jag har inte råd med sånt. Jag är tvungen att gå, med många bulor i huvudet som följd av detta. Nej, det gäller att återerövra gatorna, inte ge efter!

MorbrorGul 16 timmar sedan
Det är misstänkt tyst om detta fruktansvärda brott i TV-nyheterna, är det månne så att förrövarna ska skyddas och offret glömmas bort.
47 people gillar det här.

Herbert1 16 timmar sedan
Jag anser att vi skall lägga ut fängelsestraffen för icke Svenskar som begår brott i Sverige till ett ryskt fängelse i Sibirien där Ivan den förskräcklige och hans kompisar står för omvårdnaden/rehabiliteringen av dessa avskum..

Då kanske de kosta Svenska straffen känns lite längre och hårdare..
35 people gillar det här.

LSSAH 15 timmar sedan som svar till Herbert1
Varför inte Nordkorea !
12 people gillar det här.

Herbert1 15 timmar sedan som svar till LSSAH
funkar fint fint det med..Bra idé

Vi kanske får första åren grattis då de inte betalat för en massa Volvo bilar som såldes till dem för länge sen...

Tror det var farfar till han som nu tar över Nordkorea som köpte dem...
9 people gillar det här.

ParisSheraton 13 timmar sedan som svar till Herbert1
Om du inte har läst , "Alla monster måste dö", författare ,Magnus Bärtås ochFredrik Ekman. Om en gruppresa till Nordkorea. En chockerande bok som åtmindstånde är svår att smälta. De förekommer i boken för svenskar en del intressanta namn, sådanna som har haft intressanta poster i Svea Rike, Riksbanken ,LO och Dalademokraten, ett tips, läs boken.

san_ell 16 timmar sedan
Detta dåd är så hemskt det kan bli men tyvärr gör det ingen skillnad så länge vi har de sittande politikerna, de förstår helt enkelt inte vad som händer i Sverige. Hade detta varit en somalier som blev misshandlad till döds av svenskar så hade politikerna skrikit om krafttag mot de svenska rasisterna. Men omvänd rasism finns tydligen inte på deras karta. Det finns överhuvudtaget inga ursäkter eller förmildrande omständigheter i detta fall. Det som gör hela denna händelse ännu hemskare är att detta dåd utfördes av människor som tagits emot med öppna armar i Sverige. Gärningsmännen har med all säkerhet fått all hjälp och mer därtill av svenska skattebetalare för att få en fristad i vårt land, det värsta är att offret har med andra ord själv betalat till sin egen undergång. Man ska inte önska olycka över någon annan men ibland kan man inte låta bli och om det finns någon rättvisa i världen så låt någon av de politiker som så varmt vurmar om invandringen och mångkulturen själv bli utsatta för ett sånt här dåd.

Tror jag ska be en bön ikväll om just detta.
40 people gillar det här.

Guest 16 timmar sedan
Kommentaren är borttagen.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till Guest
de blir inte utvisade, var så säker på det
17 people gillar det här.

ParisSheraton 16 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Anna , givetvis blir de inte utvisade, de är ju enligt gängse regler en tillgång för vårt samhälle.
25 people gillar det här.

san_ell 16 timmar sedan som svar till ParisSheraton
De blir inte utvisade och kommer att få korta straff då de får stjärnadvokaterna Silbersky och Sjöström som kommer att hitta alla förmildrande omständigheter som man överhuvudtaget kan komma på. Den första ursäkten blir att gärningsmännen aldrig har fått en ärlig chans i Sverige. Utvisning kan det inte bli tal om då de riskerar sina liv på grund av oroligheter i hemländerna. Nää det är mycket bättre att riskera svenska familjefäders och mödrars liv så vi kan rädda dessa mentalt störda människor.
24 people gillar det här.

clockworkorange 10 timmar sedan som svar till san_ell
Det får räcka med Sjöström, den andre rör ju på sig.
1 person gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till ParisSheraton
ja, vi behöver ju varje par händer enligt Annie, vad de sedan gör spelar ingen roll
13 people gillar det här.

invandrare1957 16 timmar sedan
F-n. Spelar ingen roll dom kommer ändå dom politiskt tillsatta nämndemännen och släpper dom fria allihopa. Politiker adeln låter svenskarna våldtas o rånas och mördas. allt det bjuder dom på för införa det nya Sverige.
18 people gillar det här.

kuffarmannen 16 timmar sedan
Jag undrar vilka odds ett bettinginstitut skulle ge på att:
1, han är afrikan?
2, han är vit europe?
14 people gillar det här.

BluEightTwo 16 timmar sedan som svar till kuffarmannen
Ett mot ett ?
4 people gillar det här.

Reine Lars-erik Karlsson 16 timmar sedan
Hur många ska behöva dö i mångkulturens fotspår? Är så förbannat trött på de kommer nästan 500-600 nya papperslösa nötter varje månad. Är de inte dax att göra något åt de? Politikerna skiter ju i de så de är upp till oss att visa att vi inte vill ha mångkultur i Sverige.
36 people gillar det här.

Hans Högbom 12 timmar sedan som svar till Reine Lars-erik Karlsson
schengen ska inte släppa in folk utan papper så det är som ja säger hela tiden.. dom har papper ända fram till tyska färjor eller öresundsbron..
1 person gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till Reine Lars-erik Karlsson
lägg till en 0, så blir det mera rätt
22 people gillar det här.

Borgaren 16 timmar sedan
Dödsmisshandeln???? Eventuell häktning??? Vad det så här Etablissemanget hade tänkt sig när dom slet gångjärnen från portarna?
16 people gillar det här.

Lennart 16 timmar sedan
Om han som misshandlade häktesvakten till döds fick livstid så är det nog läge att ge dessa likaså.

Om inte är det uppenbart vad och vilka som värderas högst i detta land anno 2011.

47 people gillar det här.

nicewiseguy 16 timmar sedan
Om inte samtliga blir utvisade borde vi Sverige vänner protestera utanför riksdagen och KRÄVA utvisning, precis som somalierna gjorde när de ville ha sina barn till Sverige. Nu får det vara nog det bara MÅSTE bli utvisning, jag tror vi skulle bli hundratals.
56 people gillar det här.

Lennart 16 timmar sedan
Vad var det nu hon sa... jo så var det... GILLA LÄGET!



7 people gillar det här.

SomEttGem 17 timmar sedan
Om det hade varit omvänt - att fyra dumma "pursvenskar" misshandlat en svart invandrare hade det troligen inte hetat annat än rasistmord - men nu är termerna snällare - undrar varför?

Varför är det så lite bakgrund om de misstänkta förövarna?

Återkommer till min "favorituthängning"

http://www.svd.se/nyheter/utri...

Ryssen, bosatt i Tyskland, haffades i fredags med 90 kilo smör i bilen.

En RYSS - bosatt i TYSKLAND

Det måste vara väsentligt för läsaren att få veta! Det gäller ju ett allvarligt brott - han har nämligen SMUGGLAT SMÖR.

Inte sparkat ihjäl en fyrbarnsfar tillsammans med andra polare - vid sådana brott är det tydligen inte intressant för läsaren att få samma bakgrundsinformation om förövaren/förövarna.

Märkligt - hur den ena etniciteten hängs ut och den andra döljs i mediadimmorna!

Media är inte längre den granskande makten utan den utövande svenska versionen av sovjetstatens Pravda (Sanningen).

http://sv.wikipedia.org/wiki/P...

Svenska politiker lärde sig tydligen något av kommunismen i alla fall
56 people gillar det här.

Lennart 16 timmar sedan som svar till SomEttGem
Janne Josefsson har avslöjat varför.


"Vi journalister har svikit någonting oerhört vad det gäller flyktingpolitiken.
Det är ingen tvekan om det. Det är därför vi har dåligt förtroende.

- Vi har medvetet sagt "det här ska inte fram", vi har dolt sanningen.
Vi har fått reda på information som vi inte har fört ut i TV, tidningar och
radio. I det goda syftet att folk inte
ska bli fientligt inställda mot invandrare.

- Ja! Så har det varit! Det är inget snack om
det."
39 people gillar det här.

san_ell 16 timmar sedan som svar till Lennart
Har aldrig gillat Josefsson av den anledningen att han kör med ojussta metoder men med uttalandet ovan så slår han huvudet på spiken. Det är med andra ord skitstövlar som honom själv som hjälper till att sänka vårt land.
18 people gillar det här.

Lennart 15 timmar sedan som svar till san_ell
Så är det, han har ju sagt som det är så han borde köra ett drev mot sina forna vänner för det finns mycket att gräva i som vi alla förstår.
10 people gillar det här.

David Ström 16 timmar sedan som svar till Lennart
Det var Janne Josefsson som filmade i moderaternas valstuga med dold kamera. Han är en av de största skitkorvarna som flyter omkring i den svenska ank dammen.
14 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till Lennart
men även Janne Josefsson har inte gjort något för att förändra saken, det räcker inte med erkännandet
15 people gillar det här.

kuffarmannen 6 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Även Janne Josefsson behöver mat på bordet och stålar till hyran alt. amorteringar.
Det har gått så långt i Sverige att den journalist, kulturperson eller politiker som går emot den rådande uppfattningen blir utfrusen, nedtystad och till slut sinar inkomsterna.
Mauricio Rojas är ett bra exempel
Det är inte många som är så modiga att de sätter sina möjligheter att försörja sig på spel för att utrycka sina åsikter.
Josefsson har däremot under lång tid själv sprungit självcencurens ärenden bland annat när han gjorde reportagen i valstugorna där han ljög och sa att kameran var avstängd.
Så han är kanske inte rätt person att uttala sig i frågan menar jag!
2 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 3 timmar sedan som svar till kuffarmannen
det vet jag, men just Janne Josefsson, som är en så aktad profil borde kunna öppna luckorna något om han ville. Självklart skulle detta inte ses med blida ögon, men han - om någon - skulle kunna tänja lite på den totala avsaknaden av kritik. Han har dessutom råd, inte med hur mycket som helst, men med lite i alla fall. Och början är ju det viktigaste

guestling 17 timmar sedan
Jaha, då kan vi börja summera de domskäl Tingsräten kommer att ange.

Gärningsmännen stod lugnt och stilla och pratade med varandra vid ett gathörn då 44-åringen och hans två bekanta gick förbi. GM blev ordentligt skrämda och efter att ha hämtat sig från chocken sprang de (ca 50 meter) ikapp 44-årings följe där de delade ut ca 30 karatesparkar och lika många knytnävsslag. GM gick metodiskt tillväga då man inte ville bli uppskrämda ännu en gång.

Tingsrätten ogillar därmed åtalet och menar att GM hamnade i en nödvärnssituation. 44-åringen och hans sällskap ådöms att betala GM skadestånd om 176 000 kr vardera för sveda och värk.

Ja ni fattar va?
36 people gillar det här.

san_ell 16 timmar sedan som svar till guestling
Så sant som det är sagt. Lägg också till musslornas verbala förmåga ( naturligtvis genom tolkar ) att alltid ljuga sig ur besvärliga situationer och därtill svenska företrädare för det som kallas rättvisa och deras avsaknad av sunt förnuft.
12 people gillar det här.

Mullog 17 timmar sedan
Som sagt, detta kommer att rubriceras som "olyckshändelse pga socioekonomiska orsaker".
32 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till Mullog
glöm inte posttraumatisk stress
19 people gillar det här.

ML46 16 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Man börjar själv lida av posttraumatisk stress när man varit inne och läst alla hemskheterna på Avpixlat.
3 people gillar det här.

swebyggare 17 timmar sedan
Troligen får dessa inget straff, Silpersky eller någon annan bedragare kommer att mana dessa brottslingar att ingen har gjort något mot dessa männen.
Senare kan inte rätten fastställa vem som har varit drivande och utfört vad av mordet och misshandeln blir dessa fria och får skadestånd.

Att invandrare begår brott förstärker sedan Ullenhags myt, dessa är inte brottsbenägna eftersom det inte går att bevisa vem mördaren är.
27 people gillar det här.

Oberst 17 timmar sedan
De satar som tagit in dessa djävlar i Sverige ska ställas till svars.
47 people gillar det här.

Monjo 17 timmar sedan
"förnekar brott" trots att det är ganska självklart att de på något vis är delaktiga = kebab-radarn ger utslag.
27 people gillar det här.

arch_a 17 timmar sedan
Lite ot men såg en dokumentär om pirater utanför Somalias kust. En replik som en Somalisk tjänsteman sa och som satte sig. " Somalier älskar två saker. Gud och krig."
Två saker vi svenskar klarat oss utan ett tag nu.
30 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 17 timmar sedan som svar till arch_a
det är så sjukt att man inte kan fatta det - och det blir ännu värre, nu har en tysk domstol tilldömt de fångna piraterna stora skadestånd!
http://info.kopp-verlag.de/hin...

Så vansinnet är inte bara förbehållet Sverige, även andra får betala dyrt för mångkulturen
15 people gillar det här.

ParisSheraton 17 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Dessvärre så är hela västvärlden medskyldiga, vilket tyvärr inte gör saken bättre.
10 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till ParisSheraton
ja, det är förfärligt, men några makthavare har i alla fall begripit vad det är frågan om och försöker åstadkomma en ändring
9 people gillar det här.

Misslyckande Top 10 17 timmar sedan som svar till arch_a
Sen ser Somalia ut som det gör med?
11 people gillar det här.

argdansk Top 10 17 timmar sedan som svar till arch_a
Men varför inte ge dem vad de vill ha??
6 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till argdansk
och lite till
4 people gillar det här.

ParisSheraton 16 timmar sedan som svar till Anna Svensson
Misstänker att det är makt.
3 people gillar det här.

Anna Svensson Top 10 16 timmar sedan som svar till ParisSheraton
och så vill de förnedra oss på alla sätt
3 people gillar det här.

Reactions

swebyggare 13 timmar sedan
From twitter
RE: Fredde lever in en vitpixlad verklighet och känner ingen annan, dessa neger var säkert hans personliga omhuldade … http://t.co/JsLVXWjl
olofpalmskrutt 14 timmar sedan
From twitter
Fjärde man gripen för dödsmisshandeln i Ludvika http://t.co/MwFqv0Xa #svpol
swebyggare 17 timmar sedan
From twitter

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: