torsdag 29 december 2011

Fängelse för gruppvåldtäkt

Fängelse för gruppvåldtäkt

Fängelse för gruppvåldtäkt

LYSEKIL I maj utsatte tre män en kvinna för misshandel och gruppvåldtäkt i Lysekil i samband med en lägenhetsfest. De tryckte ned henne på en madrass där hon hölls fast och våldtogs. Åklagaren yrkade på sex års fängelse och utvisning för samtliga.

Kvinnan mötte Sagir vid en busshållplats och blev lovad gratis skjuts, vilket hon accepterade. Istället för att åka till Trollhättan, dit hon var på väg, körde Sagir mot Lysekil. Efter att ha kontrollerat mannens körkort godtog hon detta. Framme i lägenheten befann sig Basharmal, Rahmani samt ytterligare två män som aldrig blivit identifierade.

Hon beskriver stämningen som bra till en början och hon bjuds på öl. Efter ett toalettbesök står Basharmal utanför och tar ett hårt tag i hennes arm och drar in henne i sovrummet. Där knuffas hon ned på en madrass. Han sliter av henne kläderna och sätter sig på henne. Hon försöker göra motstånd och skriker. Sedan blir hon våldtagen. Samtidigt befinner sig en till person i rummet, oklart vem.

Kvinnan befinner sig nu i chock och gråter, varpå Sagir stiger in i rummet naken. Hon beskriver att allt var lite suddigt, kanske från något i ölen. Även Sagir våldtar nu kvinnan. När hon säger åt honom att sluta svarar han “nej men det här kommer bli skönt”.

Efter Sagir är det Rahmanis tur. Vid det här laget orkar kvinnan knappt göra motstånd längre. Sen kommer “okänd nr 2″ in och upprepar proceduren, så även “okänd nr 1″.

I bilen, då kvinnan ska skjutsas hem, frågar hon hur de kan göra så mot henne. Sagir skrattar och svarar att “det var väl inget”. När de kommer fram säger han åt henne att han kommer döda henne om hon berättar vad som hänt för någon.

Efter händelsen har hon mått dåligt och varit rädd för att gå ut. Hon har flera gånger tänkt tanken att livet inte är värt att leva längre. Hon mådde så dåligt att hon lades in på sjukhus på läkarens och hennes eget initiativ i maj. Två dagar senare togs hon in igen med ambulans efter en överdos.

Sherzad Basharmal, afghansk medborgare född 1984; två års fängelse och tio års utvisning för våldtäkt.
Hussain Ali Rahmani, afghansk medborgare född 1989; fyra års fängelse för grov våldtäkt. Ingen utvisning.
Oscar Mustafa Sagir, turkisk medborgare född1980; fyra års fängelse för grov våldtäkt. Ingen utvisning.

De tre ska dessutom betala ett skadestånd till kvinnan på 116 300 kronor.

Uddevalla tingsrätt, B 3629-11

Rahmani ansökte om uppehålls- och arbetstillstånd i Sverige den 16 april 2007, vilket avslogs. Migrationsdomstolen upphävde dock beslutet den 13 maj 2009 Rahmani beviljades samtidigt permanent uppehållstillstånd. Då han “kommer från en provins där svåra motsättningar råder” utvisas han inte.

Sagir ansökte om uppehålls- och arbetstillstånd i Sverige den 20 december 2005. Efter flera tillfälliga uppehållstillstånd beviljades han permanent uppehållstillstånd den 17 februari 2009 på grund av anknytning. På grund av att han bor tillsammans med en kvinna, som han dessutom har barn med, utvisas han inte.

Basharmal ansökte den 26 februari 2007 om uppehålls- och arbetstillstånd. Ansökan avslogs den 10 juli 2008 och Migrationsdomstolen avslog överklagandet den 16 juni 2009. Sedan Migrationsöverdomstolen den 2 september samma år meddelade att prövningstillstånd inte medgavs vann beslutet laga kraft. Basharmal har därefter ansökt om ny prövning och inhibition vid ett antal tillfällen. Migrationsdomstolen avslog den 26 februari 2010 överklagandet och bedömde att det
inte förelåg verkställighetshinder till Afghanistan. Migrationsverket konstaterar att den allmänna situationen i Afghanistan inte utgör hinder mot att genomföra ett eventuellt utvisningsbeslut. Han ska därför utvisas och förbjudas att återvända till landet inom 10 år från tingsrättens dom.

Relaterat

Utlänningar åtalas för grov gruppvåldtäkt i Lysekil

Print Friendly
Share

Skriv en ny kommentar

Visar 80 av 164 kommentarer

Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)
  • MorbrorGul 8 minuter sedan
    Det går inte att vara blåögd idag och hoppas på försynen, Sverige har blivit ett land där man måste se upp med vem man har kontakt med och på vilket sätt, vad man gör, säger o.s.v. och hur man ska reagera när det blir skarpt läge. Tyvärr .så får man vänja sig vid att ha garden uppe ute i samhället.
  • fotbollsliv 10 minuter sedan
    Visst är det hela jäv**gt tragiskt, men om flickan inte röstade på SD så är det en liten tröst för mig allafall.....låter grymt kanske men man börjar bli lite luttrad nu.
    Skulle det vara så att hon och hennes föräldrar och ev. sykon inte nu vaknat och fattat var dom lägger sin röst 2014...ja. helt ärligt , då skiter jag i hur dom mår.

    Man börjar nu så smått vänja sig vid all denna skit, och har du varit med om att bädda sängen..ja då kan du inte gnälla om den är lite skrynklig.
    Dom faderlösa barnen i Ludvika te.x har "inte bäddat någon säng" och det går inte en dag utan man lägger dom en tanke.
    Flickan i Lysekil.....jag läste, jag tyckte och därmed är mitt intresse i detta fall noll.
  • På något sätt kan jag inte komma ifrån en insikt jag gjort det senaste halvåret. Om dessa tre våldtäktsmän varit danskar eller kanske t.o.m ryssar så tror jag att media uppmärksammat det mycket mer. Alltså har det inte med att vara invandrare eller ej att göra, det handlar om hudfärg. Det undermedvetna resonemanget är att ju mörkare hy, ju mer förlåtande inställning gentemot förövaren. Alla vet att turkar våldtar, varför då skriva om det i tidningen?

    När olika "antirasistiska" våldsyttringar tar sig uttryck i form av knallskott, brandbomber och stenkastning på gator och torg. Då är det inte i första hand Sverigedemokraterna, "rasister" eller "nazister" man protesterar emot. Man protesterar emot sina egna åsikter, den rasism man själv i hemlighet hyser. Det är oss själva vi människor fruktar mest av allt.

    För på något sätt är det nog så att de som tar till mest våld och mest hat är de som är mest osäkra på sina egna åsikter. Det är ett Stig Wallin-syndrom. När hans dotter och hennes väninna mördades av dotterns invandrade pojkvän tilltog hans hat mot "rasisterna". Han engagerade sig än mer i "kampen mot rasismen" och fem-i-tolvrörelsen. Detta trots att den rasist som mördat hans dotter inte var vit, utan svart.

    Sverigedemokraterna har kommit att bli ett väldigt tacksamt tillskott i den svenska politiken för både övriga politiska partier och för landets journalister. Nu kan man projicera sitt eget förbjudna främlingshat, sin egen rasism, på någon annan. Den ena journalisten efter den andre skriver långa krönikor om vad Sverigedemokraterna EGENTLIGEN står för, vilket är talande. Alla dessa krönikor är inget annat än panoramafönster in i skribenternas allra mörkaste sinnevärldar.
  • ...OM nu Sverige verkligen lyckas utvisa den tredje gärningsmannen som därför bara fick halva fängelsestraffet mot de andra... vi vet ju hur gärna Sjuklövern, Amnesty och EXPO mfl vill ha honom kvar.
  • Det hör till ämnet, så jag kan rekommendera till alla att titta på filmen.
    Det visar vårt öde i Europa och i Sverige.
    Vilken tur att jag är så gammal att själv slipper uppleva det... men mina barn och barnbarn ska nog leta efter ett ställe att leva på utan medeltidens mörker.
    http://www.axess.se/tv/player....
  • Såg just ett TV program på TV4 "Världens strängaste föräldrar" där två engelska ungdomar for till Indien i en vecka och fick leva där och gå i indisk skola.

    I skolan diskuterades "västerlandets negativa inverkan på den indiska kulturen" som fått indier att börja röka och dricka sprit.

    Helt okey och helt naturligt - men...

    ...var finns den öppna debatten om invandringens negativa påverkan på Sverige som land och svensk kultur?

    Varför får inte en sådan sak diskuteras i Sverige - Indien är tydligen mer öppna och mer insiktsfulla till att diskutera sådana saker!

    Kanske våra politiker skulle tillbringa en vecka i Indien så att de vågar diskutera saker öppet istället för att sopa saker under mattan?

    I Norge redovisar man att den här typen av brott har en tydligt överrepresentation av icke västliga invandrare medan det i Sverige redovisas som ett statistikproblem eller det varma vädret.

    När Schibbye och Persson får 11 års fängelse i Etiopien undrar man hur rättsväsendet i Sverige tror att några års fängelse skulle avskräcka dessa herrar från att upprepa "bravaden"

    Sjuklövern borde hållas ansvarig för vad som släpps in - detta kan inte fortsätta - Ett land skall skyddas från sådana här brottslingar - inte vara deras lekhörna!

    Alla som begår grova brott och kan utvisas - SKALL UTVISAS - FÖR GOTT!
  • 1Bohuslanforever1 17 minuter sedan
    Jag vidhåller min tidigare uppfattning; cementskor och ståplats i Gåsö ränna. Alternativt norska rännan utanför Sörlandet. Där är såpass djupt att skaldjuren knappast tar smak av s#iten...
  • Ja dessa enfaldiga fruntimmer. Att de aldrig lär sig.
  • Dansk_utveckling 19 minuter sedan
    Än en gång dömer domstolen till gärningsmännens fördel. Sverige är och förblir OECD's klart sämsta rättsstat.

    Givetvis bör de alla utvisas på livstid. Allra helst kan Sverige betala för att de ska få sitta inne i sina hemländer.
  • Jordens avskum. Med tanke på att det bara är araber och muslimska afrikaner som gör såhär så tyder det på ganska mycket. Muslimska afrikaner och araber är jordens avskum.
  • SkorpioSSS 28 minuter sedan
    Jag har alltid sagt till min dotter att inte umgås med MENA folk och absolut inte prata med främmande människor på gatan. Jag lämnar och skjutsar, oavsett tidpunkt.
  • tio års utvisning
    ingen utvisning
    ingen utvisning

    Helt rättsvidrigt för oss medborgare.

    Självklart ska detta ge LIVSTIDS UTVISNING för samtliga.
    Helt odiskutabelt och utan något som helst skäl att debattera.

    De ansvarig myndigherna och politikerna har gjort detta livslånga lidande för kvinnan möjligt genom att inte sålla redan vid gränsen. DE ÄR ANSVARIGA.
    Och det minsta, minsta man kan kräva är att de nu ser till att ALDRIG dessa män kommer att vistas på svensk mark igen, någonsin!
  • Och domarna tycker att NÄMNDEMÄNNEN är problemet? Det här målet visar med all önskvärd tydlighet att hela kedjan är fel. Från politikerna och de sakkunniga (juristerna) som ger råd om ny lagstiftning till domarna, advokaterna och (ofta) åklagarna.

    Vem bryr sig om mannen PÅSTÅR sig komma från en orolig provins i Afganistan? Det skulle han ha tänkt på innan han våldtar. Och straffsatserna är ett hån mot alla oss kvinnor - i andra länder hade ett sådant här grovt, rått och överlagt brott givit 20, 40 eller 90 års fängelse under betydligt värre förfållanden.
  • Helt korrekt, för att inte tala om straffrabatten där du bara pliktar för ett enda brott även om du gjort flera stycken.

    Vidare att ho*un****a Hussain Ali Rahmani och Oscar Mustafa Sagir får stanna? WTH?
    De är inte ens MEDBORGARE HÄR, ut med de direkt, upplös alla uppehållstillstånd osv. personligen tycker jag vi ska hänga våldtäktsmän men men man kan inte få allt man kan inte ens få de utvisade. Horribelt.
  • Mr_Realistic 51 minuter sedan
    Ännu en svensk syster skändad utav mångkulturen. Är svenskarna verkligen så själviska att detta måste hända dem själva eller deras egna döttrar innan de reagerar med kraft mot den vansinniga massinvandringen?
  • Tyvärr är nog majoriteten så pass själviska.
  • Intressant att domstolen dömde till lagens lägsta möjliga "straff", 4 år istället för 10 år. 2/3 tid på betalt playstationboende och sen kan dessa pensionsräddare kan återigen röra sig fritt i samhället.

    Avpixlat, namnen på nämndenmännen och domaren?
  • Synd att Beatrice Ask är så gammal annars.... man kan ju bara ana om vad.
  • Maja Dacke 53 minuter sedan
    Han har inte bara en bra finansminister - han har också en vanartig son.
  • Varför i alla Gudars namn skickar man inte hem dom för alltid???
  • ...alla(h) förtjänar en andra chans, tycker du inte... eller två...eller tre...
  • Helmer_Bryd 54 minuter sedan
    Medskyldiga enligt folkdomstolen: 7-klövern med Reinfeldt i spetsen, samtlig fulmedia, den svenska feministkåren, kultur- och övrigt pk-etablissemang m fl.

    Det skulle vara intressant att höra vad ni har att säga till ert försvar.
  • I våra drömmar...
  • Åtala de personer, som inte utvisar/utvisat detta klientel, för allmänfarlig ödeläggelse och hjälp till förberedelse av våldtäkt.
    Åtala de personer för främjande av misshandel/våld/rån....
    ... osv..
    ...osv...
    åtala de personer också för missbruk/misskötsel av sitt ämbete.....
  • När man säger att man hatar Sverige som det blivit, tänk då en tanke att det inte är vårt
    fina land och kultur ni hatar - Är det inte de som just nu missbrukar sin ställning
    i regering och riksdag som är anledningen? Mitt land och ursprungskultur betyder tillsammans med anhöriga allt för mig. 2014!
  • Kvinnan har tyvärr ett stort ansvar själv. Förmodligen har hon varit naiv - kanske rentav förespråkare för invandring - och fick nu sin fasansfulla lön för denna naivitet.
    Hoppas att historien lär kvinnor att se upp i dagens Sverige - det är idag ett farligt land för våra kvinnor. År 2014 kan alla göra Sverige säkrare - valet är helt fritt.
  • Herbert1 1 timme sedan
    Oj oj oj vad vi behöver hårdare straff och att dessa miss anpassade stenålders individer åker tillbaka till sina stenåldersländer och aldrig mer får återkomma till Sverige/EU eller andra västerländska länder...

    Tar mardrömmen aldrig slut?
  • Vilka har hjäpt dessa ******* in i vårt land? Har de gömts av några "godhjärtade" som gömde dem?
  • Det är många, Expo, Reinfeld och resten av sjuklövern (både då och nu), gammelmedia som ljugit om verkligheten för folket etc...
  • Louise Abrahams 1 timme sedan
    Jamen invandrare m a s t e bo med sin familj da de bor i samma land - mmmer tien da de koll Sverige gäller inte dessa regler i daltlandet!!! Da har de fatt sitt livs chans att a härja och röva fritt. Inga motsättnbttningar i deras sma fattiga ursprungsbyar kan längre hindra dem att valdta hela den svenska "villiga tjejkaren; De behöver hinte vänta tills de kommer till alla sina utlovade jungfrur
    De har nu skaffat sig erfarenheterna. Undrar om det inte star fel i koranen. Är det inte i Sverige de finns???????
  • guestling 1 timme sedan
    Mina matematiska kunskaper anses som goda. Tingsrättens nämndemännen skulle behöva gå om högstadiet.

    Nu tar vi det pedagogiskt.

    Två års fängelse och tio års utvisning för våldtäkt.
    Fyra års fängelse för grov våldtäkt. Ingen utvisning.
    Fyra års fängelse för grov våldtäkt. Ingen utvisning.

    Sedan det vanliga snömoset med anknytning. F-n jag känner en fasters dotters man som har en son vars kamrats sambo har en symaskin på avbetalning. Räknas det som anknytning?
  • Anknytning = om du väl kommit innanför gränsen.
  • Glenn Berg 1 timme sedan
    Hon röstade säkert på miljöpartiet :)
  • Mycket tyder på att denna flicka är en V S MP.
    Jag klandrar dock inte den naiva tjejen. Det är media som ljuger för sv folket.
  • Vet inte om hon röstade på mp.
    Dock vet jag 100% säkert att hon inte röstade på SD.
    En SD skulle aldrig sätta sig i en bil med en afgan och gå in i en lägenhet där flera afganer finns.

    Denna tjej blev tyvärr lurad av kvällsmedia.
  • Och skolan, glöm för alldel inte skolornas ansvar i detta och de flesta politiker, byråkrater osv.

    Alla dessa har del i det här, hon har inte bara blivit våltagen av ett par smutsiga afghanska hundar, hon har även våldtagits av skolan, massmedia, multimedia, politiker, jurister, byråkrater osv.
  • Det börjar bli ganska många "lurade", (läs korkade) kvinnor som enfaldiga som dom är går på en mina gång efter annan. "-Asså fyy, detta har dom inte sagt något om en enda gång på "Idol". Sorry, så cynisk och kall har jag blivit...
  • Detta är taget från från den svenska månadstidningen "Nya Svenska magasinet" i maj 1997: "Hårda straff efter gruppvåldtäkt. Det blev rejäla straff för de fem ungdomar i Sevilla som utförde en gruppvåldtäkt mot en 22-årig danska. Tre av dem fick fängelsestraff var och en på 45 år. Ytterligare två fick lindrigare straff utdömda för deltagande i våldtäkten.
    Den 22-åriga danskan var i Spanien 1994 tillsammans med en kamrat för att studera. Kamraten blev antastad,men klarade sig från våldtäkt,för att hon skrek att hon hade AIDS". Det kan man kalla att ta mer hänsyn till offret än till gärningsmännen!. Ungefär som i Sverige eller....?
  • En gång i tiden kunde även Sverige...

    "Tager man qwinno med wåld, och emot hennes wilja främjar sin onda lusta, och warder lagliga thertil wunnen; miste lifwet,"

    Eller som det skulle skrivas idag:

    "Tager man kvinna med våld, och emot hennes vilja främja sin onda lusta, och varder lagliga därtill vunnen: miste livet,"

    Dvs dödstraff för brott mot Svenska kvinnofridslagar...
  • Är det inte dags att undersöka nämdemännens iq
  • Går inte att undersöka något som inte finns.
  • Vad är detta för svammel utvisning på livstid för alla dömda dom får göra som f.d Usa soldaterna som deseterade ifrån vetnamn kriget träffa barn och familj utanför landet utan att få någon amnesti att beträda sverige..

    En fot i röven utan någon 2/3 tids frigivning tvångsutvisning med eller imot hemlandets godkännande tar ej hemlandet imot Tp/84 herkules 3000m höjd med eller utan fallskärm.
    Obs ingen av dessa har fått svenskt medborgarskap och ska ej ha detta innom 25år..
  • 2blueyes 1 timme sedan
    Det är dags att återuppväcka Anders Gustav Dalman!
  • YOTHI_TARZAN 1 timme sedan
    Ni kvinnor som kommenterar här , jag undrar pratar ni med andra kvinnor om våldtäkter och MENA
    män ????? I så fall vad säger dessa kvinnor ???
  • Jag har 2 döttrar som sedan barnsben har fått sig itutat av mig att "kommer ni hemdragande med en Musli så skjuter jag först och frågar sen" De är nu vuxna och passar sig j-vligt noga!
  • He,he..........tänk om nån av dom kommit hem med en Blåneger, tror inte du hade hunnit skjuta,du hade fått en hjärtattack innan.
  • Vårda språket här. Inga onödigt provokativa ord är du snäll...
  • Vad menar du?Förklara gärna vilka ord jag inte får använda..! Skjuta eller hjärtattack?? Subject: [avpixlat] Re: Fängelse för gruppvåldtäkt
  • Detta avskum borde aldrig mer få sätta fötterna på svenska mark. Deras kvinnosyn passar inte in i ett västerländskt samhället. Sverige borde betacka sig för dessa bastarder till män. Var är syftet med massimport av dessa män? Är det regeringens hemliga kamp mot jämställdheten?
  • dörrarna stängs. nästa hållplats/sopstationen sverige..
    sd 2014
  • Humanist_PI 1 timme sedan
    Hur i h-e kan dessa personer få stanna kvar i Sverige efter att ha begått ett så grovt brott??? Detta är fullständigt ofattbart!!!
  • jag mår skit jag med.... jag hatar detta land numera :((((
  • Nja landet är det inget fel på, men politiker, Journalister och PK-ister gör så att man inte trivs här längre...det är inte mitt/vårt Sverige, vi har blivit ockuperade...!
  • vulkanmannen 1 timme sedan
    Man kan hoppas Reinfeldt blir våldtagen av araber.
    Då blir det nog fart på honom.
  • Araber gillar inte negrer.
  • Inte ens Negermuslimer?
  • rebel_martin 1 timme sedan
    Åter tar svenska domstolar större hänsyn till utländska våldtäktsmäns säkerhet än den kvinnliga befolkningens. Ju fler somalier och afghaner (i synnerhet) som följer med denna invandringstsunami, desto svårare kommer kvinnor få att vistas utomhus.

    Det borde vara straffbart att propagera för ökad invandring från MENA-länder.
  • "Släpp islamisterna in det är vår
    var mänska i sin själ
    i grunden vill så väl."
    Jag tvekar, som Reinfeldt förstår,
    av sociala skäl,
    av sociala skäl.

    // Allvarligt talat så är det väldigt taskigt mot oss som bor här i Sverige att ta in människor som har egna regler för social samvaro. Är det vårt straff för att vikingarna reste till andra länder och skövlade och våldtog (eller vad de nu gjorde)? Vi kan lika gärna ta in folk från överfulla fängelser runt om i världen, då kanske deras hemländer betalar en slant i alla fall.
  • Så utomordentligt patetiskt! Och varför bara 10 års utvisning för den som blev utvisad?? Vill vi verkligen ha honom tillbaka?? Är han en resurs för vårt land?

    Det hä rlandet sjunker verkligen ner i dyn! Om Reinfeldt inbillar sig att han ska bli respekterad i andra länder bara därför att han har en bra finansminister tar han fel! Det talas överallt, i alla media och på alla forum runt om i världen om Sverige som de många våldtäkternas land. Fy f-n vad man skäms!
  • albineliasson 1 timme sedan
    So f*cking what om de fick 2-4 år?
    Tjejen fick väl livstid?

    Jag måste sluta läsa här, jag får huvudvärk, högt blodtryck och svajigt humör.
  • Tyvärr får vi alla det. Vi bidrar alla till att de bäst säljande proukterna på Apoteket är huvudvärkstabletter och åksjukepiller (när det går runt i huvudet).
  • Media mörkar väl i vanlig ordning. Svenska folket i allmänhet i svenska kvinnor i synnerhet måste fortsätta att hjärntvättas, till varje pris. Svenska folket folket är också väldigt lätt att manipulera, sorgligt nog. De flesta svenskar verkar helt sakna förmågan till kritiskt tänkande och litar blint på PK-etablissemangets lögner och mörkande.


    Det är en myt att invandrare begår fler våldtäkter än svenskar och SD är rasister och bla bla.
  • trastensuger 1 timme sedan
    Vad kommer du att göra Reinfeldt?

    Vi har fått nog, vill du att det skall sluta med inbördeskrig?
  • Han kommer att göra zero, nada zilch! Han vill väl ha det som de har det i England, speciellt Bradford där nästintill inbördeskrig råder från tid till annan Jag misstänker att Reinfeldt är en stor beundrare av Cameron
  • Tror nog kvinnan till Sagir inte skulle ha något emot att han blev utvisad. Ja, alltså om hon då inte är kuvad som alla andra muslimska kvinnor. En svensk kvinna skulle aldrig gå med på att vara kvar med en man som har gruppvåldtagit en annan kvinna. Aldrig!
  • invandrare1957 1 timme sedan
    115,000 för en våldtäkt. Men klart hon var svensk. När invandrare får 100,000 i skadestånd för vad som helst. Vilket fantastiskt Sverige vi har att se fram emot.
  • Hon ser aldrig skymten av något skadestånd. För att få det måste hon ansikte mot ansikte begära det av våldtäktsmännen - tror du hon ens kan tänka sig det? Och som 7klövern motarbetar SD lär dessa inte få igenom sitt förslag att staten ska vara mellanhand och ta ut skadeståndet. Å andra sidan lär väl gangstrarna aldrig ha något att betala - hur mycket de än tjänar på "oegentligheter" så ...

    Alla tjejer borde ha behändiga saxar med sig ...
  • Detta ar vad som kallas blodpengar i Iran och andra islamska lander. Forr var det ett liv i Expressen och Aftonbladet, och ovrig vanstermedia, nar de skallde pa USA och att rika kunde kopa sig fria, vilket ocksa var en logn. Daremot idag kan svenska domstolar kopa sig fria fran ansvar genom att beordra brottslingen att betala skadestand till deras offer.. I de flesta fall har denne inga resurser att betala, sa skattebetalarna blir den betalnings-skyldige, medans brottslingen skrattar at det hela. Sverige ar inte langt fran Sharia lag, det ar klart.
  • Ett portabelt gående tält fick ju 50.000 kr från DO för att någon på ett univeristet där hon studerade råkade ge henne ett password som innehåll ordet "svart".
    Vet att det stod om det för ca 1 år sedan på PI.
    Väg 5 bokstäver som ett tält kände sig kränkt över vs en våldtäktsberikning av afghanska kvantfysiker, tillika Sveriges framtid och räddare av kulturen.
    Men hänsyn till skillnaderna i kränkningen borde den våldtagna kvinnan fått minst 500.000.
    Vore kul att se vad som hade hänt om riktiga svenskar hade gruppvåldtagit en muslimsk tjej ( vilket iofs aldrig kommer att ske eftersom svenskar är rasister, obs, ironi, för alla trögfattade) Då hade väl hon fått en halvmille i skadestånd, svenskarna hade fått längre fängelsestraff och samlade PK politikerkätteriet hade offentligt bett alla Achmeds om ursäkt.
  • Då han “kommer från en provins där svåra motsättningar råder” utvisas han inte.

    Men utvisa han till en annan provins då, en skåning kan ju bo i norrland (Svensk som Svensk afghan som afghan)
  • “kommer från en provins där svåra motsättningar råder”
    Är han från Malmö?
  • Herregud.... Så vidrigt. Stackars kvinna. Finns bara en sak att göra enligt mig...
  • Louise Abrahams 1 timme sedan
    Det stod alltsa ingenting om "varning för valdtäktqman" pa körkortet???
    Vad är nyttan av av att .kontrollera körkortet??? Han kaluta tro, förn vara en superduperbra förare men en usel person; w henwill they ever learn, these girls!!!!
    Sluta upp med era barnsliga drömmar om den mörkögde prinsen med det bländvita leendet som erbjuder skjuts!!!!!
  • Hjärntvättade tjejer med 68-trogna föräldrar kan väl aldrig lära sig något om tillvaron - eller vad tror du? Annat är det med oss som har tanke- och föreställningsförmågan intakt, eller hur?
  • ReKa1971 1 timme sedan
    Varför inte utvisning? Dessa herrar har ju helt klart visat att de ej passar in i det svenska samhället. Visst, det finns svenska våldtäktsmän också, men det är ingen anledning att hysa utländska våldtäktsmän inom svenska gränser.

    Men jag har lite svårt att förstå hur tjejen tänkte. Hade jag varit tjej hade jag aldrig satt mig i en bil med okända nybyggare i. Lite självbevarelsedrift har man väl.
  • Hon skulle till Trollhättan men valde att åka med till Lysekil. Varför? Och godkände den åkturen genom att titta på körkortet? Ursäkta mig men här finns många frågetecken. Vid läsningen verkar kvinnan korkad men, som sagt, man vet inte hela historien - tror jag...
  • Alltför många går på Ullenhaggalningens myter - alltför många är zombier ...
  • eleteria 1 timme sedan
    Så började en annan ledig dag med ilska, ångest och illamående.
    Jag ska sluta läsa AP när jag har semester...
  • Ta inte semester då - du behövs här!
  • Det kan du inte! Har man börjat läsa AP så kan man inte sluta! Det är som en drog!. Beroendeframkallande!.

Reactions

  • SusanneLehmus 47 minuter sedan
    Dags att gå igenom samtliga gruppvåldtäktsmål i Sverige för en summering! http://t.co/TVNcjj6m #svpol #myter
  • AnnaFIII 48 minuter sedan
    Fängelse för gruppvåldtäkt: http://t.co/PzSGYA2b
  • TrMichell 1 timme sedan
    Fängelse för gruppvåldtäkt http://t.co/xbqY4cAM varför ingen utvisning för dessa svin? för att de ska torteras i sina länder? BRA då! #svpol
  • MormorKarin 1 timme sedan
    Fängelse för gruppvåldtäkt http://t.co/5bjmT71L Svårt att läsa allt detta, det blir värre. De borde utan vidare UTVISAS för evig tid #svpol

  • Mediaohyra 1 timme sedan
    RT @ironoden: Fängelse för gruppvåldtäkt. Endast en utvisas. Alla var myter enl vår självgode Herr Ullenhag http://t.co/0JkEFHVA #svpol

  • Mittswe 2 timmar sedan
    Oj då, men varför utvisas bara en? Fängelse för gruppvåldtäkt http://t.co/RfYWe80l #svpol
  • ironoden 2 timmar sedan
    Fängelse för gruppvåldtäkt. Endast en utvisas. Alla var myter enl vår självgode Herr Ullenhag http://t.co/0JkEFHVA #svpol
  • SagaMp 2 timmar sedan
    From twitter One more retweet from KasperSekiyama
    RT @Avpixlat: Fängelse för gruppvåldtäkt: http://t.co/kcF0qXDn #svpol #svpbs
  • Avpixlat 2 timmar sedan

Inga kommentarer: