tisdag 8 november 2011

Rabbin oförberedd på judehatet i Malmö « Avpixlat

Rabbin oförberedd på judehatet i Malmö « Avpixlat: Rabbin oförberedd på judehatet i Malmö

JUDEHAT Att hatet mot judar hela tiden ökar i Malmö i takt med den muslimska invandringen till regionen är för många av våra läsare ingen nyhet. Detta är dock något som gammelmedia för det mesta ryggar för att tala klartext om. Ibland framställs problemet som om det fortfarande vore övervintrade nazistiska skinnskallar från 80- och 90-talet som stod för hatandet. I DN idag kan man emellertid läsa en intervju med en rabbin bosatt i Malmö där man åtminstone törs stava till vilka förövarna faktiskt är.

Många judar ­flyttar från den muslimska antisemitismens Malmö men rabbinen Shneur Kesselman har stannat kvar. Men han inte beredd på det hat han skulle möta när han flyttade till Malmö med sin familj för sju år sedan. Han är uppvuxen i Detroit, USA. så här berättar han om mötet med det kulturberikade Malmö:

– Vi hade många muslimer som grannar och råkade aldrig ut för något obehagligt. Men i Malmö … när unga killar ropar ”support Hitler” efter mig har det gått väldigt långt. Jag var oförberedd på det hat som skulle möta mig som jude här.

Medlemsantalet för den judiska församlingen i Malmö minskar för varje år, mycket beroende på att antisemitismen får medlemmar att flytta från staden. Kesselman vill dock inte låta judehatarna vinna över honom:

– Det vore att ge efter för dem som hatar, för de krafterna. Nej, jag och min hustru vill bo kvar här. Vi ser det som vår uppgift att stärka den judiska identiteten bland de judiska invånarna i staden.

Han har blivit spottad på, fåt läskedrycksburkar kastade på sig och blivit kallad bl.a. “judejävel”. Malmöpolisen har en säskil pärm med bara anmälningar som Kesselman lämnat in, så många har angreppen varit. Cirka 80 incidenter finns registrerade. Änd har Kesselman inte orkat anmäla alla antisemitiska trakasserier han har utsatts för. Hatet kommer enligt Kesselman heller inte bara från dem som faktiskt begår sådana här handlingar:

– Det som skrämmer mest är hatet som syns i människornas ögon, i ögonen på dem som vill ont.

Han förtydligar också att det här hatet inte är relaterat till vad han som person har gjort eller sagt. Hatet beror på att han är jude. Kesselman berättar också att rädslan sitter kvar hela tiden och att han inte kan promenera runt på Malmös gator i lugn och ro. Även Kesselmans barn drabbas indirekt:

– Barnen börjar bli så stora att de undrar varför andra vuxna kan säga sådana saker till mig.

På frågan om varför det finns ett sådant hat mot honom och mot judar i Malmö, svarar Kesselman så här:

– Det handlar om ren antisemitism, om ett rent judehat. I en diskussion kan jag acceptera kritik som riktas mot till exempel den politik som staten Israel står för, även om jag inte skulle hålla med kritikerna. Men här handlar det om personer som inte drar en gräns mellan politik och religion.

Och för en gångs skull ställs också frågan om vilka det är som uttrycker detta hat och kesselmans var är tydligt:

– För det mesta är det unga muslimer och det borde ingen blunda för. Det är tragiskt att det ska vara så, att hat ska frodas i religiösa kretsar.

Sedan måste förstås DN för balansens skull dra upp att minsann muslimer också är utsatt för islamofobi Men Kesselman tar klart avstånd från att någon sådan skulle komma från judar:

– Jag kan bara säga att vi judar inte hatar muslimer, och skulle inte komma på tanken att trakassera ­eller hota människor som har en annan tro.

DN berättar också om en stödmanifestation för Israel där deltagare med svenska och israeliska flaggor i händerna attackerades med ägg, glasflaskor och raketer och jagades bort av motdemonstranter som ropade ”jävla judar”. På något sätt vill DN förklara detta beteende mot Malmös judar med Israels bombningar av Gazaremsan och frågar Kesselman vilken skuld Israels politik mot palestinier har för hatet mot judar. Kesselman tycker dock inte att han kan ta ansvar för allt som händer i Israel:

–  Jag vill inte uttala mig i politiska frågor och om vad som sker i Israel. Men varför ska jag bli hotad och trakasserad för det som sker i Mellanöstern?

Sedan diskuterar man lite kring hur hatet mot judar i Malmö kan stoppas. Trots att det knappast är jämförbart med raketforskning att inse att svaret stavas minskad muslimsk invandring till regionen är det inget som vare sig DN eller Kesselman nämner. I stället blir det lite naivt prat om föräldraansvar, att sprida kunskap och de personliga ansvaret om att inte bjuda in hatet i sitt hjärta.

Än lär det dröja lite innan den svenska mångkulturens sociala ingenjörer inser vidden av sitt misslyckande och vilka drastiska åtgärder som faktiskt krävs för att reparera den skada de ställt till med. Kanske gör de det aldrig, kanske måste de ersättas av andra politiker från det enda parti i Sverige som äger verklig probleminsikt.

DN
Print Friendly
Share
2011-11-08, 09:03 (uppdaterat 2011-11-08, 03:39) | Kategori(er): Inrikes, Invandring/mångkultur, Islam/religion

1
Disqus

Gilla
Dislike
and 8 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
89 kommentarer 991 gillar received
Dela på
Visar 57 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS
Realtidsuppdatering är aktiverad. (Pausa)


mp001 2 timmar sedan
"Säskil" ska nog vara "särskild"?
3 people gillar det här.

jimpa 2 timmar sedan som svar till mp001
säskil(särskild), änd(ändå), fåt(fått)
3 people gillar det här.

foxel 2 timmar sedan
Den här artikeln i DN bör läsas av Marcus Storch ordf i Nobelkomitten.och den högsta ansvariga till att Jimmy Åkesson inte får deltaga i årshögtiden.SD är ju det enda riksdagsparti som är emot islamiseringen av landet.
I DN idag presenteras den nya chefen för Folkoperan Mellika Melouani Melani.En motbjudande kvinna med ring i näsan och otrevlig frisyr.Liksom apan Jocko kommer hon från Marocko.Hon har tidigare i uppsättningen av Carmen samarbetat med den ökände ship to Gaza aktivisten Dror Feiler.Denne hade omarrangerat orkestersatsen för bara fem musiker för att mer likna en romsk orkester.Valet av denna kvinna som onekligen är begåvad är ett mycket medvetet val säger Folkoperans ledning. Avsikten är givetvis att bryta ned den västeuropeiska operakonsten och därmed vår kultur!
16 people gillar det här.

Swede9999 2 timmar sedan
Detta är väl bara att vänta sig när man tänker på vår usle statsminister syltryggen reinfelt. Hans far sympatiserade väl med ett parti som hatade judar...........
5 people gillar det här.

jimpa 2 timmar sedan
Nu får faktiskt alla felstavningar ta slut.. Är snart i alla artiklar och blir mer och mer känns det som!?
Kan man inte läsa igenom sin text innan man publicerar ? Och har man problem att stava som kan vara fallet så finns det rättstavningsprogram.
24 people gillar det här.

Sottis 2 timmar sedan som svar till jimpa
Kan inte annat än att hålla med.
3 people gillar det här.

JBx 2 timmar sedan som svar till jimpa
Det viktigaste är väl att budskapet kommer fram?
8 people gillar det här.

Elefantmannen 1 timme sedan som svar till JBx
Jo, visst, men jag trodde att Avpixlat hade resurser till att få till ordentliga texter. En illa skriven text ser slarvigt ut och då börjar man undra om det inte slarvats även med innehållet.
3 people gillar det här.

lundabo58 1 timme sedan som svar till Elefantmannen
Stavningen är ingen big deal för mig. Skribenterna här skriver ju trots allt ideellt på sin fritid, o helt i avsaknad av slaskmedias staber av redigerare/korrläsare. Sålänge man förstår vad som avses kan jag acceptera att det produceras kvantitet på viss bekostnad av kvalitét, källhänvisningar angående innehållet saknas ju inte.

Kan dock tycka att uppenbara grejer som syftningsfel m m borde rättas till i efterhand när dessa påpekas.
6 people gillar det här.

Mariah_Magdalena 1 timme sedan som svar till jimpa
Höj toleransnivån ett snäpp istället....
4 people gillar det här.

Steffensson 1 timme sedan som svar till jimpa
Håller fullständigt med dig!
1 person gillar det här.

General_Pershing 2 timmar sedan
"Han har blivit spottad på, fåt läskedrycksburkar kastade på sig och blivit kallad bl.a. “judejävel”. Malmöpolisen har en säskil pärm med bara anmälningar som Kesselman lämnat in, så många har angreppen varit. Cirka 80 incidenter finns registrerade. Änd har Kesselman inte orkat anmäla alla antisemitiska trakasserier han har utsatts för. Hatet kommer enligt Kesselman heller inte bara från dem som faktiskt begår sådana här handlingar"

Fåt - fått
Särskil - särskild
Änd - ändå
4 people gillar det här.

lundabo58 2 timmar sedan
...I stället blir det lite naivt prat om föräldraansvar, att sprida kunskap..

Ja, lycka till med det i gangsterstaden.
14 people gillar det här.

P_Jonas 1 timme sedan som svar till lundabo58
Ja de har inte tänkt färdigt här, grejen e ju den att det är just föräldrarna det är fel på, hoho
5 people gillar det här.

lundabo58 1 timme sedan som svar till P_Jonas
Ja, där har dom definitivt missat, föräldrarna är redan körda ...ordspråket att "man kan aldrig lära en gammal hund att sitta" stämmer bra in här.
5 people gillar det här.

P_Jonas 1 timme sedan som svar till lundabo58
symtomatiskt, Det vi ser i judehatet är bara symtomen av sjukdomen= sjukdomen är de värderingar ungdomarna har med sig från föräldrarna, alltså kan man inte med föräldrar ansvar prata om att barnen skulle få några andra värderingar än de föräldrarna just har :-) Föräldrarna upplever redan att de tar ansvar om barnen efter de normer och värderingar de har...
5 people gillar det här.

EUfel 2 timmar sedan
Reepalu fattar inte detta. Det är just han som har triggat Malmös befolkning mot judar.
Hans sade tydlig (i samband med tennis matchen mot Israel) att judar i Malmö ska fördöma det som händer i Gasa området. Precis vad Rabbin nu säger: vad har han med det att göra?
Reepalu ska stå till svars för detta, tycker jag.
8 people gillar det här.

Svenskastavalla Top 10 2 timmar sedan
Väldigt lite intelligens i kommentarerna nu, när man bara orkar titta på stavfel istället för svenska systemfel.
7 people gillar det här.

gubbenogumman 2 timmar sedan
Vänligen läs Mopsen blogg i ämnet så är det slutdiskutterat i frågan
2 people gillar det här.

Mariah_Magdalena 2 timmar sedan
Jag förstår honom.
Jag var själv totalt oförberedd på svenskhatet, och hade aldrig i mitt liv blivit kallad hora innan invandrarna tog över Malmö.
18 people gillar det här.

Rauken 2 timmar sedan
Det är anmärkningsvärt när hets, gjorda av muslimer mot judar, inte tas på allvar av rättsväsendet? Det visar på att lagen om hets bara gäller svenska förövare, inte när andra etniciteter hetsar mot varandra. Därav kan slutsatsen dras att lagen om het endast tillkommit för att stoppa de värsta formerna av kritik mot det mångkulturella samhället. Och lagen är odemokratisk, av den enkla anledningen, att den inte tillämpas lika för alla.
8 people gillar det här.

olleWASSBERG 1 minut sedan som svar till Rauken
Nej då babblas det om "Islamofobi"...............

humanalltoohuman 2 timmar sedan
Jo, men frågan är som sagt om det inte redan är för sent, om inte den svenska lågintensiva kristallnatten under multikulti-apologeternas överinseende redan förstört allt vackert vi har...
7 people gillar det här.

Erik_gr 1 timme sedan som svar till humanalltoohuman
För sent blir det först när vi gett upp.
6 people gillar det här.

humanalltoohuman 1 timme sedan som svar till Erik_gr
Så är det...
1 person gillar det här.

evelinasand 2 timmar sedan
I Israel händer det att ortodoxa judar spottar på kristna. När en av de kristna slog tillbaka anmäldes han... och friades, eftersom domaren såg det som ganska självklart att man får försvara sig mot en sådan grov förolämpning. Om en rabbin i Sverige skulle slå tillbaka skulle han säkert få DO på halsen och tvingas betala stora pengar.

http://www.haaretz.com/news/na...
5 people gillar det här.

eva 1 timme sedan
Vilken otur att vi har dessa fullkomligt odugliga politiker som fjäskar för medeltidstraditioner och vänt ryggen till ett utvecklat samhälle.
Men man kan väl få drömma om att kanske någon gång i framtiden är människor lika värda.
Ingen skriker dj**** svenne h*** eller dj**** j***. Folk har lärt sig läsa och lärt sig lite om jämställdhet och demokrati.
Ja, drömma får man väl fortfarande?

Men det är pinsamt hur Sverige under tiden skämmer ut sig internationellt som exempelvis denna Amerikanska film som skulle spelas in i Sverige men som fick ställas in på grund av Judehatet vi har och som ingen politiker gör någonting åt.
http://kkuriren.se/ledareasikt...

Som det ser ut i dag i vårt land som jag ser det är att man är intolerant mot de toleranta som lever under hot och våld.
Varför?
11 people gillar det här.

AnnaF3 Top 10 1 timme sedan
#svpol
Judehatet i Malmö drabbar några hundra, svenskhatet, som är tabu i PK-media drabbar tusental. Kvinnor i alla åldrar med svenska/europeiska utseende har berätta för mig om daglga trakasserier. De blir kallad svennehora och andra glåpord, putade på gatan ibland rakt ut i trafiken, bespottad och sextält trakasserad. Även män erfara liknande behandling. Känner flera familjer som flyttade från lägenhet/hus i Malmö till kranskommuner trots att de arbetar i Malmö pga dessa trakasserier.
14 people gillar det här.

EUfel 1 timme sedan som svar till AnnaF3
P4 Malmöhus.... någon idiot pratar nu... han har flyttat till Malmö och han "äääääällllskar Malmö....., folket är såååååååå trevliga"
Jag vill gärna höra honom ett år, om han nu VILL se, vill säga. Blindo kan vara blindo för all framtid.
4 people gillar det här.

AnnaF3 Top 10 1 timme sedan som svar till EUfel
#Flyttar in när de är 20 utan barn. Flyttar ut när första barnet ska börja på dagis (skottlossning gör barnen oroliga :´(
4 people gillar det här.

Elly1 1 timme sedan
Den som känner sig manad kan ju skicka iväg ett mail till Pauli gymnasium i Malmö som bara ligger ett stenkast från den judiska församlingen och be dem ta tag i frågan på allvar?

pauligymnasium@malmo.se
rektorn:
jerry.ahlstrom@malmo.se

Även Latinskolans gymnasie ligger i dessa kvarter:

latinskolan@malmo.se
rektorn:
stefan.njord@malmo.se
3 people gillar det här.

MaxPayne2 Moderator Top 10 1 timme sedan
Det har varit en väldigt inflammerad debatt angående SDU:s utspel om en palestinsk stat, och staten Israel. Det är något vi ändå inte kan göra så mycket åt, men desto mer kan vi göra något åt vad som sker innanför våra egna landsgränser. Att vissa grupper förföljs för att vissa inte kan släppa sitt hat är allvarligt. Samma hat utsätts även etniska svenskar för, men det är det nästan aldrig några artiklar om. För när läste vi senast om i DN det systematiska lågfrekventa krig som förs mot etniska svenskar av muslimska ungdomar? De rånar, misshandlar, våldtar, bränner bilar, hotar, ja, listan kan göras lång. När sen någon säger att det är fel, då är man islamofob, det är busstreck, de saknar ungdomsgård.

Detta är ändå en hyfsad rabbin, han accepterar och är beredd att debattera religion och politik. Hur många imamer är det? Personligen har jag aldrig haft några problem med judar, de är artiga och trevliga, de jobbar hårt och gör inget väsen av sig. Däremot har jag haft en del problem med muslimer, som anser att de ska ha företräde överallt. Oinbjudna ska de tränga sig på, de ska få gå före i köer och om man säger något är man rasist. Det känns lätt att prioritera en gruppen för den andra, om man så säger.

Normalt sett bryr jag mig föga om hudfärg eller etniskt ursprung. Däremot är jag noga med vem jag umgås med, jag gillar folk som tänker lika, oavsett hudfärg. De som strävar mot samma mål, bygga upp ett tryggt samhälle och en bra välfärd gillar jag, de som bara försöker suga ut och roffa åt sig har jag inget för. Dem vill jag pressa till att börja bidra, om de ska ha tillgång till välfärden. Sen finns det naturligtvis yttre omständigheter, men då ska man erbjudas hjälp och möjlighet att börja försörja sig. De som har det som livsstil ska däremot inte få något. Muslimer i Sverige försöker i mångt och mycket suga ur, medan judar bidrar, gissa vilken grupp jag då föredrar.
36 people gillar det här.

BluEightTwo 1 timme sedan
När muslimerna har hatat , hotat och misshandlat bort judarna från Sverige så är det svenskarnas tur att bli fördrivna. Detta kan garanteras. Kesselman och DN vet detta , och vid denna tidpunkt har både Kesselman och tidningarnas redaktörer flytt till säkerheten i Argentina eller någon annan garanterat muslimfri plats.
22 people gillar det här.

Calle86 47 minuter sedan som svar till BluEightTwo
Visst är det så. När de väl är i majoritet här är det vi som kommer börja utvisas ur landet, hela lagstiftningen kommer ändras då det är ett muslimskt parti i majoritet i riksdagen som gör om hela Sverige. Sympatiserar man inte med islam åker vi ut ur Sverige.
5 people gillar det här.

SVF68 1 timme sedan
Jag bor i en av tre likadana huslängor. alla har tre uppgångar, varje uppgång har 16 lägenheter.
Husen byggdes på 60-talet. slitna men fullt användbara. Jag bor i hus C uppgång C,
Jag har bott här i 19 år. När jag flyttade in bodde 2 judiska familjer i samma uppgång.
För 2 år sedan flyttade det in 3 somaliska familjer i hus A uppgång A ( Suck !). Då drog eländet igång ! Nästa var 2 Irakiska och familjer. Dessutom flyttade det in 3 vuxna Afgahner i en 4a ! Sedan började kommunen och Migrationsverket att flytta in "kulturberikare i uppgång B.
Efter ca 7-8 månader flyttade dom judiska familjerna. Samtidigt började alla svenskar att lämna uppgång A och B. Fler "problem kom i stället. Efter 1 år bodde det bara problem i uppgång
A,B och C ! Alla Svenskar vill / försöker flytta ! Konstigt ! Jag har också gett upp ! Flyttar till
"hus på landet". Hus A och B har nu bara Kulturberikare. Hus C har fått , som Hus A och B
Kackerlackor ! Allt som Ni har hört talas om och inte trott på är vad som sker här dagligen, Polisen är i området flera ggr per dygn. Dom är minst 2 bilar ! minst 2 poliser har dragna vapen.
Resultatet av all denna miljöförstöring har gett resultat ! Samtliga som bor kvar eller tvingats flytta kommer att rösta på SD. Lokalpressen skriver ej om vad som sker i området. Det är ju trots allt ganska lugnt här.
32 people gillar det här.

invandrare1957 1 timme sedan som svar till SVF68
Det du beskriver har pågått i Södertälje i 30 års tid. Men är man rasist för att man flyttar eller blir man rasist efter den behandling man får som svensk i dom här områdena. eller jag skulle vilja påstå att man blir hatisk mot den kravlösa invandringen.
21 people gillar det här.

vainlee 1 timme sedan
Och endå gör Bonnier allt för att Sverige ska bli en muslimskstat med Sharialagar ...
13 people gillar det här.

olleWASSBERG 1 timme sedan
http://klimatsmart.blogspot.co...
Mycket märkligt!
2 people gillar det här.

mittmotto Top 10 1 timme sedan
– Det handlar om ren antisemitism, om ett rent judehat.

Vem gör detta och vem stödjer detta? Kan det vara så att dom verkliga rasisterna här i landet är Muslimerna med sitt Judehat?

Den kanske viktigaste frågan är väl vem eller vilka är det som accepterar detta hat? Jag kan bara se att det är AFA, EXPO och kommunisterna med MP som förespråkar denna fria invandring från MENA länderna.

Vilket ansvar har våra partiledare som ivrigt försöker övertyga Svenska väljare att detta är den enda sanna vägen att gå?

Skulle vilja säga att alla dom som ofta använder ordet "RASIST" är dom verkliga rasisterna här i landet.
21 people gillar det här.

invandrare1957 1 timme sedan
Min hustru sa en gång i tiden när hon jobbade på dagis i Södertälje. Att det är en väldig skillnad på bergsturkarna och dom som kommer från städer. Det är nog sanningen det ligger flera hundra år i utvecklingsskillnad. Dom som kommer till Sverige är nog inte dom vassaste knivarna i lådan utan det är människor utan utbildning överhuvudtaget. Dom andra flyttar till länder där dom kan komma framåt med sin utbildning där dom kan göra karriär. Vad gör man karriär på i Sverige restaurangmaffian eller städbolag jobba svart svart. Snart är Sverige som Grekland när det gäller pensioner och skatt till välfärd. då börjar idioterna förlåt politikerna snacka om skattefria zoner för att göra deras levnadssätt lagligt. Slutar man att förvåna sig.
9 people gillar det här.

—► Klicka ◄— 1 timme sedan
Varför frågar aldrig samme Lerner "vilken skuld al-Qaida, Iran och Saudiarabien har, i hatet mot muslimer?"...
6 people gillar det här.

Beavis 1 timme sedan
Ändå vill dom inte förstå...... jo fåtalet av oss.
Vilka som är de verkliga och i stort antal är de också dessa rasister.
De gick ju till och med i ss bara för jude synen.
De ställde sig aldrig frågan vad hade hänt dom sen om NSDAP vunnit?
Bara hat.
1 person gillar det här.

gotiskaklubben 1 timme sedan
DN är en judisk tidning och skulle aldrig skriva motsvarande artikel om etniska svenskar drabbades.
9 people gillar det här.

stignordlander 1 timme sedan
Vilket dilemma för våra makthavare och massmedia! De drabbade är ju inte etniska svenskar. Då hade det ju bara varit att sticka huvudet i sanden och blunda för verkligheten. Om man nu vidtar åtgärder mot de skyldiga har man satt snöbollen rejält i rullning och kan rimligtvis inte handla annorlunda när vårt eget folk utsätts för samma övergrepp.
5 people gillar det här.

Magentan 44 minuter sedan som svar till stignordlander
"Om man nu vidtar åtgärder mot de skyldiga har man satt snöbollen rejält i rullning och kan rimligtvis inte handla annorlunda när vårt eget folk utsätts för samma övergrepp."

Jovisst kan man det. I Sverige har man t.o.m. skapat en lagtext för att kunna handla annorlunda mot det egna folket, och det är precis denna lagtext media och 7-klöverns politiker har specialiserat sig på.

Enligt svensk rätt är hets mot folkgrupp att
"uppsåtligen, i uttalande eller i annat meddelande som sprids, hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.
Med begreppet folkgrupp avses enligt justitiekanslern varje existerande etnicitet UTOM DEN SVENSKA."
6 people gillar det här.

Beavis 1 timme sedan
Blir så irriterad, kan de inte stanna kvar i Bagdad eller Gaza om de nu vill ha det så. Komma hit och säga att det är synd om dom också fortsätter dom. VAKNA nån gång Politiker o Media
7 people gillar det här.

Exilsvensken 50 minuter sedan
För att kunna få muslimer att leva i fred bredvid icke muslimer krävs en oerhört hård diktatur i stil med den kommunistiska i sovjet och jugoslavien. Inte undra på att vänstern går hand i hand med muslimerna. Detta för att få folket att be på sina bara knän om att diktaturen ska införas för att skydda dem mot det öppna våldet...

Det finns ingen fredlig lösning på problemet. Sverige är förlorat. Den enda lösningen på problemet är deportering av alla muslimer som inte avsäger sig islam. Sedan är det ett annat bekymmer att demokrati som kommit så långt i sin socialisering inte kommer att överleva som styrelseform. Det kan man se på Grekland.

Diktatur kommer att införas i någon form i Sverige inom en inte alltför avlägsen framtid. Den intressanta frågan blir vilken typ av diktatur? Islam, den ansiktslösa totalstaten eller gammal traditionell envåldshärskare...
3 people gillar det här.

Swede9999 37 minuter sedan som svar till Exilsvensken
Införas??....Sverige är redan en diktatur med en maktgalen diktator, som visserligen kallas statsminister.
4 people gillar det här.

Thoth 18 minuter sedan som svar till Exilsvensken
Insiktsfullt inlägg, vi verkar vandra den vägen, ska man mixa medeltid med nutid går det inte att ha ett mesigt styre, då kommer folk att försvara sig själva. Sverige kan mycket väl vara eller bli Europas farligaste land för sina medborgare.
2 people gillar det här.

JOB_3811 48 minuter sedan
Man tycker ju att vänstern som alltid är ute och ropar "inga rasister på våra gator" borde ge sig ut och skandera till judarnas försvar.
Fast vänstertomtarna gillar ju inte judarna och rasism för vänstern är bara om t.ex. araber utsätts för våld och trakasserier eller om kineser syns på godispåsar.

När däremot riktig rasism/antisemitism syns på våra gator, då är vänstern tyst som graven. Jag hoppas att alla människor i vårt vackra land uppfattar detta och tar sitt ansvar i valet 2014.
17 people gillar det här.

Thoth 22 minuter sedan som svar till JOB_3811
Ja fy f..n, det är en bisarr värld vi lever i, ibland får jag skrattanfall åt vissa saker, det är så bakvänt för en rationell människa.
3 people gillar det här.

galen_apa 47 minuter sedan
Oj. Man vill ju inte vara obekväm... Men kan man inte skänka hela Malmö och dess bihang till mellanöstern ? ( skoj ) Å andra sidan kanske man har pursvensk släkt där och då fungerar det inte... Det är ledsamt att se att en viktig del av sverige går förlorad till det "ytlänska". Jüdarna har fanimej mer plats i Malmö än ett gäng kebabskallar. Bra sagt va? En bra tankevinkel, vi får la se hur de tar det. Mångkultur kan kanske vara bra, MEN inte med människor som är/har 10.000 ljusår från våran egen. En välkammad kommentar!
8 people gillar det här.

huppen67 44 minuter sedan
The 50 Years War - Israel and the Arabs - Land Divided

SM811 40 minuter sedan
Kan någon förklara för mig för jag tror att snart måste jag in på phsy..
Här väller det in invandrare som vi måste försörja och de tillåts att ockupera hela stadsdelar där pursvenskar har bott i hela sitt liv och måste flytta därifrån. Det har gått så långt att svenskar inte vågar sig in där. Denna cancerböld måste bort. Jag kan inte för mitt liv finna i min hjärna några argument för denna förnedring som sjuk(k)klövern har utsatt pursvenskarna för.
Hur tänker politikerna och varför?
21 people gillar det här.

galen_apa 36 minuter sedan som svar till SM811
Vaffö du måste i på phsy ?
varför inte bara äta glass? eller bara dricka öl ?
Ett bra svar fanimej.
2 people gillar det här.

Stasi_ministern 9 minuter sedan
"– Det handlar om ren antisemitism, om ett rent judehat. I en diskussion kan jag acceptera kritik som riktas mot till exempel den politik som staten Israel står för, även om jag inte skulle hålla med kritikerna. Men här handlar det om personer som inte drar en gräns mellan politik och religion."

Då kanske Shneur Kesselman skall lära sig att i Sverige får vi lov att kritisera religioner på samma sätt som vi kritiserar politik, även om det i judendomen går hand i hand precis som i islam.

YOTHI_TARZAN 4 minuter sedan
Judarna tror på mångkultur - men Malmö är beviset på att det inte fungerar
1 person gillar det här.

Trackbacks

– skickat med Google Verktygsfält

Inga kommentarer: