onsdag 21 december 2011

BAROMETERNS NYA KELGRIS PÅ INSÄNDARSIDAN

Idag har återigen Barometern publicerat en insändare av Alexander Louhichi. Denna gång tar Alexander upp attacken mot Lars Vilks vid universitetet i Uppsala. En insändare som blir mer förvirrande ju fler gånger man läser den.

Min slutsats blir i vilket fall som helst att Alexander Louhichi anser att man inte skall/får kränka muslimer. Dessutom anser han ”att reaktionen blev så pass stark är helt normalt om man kollar på det utifrån en muslims perspektiv.

Följaktligen anser han att det som utspelades i föreläsningssalen var helt normalt ur ett muslimskt perspektiv. Det är väldigt bra att Alexander Louchichi bekänner färg och visar vad han och andra så kallade moderata muslimer anser om attacken mot Lars Vilks. Det stärker mig än mer i den övertygelsen att islam är av ondo och något som skall motarbetas med alla demokratiska medel som står tillbuds. Tyvärr blir det svårt när muslimerna använder våld och inte respekterar människor med andra åsikter.

Detta kallar Alexander Louchichi för en normal muslimsk reaktion!



Jag hoppas att den svenska killen som vågade säga ifrån och som sedan attackerades av den muslimska mobben med örfilar och spottloskor polisanmäler detta. Bildbevisen finns ju! Dessa kvinnor kommer utan tvivel att fällas för minst ofredande.

Bra ledare i Sydsvenskan.

2010-05-17 @ 23:38:17 Permalink Invandring Kommentarer (35) Trackbacks ()

Inga kommentarer: