tisdag 30 november 2010

Välkommen till Blågula frågor

Välkommen till Blågula frågor: "Eva Brunnes förlorade heder

Biskopen försvarade sin predikan i samband med riksdagens högtidliga öppnande med att hon inte kände till några hatkampanjer mot SD. Detta är märkligt eftersom partiet har utsatts för hatkampanjer, fysiskt våld, grov misshandel och trakasserier i decennier.

Att SD inte fått hyra lokaler, att deras möten regelmässigt saboterats av vänstern och deras stormtrupper i AFA, Ung Vänster, Syndikalisterna m fl. – dvs av samma grupperingar som deltog i manifestationen på Sergels torg – kan knappast vara okänt för biskopen.

Att det politiska, mediala, och kulturella etablissemanget utan att protestera låtit detta ske och t o m gått i spetsen för trakasserierna kan inte heller vara okänt för biskopen. Så var t ex Anna Lindh en av de första som förbjöd SD att hyra lokaler (Medborgarhuset) för sina möten. När Sverigedemokrater och deras sympatisörer slagits blodiga i samband med sina möten har media omnämnt detta som att ”tumult uppstod..” Vid ett möte för några år sedan knuffades en äldre kvinnlig Sverigedemokrat ner för Medborgarhustes trappa av rånluveförsedda AFA:iter. Samma sak hände en gammal man, som AFA misstänkte var på väg till ett SD-möte. I trappan i Tallkrogens tunnelbanestation slogs den gamle mannen brutalt ner av dem som polisen betecknade som ”de verkliga fascisterna” och som biskopen nu hyllar.

Inga kommentarer: