fredag 1 juli 2011

”Drägg, pack och avskum som ska slängas ut ur landet!” « Politiskt Inkorrekt

”Drägg, pack och avskum som ska slängas ut ur landet!” « Politiskt Inkorrekt: "”Drägg, pack och avskum som ska slängas ut ur landet!”

FRISPRÅKIGT Fredrik Bergqvist (M) i Norrköping skräder inte orden om rivaliserande invandrargäng som skjuter på öppen gatan. Han får medhåll av Lars Stjernkvist, före detta partisekreterare för S.

Bergqvist skriver på sin blogg:

Det verkar som att media blir överraskade ett vi politiker är överens om ett problem. Det handlar inte om olika fotbollslag som vi håller på, jag tror inte det finns någon politiker som vill ha de kriminella gängen i samhället. Problemet är den rättstillämpning som har byggts upp i Sverige under de senaste decennierna. Sverige har ett sjukt system med straffrabatt för brott. Är du effektiv och begår många brott så döms du inte för samtliga utan får ett kortare straff än om de bedömdes var för sig. Systemet borde vara det omvända, begår du fem brott ska straffet multipliceras med exempelvis faktor 1.2. Först då blir Sverige en oattraktiv marknad för de kriminella gängen att agera på. De flesta av de nu häktade är redan väl kända av polisen och har redan suttit inne ett par år. Jag förespråkar absolut inte dödstraff men däremot kännbara fängelsestraff. När polis och åklagare har lyckats fånga buset ska de också förvaras inlåsta i tryggt förvar. Buset skrattar år det svenska rättsväsendet som liknas vid betald semester, det måste bli en ändring på det, och det är vi politiker som kan ändra systemet.

PrintFriendlyShare
2011-07-01, 13:34 (uppdaterat 2011-07-01, 20:48) | Kategori(er): Brott, Inrikes, Mångkultur, Politik, Video

Disqus

Gilla
Dislike
and 54 others liked this.

Skriv en ny kommentar
Logga ut
@setovis
40 kommentarer 459 gillar received
Dela på
Visar 31 av 269 kommentarer
Sortera efter: Prenumerera via e-post Prenumerera via RSS


bud 0 minuter sedan
Är inte imponerad detta har varnats för under minst 30 år samt att SD har under årtionde har gång på gång mycket klart sagt ifrån mot den sinnessjuka asyl/flyktingpolitiken.

NakenKejsare 6 minuter sedan
Vet Fredrik Bergqvist vilket parti han representerar??? Hur har han tänkt sig att få igenom det här tänkandet hos sina partikamrater? Det är nog snart färdigfiskat i grumligt vatten för den här mannen om han inte vill hamna ut i kylan och få en yxa i dörren.

tiredsotired 24 minuter sedan
snack om att man ska 'visa ut' kriminella icke-medborgare faller ganska platt, herr konstapel..

Nu är det så i sverige att vi tillåter kriminella att vägra utvisning, gå under jorden och ändå ha full laglig rätt att gå i skolan, starta företag, ja till och med vara med i nationell tv utan att herr konstapel ens höjer ett ögonbryn.

I vilket fall som helst kommer dessa ändå att bli laglydiga nybyggare till vinstlotter som inte kostar samhället någonting, bara ni slutar upprätthålla lagen utan istället låter dessa människar få sin mänskliga rätt att göra vad F*N de vill med ditt...
show more
1 person gillar det här.

Sverige_Sverige_fosterland 28 minuter sedan
Mycket märkligt!
Detta som händer i Norrköping och annorstädes har varnats för i årtionden och trots detta så har varningarna till de folkvalda med flera 'viftats bort som rasism och främlingsfientlighet'!
Mycket märkligt?
3 people gillar det här.

LtHornblower 28 minuter sedan
Fredrik Bergqvist för justitieminister!
2 people gillar det här.

jeffsara 29 minuter sedan
Det kan ju också vara så att danskarna har visat vägen
1 person gillar det här.

Dixiemam 49 minuter sedan
Äntligen någon som vågar ta bladet från munnen det var på tiden. Nej du har så rätt det finns inget bättre ord för dessa individer!!!
3 people gillar det här.

leif clavenheim 55 minuter sedan
Det är skönt när man någon gång slipper göra egna tillägg.
2 people gillar det här.

Anna Svensson 1 timme sedan
idetta fall har ju Fredrik Bergqvist helt rätt och man kan bara hoppas att han tar upp det med sina partifränder, så att hans förnuftiga förslag genomförs så snabbt som möjligt - men jag tror ju att han istället blir förpassad ur sitt parti och försett med rasistepitetet
8 people gillar det här.

Magentan 36 minuter sedan som svar till Anna Svensson
Jag tycker nog snarare att man bara kan hoppas att inte presumtiva SD-röstare låter sig luras av det här utspelet och ger sin röster till M i hopp om att Reinfeldt & Co nu plötsligt har tagit sitt förnuft till fånga och tänker ändra sin invandringspolitik till precis det motsatta mot vad de hållit på med ända sedan de kom i regeringsställning 1991.
Det är inte första gången ett borgerligt parti skäl röster pga falska krav. Glöm inte FP-ledaren Leijonborgs 'krav' på språktest för beviljande av medborgarskap inför valet 1985. Detta 'krav' gjorde att FP på bara några veckor ökade...
show more
2 people gillar det här.

jeffsara 31 minuter sedan som svar till Magentan
Det gäller för dem att visa att de menar allvar under mandatperioden, som nästan precis har börjat. Inte bara snacka, det ger inga fler röster till dem. Jag tänker i alla fall inte låta mig luras. SD blir mitt parti för alltid.
3 people gillar det här.

Susanne Lehmus 1 timme sedan
Röstfisket börjar nu alltså, dom vet att fler och fler svenskar börjar vakna ur törnrosasömnen.

Förhoppningsvis stämmer det att: människan dras till originalet...
12 people gillar det här.

ElWoodPeckeroLoco 1 timme sedan
Multiplicera istället straffet med en faktor 1,5^(antal brott -1)

Exempenvis så skulle då första brottet ge normalt straff (1,5^0 = 1), andra (1,5^1=1,5) 1,5 ggr tiden, tredje (1,5^2=2,25) 2,25 ggr tiden osv. Detta skulle inte påverka förstagångsförbrytarna, men ju fler dömda brött ju hårdare straff.
2 people gillar det här.

LtHornblower 22 minuter sedan som svar till ElWoodPeckeroLoco
Nej, inga mängdrabatter! Första 1.0, andra 2.5, tredje 4.0 o.s.v. Jag förstår inte varför andra brottet skall ge 1.5 ggr i tid, d.v.s. 0.5 rabatt! Helt bisarrt.

DettaFjantOm 1 timme sedan
Verkligheten börjar påverka dom själva och deras familjer allt mer och framtiden ser inte ljus ut för deras barnbarn om man fortsätter har dom tydligen kommit till insikt om!
Synd bara att vanligt folk har blivit mördad,lemlästade och terroriserad under deras färd till insikt.
13 people gillar det här.

surkart 1 timme sedan
Stjernkvist är ett ganska tungt namn inom S. Inte minst som opinionsbildare och idékläckare. Dessutom en rätt trevlig prick. Det finns enstaka sådana sossar! Ska bli intressant att se om hans stöd till moderatens uttalande ger någon genklang i S leden. Tyvärr så är väl S ännu mer Pk- anfrätta än M.
12 people gillar det här.

detjag 1 timme sedan
Jag är helt chockad. Har politiker slut på sina lyckopiller????
Kan de prata normalt?

Äntligen ;)
16 people gillar det här.

Tomas F 1 timme sedan
Det mångkriminella samhällets berikande inslag tilltalar tydligen inte den Socialdemokratiska adeln men när vanligt folk citerar svensk offentlig brottsstatistik så kallas vi rasister!
När ska dessa politiker ur pk-eliten börja inse att för att kunna förstå och finna åtgärder mot våldsbrottsligheten så måste vi börja tala om vem som begår brotten och varför!
De socioekonomiska faktorer som pk-eliten så gärna talar om är faktiskt de sociala ,ekonomiska och rättsliga konsekvenser som kommer ur det fasansfulla integrationshaveriet där religiös intolerans och våldskultur är helt avgörande. Vi har hittills inte varit tillåtna att adressera dessa självklarheter.
Välkomna till verkligheten!
10 people gillar det här.

myrornaskrig 1 timme sedan
Ojojoj, en sådanadäringa dödsnazistrastist som säger sanningen helt öppet! Vem tror han att han är? Moderaternas pressekreterare lär spräcka ett och annat cerebralt kärl.
15 people gillar det här.

Bara jag igen 1 timme sedan
ja ni, vilka problem det är. Vad sägs om att inte ta in våldsbenägna element? Tips till Norrköping. Hälsningar Stockholm.
9 people gillar det här.

MatsD [Moderator] 1 timme sedan
Oj oj oj, hur länge dröjer det nu innan dessa sanningssägare tas i örat av partiet centralt och tvingas be om ursäkt för att de sagt som det är? Lars Stjernkvist är ju dessutom en riksbekant s-profil så vad han säger får säkert större genklang utanför kommunen än vad mer provinsielle Fredrik Bergqvist säger + att det sannolikt är ännu lägre i tak inom socialdemokratin än vad det är inom moderaterna att säga sanningar om kriminella invandrare.
16 people gillar det här.

oknytt 1 timme sedan
Det var ord och inga visor, äntligen en politiker som talar ur skägget och kallat dem för dess rätta namn. Och vill ha ett stopp för detta daltande..
11 people gillar det här.

Karl_the_swede 1 timme sedan
Hm, moderat på villovägar?
Det går väl an att vara stor i käften när man är rädd att förlora nästa val. Vi kommer att få höra flera 'hårdare tag' framöver,allt för att visa folket att man 'gör något', När valet är vunnet 2014 (Tillåt inte detta, kära svenska folk!) fortsätter man i sina gamla spår.
Sossar och moderaterna har svikit vårt land - Ge de aldrg mer chansen!!!
11 people gillar det här.

kaniken 2 timmar sedan
ja alla hoppas vi på att detta är något som fortsätter bland politikerna och att fler skall vakna hoppas sjusovarfredde skärper sig
1 person gillar det här.

HOTET från ISLAM (Klicka här) 2 timmar sedan
PI, läs er inkorg, jag skrev en väldigt bra insändare som motbevisar PK's alla lögner om 'rasism', 'diskriminering' och 'socioekonomiska' förklaringsmodeller, angående varför muslimer och andra invandrare hamnar så mycket i brottstatistiken och presterar så dåligt rent allmänt. Rubriken kanske kunde låta provokativ om den missförstods, men läs den istället om ni nu tolkade den fel. Den kommer bli omöjlig för PK att bemöta och kommer ge alla systemkritiker en bra hand i dikussionerna angående detta. Ni kan sätta en egen rubrik om ni så vill.

Rubriken skulle kunna vara denna istället: 'Svenska kriminologers och sociologers 'maxwelliska demon'?'
3 people gillar det här.

PIModerator [Moderator] 1 timme sedan som svar till HOTET från ISLAM (Klicka här)
'Svenska kriminologers och sociologers demon?'

Är det den??

HOTET från ISLAM (Klicka här) 19 minuter sedan som svar till PIModerator
Precis, skickade den tre gånger, med små ändringar i varje, så den senaste versionen i så fall.

esaö 2 timmar sedan
Men skicka in medlemsansökan till SD - ni förklarar SD:s politik lika bra som SD!
10 people gillar det här.

LSSAH 2 timmar sedan
Ponera att både M och S insett faran i att tappa väljare till SD. Vad gör man då ? Försöker då naturligtvis fånga in dom som har tänkt rösta på SD innan det är för sent kanske ? Det finns ju säkert många därute som tänker som SD are men som inte tagit steget ännu. Dessa uttalanden kan vara just en sådan taktik att fånga in dom tveksamma SD rösterna. Att uttalandet görs av både en moderat och en sosse stärker min teori.
Dom har sinsemellan säkert talats vid om saken och kommit fram till denna strategi !
20 people gillar det här.

Gandalf420 1 timme sedan som svar till LSSAH
Du har helt rätt, Men klockan är redan slagen för att lyckas med det!
3 people gillar det här.

Krall 1 timme sedan som sva

– skickat med Google Verktygsfält"

Inga kommentarer: